Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurjajuur Rate.ee
zepac ma usun, et selle arvu teevad suureks varikontod. Kontod, kust saab endale 7-id jagada ja puha. Ag ma pakuks, et 73% noortest (noor oli vist kuni 26 aastat vana) on seal esindatud küll jah..

Vastuseisuga on see, et mida rohkem pooldajaid, seda ägedam vastuseis.. see on alati nii..
Ja ärakeelamine? Mis alusel? Meeldivuse? Nii need asjad ikka ei käi..
Selle puuduliku demokraatia kohta- tiahh.. suht ükskõik. Demokraatiaajastu on nigunii lõpusirgel.
Vasta
Rate - seegi läheb üle! Praegu vaatan muigega neid üheksakümnendate diskupepusid kes praegu kõvad "rockimehed" on.
Vasta
Need 90ndate diskopersed on praegused homoseksuaalid(ehk pederastid), kes oma paraadidega heteroid ja kiilaspõid mõnitavad. Ja pedekultuur areneb kah rates mõnusalt! Vastik!
Vasta
Ka Viru Keskus on ju tänapäeva põhiline noorte tsillimise ja hängimise koht. Kui me nüüd rate ära keelame ja kaupsi maha lammutame ei muutu küll midagi, leitakse lihtsalt uus idiootsus. Probleem on lihtsalt selles, et tänapäeva haridus ei soosi huvisid ja iseseisvat mõtlemist. Kasvatatakse tarbijaid, halli massi. See mis ülevalt paika pannakse, et on pop see ka pop on. Kõik ülejäänu on ju "niiiiii nõme". Noored on väga manipuleeritavad aga see ei ole nende süü, seda lihtsalt kasutatakse ära.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash

Mina isiklikult näen ratet rohkem negatiivse nähtusena kui positiivse..
Nii et reit on jube ebaturvaline koht.. aga paljud seda ei tea...
Ja üks halb asi rate juure on ka see, et viimane hakkab Eestit muutma:
Saavad foorumis para-web.org kaks noort kokku:
Tere!
Tere, Tere. Mis su nimi on?
Diokhan. Sinu?
Flash. Aga kle, mis su reit on?
Mul pole ratet.
Polegi ratet vää...

Igatahes need kes ratest juba psühholoogilselt sõltuvuses on, ei mõitsa rate kahjulikkust... ...

jajah
ise alustasid ka suhtlemist ratest..
btw..ära unusta mind iseloomustada ja mu teisele pildile seitset panna.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: zepac
Need 90ndate diskopersed on praegused homoseksuaalid(ehk pederastid), kes oma paraadidega heteroid ja kiilaspõid mõnitavad. Ja pedekultuur areneb kah rates mõnusalt! Vastik!

homoseksuaalne ei tähenda veel pederasti
ja on kiilaspead ehk siis vist antud teema puhul skinheadid või õigemini nazi-skinnid, nemad ei ole homoseksuaalsete poolt mõnitatud, heterod ka mitte.
homodel on lihtsalt tähelepanuvajadus, aga mitte vajadus mõnitada.
kas pedekultuur just rates areneb?
see on kõikjal..eelkõige foorumite ja erapidude(juhhuu..seal on vähemalt kenad mehed..aga ainult vaatamiseks) näol liikuv nähtus..
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: postimees
Rate - seegi läheb üle! Praegu vaatan muigega neid üheksakümnendate diskupepusid kes praegu kõvad "rockimehed" on.

kas inimene ei või muutuda..?
muide..
pole ma veel näinud, et mõni punkar oleks sündinud hari peas ja haaknõel kõrvasBleh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Diokhan
jajah

hoohBlehBlehBleh::S:S:S

teine pilt ka tulekul... heh jube lahe, änxa ju..

muidugi saad seitsme, 2kki tahad hoopis kympat?

iseloomustuse saad ka, kirjutan nii nunnu-nunnu kui v6malik, ex
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
jajah

hoohBlehBlehBleh::S:S:S

teine pilt ka tulekul... heh jube lahe, änxa ju..

muidugi saad seitsme, 2kki tahad hoopis kympat?

iseloomustuse saad ka, kirjutan nii nunnu-nunnu kui v6malik, ex

no jah..aga parem sebi mõnda modet, et ta mu pildi kiiremini yles laseks
Vasta
no jah..aga parem sebi mõnda modet, et ta mu pildi kiiremini yles laseks

ex ikka jah. Ma olen seal jah paari modega feimind nii et probleemi polex... täna õhtuks üleval pole, v6tame problemma ette ja fixime selle ää
Vasta
Lähme loosungitega ''RATE.EE IS DESTROYING ESTONIA'' Bushi erahotelli juurde karjuma(nii ligidale kui julgeme minna). Siis USA d¾ournalistid saavad mingit sorti erutuse ja kirjutavad rohkm Eestist.
Ja Flas, mida fakki sa kasutad selliseid ''x'' ja ''ää'''sid??? Häbi-häbi-häbi...

Pedekultuur areneb küll. Niipalju kui ma olen tähele pannud, on just naissoost tädid vanuses 10-25 nende suured fännid. Ja kuhu me nii jõuame? Varsti neil lubataksegi lapsi ''saada''.
Urrr-urr...Angry
Vasta
Ja Flash?, mida fakki sa kasutad selliseid ''x'' ja ''ää'''sid???

põhimõtte pärast ikka võib, lõõgastumise mõttes võib ka,
Vasta

Pedekultuur areneb küll. Niipalju kui ma olen tähele pannud, on just naissoost tädid vanuses 10-25 nende suured fännid. Ja kuhu me nii jõuame? Varsti neil lubataksegi lapsi ''saada''.
Urrr-urr...Angry

ohhohh..keegi minuga samal arvamusel
ainult, et ma ei ole see naisterahvas kellele need peded meeldivad
Vasta
...ma ei ole see naisterahvas kellele need peded meeldivad

Kas sa tuled mulle naiseks?
Vasta
Ok, kui Diokhan mu naiseks saab ja lapsed sünnitab, siis on kõik parad kutsutud!
Ja se hinne 10 maksab raha, ma ju vaene kui rott, isegi 2gb ram mälu pole veel.

OMFG mis juttu ma ajan, sry. Jätkame teemaga palun!
Vasta
See teema on elav näide, mis juhtub, kui hakatakse rääkima ratest. Kui veel rateelust tõsiselt osa võtta? Kujutate ette?
Vasta
ZEPAC, teeme äri? Rate äri...

Ma tean, mis reidikonto aadress sul on, polnudki väga raske leida... Kui sa mulle nüüd 10 punkti paned, siis ma võin diokhani rate konto kohta vihjeid andma hakata, kui ta seda sulle vabatahtlikult ei tee... tüüpiline äri, nagu maailmas ikka tehakse...
Aga minu kontot sa ei tea, kui sul asjad kibedaks läevad, siis saad minu konto, paned 10 punkti... muidugi peaks diokhan nõus olema... paned talle ka siis kümpa...
Vasta
A vat on mees.. ise on hõivatud ja sebib siin keskit...
Vasta
A äkki olen ma temaga hõivatud juba?
Vasta
Kuidas te suhtuks, kui homme hommikul seda saiti poleks?

Ma oleks õnnelik, ausalt öeldes. Tegelikult on minulgi seal kasutaja, aga ainult selle pärast, et millegipärast tulevad mulle enamus kirju sinna. Masendav. Keegi ei viitsi mailile kirja saata, sest rates on ju kergem (nagunii istutakse seal enamus ajast).
Vasta
Encore'il polegfi rate vä? Aga miks sa siis ei tee endale... ? saaks feimida ja seitsmeid vahetada... tibisi tähelepanu listi panna...

Ja selleläbu teema sa võid teha üldteemasse... keegi vast ei keelaks, nagunii viimasel ajal tuleb igaltpoolt jube palju 'paska'. Ma kunagi pakkusin vist isegi kuskil sellise idee välja aga keegi polnud huvitatud.
Vasta
Ega para-web parem ole kui reit, siin saab ju ka kommenteerida ja hindamissüsteem on olemas ja pilte saab näidata jne.

Aga üldiselt on kõik uus paha ja vana hea. Kunagi olid noored palju tublimad, rohi rohelisem ja taevas sinisem. Tegelikult reit pole süüdi, süüdi on internet, internet pole süüdi, süüdi on arvuti, arvuti pole süüdi, süüdi on elekter, elekter pole süüdi,..., süüdi on inimene.

Kokkuvõtteks siis: rahuneb maha ja ootab ära uue kurjajuure, mis inimesed taas "hukatusse" viib. Eriti loota ei tasu muidugi, et asi robustsemaks läheb, üldiselt ikka aina rohkem spetsimaks nagu kõik Meie ajateljel aset leidnud sündmused ja nähtused on läinud.
Vasta
See läbuteema oleks küll hää mõte.. lihtslat mõnikord tuled koju ja tahaks kõigile pajatada oma mõttetu ja sisutühja loo.. siis saaks selle siina kirja panna.(H)
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Alfar
See läbuteema oleks küll hää mõte.. lihtslat mõnikord tuled koju ja tahaks kõigile pajatada oma mõttetu ja sisutühja loo.. siis saaks selle siina kirja panna.(H)

rate.ee's on selleks loodud just sinu nõuetele vastav vidin- rate päevik. See on su very own avalik päevik, kuhu saad sa kirjutada õik oma juhtumised. See on nii mõnna, sest seda saab kommenteerida, ja HINNATA. No mida hing veel nõuda tahaks. Wau...
Vasta
hea samm eesti interneti arengule, muud ma ei oskagi öelda wink
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat