Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pildi analüüs
EDIT: Kirjutasin jutu valmis ega märganud kohe, et te olite seal juba ära käinud... (hyes)

A muidu mõte on küll, et kui juulikuus keegi sinna läheb, tuleks kah, kui tulla annab. Või kui väga viitsin, teeks isegi üksi tiiru ära... kindlalt siiski ei saa midagi öelda.

Muudetud: 29-6-07 kell 03:10:59 paadikapten
Ausalt, mittemidagi ei näe, mis kahtlust ärataks.
Samas, maja tundub omamoodi huvitav.

P.S Kui olete seal juba käinud, siis mis mulje jäi? Fotosid tegite, filmisite?

Muudetud: 11-7-07 kell 14:54:11 Demoriel
mina tegin programmis Photofiltrega ring ümber mida pidasin imelikuna.

Link : http://i14.tinypic.com/4z1vz4j.jpg

Aknal peegeldus mingisugune naine, kellele tõmbasin ka ringi ümber.
Siis katuse juures oli mingisugune heledam plekk, tõmbasin sellele ka ümber. Ja õhus katuse kohal oli must koht... Vaadake täpsemalt. Kui tahate paremini midagi silmata seal, siis pange muusika kõrvale.
Tsitaat:Algselt postitas: tulekera
Puuvõrade varjudest võib ka midagi sellist välja otsida. Laps vaatab allapoole vasakule ja naine ülespoole paremale, endal pea keha suhtes viltu.

Muudetud: 6-5-07 kell 19:29:33 tulekera
Vaadake seda kujutis,millele on tulekera ringid ümber tõmmanud ja kõrval aknal on täpselt sama asetusega valgus-vari
Igaüks näeb ise kohas nägusid ja kui samas kohas näevad, siis on see lihtsalt sellest, et varem on keegi seal näinud ning öelnud selle välja. Vaimudele üldse meeldivad aknad vist. Ega kui tollel majal aknaid ees ei oleks, ega siis vaime ka seal keegi ei näeks.
igatahes ukse kohal vasakus aknaruudus on mehe kujutis...
seal tundub olevat üks loom, ja naine...
Tsitaat:Algselt postitas: ImOkay
mina tegin programmis Photofiltrega ring ümber mida pidasin imelikuna.

Link : http://i14.tinypic.com/4z1vz4j.jpg

Aknal peegeldus mingisugune naine, kellele tõmbasin ka ringi ümber.
Siis katuse juures oli mingisugune heledam plekk, tõmbasin sellele ka ümber. Ja õhus katuse kohal oli must koht... Vaadake täpsemalt. Kui tahate paremini midagi silmata seal, siis pange muusika kõrvale.

pole siit midagi näha, tavaline peegeldus
kes sees oleval uksel karjub?

Muudetud: 9-8-07 kell 21:08:51 Coccinella
äkki ta nägi midagi pimedas trepialusesLaugh

mingeid silmi või midagi
Mida soovid seda näed.
Äkki soovid õieti :-)
millal see pilt üldse tehtud on
LibaHunt

Liige

Rate:
Postitusi 242
Registreerunud 3-11-2007
Kasutaja on eemal

postitati 4-23-2007 kell 06:13:02

ei suuda samuti pildilt midagi leida.
äkki on pildil midagi mida ei saa tähele panna inimene kes seda varem pole näinud. lisa aken vms. mida hoonel tegelikult pole.

Your scream's a whisper

vaata uksekõrval levat akent seal nagu mingi asi oleks ju
ei leidnud midagiSad
mingi naise vägu ja nagu vikatLaugh
seal pole ju midagi
Lasin oma fantaasial lennata.

Leidsin 3 kahtlast "objekti":

PILT

1. Tundub olevat nägu mis vaatab otse kaamera suunas suu väga laiali koos teravate hammastega.

2.Väike laps kellel mingisugune kiiver peas ja keel suust väljasLaugh

3.Loomamoodi, nagu lammas kes seisab oma esikäppade peal.

2 ja 3 vaatavad mõlemad nr 1 suunas.

Mis arvate, kas näete ka seda mida mina näen?

