Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Para-Web'i Uurimisgrupp
Tsitaat:Algselt postitas: Tom
Ja lugenud lugusi, kus inimestel on õnnestunud jälgida, kasvõi suhelda kellegi, millegi ebaloomulikuga ja siis hiljem ka kodus hakanud asjad "lendama" .. no ei ole see päris naljaasi.
Seda ei tahaks minagi. Kardan selliseid asju, aga mõne para-eluka võiks ju ära näha ja hea, kui on kellegi selja taha peitu pugeda(hyes).
Kui ekstreemseks asi kisub? Ma ei taha surma saada...
Mulle sobiks, kui tegevus toimuks Tartu ümbruses. Kooli ajal ei saa ma siit eriti kaugele minna. Suvel võin ka kampa lüüa.
Igatahes pean ma veel mõtlema. Kui palju tuleb ikka elus võimalusi parahuviliste grupiga veidraid asju uurida?
Vanemate käest pole veel luba küsinud, aga praegu pole midagi veel kindel kah.
Btw, ma ei tunne kah kedagi.

Muudetud: 21-2-07 kell 17:33:45 Reinhold
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Reinhold
Kus grupi tegevus toimuks? Ise oleksin ka asjast huvitatud. Tahaksin rohkem selliste para-asjade kohta teada saada, kuid üksi ei julgeks kindlasti uurida. Olen küll alles 13 aastane, kuid ma arvan, et mu vaimne vanus on piisav, sest muidu ei käiks ma siin Para-Webis vaid hoopis Rates.Laugh

Muudetud: 21-2-07 kell 12:37:11 Reinhold

Nohh üks ei välista teist - ise ka omal ajal kui veel USAs elasin tegin rate konto piltide näitamiseks ja suhtlemiseks. Nüüdseks on kujunenud tuttavate ring kellega saab suhelda ka läbi rate. Nagu olen eelnevatki ütlenud - probleemiks pole rate.ee aga inimesed kes seda ei oska kasutada ...
See selleks - on olemas selline rühmitus nagu Eesti Muinasteaduste Selts - ems.ee. Vaatamata kõlavale nimele on asi täiesti ontlik - käiakse koos suheldakse huvitavate inimestega. Toimuvad klubi õhtud jne.
Asja piiranguks on vast Tallinna kesksus kuid vajadusel saab ka sellest üle. Seltsil pikad traditsioonid ning arvan, et meil pole mõtet jalgratast leiutada. Minu arvates võiks liituda selle Seltsiga ja kuna seal on juba inimesed kelledel paraweebi teemad südame lähedased siis oleks meil tore ka kokku saada ning edasisi tegemisi arutada. Liikmemaksu seal ei ole ainutl üritustel kogutakse väike ukse maks, et kompenseerida ruumide rent (seni KUKU klubis ja umbes 25eeki - järgmine üritus 27.02 - kell 18.00 tavaliselt 2-3 h kui jutt pikemaks ei veni ning teemaks tutvumine huvitava inimesega - sorry hetkel ei meenu kes oli aga mina laekun oma läppariga keegi tahtis mingit videot näidata aga tema läppar kaputt).
Tean, et noorematel kohaga keeruline kuid seal ennemgi noori käinud ning formaat sobiv algatuseks. Hiljem võib vajadusel muuta aega kohta - ning formaati aga algatuseks arvan on tore kui nooremad inimesed suhtelvad nendega kes neid asju juba aastaid uurinud on. Kui kellegil eriti konkreetseid küssasi on võib seda teha mailile ja ka siia - mingi hetk kogun ja vastan.
Meie seltskonna liitumine või ajutine ühistegevus EMSiga ei pea olema eriti formaalne või muidu reguleeritud - lihtsalt asi mida me teha tahame on juba käigus - ja see siin on soovitus tutvumiseks mitte leibade kappi panemiseks. Nii, et ootan kõiki kes soovivad tulla - paar julet ikka on et siis hiljem muljetada.
Vasta
Mina tahaks ka oma sõbraga tulla Smile ja tahaks teada et kas 13 on liiga noor tulla, muidu sõber on 15 või 16??? wink

Muudetud: 2-6-07 kell 17:22:36 katarina177
Vasta
mina olen 16, suvel saan 17. Kui ma olen "eestkostjaks" piisavalt vana siis ma võin katarina 177 eest kosta Smile mina see olengi kellest ta räägib.
kohe täidan ankeedi ka ära

lisaks veel seda et asukoha tõttu saan ka ainult suvel vist tulla, erandkorras võib ka muul ajal. ja vaime kardan, niiet neid uurima ei julge tulla. pigem ufo ja energia kohti.

Muudetud: 22-2-07 kell 22:13:44 tribalangel
Vasta
Aga kas siinsed hurra-aktivistid võiksid siis KUKU-s kokku saada 27-ndal.... et vaadata kasvõi mida teised teevad ja ... ja kuhugi pidi mõtteid edasi mõlgutada.

Hetkeemotsioonide põhjel oleks minust isegi tulija/mineja.

Või mida arvate?

Edit: ei jõua siiski. Siirete arvutamisega natuke hädas... ehk siis kool Bleh

Muudetud: 27-2-07 kell 09:15:07 Tom
Vasta
Tsitaat:***
Siiski, siiski on nõus tulema esinema meile Helger Aaresild. Ma usun,
et paljud teda ka mäletavad. Tema viimaste pikkade aastate huvi all on
olnud Sai-Baba ja õieti öeldes valede ja pettuste avalikustamine,
mida väidetavalt S-B korraldab. Koos välismaiste autoritega on ilmumas
ka raamat - aga me hetkel ei jõua seda ära oodata, sest nagu ikka on
sellistel puhkudel ka tuhat üks takistust.
Teatage palun kõigile, kes asjast võiksid olla huvitatud ja summa
sama 25.-;
Kohtumise aeg 27.02.KUKU klubi ja kell 18.00

OOtan siis kõiki huvilisi kes soovivad uurida mida muud ka Eestis tehakse ning saama uusi kogemusi klubilise tegevuse alalt. Juhul kui KUKU uksel raskusi sisse pääsemisega helistage mulle 51931960 ning "parooliks" - paraweb. Loodan, et KÕIK laekujad näitavad üles viisakust ning saabuvad ENNE 18.00ni ;-)))

PS. Kui mõnel nooremal juhtub, et viimane 25 läks vihikute ostmiseks siis palume mitte pabistada - arvestades olukorda me võlanõudjat pesapalli kurikaga ei rakenda ;-)))

Muudetud: 23-2-07 kell 03:34:06 KaptenTrumm
Vasta
nuukss... ma saan alles kell 10 kohale tulla... ma lihtsalt ei saa varem töölt minema... kuid ma kahtlustan, et siis on juba hilja.. Sad
Vasta
Mul on vaja üks staatiliselt määramatu raami ülesanne homseks ära teha ... see kahjuks hetkel tähtsam kui miski muu....

Edit: Mitte et ma ei oleks huvitatud kokkusaamisest wink

Muudetud: 27-2-07 kell 16:55:16 Tom
Vasta
Ja viimasel hetkel keerati ka minu plaanid @£$@£$-e. Ei ole võimalik kahjuks osa võtta.
Vasta
Mina olen siin - KUKU klubis ja ootan ;-) viimane hõige nagu näete siin isegi wifi
Vasta
aga mina enne kümmet kohe kindlasti ei jõua...
kuid kui keegi on seal, siis on lihtne ära tunda, sest ma olen falcki sise vormiga, kuid ilma pagunite ja töötõendita, sest ma tulen otse töölt, et ei viidaks rohkem aega
Vasta
sorry... ma võin seal ka esineda mustas triiksärgis pruunide leekidega peal
et jah.... mul tuli meelde, et ma sain selle täna tööajal kätte

Muudetud: 27-2-07 kell 20:03:38 Nazz
Vasta
Damn... ja jälle olen mina üks nendest, kes on veits pettunud kokkutulekust. kuid seekord ei old üldse lõbus... ma ei jõudnudki kohale
Vasta
Kuidagi kahtlane värk, et keegi siiski kohale ei jõudnud....Kui tõsised te ikkagi olete oma uurimusgrupiga?!
Vasta
Üks ju jõudis ja umbes 3 inimest oleks soovinud sinna minna, aga töö/kool ei lubanud. Seegi midagi Laugh
Vasta
ma tahtsin kohale tulla, kuid ma ei saanud enne kümmet õhtal, kuna ma olin sellel päeval tööl...
Ja kui kümneaeg kohale jõudsin, olid juba kõik laiali

Muudetud: 28-2-07 kell 16:21:40 Nazz
Vasta
Seega on meil esimesed vitsad käes. Vaimu nagu oleks aga Ihu on veel nõrk ;-)

Kui järgmine üritus tulemas - kõige eelduste kohaselt kuu aja pärast - siis annan teada. Seniks aga rahvas võib veel Vaimu treenida ning vaadata mis edasi saab. Samas jääb veel jõusse minu pisike uurimus kuidas on Igor Volkel see jüngrite pundiga lood. Kas asi liigub ning kuidas ligub sest olen siiani arvamusel, et pisikese Eesti tingimustes oleks mõtetu luua paraleelseid strukuure ja hakata ratast leiutama. Juhul kui Volkel asi liigub siis oleks huvitatutel otstarbeks hoopis otse suhelda ning siis jagada siin mida avastatud ja mida õpetatud. Juhul kui Volkel "äri" surnud siis arvan, et võiks asja uuesti käima lükata kas koos temaga (kogemus ikkagi ka loeb) või siis ilma ...
Arvamused ?
Vasta
Mina pooldaks kolme käega liitumist "Volke gängiga" , vähemalt selle põhjal, mida ma nende tegemistest kuulnud olen. Ja kindlasti väga inspireeriv ja ergutav on viibida endast targemate inimeste seltskonnas... Millegipärast arvan, et meie kambas sellist inimest, kes oleks intensiivselt üle 10 aasta sääraseid asju uurinud, ei ole. Kuid samas, kas ja mida nad reaalselt "uurivad"...

Ühesõnaga , KaptenTrumm, uuri jah.

Ja mitte ei ülte ma ära mingist kokkusaamisest ja arutamisest.
Vasta
aga kas siis 13. a. võib ka kaasa tulla, kui muidu nn. "järelvaataja" on olemas???Bleh
Vasta
Ma arvan sellest vanuse asjast, et kõik võivad tulla - ka 1 aastane (kui teda keegi tassida viitsib) - võib tulla ka 13 aastane eriti kui tal "järelvaataja" olemas. Arvan, et põhi probleem vanuse suhtes see, et üldjuhul noorem põlvkond ei ole huvitatud antud asjadest. Arvan, et vajadusel võib suhelda vanematega ning anda vanematele lugeda meie foorumit ning sealt võtavad nemad ise lubamise oma asjaks. Peamine on avatus - kui vanemad teavad inimesi ja asju mida me siin teeme siis nad lubavad kergemalt ka nooremaid kuhugi.

Põhiline on arvan, et igal juhtumil tuleks vaadata eraldi - ei tea ju hetkel kuhu kauaks ja mida me tegema läheme (kui üldse kunagi ;-) läheme) kui madalale me vanuse piiri laseme. Juhtudel kui on üritused ööbimistega jne siis kardan, et teatud noored jäävad koju. Kuid ühepäevased üritused hommikst õhtuni ei tohiks olla vanuse suhtes piiriks. Loomulikult on vanemate "seltsimeeste" hulgast vaja valida inimene(sed) kes annavad oma panuse, et ka noorem põlvkond õigeks ajaks koju jõuab.

Minu seisukoht on, et KÕIK kes tahavad osaled peaksid saama selleks võimaluse.

Saladus tekitab usaldamatust, usaldamatus tekitab vaenu ja vaen tekitab vägivalda.
Vasta
Noorema põlvkonnaga on ka suht muret tekitav asjaolu, et üldjuhul ei võeta midagi sellist tõsiselt ja sellest murest olen isegi oma korralikud vitsad saanud. Kuid "järelvalvaja" on soovitatav, ja peaks ka seda kohustust täitma.

Mis puusutab selle teise "gängiga" liitumist. Keegi ei käse teil siin grupis olla, ega liituda, kui tuleks ka arvestada asjaolusid, et see on alles loodud, ja midagi pole veel käimagi saadud. Ning alati on alguses palju kriitika väärset kraami, kui ka untsu läinud tegemisi. Mina paluks kõigilt kannatlikust, sest kõikke ei saa ühe raksuga ratastele ja veerema ajada.

Muudetud: 3-3-07 kell 13:26:21 Nazz
Vasta
Niih järgmine katse - EMS (link minu allkirjas) plaanib alates tänasest lähima paari kolme nädala pärast/jooksul teha kohtumisõhtu Igor Volkega. Koht on endiselt KUKU klubi aeg endiselt 18:00 ning täiskavanud külalistelt on oodatud 25eeki "ukse tasu". Kui täpsem info laekub siis annan kohe teada ka mis saab siis olema kuupäev. Kohapeal on kõigil siis võimalik kuulda Volke jüngritest ning nend ehetke staatusest ja saatusest - soovi korral siis võimalus liituda või mitte. Nagu alati on programmis ka küsimuste vastuste ring ja nagu meil seal tavaks pole lolle küsimusi aga on lollid vastused (ja rumalad vastajad). Seega kõigil huvilistel paluks teha kalendrisse märge. Noorematel huvilistel paluks mitte pabistada - kui "kell kukub" ja pidu ikka käib aga kodus ootab issi rihmaga siis võib vabalt püsti tõusta ja kodu suunas liikuda ;-)))

Et seekord poleks probleeme "võõraste nägudega" pakun välja oma näopildi ning kõik saabujad võivad astuda eelnevalt minu juurde teretamiseks ;-) ---http://www.rate.ee/userinfo.php?id=35581
Vasta
Ma tahaks muidu teada et kus KUKU klubi on? Tallinnas? Tartus? kusagil mujal? tahaks väga tulla aga vaevalt et aeg mulle sobib Sad
Vasta
Tallinnas... Vabaduse väljak 8.
Vasta
http://www.artforum.com/guide/country=EE&place=Tallinn#

Selle hoone (lingil alumine pilt kus terve maja) keldris kohe kohvik Moskva kõrval...
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Uurimisgrupp PRT 23 8,391 22-01-2019, 12:46
Viimane postitus: Addy
  Pärnu Para-Uurimisgrupp 2 katse! Psühholoog 2 9,087 20-05-2013, 18:11
Viimane postitus: Tharapita
  Kesk-Eesti uurimisgrupp Cassiopeia 69 56,224 15-05-2013, 17:30
Viimane postitus: schleuninger
  Pärnu Para-Uurimisgrupp I katse pjp 26 25,560 14-05-2013, 20:28
Viimane postitus: Thorondor
  Saaremaa Para-webi uurimisgrupp tribalangel 67 54,614 02-03-2013, 01:41