Postitused: 121
Teemad: 3
Liitus: Jan 2007
muidugi, on see kurb, aga mis teha. suhtumist ei saa muuta selliste lehtede maha võtmisega.
siin räägitakse kõikjal loodusest jne. noh esimene loodus seadus: tugevaim jääb ellu.
või: kõik, mis ei tapa teeb tugevaks
Postitused: 926
Teemad: 35
Liitus: Jul 2004
Tsitaat:Algselt postitas: das kõik, mis ei tapa teeb tugevaks
Mis ei tapa, võib sind ka elu lõpuni vigaseks teha.
no paku siis lahendus välja, millega kõik rahule jääksid.
ma pakkun, et sa ei mõtle seda välja. sest ühele poolele see kindlasti ei meeldi.
kuna aga rate vastaseid on vähem siis...
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Tsitaat:Algselt postitas: das
kuna aga rate vastaseid on vähem siis...
oled sa selles ikka nii kindel? Enamus rate kasutajatest on noored, eesti aga vananev riik, seega on pensionäre rohkem kui noori. Enamus ratepedesi on alla 18 aasta vana. Tee rahvahääletus ja uuri tulemusi. Probleem on selles, et enmus vanureid ei tea ratest midagi ja seega ei oska mingit kindlat seisukohta võtta...
Isegi on nii, et mul on mitmed tuttavad ratepepud niiöelda, kes tunnistavad, et neil on sõltuvus sellest saidist, kuigi nad saavad aru, et see on mõttetu ning tobe. Kuid nad on võimetud midagi ette võtma, tahtejõud on selleks liiga nõrk. Loeksid nemad ka vastaste, küll nõrkade vastaste, hulka.
jah, pensionärid ei tea ratest midagi. aga miks nad peaksidki - see ei ole ju nende sihtgrupile.
jah, mina ei saa aru, kuidas on võimalik sellest sõltuvusse jääda, aga kui nii on juhtunud, siis on kole lugu küll.
mina näiteks login iga päev paarkorda sinna sisse, vaatan postkasti ja teated ära ning klõps kinni
Postitused: 57
Teemad: 4
Kunagi oli mul rates kasutaja,hull fännasin jms.
Aasta hiljem sain aru,et see on täiesti mõtetu!
Nüüd kus juba mingid SOLID ja ratemobiilid jms. on minuarust see koht ikka väga mõtetu.
(a) famin 500++
Mida iganes noh,ausalt kopp ees.
PS! Minuarust üks suur kurjajuur on ka Runescape.
See väiksena tõmbas mind ning koolis ei olnud hinded just kõige paremad.
Muudetud: 8-1-07 kell 16:38:14 Apocalypse
Niimoodi nad seda sõltuvust kirjeldavadki, et on vaja iga päev külastada, sest äkki on keegi midagi kirjutanud või mingi teade tulnud või kes mind vahepeal vaatamas/kommenteerimas/hindamas on käinud.
oma kontot ei ole juba mitu kuud vaadand.
runscape on küll üks nuhtlus
Postitused: 91
Teemad: 2
Liitus: Dec 2006
Runescape ja rate ja muud sellised on mõeldud lihtsalt selleks, et inimestelt võimalikult palju raha välja pressida. Teate kui palju need õiged ratepe**ed raiskavad raha rate peale?! Ja siis nad räägivad, et vägivaldsed filmid teevad lastele halba?! See, et pedofiilid neid rates võluda yritavad ja iga viies inimene sulle rämpsposte saadab või su piltide kohta roppusi kirjutab ei ole vähe hullem vä? Modesid on liiga vähe ja rate on kehvasti kooditud/välja mõeldud, sest modedel on liiga vähe võimu ja nende silmad ei ulatu just kaugele, muidu isegi võibolla kannataks välja selle koha.
Muudetud: 8-1-07 kell 17:04:58 Auron
ega moded ka suuremad asjad pole
kas sa eesti "totaalset muutumist" oled näinud? seal oli üks 'noormees' kes oli totaalne erak ja närvihaige, mitte, et ma teda arvustaks, aga seeselleks. ta on üks Rate modedeks. minu arust ei sobi selline inimene modeks, kuna ta ei tea maailmas egelikukt toimuvast midagi. aga ma võin ka eksida
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Vaevalt nüüd rate ja runescape nii suured süüdlased on. Asi on pigem mängijates. Inimesi õhutatakse muidugi igasugu jamaga tegelema ja see ei ole hea, aga kui inimene ise oleks normaalne, siis ta ei satu selllistesse kohtadesse lõksu.
Postitused: 91
Teemad: 2
Liitus: Dec 2006
Kui inimesele koguaeg räägitakse kui lahe see või teine on ,siis ta hakkab sea uskuma lõpuks. Aga jah, enamus kes ruuni mängivad on...ehh, noh mitte nii normaalsed, vähemalt minu 3 päevane kogemus näitab seda.
