22-04-2007, 14:23
mul on olnud mitu juhust kui kutsusin vaime välja ja ta jäigi mind jälitama.
Meil oli klassiõhtu ja jooksime pimedas mööda maja ringi.
Järsku tuli mõte midagi hästi lahedat teha.
Hakkasime siis vaime välja kutsuma.Me kutsusime päris paljusi erinevaid vaime...
Noh sai siis klassiõhtu läbi ja hakkasin koju minema.
Mul on koolist umbes 1 kilomeeter koju minna.
Pool teed läksime sõbrannaga koos aga siis läks tema teist teed pidi koju.
Vaatasin siis ringi kuigi nii pime oli et midagi õieti ei näinud.Proovisin helistada emale et ta mulle vastu tuleks aga aku sai enne tühjaks kuigi ma just enne laadisin seda. Läksin siis edasi ja järsku jooksis mulle keegi järele. See oli mu väike õde. ta oli siis umbes 7 aastane.
Rääkisime juttu ja läksime koos edasi.Ma küsisin et mix ta nii hilja õues on aga tema ainult kokutas ja ütles et käis jalutamas.
Läksime tuppa ja äkki oli õde kadunud.
Ma hakkasin emaga kõva häälega rääkima aga tema ütles et ole tasa õde magab.
M a siis küsisin et kuidas ta nii kiiresti magama jäi ta ju tuli minuga koju. Siis ema ütles mulle vastu et õde oli nii kõrges palavikus ja ei saanud kuidagi õe tulla.
See kes minuga koos koju tuli oli vaim...ikkaveel nii kõhe olla
Mul on üks lugu veel..teisi ma eriti hästi ei mäleta
Ma olin klassiõe juures ja seal kutsusime ka vaime välja.
Kui koju hakkasin minema oli täiesti tuulevaikne ilm.
Olin poolel teel kui lehed lendama hakkasin ja põõsad ja puud sahisesid. Tuult ei olnud ikkaveel.
Läksin koju ja olin juba voodis.Järsku koputas keegi aknale, läksin vaatama aga akna taga polnud kedagi.
Ma jätsin küünla ja sõrmusega niidi voodi kõrvale kapi peale kui magama jäin.
Hommikul oli aken katki ja küünal ja niit olid kadunud, aga sõrmus oli mul sõrmes....
Ma hakkasin kõigepealt uurima mis seal oli, aga aken oli järsku jälle terve...
Ema tuli minu tuppa ja ütles et õde on surnud..
Ma ei tea mida see tähendab aga ma arvan et õde läks minu toa kaudu ära ja võttis küünla ja niidi kaasa et ma teda ei segaks..
järgmisel päeval oli ka sõrmus kadunud:o
Muudetud: 22-4-07 kell 17:27:23 Hallucigenia
Meil oli klassiõhtu ja jooksime pimedas mööda maja ringi.
Järsku tuli mõte midagi hästi lahedat teha.
Hakkasime siis vaime välja kutsuma.Me kutsusime päris paljusi erinevaid vaime...
Noh sai siis klassiõhtu läbi ja hakkasin koju minema.
Mul on koolist umbes 1 kilomeeter koju minna.
Pool teed läksime sõbrannaga koos aga siis läks tema teist teed pidi koju.
Vaatasin siis ringi kuigi nii pime oli et midagi õieti ei näinud.Proovisin helistada emale et ta mulle vastu tuleks aga aku sai enne tühjaks kuigi ma just enne laadisin seda. Läksin siis edasi ja järsku jooksis mulle keegi järele. See oli mu väike õde. ta oli siis umbes 7 aastane.
Rääkisime juttu ja läksime koos edasi.Ma küsisin et mix ta nii hilja õues on aga tema ainult kokutas ja ütles et käis jalutamas.
Läksime tuppa ja äkki oli õde kadunud.
Ma hakkasin emaga kõva häälega rääkima aga tema ütles et ole tasa õde magab.
M a siis küsisin et kuidas ta nii kiiresti magama jäi ta ju tuli minuga koju. Siis ema ütles mulle vastu et õde oli nii kõrges palavikus ja ei saanud kuidagi õe tulla.
See kes minuga koos koju tuli oli vaim...ikkaveel nii kõhe olla
Mul on üks lugu veel..teisi ma eriti hästi ei mäleta
Ma olin klassiõe juures ja seal kutsusime ka vaime välja.
Kui koju hakkasin minema oli täiesti tuulevaikne ilm.
Olin poolel teel kui lehed lendama hakkasin ja põõsad ja puud sahisesid. Tuult ei olnud ikkaveel.
Läksin koju ja olin juba voodis.Järsku koputas keegi aknale, läksin vaatama aga akna taga polnud kedagi.
Ma jätsin küünla ja sõrmusega niidi voodi kõrvale kapi peale kui magama jäin.
Hommikul oli aken katki ja küünal ja niit olid kadunud, aga sõrmus oli mul sõrmes....
Ma hakkasin kõigepealt uurima mis seal oli, aga aken oli järsku jälle terve...
Ema tuli minu tuppa ja ütles et õde on surnud..
Ma ei tea mida see tähendab aga ma arvan et õde läks minu toa kaudu ära ja võttis küünla ja niidi kaasa et ma teda ei segaks..
järgmisel päeval oli ka sõrmus kadunud:o
Muudetud: 22-4-07 kell 17:27:23 Hallucigenia