Postitused: 336
Teemad: 9
Liitus: Sep 2006
http://www.postimees.ee/120207/esileht/m...244399.php
Pidi ikka nälg olema, et ei suutnud normaalselt mõelda, et tedlaste käest oleks selle eest head raha saanud. Aga see on vene aju omapära. Ei saa sest aru.
Muudetud: 11-3-07 kell 15:52:22 Hallucigenia
We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy. - Chris Hedges
Postitused: 301
Teemad: 4
Liitus: Jul 2006
Võltsing või mitte aga huvitav oli lugeda.
Aga äkki Venemaa ufokatastroofidest polegi seetõttu oluliselt mingeid tõendeid, et materjalid veetakse minema ja elukad pannakse nahka?
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Täitsa huvitav tundmatu veeelukas, aga kus otsast ta näkineidu meenutab, aru ma ei saa?
Kahju, et kalamehed ta nahka pistsid. Oleks ta ise kalamehed nahka pistnud, oleks me temast veel kuulnud ja teadlased oleks ka saanud seda olendit uurida!
Alfar! Ei usu, et sealkandis lausa kosmosetulnukaid tulel küpsetatakse!? Aga mine sa tea...
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
kuigi see on vana uudis, aga ma olen kuulnud, et see oli mingi nali ja see on mingi Photoshopi teema
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Nazz
kuigi see on vana uudis, aga ma olen kuulnud, et see oli mingi nali ja see on mingi Photoshopi teema
Kuidas sa kasutad Photoshopi video puhul?
Kurb on ainult, et nad välja tõmbamist ei filminud.
Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com
"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra
Postitused: 40
Teemad: 2
Liitus: Jul 2005
objektiiv
12.02.2007 17:09
Tegemist on logardraiga (raikala). Keda huvitab see kala rohkem, siis otsingutulemusi annab "Atlantic Guitarfish". Täpsemalt võib lugeda ka siit: http://www.flmnh.ufl.edu/fish/gallery/de...gfish.html Seega on tegemist täiesti normaalse ja eksisteeriva olevusega ning midagi anomaalset siin ei ole.
Mis aga puudutab konkreetselt seda videot ja artiklit, siis see on ehtne "kalamehejutt". Pealegi ei ole video autentne ning on internetis juba liikvel üle aasta: http://www.youtube.com/watch?v=NEdsFPcgRY0 (14. jaanuarist 2007).
Leidsin selle kommentaaride hulgast ...
Muudetud: 12-2-07 kell 21:02:01 monk
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Kuna tegu tavalise kalaliigiga, siis olid kalurid lihtsalt lollid. Suht tüüpiline sellele rahvale imo.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 114
Liitus: Feb 2007
to Monk: Tore, et foorumis on inimesi, kes palju asjast teavad(kindlasti on neid peale Sinu veel!) 
Sest, kui ma poleks Sinu antud lehelt tõestust saanud ja kala täpsemalt hakanud uurima, poleks ma enam kungi julenud merre ujuma minna!
Muudetud: 18-2-07 kell 16:01:26 TheDarkest
Postitused: 4,918
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Tsitaat:Algselt postitas: zepac
Kuna tegu tavalise kalaliigiga, siis olid kalurid lihtsalt lollid. Suht tüüpiline sellele rahvale imo.
Pigem nad teadsid, et see oli tavaline kala. Niisama mingit tulnukat ära sööma vist ei hakka.
Postitused: 135
Teemad: 1
Selguski et tavaline kala.  . Kahtlaseks tegi loo juba see et kalamehed selle kohe ära sõid  . Kurk teab, eks need venelased näljased ka  .
Postitused: 56
Liitus: Nov 2006
Ojah..mida kõike need venelased ära ei sööks..  Video oli iseenesest huvitav.
Postitused: 6
Teemad: 0
Liitus: Mar 2007
venkud ikka suht juhmid .
kui nad oleksid selle kalataolise asjanduse maha müünud, oleks neil piisavalt raha et normaalset kala osta poest ja süüa
// Ise oleks kohe maha müünud.
