Postitused: 135
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
Tsitaat:Algselt postitas: WizardInWinter
Minu arvamus: kurat, ma ei oska seletada seda... noh, panen siis nii, loodan, et saate aru: vahest on naa, et kui sa tahad midagi tulevikus (ennustamise pealt), siis su käsi võib automaatselt väriseda, ja pendel liigub sinu "juhtimisel".
Muudetud: 20-3-07 kell 09:04:35 WizardInWinter
väriseda? pigem pendel võngub tuleviku suhtes just sellepärast, mida sa teada tahad. ehk siis saad vastuse mida sa tahad, aga see ei pruugi õige olla. nii oleks õigem
Postitused: 211
Teemad: 4
Liitus: Mar 2007
Käsi nii julmalt väriseda ei saa. toeta küünarnukk kuskile ja kõik korras.
aga jahh. see asi võib kirjutada küll seda mida tahad.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Nazz
Kuid pendel suudab liikuda ka ilma hingedeta. Teismelistel ja ka osadel vanematel inimestel on hästi arenenud telekineetilised omadused. Ja pahatihti liigutab see isik ise teadmatult seda pendlit.
Keegi pole vist eilmiseid poste lugend...
Postitused: 28
Teemad: 2
Liitus: Jun 2007
Tsitaat:Algselt postitas: DragonBoy
Ma teadsin umbes sama asja, aint et pendli asemel nõel ja niit. Seod niidi nõela külge, kuumutad nõela tera tikuga ja paned nõela tera ringi keskele ja siis hakkab ringi liikuma, õige tähe juures pausi tehes. Ammu pole proovinud aga minu mäletamist mööda tööta küll.
täpselt sama varianti proovisime ka sõpradega mingi 4 aastat tagasi nalja pärast. olin siis 14. ja asi toimis täiesti.
Postitused: 157
Liitus: May 2007
See pendeldamine tundundub suht huvitav, peab ka ära proovima, kui välja tuleb annan teada.
Thee shall be blinded by the fear
blinded by the pain
blinded by me
binded by me
Cursed by me
So mote it be!
Postitused: 994
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Asjakohane hea raamat, mida tasub otsida ja hankida -
rikkalikult pilte ja jooniseid, ka pendli kasutamise õpetust:
http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?18879
Lisaks leidsin juhuslikult, et saadaval on veel
"Pendlikursus ja Pendlikaardid" (komplekt):
http://www.raamat.ee/?nodeid=162&lang=et...k_id=14538
Muudetud: 26-6-07 kell 17:52:45 Tehnoloog
Postitused: 26
P2ris huvitav, peaks ka proovima..
Tere hommikut!
Postitused: 29
Teemad: 7
Liitus: Aug 2007
käsi väriseb ja siis arvad et ta räägib vanasti korraldati rahategemiseks seda inimesed maksavad ja siis kõik on hirmul et kummitused ja siis käsiväriseb ja hakkab liikuma
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Kui käsi väriseb, siis ei tee raskus niidi otsas korralikke ringe või tikksirget võnget. Kui käsi väriseb siis väriseb ka pendel.
Soovitan sul endal kodus järgi proovida. Pane näiteks mingi raskem sukanõel niidi otsa ja proovi järgi.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 1,003
Teemad: 52
Nazz, mul küsimus, kas minusugusele 'vaimumagnetile' on pendeldamine ohutu?
Ma käisin kunagi ühe onu juures, kes seletas, et päris kõik seda proovida ei tohi. Ja kuna Sa tundud sel alal kogenum (ma suht võhik), siis loodan, et oskad vastata
Ei ole ohutu. Sest kui vaimumagnetina, tõmbad sa ka halbu hingi ligi, ja pendel võib selle hinge üles võtta.
Mismoodi see hinge ülesvõtmine pendliga välja näeb
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Tsitaat:Algselt postitas: Celtic
Mismoodi see hinge ülesvõtmine pendliga välja näeb
Nagu porgandeid võtad, noh.
Aga Nazzile, et on midagi, mida selle vältimiseks ka teha saab? Et oleks ohutum plapla..
Minu teada ei ole pendeldamine seotud vaimudega. Pendeldamine on seotud sinu enesega. Vaime lisavad juurde inimesed, kellelt nõutakse tsirkust.
Pendliga on võimalik hingedega ühendust võtta... kuigi jah... ma tõesti sõnastasin ennast eilmine kord valesti...
Seesama tüüp, kes mulle pendeldamisest rääkis, ütles, et tema ravib külainimestel haigusi sellega.
Et tema ise suhtleb vaimudega ja need näitavad talle, mis ühel või teisel viga on. Võta sa'nd kinni.
Aga ot: katsun temaga rääkida, et saaks ta ehk kunagi mõnele para-webi kokkusaamisele või siis kasvõi talle külla minna. Elab ta Vigala kandis. Tal käinud mingid kõrged tegelased mõõtmas energiad jms. Kui keegi on huvitatud, siis võin asja edasi uurida; et andke's teada
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Aug 2007
Sõbra ema tegeleb pendeldamisega. Korralik pendel ja pendlikaart on olemas. Tema sõnul saavat küll pendliga vaimudega suhelda.
Postitused: 81
Liitus: Jul 2007
appi saage aru see ple nali ju :S:S
They play in the devil's key
An endless symphony
I even hear it now
Postitused: 135
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
Keegi polegi ütelnud, et on.
nu aga osad võtavad küll seda naljana =/
An endless symphony
I even hear it now
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
Eks selle pendlivärgiga ole kah ohud seotud... Kalmar Kalamit pean seni kõige asjalikumaks pendliõpetajaks Eestis (nende seas, keda ise kohanud olen).
Ma arvan, et pendel liigub niiehknaa põhiliselt käe liikumise tõttu. Mingi mistahes vastuvõetav informatsioon paneb mingi endale sisendatud programmi järgi käe liikuma - aga kuna need liikumised on enamasti märkamatud, on vaja osutit, mis võimendaks neid liikumisi, ja seega on pendel selleks sobiv vahend. Niimoodi saab oma organismi kasutada mõõteriistana - Kalam just seda õpetabki. Olen pendlit proovinud kasutada ka päris maistes asjades nagu patareide värskuse mõõtmine, ja isegi üsna täpselt sai mõõta. Kuid kuna organismi mõjutavad paljud tegurid ja inimene paljuski ei kontrolli ennast, siis on patereisid parem mõõta testriga
Aga, jah, tulemusi võivad mõjutada emotsioonid - kui ikka sisimas soovitakse mingit vastust, siis võib see ka tulla, hoolimata tegelikust infost. Samuti on pendli abil võimalik suhelda vaimudega... ilmselt töötab see nii, et inimene avab ennast vaimolendi infole, mis siis hakkab käe kaudu pendlit liigutama. Proovige õige pendel riputada liikumatu toe külge, ärge seda puudutage või siis hoidke kergelt pendli toest kinni (tugi olgu massiivne, näiteks kapp, mille riiuli serva külge riputad pendli) ja vaadake, kas liigub... kui liiguks, oleks see juba kõvasti creepy´m efekt kui ouija lauaga "mängides" Kuna aga inimesel on palju kohti, mis pole tema enda kontrolli all, siis need kohad on turvaaukudeks tema süsteemis ja eks ulakad või kurjad vaimud võivad seda äragi kasutada...
Tasub veel teada, et pendlina saab kasutada MIDA IGANES, Kalmar Kalam näiteks on mulle demonstreerinud pendeldamist paela otsas rippuva mobiiliga(hyes) Siiski mingite juttude järgi osad materjalid nagu väärismetallid, kristallid jms pidavat endasse infot salvestama, mis võivat hakata mõjutama saadavaid vastuseid... seega tasub olla ettevaatlik. Kalam näiteks kiidab vasest pendleid - suvaline vasest kirjaklamber niidi otsa ja töötab. Samas saab pendlit voolavas vees puhastada, nii et kes eputada tahab, võib ju ka kuldsõrmust kasutada.... Mõni räägib ka, et pendlit tuleb päikese käes laadida - aga see sõnastus tundub kahtlane, kuna minu arvates peab parima tulemuse saamiseks mõõteriist või osuti olema võimalikult neutraalne ja päikese energia võib lisada mingi segava toimega laengu, kui see laadimise jutt üldse tõele vastab.
Mina ostsin mäekristallist ja dolomiidist (või mis kivist ta oligi) pendlid just nende massi tõttu - väljas tuulise ilmaga hea töötada, kirjaklamber on paraku pisimagi õhuliikumise suhtes tundlik. Ka on ühel sabaks kett ja teisel tugev pael, mistõttu pole vaja eriti muretseda selle pärast, kas järgmisel korral pendlit kotist välja otsides ka niidirull krabada tuleb
Muudetud: 30-8-07 kell 06:23:24 paadikapten
Tsitaat:Algselt postitas: paadikapten
Proovige õige pendel riputada liikumatu toe külge, ärge seda puudutage või siis hoidke kergelt pendli toest kinni (tugi olgu massiivne, näiteks kapp, mille riiuli serva külge riputad pendli) ja vaadake, kas liigub... kui liiguks, oleks see juba kõvasti creepy´m efekt kui ouija lauaga "mängides"
Olen proovinud. Ma kas nägin luulusid, või siis tõesti töötas nii ka.
Ka ei pea sellest toest kinni hoidma... Kuid siis on juba see telekineesis.
Loogika muidugi ütlen, et kui pendel suudab võtta energiat ka väljas pool hoidjat, siis ei ole midagi imestada, kui sa istud pendli ees, tuge ei puuduta, ja ikkagi pendel rabab sinu energiat ja mõtteid.
Kuigi see ei ole enam kontrollitud faasis, sest pendel võib ükskõik mida üles korjata.
Postitused: 25
haha.ma küsisin et millal ma suren öeldi et homme
ma ei saa aru mix mul see välja ei tule :S:S
An endless symphony
I even hear it now
Ega kõigil ei tulegi.
Välja tuleb sensitiivsematel inimestel ning sedagi pika harjutamise peale.
|