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Auronil on karvane õigus! Rune mängijad on üldjuhul arengupeetusega inimesed, kelle elu mõite on täita queste ja pildistada oma toredaid ahtreid.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 26
Teemad: 1
Liitus: Jun 2006
Tsitaat:Algselt postitas: das
ega moded ka suuremad asjad pole
kas sa eesti "totaalset muutumist" oled näinud? seal oli üks 'noormees' kes oli totaalne erak ja närvihaige, mitte, et ma teda arvustaks, aga seeselleks. ta on üks Rate modedeks. minu arust ei sobi selline inimene modeks, kuna ta ei tea maailmas egelikukt toimuvast midagi. aga ma võin ka eksida
Mode peaks olema mingi reidipede et saaks 10-te vmsiganes eest sõprade pilte üles lasta ? ja reidipeded teavad mis maailmas toimub? lubage naerda, ja reidil ja maailmal ei näe ma küll mingit seost tegeltikult (tegelikult ei ole ma ka üldse kindel mis see mode seal teeb)
If the FBI's motivating factor for busting down the Koresh compound was child abuse, how come we never see Bradley tanks smashing into Catholic churches?
kmmal on suurema arusaama maailmas toimuvast? kas reidipedel (kes riigub ringi (kuid pole eriti tark valdava arvamuse kohaselt)) või erakul?
oleneb erakuks muidugi. kuid MINU arust ta sellisesse kohta ei sobi
sellised minu arust lubavatki panna üles peaegu paljid tibisid. tavalised seda MINU arust ei teeks.
Muudetud: 10-1-07 kell 17:11:49 das
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Das arvab, et koguaeg arvutis istuval inimesel pole tteadmisi maailmas toimuvast.
unustasin kirjutada "valdava arvamuse kohaselt"
mina nii ei arva. ma tunnen päris mitut nn reidipedet (ka vipiklubi asutajaid), nad on targad gümnasistid.
erak on see, kes ei liigu väljas, kuid olulisem, et ei suhtle
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Need debiilid juba ammu sündinud.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 88
Teemad: 7
Liitus: May 2006
Näide elust , minu klassivend oli enne Rate.ee kuulsaks saamist täiesti normaale inimene , peale seda kui ta endale reidi konto tegi ja ühe pildi üles pani , muutus sa sellisels tondiks kes muust ei platragi kui ainult sellest '' imelisest '' võlupaigast kus ta chillib ja inimestega virtuaalselt suhtleb , hindab teiste pilte ja muidugi kõige tähtsam , FEIMIB !!! Ta feim on mingi 600 :O , nagu kamaaaan . Pluss hullemaks tegi selle RateMobile'i tulemine , kuna see oli tasuta , siis kõik muidugi tellisid selle endale . Nii tegi ka mu klassivend , aeg läks mööda ja ma hakkasin märkama et koolis , väljas ja igalpool mujal oli tal see ratemobiil käes ja ta saatis sõnumeid , ignoreeris kõiki ja oli rohkem omaette. Isegi tundide ajal näppis ta oma ''karvast sõnumimasinat'' ...
Ükspäev tegin nalja , võtsin talt selle mobiili ära , panin endale taskusse , mängisime sõbraga lolli ja mõlemad rääkisime et telefoni pole ei minu ega tema käes ... Klassivend solvus , seda oli tema näost näha , jalad hakkasid värisema ja tõmblema vaikselt. Pärast 10 minutit andsin talle telefoni tagasi , JA OH IMET , talle oli tulnud 34 sõnumit selle aja jooksul , olin väga imestunud , tema mdugi hakkas jälle messima ja sõnumeid lugema , järgmine päev palusin tal näidata palju sõnumeid ta saatnud ja talle saadetud oli , imestus oli suur , kokku oli tal 6000 sõnumit saadetud / saadud , ja seda ainult ühe nädalaga . Huvitav mis värk on , kuidas saab reit niipalju sõltuvust ja ''no-life'i '' tekitada.
Endal mul 2 pilti reidis , Reidis sees käin ma umb es 2x nädalas ... Mõtetu koht , pilte hoian vaid sellepärast et kui kellegil vaja näha milline ma olen 'n shit siis saab alati näidata. Muud otstarvet nagu ntx FEIMIMINE !!!?!!!! , või bonuspunnide kogumine , sellel minujaoks ei ole .
Postitused: 280
Teemad: 28
Liitus: Oct 2003
Ise oman ka rate kontot, ei kasuta seda feimimiseks, vaid teistega suhtlemiseks ning hoida endast pilte seal, et mõnikord teistele näita milline ma ka välja näen.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Kusjuures, Rate.ee kinni panemisest ei ole mitte mingit kasu.
Nüüd on juba nii palju analooge (datesweb, rate24 jne.) tekkinud. Olen paljudega rääkinud, et mis siis saab, kui Rate.ee kinni pannakse, või täiesti tasuliseks tehakse? Olen saanud vastuseks:" Sellest pole hullu midagi. Kolime Datesweb-i üle."
Siis olen näinud, kui jalutatakse koolitunnist lihtsalt välja, sest õpetaja on arvutites Rate.ee ja MSN-i ära blokeerinud, ja neil on vaja Ratesse saada, ning külastavat lähimat avaliku internetipunkti.
Tegin meelega konto endale ,et kiusata teid jonni-punne.
SUURPAHAPOISS
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Tsitaat:Algselt postitas: herr der dunkelheit
SUURPAHAPOISS
oled jah üks suur poiss, kui see just sa oled ja tegu mõne vandenõuga pole
Tsitaat:Algselt postitas: herr der dunkelheit
SUURPAHAPOISS
Hakkas sul parem? Ja miks me jonnipunnid oleme, kui probleemi üle arutleme?
|