Postitused: 26
Kui need venkud tõesti ei teadnud mis see on, on nad tõesti väga juhmid, et selle veel ära ka sõid siis. Muidu alguses küll vaatasin et mis kuradi asi see on, aga tänu monk-ile siis tean.
Postitused: 12
Liitus: Aug 2006
see on nagu mingi lumeinimese ja heeringa ristsugutis!
Muudetud: 15-3-07 kell 00:04:39 leivalabidas
Paranähtuste seletamise uus tase on saabunud!
Postitused: 481
Tsitaat:Algselt postitas: MustJokker
kurk teab, eks need venelased näljased ka .
kirjaviga eksju  ?
lollid on nad tõesti. peavad kala imelikuks ja söövad ära, kartmaa,et see söömiskõlbmatu on. või ainulaadne isend.
kui see poleks tavaline kala, oleks ma arvand et nadon valusad idioodid, kes filmivad mingit jama, ja põhjendavad muude tõendite puudumist toitumisega
Postitused: 45
Teemad: 7
Liitus: Oct 2004
Tsitaat:Teadlased ja ufoloogid olid aga ülimalt pettunud, kui nad teada said, et kalamehed elukat sugugi ei kartnud ning peale filmimist lihtsalt nahka pistsid.
teadlased olid sama lollid kui kalurid
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
"Vene kalamehed sõid ära tundmatu olendi" ... või
"Tundmatu olend sõi ära Vene kalamehed" -
mis te arvate, kumb uudis oleks põrutavam?
Postitused: 56
Liitus: Oct 2005
Kui palju neid kalamehi oli. 100 kilost kala õhtueineks süüa - pidi ikka suur söömalaud olema! Seda ikka ühe õhtuga ära ei söö, kui just iga kalamees üle 10kg korraga nahka pistnuks.
Postitused: 926
Teemad: 35
Liitus: Jul 2004
Välistatud pole vast ka see, et tegelikult ei söödud kala ära, vaid teisaldati ta kohalikele vene teadlastele uurimiseks. Söömisjutt vaid selleks, et lääne teadlased suurest pirukast tükki ei saaks, kui olend osutubki millekski haruldaseks ja seninägematuks.
Postitused: 35
Liitus: Mar 2007
Kui venelased oleks tulnuka leidnud oleks nad kindlasti tema ka peale filmimist ära söönud.
Postitused: 106
Teemad: 10
Liitus: Apr 2007
Kui uskuda kõike, mida ajalehtedes kirjutatakse- siis võiks arvata, et maailmalõpp ei ole enam kaugel
Postitused: 63
Teemad: 3
Liitus: Jun 2007
Fuhh kui vastik! :S
Aga nh, kui selle kalakese pilti vaatasin tuletas see midagi meelde küll.
Sellist kala nahka pista? pagan, see on niigi rõve!
Kõhu lahtisus ei järgne sellele wä?
Postitused: 26
Liitus: Jun 2007
T2itsa r6ve. Mul ei l2heks siuke elukas kurgust allagi. Ma ei tahaks isegi sellisega yhe toas viibida. Aga nagu jutus mainitud on see Vene aju erip2ra..
Tere hommikut!
Postitused: 162
Liitus: May 2006
Tsitaat:Algselt postitas: Woow
T2itsa r6ve. Mul ei l2heks siuke elukas kurgust allagi. Ma ei tahaks isegi sellisega yhe toas viibida. Aga nagu jutus mainitud on see Vene aju erip2ra..
Noo.. mõtle delikatessidele, enamus on mingid limased molluskid ju või lihtsalt rõvedused ju.
Postitused: 221
Teemad: 4
Liitus: Mar 2006
Nüüd siis teame, miks emmed-issid oma lastele "Pähh, võta see kohe suust ära!" ütlevad, kui nad on midagi suhu pistnud... See kala võis olla ka mürgine (kunagi ei või teada) ja lisaks: kui äkki see oleks olnud selle liigi viimane esindaja? Siis oleks veel üks veeloom maalt pühitud ju? Njah, Venemaal ka ei MÕELDA!
|