PS:Enne pildi editimist ma ei lugenud lehekülgi 2 ja 3 nii, et ma ei võtnud nr 1te ImOkay järgiwink

Muudetud: 28-11-07 kell 15:04:19 Avo
Kusjuures ei Laugh mina ei näe absull mitte midagi!
No midagi peaks ikka ju nägema.
Hope, loe eelmisi postitusi, midagi leiad kindlasti.
Mina näiteks leidsin parema akna vasakult ruudult vist naise kujutise. Vaatab nagu paremale poole, eristada saab kõige paremini silmi ja huuli.

Ning nägin ka ukse kohal vasakus ruudus mehe kujutist. Mõned väitsid, et nägid kurja meest, aga mina näen seal küll pigem mossis meest.
Ma ei tea...Palju peegeldusi,aga kui tõesti kasutada fantaasiat ja vaadata siis võis too inimene mõelda seda naise/tüdruku moodu kuju,kes justkui seal naeratab või siis mingeid täpikesi seal pimedamas nurgas.Laugh
Ei saa aru miks kõik otsivad pildilt vaimu või mingit muud vidinat Sick
Mind paneb pigem imestama miks on aken maja sees, st. välisakende taga, ja kuidas saab ema koos kahe lapsega elada kohas, kus on pidev tuuletõmbus (akendes on augud) ning kus pole linki uksel ees, et majja sisse saada. Võib-olla on see perekonna saladus, võib-olla on uks lihtsalt lahti. Ning veel, kuidas perekond seal talvel hakkama saab, kui majal on väliskeskonnaga niivõrd hea soojusvahetus Smile
Tsitaat:Algselt postitas: Andromeda
No midagi peaks ikka ju nägema.
Hope, loe eelmisi postitusi, midagi leiad kindlasti.
Mina näiteks leidsin parema akna vasakult ruudult vist naise kujutise. Vaatab nagu paremale poole, eristada saab kõige paremini silmi ja huuli.

Ning nägin ka ukse kohal vasakus ruudus mehe kujutist. Mõned väitsid, et nägid kurja meest, aga mina näen seal küll pigem mossis meest.

Võta teadmiseks, et ma lugesin eelnevaid postitusi! Vaatasin sammuti neid kohti mida Teised mainisid ning nö. midagi nägid kuid siiski mina ei suutnud midagi näha!Oma silm on kuningas ja kui minu silmad seal midagi ei näinud siis tähendab, et minu jaoks seal pole midagi näha, minu jaoks seal pole midagi, nii korduvalt kui ma seda pilti ka ei vaataks! Mõned jälle suutsid midagi näha? See on ju tore. Mõned näevad seal pildil midagi mõned aga mitte.

Muudetud: 1-12-07 kell 16:59:16 Hope
Tsitaat:Algselt postitas: Romeo
Ei saa aru miks kõik otsivad pildilt vaimu või mingit muud vidinat Sick
Mind paneb pigem imestama miks on aken maja sees, st. välisakende taga, ja kuidas saab ema koos kahe lapsega elada kohas, kus on pidev tuuletõmbus (akendes on augud) ning kus pole linki uksel ees, et majja sisse saada. Võib-olla on see perekonna saladus, võib-olla on uks lihtsalt lahti. Ning veel, kuidas perekond seal talvel hakkama saab, kui majal on väliskeskonnaga niivõrd hea soojusvahetus Smile

Isegi on võimalik sellisele arutuskäigule vastata,

Kohapeal kunagi inspekteerimas käies tegime kindlaks, et antud "perekond" elab statsionaarsemalt siiski hoone pööningul, mis on tuulevaiksem ja rohkem suletud. Mujal maja osas käivad nad lihtsalt "jalutamas" ja uskumatuid naljaviluks hirmutamas.

Ps. Hetkel pole seal küll enam ühtegi akent ees, aga lähiajal hakatakse seda renoveerima wink Uhkeks hotelliks Laugh
peegeldus lihtsalt Smile
Mina näen poolt Frankensteini koletise nägu. Parempoolse akna vasakpoolses alumises ruudus paistab veel üks uks või aken, selle ülemises parempoolses ruudus on poolik kandiline nägu.

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat