Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pendeldamine
Võta paber. A3 olex hea aga sobib ka A4. võta laiu pidi enda ette. kirjuta kaares tähestik (katab küljed ja ülemise serva) alla kirjuta "jah" "ei"
võid "ei ja "jah'i" smaili teha.
veel on pendlit vaja. mina kasutan hõbesõrmust niidi otsas. tegelikult pole see tähtis, peaasi et pendeldax (olex piisavalt raske).
pane pendel lehe kohale kiikuma. lõpeta kiigutamine ja küsi nt "kas sa oled siin". pendel peax "jah" peale liikuma. siis võid nimesid ja värke küsida. enda kohta jne.
kui pendel mingit tähte tahab näidata siis ta kõigub selle poole kikemalt.

Aga tegelikult ma ei usu et see vaim on. alateadvus või midagi. igatahes väga huvitav on vaadata mis ta räägid. nalja saab palju.
Küsige kui midagi arusaamatux jäi. ma suudan kohutavalt palju soperdada : D

Muudetud: 4-9-07 kell 07:42:38 Hallucigenia
Vasta
Muide.
mida rohkem inimesi ruumis seda paremini asi kõigub. seda on märgata. kui üxi teed siis asi ei jõua kirjutada eriti. mul sageli jääb poole sõna peal seisma.
(asi ütles mulle just et mul biljon vaimu kodus kes kõik on pahad : D )
ja pendel jääb mõni kord seisma kui sa arvad et ta ütleb "a" tegelikult mõtleb "b'd"
Vasta
Ma teadsin umbes sama asja, aint et pendli asemel nõel ja niit. Seod niidi nõela külge, kuumutad nõela tera tikuga ja paned nõela tera ringi keskele ja siis hakkab ringi liikuma, õige tähe juures pausi tehes. Ammu pole proovinud aga minu mäletamist mööda tööta küll.
Vasta
ma proovisin nõelaga aga see oli nii kerge et ei kiikunud Laugh
soojendamisel vb isegi.
Vasta
ma ei tea miks, aga se versioon vaimudega ühendust saada tundub väga kahtlane..
või siiski ?.
seleta täpsemalt et kuidas täpsemalt peaks selle asja joonistama vms ?
teed ehk enda lehest pildi ?
või no midagi taolist Smile

~Tänud
Vasta
Siin on näidis sellest...
Küsid küsimuse, ja pendel liigub sinna, mida vastatakse. Kuid ainult Jah/Ei küdimusi saab esitada.

Muudetud: 13-3-07 kell 15:45:46 Nazz
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Nazz
Siin on näidis sellest...
Küsid küsimuse, ja pendel liigub sinna, mida vastatakse. Kuid ainult Jah/Ei küdimusi saab esitada.

Muudetud: 13-3-07 kell 15:45:46 Nazz
Minu varjandiga saab ta rääkida ka. muide nad on igavesed perverdid Laugh aga nagu ma juba mainisin on see raudselt minu alatedvus mitte mingi vaim
Vasta
ükskõik missugune see pendel on, aga see peaks olema ilma õhutakistuseta ja kerge.

igastahes, ega selle pendliga minu meelest mingit seost vaimudega küll pole. pendliga saab kergelt tulevikku ennustada ja igasugu huvitavaid küsimusi esitada. näiteks on mul pendlikaardid, ja küsisin, miks ma nii väsinud kogu aeg olen, ja pendel kõikus sektorisse, kus oli kirjas: Liiga vähe magad.

pendeldamise juures PEAB täiesti neutraalseks jääma. see et sul on vaimudega-kontakti-tuhin peal ja sa küsid: "kas sa oled siin?" siis igal juhul liigub pendel jah'i peale, kuna sa nii väha tahad seda vastust. usu mind, suurem osalt oled sina pendli mõjutaja. (väga lihtne test, lihtsalt hoia pendlit rippes ja mõttes ütle et ta ükshaaval ringis, ovaalis, diagonaalselt, horisontaalselt ja vertikaalselt liiguks)

põhimõtteliselt kui suudad jääda küsimuste suhtes neutraalseks, rahulikuks, siis saab õigeid vastuseid. kui ma ei eksi, siis minu meelest oli soovitatav üldse küsida pendlilt, kas tohib üldse teda kasutada. ning oli ka kuskil mingi pendlikaart, kus sai proovida, kas oled pendli kasutamiseks valmis vms.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Kazluk
ükskõik missugune see pendel on, aga see peaks olema ilma õhutakistuseta ja kerge.

