Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaimud jälitavad meid
mul on olnud mitu juhust kui kutsusin vaime välja ja ta jäigi mind jälitama.

Meil oli klassiõhtu ja jooksime pimedas mööda maja ringi.
Järsku tuli mõte midagi hästi lahedat teha.
Hakkasime siis vaime välja kutsuma.Me kutsusime päris paljusi erinevaid vaime...

Noh sai siis klassiõhtu läbi ja hakkasin koju minema.
Mul on koolist umbes 1 kilomeeter koju minna.
Pool teed läksime sõbrannaga koos aga siis läks tema teist teed pidi koju.
Vaatasin siis ringi kuigi nii pime oli et midagi õieti ei näinud.Proovisin helistada emale et ta mulle vastu tuleks aga aku sai enne tühjaks kuigi ma just enne laadisin seda. Läksin siis edasi ja järsku jooksis mulle keegi järele. See oli mu väike õde. ta oli siis umbes 7 aastane.
Rääkisime juttu ja läksime koos edasi.Ma küsisin et mix ta nii hilja õues on aga tema ainult kokutas ja ütles et käis jalutamas.
Läksime tuppa ja äkki oli õde kadunud.
Ma hakkasin emaga kõva häälega rääkima aga tema ütles et ole tasa õde magab.
M a siis küsisin et kuidas ta nii kiiresti magama jäi ta ju tuli minuga koju. Siis ema ütles mulle vastu et õde oli nii kõrges palavikus ja ei saanud kuidagi õe tulla.

See kes minuga koos koju tuli oli vaim...ikkaveel nii kõhe olla

Mul on üks lugu veel..teisi ma eriti hästi ei mäleta

Ma olin klassiõe juures ja seal kutsusime ka vaime välja.
Kui koju hakkasin minema oli täiesti tuulevaikne ilm.
Olin poolel teel kui lehed lendama hakkasin ja põõsad ja puud sahisesid. Tuult ei olnud ikkaveel.
Läksin koju ja olin juba voodis.Järsku koputas keegi aknale, läksin vaatama aga akna taga polnud kedagi.
Ma jätsin küünla ja sõrmusega niidi voodi kõrvale kapi peale kui magama jäin.
Hommikul oli aken katki ja küünal ja niit olid kadunud, aga sõrmus oli mul sõrmes....
Ma hakkasin kõigepealt uurima mis seal oli, aga aken oli järsku jälle terve...
Ema tuli minu tuppa ja ütles et õde on surnud..
Ma ei tea mida see tähendab aga ma arvan et õde läks minu toa kaudu ära ja võttis küünla ja niidi kaasa et ma teda ei segaks..
järgmisel päeval oli ka sõrmus kadunud:oSad

Muudetud: 22-4-07 kell 17:27:23 Hallucigenia
Vasta
Kas on teada kus õde ära suri ja kas küünalt, niiti ega sõrmust leitud ei ole? Vana ta siis oli?

Muudetud: 22-4-07 kell 15:33:37 titanl
Vasta
ma ei saa sellele sõrmuse asjale pihta.
miks ta oleks pidanud selle sõrme panema, ja siis jälle ära kaotama ?
Vasta
mu õde oli 7 aastane kui ta suri

no ma arvan et äkki ta tahtis midagi näidata...ma ju ka ei tea neidselliseid asjuSad
Vasta
mu õde suri öösel oma toas ära...
Vasta
kui sa asja peale sügavalmal mõtleksid siis saaksid aru vast.
kas see sõrmus tähendas sulle/talle midagi ?
miks ta suri? jne.
küsi endalt ja mõtle lahti, loo seoseid ja küll aru saad.
Vasta
Mis siis ikkagi sõrmusest, niidist ja küünlast sai? On need leitud või ei ole?
Vasta
neid ei ole leitud...
Vasta
mu õde suri palavikku ja ta oli oma tooaaas
Vasta
tõesti...7 aastat vana we
Vasta
Ok! Ma ei taha kuri olla aga su jutt on kuidagi kahtlane. Kas ta suri sellesse samasse palaviku, mis tal oli samaaeg, kui sa käisid klassiõhtul?
Ja muidu ei ole sa vist ka korralikult lugenud seda foorumit. Ma vaatan, et sulle suht meeldib kohe vaimudega jännata. Ja kuidas sa saad öelda oma esimeses jutus, et ta oli siis veel väike ja te läksite koos koju ja et ta oli umbes 7 aastane ja siis teises jutus, et ta suri ära, kui ta oli 7 aastane. Ja seda sa ütlesid ka alles pärast. Ja hullu loogikaga läheb ka aken katki ja siis mingi 5 minutit hiljem on jälle terve. Sa valetad.Angry

