Postitused: 7
Teemad: 1
Liitus: Dec 2006
Hmm tuli meelde et üks jaanipäev nägin surma musta mantli ja vikadiga ,mida sellest arvata.Ma ei olnud joonud ei tarbi seda kraami eriti.(H)
Saladuslik tee viib siseilma...
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Minu moto on, et kõik on võimalik... ei pea olema joonud, tarbinud ega muud sellist, et midagi sellist kogeda.
Postitused: 1,559
Teemad: 36
Liitus: Dec 2003
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Njah ... nooremana oli ka kunagi olukord, kui pimedal metsateel öösel käies tundus, et keegi vaatab mind. Jäin siis seisma ja vahtima. Natukese ajapärast joonistusid lehtedest ja okstest välja mingi mehike ja ka teine mehike. Läksin siis lähemale, et aru õigustust irvitamisele pärima.... Ja oksad ei arvanud sellest midagi.. isegi häbi hakkas pärast
lisaks veel, et siiamaani on silme ees lendav banaan, mida ma haigena nägin:o
Edit: kõik mis tundub ebareaalne ja ebanormaalne, ei ole seda enamasti kahjuks mitte. Ja viimasel ajal tundubki, et enamus postitused ufode ja vaimude teemas on tavalised paranoiad ja luulud ...
Muudetud: 20-1-07 kell 11:29:04 Tom
Postitused: 161
Teemad: 2
Liitus: Feb 2006
Kui see surm juba mantli ja "vikadiga" oli, siis on tema olemasolu täiesti võimalik.
Postitused: 103
Teemad: 0
Liitus: Jun 2008
kindlasti on see võimalik, aga ma ei saa ikka aru kas see on siis sellest et inimene kardab selliseid asju ja hakkab siis ette kujutama või võib see siiski juhtuda ka täiest tavalise inimesega
"My idea of hell would by, you go to heven and you`re yourself up there."