igastahes, ega selle pendliga minu meelest mingit seost vaimudega küll pole. pendliga saab kergelt tulevikku ennustada ja igasugu huvitavaid küsimusi esitada. näiteks on mul pendlikaardid, ja küsisin, miks ma nii väsinud kogu aeg olen, ja pendel kõikus sektorisse, kus oli kirjas: Liiga vähe magad.

pendeldamise juures PEAB täiesti neutraalseks jääma. see et sul on vaimudega-kontakti-tuhin peal ja sa küsid: "kas sa oled siin?" siis igal juhul liigub pendel jah'i peale, kuna sa nii väha tahad seda vastust. usu mind, suurem osalt oled sina pendli mõjutaja. (väga lihtne test, lihtsalt hoia pendlit rippes ja mõttes ütle et ta ükshaaval ringis, ovaalis, diagonaalselt, horisontaalselt ja vertikaalselt liiguks)

põhimõtteliselt kui suudad jääda küsimuste suhtes neutraalseks, rahulikuks, siis saab õigeid vastuseid. kui ma ei eksi, siis minu meelest oli soovitatav üldse küsida pendlilt, kas tohib üldse teda kasutada. ning oli ka kuskil mingi pendlikaart, kus sai proovida, kas oled pendli kasutamiseks valmis vms.
Huvitav. ma polegi kuulnud mingitest kaardidest.
Ma ei saa kerge asjaga. see ei hakka pendeldama korralikult. sõrmus on paras minu jaox. igatahes see et ise mõjutan on selge mulle juba. ma mõttes räägingi tavaliselt. nagu küsin küsimusi ja värke. nii et ma olen kindel et ta ringitax ka kui ma tahaxin.
igatahes üritan järgida su soovitusi. Laugh
Vasta
igastahes, ega selle pendliga minu meelest mingit seost vaimudega küll pole. pendliga saab kergelt tulevikku ennustada

Selle koha pealt sa küll eksid.
On hingi kellel on ühendus nii tuleviku, kui ka minevikuga. Saa saad seda kõike teada läbi hingede. Hinged on sinu meediumiks seal.
Pendliga sa ei ennusta, ega ei räägi. sa saad infot läbi selle.

Ja loogiliselt mõelda, siis kui seal ei ole mingeid "vaime", kellega sa siis räägid?

Muudetud: 14-3-07 kell 09:29:31 Nazz
Vasta
igastahes, ega selle pendliga minu meelest mingit seost vaimudega küll pole. pendliga saab kergelt tulevikku ennustada

On hingi kellel on ühendus nii tuleviku, kui ka minevikuga. Saa saad seda kõike teada läbi hingede. Hinged on sinu meediumiks seal.

Ja loogiliselt mõelda, siis kui seal ei ole mingeid "vaime", kellega sa siis räägid?

ma pakun et pendel on rohkem seotud sinu endaga, sa pöördud pendli poole isiklikult kui enda poole. enda vaimuga nii öelda räägid. sest kui "vaime" ümber pole, siis pendel ei tohiks kõikuda? võibolla ma tõesti eksin, lihtsalt see on mu arvamus esialgu

Tsitaat:Algselt postitas: LibaHunt
Huvitav. ma polegi kuulnud mingitest kaartidest.

egas, need midagi erilist polegi, lihtsalt joonistatu poolkaar ja jagatud see sektoriteks. sektorites igasugused sõnad jne.
näiteks võid teha numbritega pendlikaardi. teed poolkaare ja paned igasse sektorisse ühe numbri. saad küsida siis igasuguseid numbritega seonduvaid küsimusi. näiteid ei oska küll tuua hetkel Laugh aga ikkagi

veel üks tore tegevus on võtta tavaline mängukaardipakk ja panna kaks suvaliselt võetud kaarti tagurpidi lauale (nii et ei tea mis kaardid need on) ja siis võid küsida kumb punane või must on, kas on pildiga või mitte.
Vasta
Ja ta arvab ära mis värv?
nii kena ··
kas sa tähtedega oled proovinud?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: LibaHunt
Ja ta arvab ära mis värv?
nii kena ··
kas sa tähtedega oled proovinud?

ma üritan mõne aja pärast tähtedega pendlikaardi teha, vaatan mis sellest välja tuleb. ma polegi selle peale tulnud, olen piirdunud sõnade ja lausetega Bleh

selle värvi arvamisega on nii, et mul on paar korda juhtunud, et ta on valest öelnud Laugh aga ma siiski loodan et ma sain pendlist valesti aru või küsisin ebaselgelt
Vasta

ma pakun et pendel on rohkem seotud sinu endaga, sa pöördud pendli poole isiklikult kui enda poole. enda vaimuga nii öelda räägid. sest kui "vaime" ümber pole, siis pendel ei tohiks kõikuda? võibolla ma tõesti eksin, lihtsalt see on mu arvamus esialgu

Jah. Sa tõesti pöördud pendli poole, kuid pendel omakorda pöördub hingede poole.
Enda vaimuga rääkimine, on sama, kui saa vaatad peeglisse ja räägid. see ei anna mingit resultaati, kuna sinul, ehk sinu hingel, ei ole samasid teadmisi, mis on siit elust lahkunutel.

Samuti ei saa sa kindel olla, et sul ei ole kedagi ümber. Selleks peaksid sa olema väga kõva meedium, kui oled 100% kindel, et kedagi pole.
Kuid pendel suudab liikuda ka ilma hingedeta. Teismelistel ja ka osadel vanematel inimestel on hästi arenenud telekineetilised omadused. Ja pahatihti liigutab see isik ise teadmatult seda pendlit.
Siis on ka võimalus, et nii palju energiat on nii pendlil, kui ka sinul, et saadakse ka kaugemate hingedega ühendust. See ühendus ei ole just kõige tugevam, kuid siiski on, ja pendel ka liigub.
Siis saab ka pendli liikumist magnetväljadega seletada. Maailmas ei leidu metalli, mis ei ole magneetiliselt mõjutatav, see mõju võib olla ääretult nõrk, kuid pendel, mida sa kasutad, on sellises olekus, et see tajub vähimatki muutust magnetväljades.

Selle pärast ma pendlit ei kasutagi, et sellel on nii palju varjatsioone, et mis võivad mõjutada. See info mida saad, selles ei saa mina küll kindel olla.
Vasta

Jah. Sa tõesti pöördud pendli poole, kuid pendel omakorda pöördub hingede poole.
Enda vaimuga rääkimine, on sama, kui saa vaatad peeglisse ja räägid. see ei anna mingit resultaati, kuna sinul, ehk sinu hingel, ei ole samasid teadmisi, mis on siit elust lahkunutel.

Samuti ei saa sa kindel olla, et sul ei ole kedagi ümber. Selleks peaksid sa olema väga kõva meedium, kui oled 100% kindel, et kedagi pole.
Kuid pendel suudab liikuda ka ilma hingedeta. Teismelistel ja ka osadel vanematel inimestel on hästi arenenud telekineetilised omadused. Ja pahatihti liigutab see isik ise teadmatult seda pendlit.
Siis on ka võimalus, et nii palju energiat on nii pendlil, kui ka sinul, et saadakse ka kaugemate hingedega ühendust. See ühendus ei ole just kõige tugevam, kuid siiski on, ja pendel ka liigub.
Siis saab ka pendli liikumist magnetväljadega seletada. Maailmas ei leidu metalli, mis ei ole magneetiliselt mõjutatav, see mõju võib olla ääretult nõrk, kuid pendel, mida sa kasutad, on sellises olekus, et see tajub vähimatki muutust magnetväljades.

Selle pärast ma pendlit ei kasutagi, et sellel on nii palju varjatsioone, et mis võivad mõjutada. See info mida saad, selles ei saa mina küll kindel olla.

njah, sain siis väheke targemaks. me enda hing on kindlasti targem kui meine maine hing, selles ma ei kahtle. sellepärast ma arvangi et pendel on rohkem endaga seotud. aga ega mina ka ei tea. ma pole tihe pendli kasutaja, võibolla ainult üksikutel juhtudel kasutan seda, lihtsalt olen uurinud ja puurinud infot pendli kohta Bleh
Vasta
ma usun ikkagi et mina ise mõjutan pendlit kuidagi. ja see pole kindlasti sama mis rääkida peeglisse kuna mina (jällegi) arvan et see on seotud alatedvusega kuidagi. nagu et ma tean asju mida ma tegelikult ei tea ja siis pendel räägib mulle.
Tegelikult mul raske selle koha pealt seisukohta leida
Vasta
Kui võtta arvesse, et inimene ei kasuta oma aju täis mahus, siis võib tõesti võimalik olla, et sa tead rohkem, kui tegelikult.
Seda olen ma ise ka kogenud, kui palju tihedamini ja veits teistmoodi.

Teooria: Oletame, et pendlit liigutad sa ise, ja selle kaudu sa saad vastuseid, mida sa tegelikuses ei tea.
Fakt: See ei töötaks, kui ei oleks nii pendlil, kui ka kasutajal midagi, mis paneb seda liigutama.
Teooria jätk: Kusagilt peab see info tulema, ja oletame, et see info tuleb sinult, siis tähendab see seda, et sa ise pead selle info kusagilt saama.
Mõte: Pendel saab info, annab selle kuidagi sinu "teadmata" aju osale. Sina "kuidagi" väljastad selle info (seejuures ise teadmata, et sa seda teed). Ja selle info väljastus kajastub pendli liikumises.

Kuidas sobib mu teooria? (ma jätsin palju detaile välja, sest siis oleks see liiga pikaks läinud)
Vasta
Olen ka nii vaime välja kutsunud. Niidi ja nõelaga. Nüüd nad mind tüütavadki vahel, aga ongi tore, et ka kellegil on lõbus, kes pole siin maailmas Bleh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: bigbadwolf
Olen ka nii vaime välja kutsunud. Niidi ja nõelaga. Nüüd nad mind tüütavadki vahel, aga ongi tore, et ka kellegil on lõbus, kes pole siin maailmas Bleh

Kutsud kellegi mujalt siia ilma paljude arusaamadeta ja ära saatmata. Nad jäävad siis kinni ja püüab natuke märku anda ,et ta on siin kinni ega saa minema. Mis moodi see nende jaoks saab lõbus olla?
Vasta
Ega, kui sind võtta sunniviisiliselt ära oma lähedaste, sõprade, kallima juurest, siis ma arvan, et sul ei oleks küll lõbus...
Vasta
Pendlilpole vaimude kummituste ja muu sarnasega küll miskit pistmist. Vähemalt otseslt mitte.

Pendli abil sa ikka räägid iseendaga.
Vasta
Mul hakkab jah midagi sellist koitma, kuid see ütleb mulle seda, et kõik oleneb, milleks sa seda pendeldamist kasutad.
Vasta
Kui võtta arvesse, et inimene ei kasuta oma aju täis mahus, siis võib tõesti võimalik olla, et sa tead rohkem, kui tegelikult.
Seda olen ma ise ka kogenud, kui palju tihedamini ja veits teistmoodi.

Teooria: Oletame, et pendlit liigutad sa ise, ja selle kaudu sa saad vastuseid, mida sa tegelikuses ei tea.
Fakt: See ei töötaks, kui ei oleks nii pendlil, kui ka kasutajal midagi, mis paneb seda liigutama.
Teooria jätk: Kusagilt peab see info tulema, ja oletame, et see info tuleb sinult, siis tähendab see seda, et sa ise pead selle info kusagilt saama.
Mõte: Pendel saab info, annab selle kuidagi sinu "teadmata" aju osale. Sina "kuidagi" väljastad selle info (seejuures ise teadmata, et sa seda teed). Ja selle info väljastus kajastub pendli liikumises.

Kuidas sobib mu teooria? (ma jätsin palju detaile välja, sest siis oleks see liiga pikaks läinud)

Laugh seda ma mõtlesingi.
Vasta
Minu arvamus: kurat, ma ei oska seletada seda... noh, panen siis nii, loodan, et saate aru: vahest on naa, et kui sa tahad midagi tulevikus (ennustamise pealt), siis su käsi võib automaatselt väriseda, ja pendel liigub sinu "juhtimisel".

Muudetud: 20-3-07 kell 09:04:35 WizardInWinter
Vasta
Kuigi jah. Tuleviku vaatamiseks on ka paremaid moodusi.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne

Expand chat