Muudetud: 25-4-07 kell 14:42:55 K&B
Vasta
heh. nüüd lugesin ka uuesti üle ja mulje on väga segane.
nagu läksid klassiõhtule ja õde oli selle ajal kõrges palavikus, nii siis, kas:
1) õde jäi sellel ajal kõrgesse palavikku kui sa klassiõhtul olid ja suri juba järgmine hommik selle kätte ära
2)õel oli juba varem palavik, mis tähendab, et sulle oleks pidanud tunduma väga kahtlane et ta sulle vastu tuli, aga seda sa maininud ei ole.
Vasta
Vaimude väljakutsumine on sama saatuslik nagu kui sa oled saanud skorpioni käest nõelata või oled kannatanud mitu tundi juba puugi hammustuse käes! Ma võin ju ise 13-aastane olla aga vähemalt ma tean, et selliste asjadega tegelemine on ÄÄRMISELT ohtlik.
Vasta
kuidas sai aken kohe terve olla kui alles oli katki.nagu sa sellest oma emale oled r22kinud va?akna asja nh.
Vasta
Ega ma siin skeptik ei hakka olema, mina ei saa ju kindlalt selgeks teha kas see su jutt oli tõene või vale. Võibolla tähendas see sõrmus talle palju ja, et sõrmus oli sul sõrmes tähendas äkki seda, et sa elaks hästi ja kui oled vanem siis abiellud vms.

Muidugi on see järgmine näide sellest, et sellise asjaga ei tohi mängida. Mõtled küll, et teed 'pulli' ja pärast oled teiste seas hästi lahe vms aga pärast kahetsed.
Vasta
kuidas saab see võimalik olla, et õde lihtsalt sureb ?
kui sellisel " kahtlasel teel " , et keegi ei teadnudki õiget põhjust, oleks see ammu reporteris ..
ja , et kõik jäidki uskuma, et palavik ? ;//
Vasta
väga arusaamatu ja segane jutt,
kuid äkki on sul see meeles millest te õe "vaimuga" koju tulles rääkisite?*-)
Vasta
soovitan sul mitte nii palju vaime välja kutsuda.
kahju sinu õest
Vasta
WizardInWinter kui sa oled 13 ei tohi sa siin kasutaja olla..siia lubatakse 14 aastasi....
Vasta
ok
Vasta
Mulle tundub ka see jutt väga kahtlane.Mul on ka 7 aastane õde ja ma ei kujutaks ette kui taga midagi juhtuma peaks.Aga ma tahaks teada mis ajavahemikel need sündmused juhtusid.Kas su õde suri sama öö ära?Sa selle peale pole mõelnud ,et äkki see sama vaim võttis su õe kaasa kellega sa koju minnes rääkisid?Kutsusite äkki mingi kurja hinge välja.Aga ikkagi vaimudega ei mässata, see valdkond ei ole mõeldud asjatundmatutele, kes ei tea ohte ega riske.
Vasta
K6ige asjakohasem kysimu oleks,et kas keegi nutab 6de siiamanni taga v6i ehk on ta vaim rahule j2etu,sest kui surnut taga halatakse saab ta sealt piisavalt energiat et ennast ilmutada kui vaja siis ka sinuga vestelda.
Vasta
Päris segane jutt..Kas sa kutsusid 2 päeva järjest vaime välja w ?! Et nagu 1. kord klassiõhtul ja 2. kord klassiõe juures !? Ja see oleks palju loogilisem kui sa oleksid katkist akent unes näinud vms
Vasta
No sorry, aga see jutt on tõesti kahtlane!!! Sellele ei saa pihta, kuidas sa ei teadnud, et su õel palavik on? Ei usu, et keegi nii kiiresti kõrgesse palavikku jääb. Ja üldse, para-web pole koht fantaasiarikaste juttude "kirjutamiseks" , kui niiväga meeldib kirjutada, anna raamat ka trükki. Igaljuhul, see jutt on VÄGA kahtlane, olen kindel et sa valetad!Angry
Vasta
Hahh, Su jutt on väga fantaasiarikas ja väga segane. On selgelt näha, et see ei ole just kuigi tõene. Mine tee omale rate.ee'sse kasutaja, seal kirjuta oma fantaasia vilju 'blogisse' - vähemalt on sul tegevust.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Vaimud püüavad sinuga unes rääkida! Heavy 35 12,087 03-01-2011, 11:32
Viimane postitus: Muulukas
  Tänavaviirastused/vaimud kristjan231 7 3,441 30-03-2010, 10:07
Viimane postitus: kommionu
  Tulnukad ja vaimud Mr.Creepy 15 4,397 13-05-2009, 19:20
Viimane postitus: Rein

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne