Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurjajuur Rate.ee
Rate.ee
Pole teemat selle portaali kohta leidnud aga asi on juba suhteliselt paranormaalne, nii et ühtteist võiks rääkida...Ja sama põhimõte kehtib ka muude portaalide, nagu nt orkut, kohta
Pole mõtet vist rääkida, et mis reit punkt ee on. Eks ta üks nuhtlus ole, millest inimesed liigselt sõltuvusse satuvad. Kui reit päevapealt kinni pandaks, oleks paanika suur. Vanematel inimestel siiski suht suva, sest eks ikka nooremad rates mõlla... Mõttetu ta on, aga noored on jube õhevil sellepärast.
Mina isiklikult näen ratet rohkem negatiivse nähtusena kui positiivse.. tegu on nagu Eesti noorte uue registrikeskusega. Kõik kellel natuke nuppu otsas on, leiavad suvalise noore kohta suht suvalist infot... Delfis pasundati, et pedofiilid otsivad infot sealt... tegelikult on hullemaid ametkondi/isikuid ka, kes sealt vajalikku infot
otsivad. Nagu Alfar juba ühes teemas ütles: ega internetis sellsit kohta enam pole, kus saaks privaatselt rääkida. Koguinfo kammitakse vajalike isikute poolt läbi.
Nii et reit on jube ebaturvaline koht.. aga paljud seda ei tea... liiga privaatset infot ei maksaks sinna panna... Igaljuhul hakkab mulle ühaenam tunduma, et rate ongi
loodud inimeste info saamiseks, kui vaadata sinna lisanduvaid uuendusi jne.
Ja üks halb asi rate juure on ka see, et viimane hakkab Eestit muutma:
Saavad kaks noort kokku:
Tere!
Tere, Tere. Mis su nimi on?
Ants. Sinu?
Mare. Aga kle, mis su reit on?
Mul pole ratet.
Polegi ratet vää...

St noored, kellel rates kontot pole, peetakse juba imelikeks,...
See selleks. Lisaks kasutatakse seal jubedat slängi, mis imbub igapäeva tarbekeelde ja risustab Eesti keelt. Slängi kasutamine ei tee inimest lahedamaks... On nt
juba juhtumeid, kus õpilased kasutavad arvutitega tehtavates koolitöödes igasuguseid smile: BlehLaughLaughBlehBlehBleh:S:S. Eks ta ole ka MSNni süü... igaljuhul grammatiliselt nende kasutamine on vale ja õpetajale ei anna need ka mitte midagi juurde.
Lisaks keelele muudab kurjajuur ka noorte käitumist.. Rates toimub ikka väga massiline pugemine ja wannabe'tsemine... Tegelikult on see lihtsalt jube... Tahetakse olla hoopis kedagi teist, et olla tähtsam, lahedam... Igasugused oma persete eksponeerimis ja poose pildid.... jube mõttetu minu arust... See kuidas noored lepivad kokku, et lähevad nn rate pilte tegema pühapäeva hommikul... pildistagu parem Eesti ilusat loodust, niikauaks kui seda on...Selleks ei peaks nad üksteisele pugema ja mingeid kiidusõnu teenima... 90% kommentaaridest on kujul: Jube lahe pilt on, änxa... jube sexu oled...
Mulle on igatahes selline pugemine ei meeldi...asi pole kohe sugugi õige... noored kaotavad liialt individuaalsust...tekib liigne egokus
Ja elion saab ikka jube suurt kasumit nendest 10nedest. Rate esilehelt leiab alati sellise sisuga teate: Feimin 500+... üks sõnum maksab 10 kr, esmapilgul väike summa aga kui neid saatjaid on kuus 10 000... lisaks igasugused kuulutused... mingisugune SOL-süsteem.... Tõesti ei näe mõtet sellel. Lihtsalt Elion saab väga kergemeelselt sealt ratest selle papi kätte, lihtsalt liiga kergemeelsed inimesed...Mul pole selle Elioni vastu midagi, pigem tekitab kõhedust inimeste käitumine.

Igatahes need kes ratest juba psühholoogilselt sõltuvuses on, ei mõitsa rate kahjulikkust... Ja kindlasti on miinuseid kõvasti veel, plusse vast ka. Aga elu lihtsalt on nii must-valge, et kõik tuleb 'klassifitseerida'. Ja ärge öelge, et rate puhul olen liialdanud. Muidugi on igalpool erandeid, aga üldjuhul rates on neid vähe.. Ei mõista mina 40. a papisi või mammisi, kes rates 'mõllavad'...
Ja rate.ee ja paranormaalsuse vahel on seosed juba olemas, nii et pole mõtet rääkida, et mis pistmist peaks ratel ja para-webil olema... see teema läheb siiski varem või hiljem lukku... Ja inimesel, kes väidab, et Rate Eesti noori negatiivsuse suunas ei mõjuta, tahaks ma tal isiklikult kätt suruda...
Vasta
Eks ta ole.. Hea on see, kui vajad kellegi nooremapooolse inimese kohta infot, siis on kindel koht, kuhu pöörduda. Ja enamus inimesed avaldavad seal päris palju infot. Nägin ükskord ühe tuttava neiu märkmiku ja kontaktides olid ees+perenimi ja rate kasutajanimi. Küsimuse peale, "aaga televuninumer?", sain vastuseks: "Ratest vaatan, kui vaja".
Lisaks kirjakeelele mõjutavad sellised kohad ka inimeste suhtlemisoskust. Netis suheldakse vabalt, kompleksideta aga päriselus ei suudeta vestluses korralikke lauseidki välja öelda. Inimesed ei suuda mitte-anonüümselt suhelda. Kõige selle tulemusena tekib reaalmaailmast eemaldumine - internetis saab olla igaüks ilus, osav, kõikide ihaldusobjekt.. ja nii on ju hea! Kuni tabab reaalsus.....

Lugupeetud para-web i moderaatorid. Soovitus. Avatari all võiks olla kõigil Rate.ee kasutajanimi lingina, et saax koh tzecata, mihuxxse n00biga r22gid... M6izdade?

Edit: paneks ka kirjapidi paremaks tegemise translaatori siia:NunzzaBleh

Muudetud: 20-11-06 kell 23:49:36 Alfar
Vasta
Eestlased, eriti noored tüdrukud, on litsakad. Ja aina litsakamaks lähevad. Lihtsalt elustiil on liialt muutnud, mingi mõju on siin kindlasti ka ratel, läbudel, pidudel...ka segunemine venelastega...
Mida saab üks 15 aastane tüdruk, kui ta eksponeerib oma partiid rates? Kasvatab oma ego... ja kui keegi tema ego lammutada püüab, siis on elu kohe sitt, hull masekas, joovad ja laamendavad. Ise nad sellise nõiaringi endale loovad, aga ei teadvusta seda endale ja välja sealt ka ei oska murda... muudkui ootavad tähelepanu ja kui tähelepanu ei saa, siis jälle on elu sitt, teised on alati süüdi...
Vasta
n0h (6) , miz t22ma 0n 22 ? reit nagu 0ngy r2aaln22 elu ju . (A)

Tõsi ta on, et reaal- ja virtuaalelu on hakanud segunema. Paraku võtab virtuaalelu noorte inimeste ajast lõviampsu ja "päris" asjadeks jääb vähem aega. Milline võib olla ühe reidi-noore argipäev?
Hommik- ärkab, peseb, sööb, reiti oma profiili vaatama ja seejärel kooli.
Päev- kooliz, numza, fotokas kaasas ja keemiatunnis paar pilti: "mina niizama kemma tunniz tzillimaz", söögivahetund, arvutiklass kus uued pildid klõpsti üles laetakse ja uuesti oma profiili vaadatakse.
Õhtu- kodu, paar tundi möödub reidis, virtuaalsõpsidele tuleb kommentaare kirjutada ja loomulikult piltidele punkte juurde klõpsida, vahepeal kutsub ema sööma, tund aega MSNile, enne magamaminekut veel natuke reiti - äkki tuleb parem uni.
Kõik on tore, kui tegemist oleks mööduva nähtusega, aga paraku ei paista see nii olevat. Tõsi ta on, et virtuaalmaailmas saab inimene olla see, kes ta päriselus arvatavasti ei ole. Ta saab lihtsamalt samastuda oma iidolitega (tore ju, sest mul on samad hobid, mis Vanilla Ninja Lennal ja vaata-vaata, mu pildilt näed, et isegi mu soeng on sama. Näiteks.) Nimetaks seda nähtust paranähtuseks. Olgu see noor lihtsalt see, kes ta on, mitte aga see, kes ta võiks olla - näiline tühi kest, emo, kellele reaalseltöeldu läheb nii hinge, et ei suuda otsustada, millise terariistaga oma käsi lõikuma hakata või millisest odavast peedist ennast täis tõmmata.
HÄBI.
Vasta
Mina ei leia, et rate.ee oleks kurja juur. Inimesed on nõrgad. Süsteem pakub inimestele võimalust end eksponeerida. See, milliseks inimene end ise teeb, on inimese enda probleem.
Nagu me ei saa süüdistada relvatööstureid ega autotootjaid, kui nende relvadega inimesi tapetakse või sportautodega inimesi alla aetakse - süüdi on ikka see seib, mis juhtpositsioonis on. Sama lugu on ju ratega. Inimesed käituvad nii nagu tahavad, neile võimaldatakse seda. Seega tegemist on ikkagi kontingendiga, kes seal käib, süüdi pole rate.ee.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
Eestlased, eriti noored tüdrukud, on litsakad. Ja aina litsakamaks lähevad. Lihtsalt elustiil on liialt muutnud, mingi mõju on siin kindlasti ka ratel, läbudel, pidudel...ka segunemine venelastega...
Mida saab üks 15 aastane tüdruk, kui ta eksponeerib oma partiid rates? Kasvatab oma ego... ja kui keegi tema ego lammutada püüab, siis on elu kohe tahke jääkaine, hull masekas, joovad ja laamendavad. Ise nad sellise nõiaringi endale loovad, aga ei teadvusta seda endale ja välja sealt ka ei oska murda... muudkui ootavad tähelepanu ja kui tähelepanu ei saa, siis jälle on elu tahke jääkaine, teised on alati süüdi...

Miks on naine kes seksida ainult tahab Lits ,ja mees kes seda teeb on normaalne pereisa?, umbes midagi sellist on minult samuti küsinud üks tuttav neiu, tunnistan ,et kunagi suve algul oli minu pilt samuti Rate.ee,s mingi 3-nädalat üleval, tegin seda selleks ,et soovisin kontakti ühe endise tuttavaga keda polnud üle 10 aasta näinud, ma teadsin teise isiku kaudu ,et ta seal Rate.ee,s möllab, sain kontakti ja kustutasin oma info ära, aga muidu olen nõus täielikult, asi on nii käest ära lastud, mis teha ehk on see pubeka värk, eks see ole iga generatsiooniga nii ,et veits vanemad vaatavad kõõrdi noortele peale, MEIE AJAL KÜLL NII EI TEHTUD, las teevad ,küll oma vitsad pärast peksavad.
Vasta
Oleks seal siis ainult mingi pubekate mängutuba. Minuteada käivad siuksed õllekõhuga kergelt kiilanevad vanemad mehed neid 13 aastaseid 'naisi' limpsamas. Süvendab pedofiiliat? täiesti legaalselt kusjuures. Mul on kaks noort peretuttavat, kellel hakkas ratemaania peale juba 8 aastaselt...ja oh, mis kirjad neile sajavad. Angry Mida need mehed endast õige arvavad, kui ajavad taga tüdrukuid, kes neile tütreks passiks ?!

Kirjastiil on muidugi omaette teema. Minu tuttavad õnneks eesti keelt kui sellist ära pole unustanud. Aga see düsgraafia kajab igalt poolt vastu, vaadake või paljusid meie foorumi postitusi, isegi ajakirjanduses on nii palju kirjavigu, et anna olla. Oh, mind vaest inimest, miks pean ma õigekirjareegleid tundma...
Vasta
Õigekirjareegleid sa kindlasti ei tea, see tähestik mida hetkel kirjutad on roomast pärit, ja jutt sinu suus pole ehtne eesti keelwink
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: EBE_patriot
n0h (6) , miz t22ma 0n 22 ? reit nagu 0ngy r2aaln22 elu ju . (A)

Sa unustasid lõpust ära "22, nagu"
Tundub, et siiski kõik ei ole oma loomult potensiaalsed rate-pepud või kuidas neid nimetada...

Tegelikult nõustun ma tutanhamon'iga. Inimene ise valib, millisena ta ennast näitab.
Vasta
Mul pole küll rate vastu midagi,telefoni arve kohe väiksem,saab inimestega vabamalt rääkida.Sõbralisti ma suvalisi ei lisa,ainult sõbrad,et saaksin nendega suhelda.
Vasta
encore, kui sa seda videot nüüd näitad, siis meenub, et olen seda näinud.. väga hüva on. (Oi aegu ammuseid..)

Aga ma lisaksin veel ühe tüübi - See koosneb inimestest, kes kannatavad sama põletilikulise nähtuse all nagu sina.. see on siis see, et inimesed muudkui tüütavad, et miks sul kontot pole jne.. Vabanemaks häirivatest faktoritest, tehakse konto, pannakse paar pilti ja käiakse aeg ajalt, et vastata kommentaaridele "irw.." ja "tänks"..
Vasta
Siiski teemasse:
rate suhtlemiseks? Hmm, võiks öelda, et on ka teisi, vahetumaid suhtlemisviise (telefon, skype, msn jne). Sellisel määral eputamine jääb nende puhul ära, võrreldes ratega.
Ja teiseks - tore, et olemas koht, kuhu saab üles laadida oma pilte. Tore, et neid saab kommeteerida. Aga mitte tore on see, et praeguseks on reit muutunud justnimelt virtuaalmaailmaks, millel reaalse eluga mitte mingit pistmist ei ole. Vastutulevale inimesele ei saa tänaval "hinnet" anda või siis reaalses elus tehtud ebameeldivale kommenteerijale "blokki" panna.
Kas reidi fenomen ongi ÜHEL POOL EI SAA ja TEISEL POOL SAAB omavaheline vastandamine.
Taandades eelnevad postitused, tõmban sellise paralleeli: choose life. Kõik, mis teed, on enda teha. Ka see, kas oled reidis või mitte. Inimene pole süüdi, rate on süüdi, et ta selliseid võimalusi loob. Inimloomuses on eneseeksponeerimine (kehtib mentaliteet: kui päriselt ei julge, tee virtuaalselt). No ma ei tea...
Siis on juba midagi valesti kui pea iga noore inimese elu keerleb reidi ümber. (See, keda pole reidis, pole olemas).
30ndates kiilakatest ja õlistest õllekuhaga perverdihakatistest ei hakka rääkimagi.
Vasta
Oma selle tekstiga ma üritasingi öelda, et süüdi on noored, kes on rate nn kurjajuureks teinud, mitte rate loojad. Rate on nn noorte muutumiste väljund. Lihtsalt noored on muutnud, ja üheks selle muutumise põhjus on rate.ee. Kõik sõltub muidugi kust see muutus on tulnud... raske on öelda kas rate on nn tagajärg või siis põhjus. Pigem mõlemaid. Kui jagada aeg kristuse sünnist tänapäevani 50 a tsükliteks, siis praeguse 50 a jooksul on muutused kõige suuremad, võrreldes lähedal asuvate tsüklitega. 100 a tagasi toimusid ka igasugused muutused tehnika arengus ja üldse ühikonnas. Aga noored ei muutunud nii kiiresti kui tänapäeval. Ja kuhu need muutused väljaviivad, ei oska keegi vast öelda. Kõige suuremad muutused toimuvadki praegu 10-15 a juures. Pange rate'sse huvide otsingusse vesipiip või alkohol, ja vaadake palju te alaealisi saate... päris palju ikkagi. Osadel on alkohol pandud kindlasti nn uhkuse pärast, päris elus pole proovinud, aga kindlasti on alaealisi alko sõltlasi ka.... 100 a tagasi anti nt noortele poistele kindlasti koduõllet juua, aga nn salajajoomist ei olnud. Siis oli ühiskond muidugi palju kristlikum kui praegu, eriti maa inimesed. Ja kui liiga noor mees jäi alkoholi joomisega vahele siis oli karistus ikka päris tugev. Paljud on teist korralikult vitsa saanud? Vähesed ikkagi. Kui tänapäeval jääb 10 a laps purjus peaga emale vahele, siis ema haigutab korra suud, ütleb et ei tohi juua ja kõik...
Vasta
Seda nimetati vist vabakasvatuseks... Mingi paar kuud tagasi kuulsin, kuis üks lastekaitsja rääkis mingist seadusest mida tahetakse lähimate aastate jooksul läbi suruda. Asi seisneb selles, et lapsele ei saa pakkuda isgi mitte toitu, mida ta ei taha (rääkimata füüsilisest karistusest vms..) ja kui lapsukesel üle viskab, võib ta vanemad selle eest kohtusse kaevata.. Siit järeldaksin, et Eesti on jõudnud kõrgelt arenenud riikide hulka, sest probleeme enam lahendada pole ja nii jääb aega igasugustele jaburustele.
Vasta
Olen minagi nooremaid tuttavaid rate kaudu taga otsinud. on õnnestunud. Aga siin "lubjakatele" veel üks abimees http://math.ut.ee/~mjah/ratetalk.php
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: postimees
Olen minagi nooremaid tuttavaid rate kaudu taga otsinud. on õnnestunud. Aga siin "lubjakatele" veel üks abimees http://math.ut.ee/~mjah/ratetalk.php

Popi ja noortepärase tõlketeenuse kasutaja nr. 34655.

Eeeh... nojah, rate.ee on täiesti kindlalt kahjulik Eesti nooremale vanuserühmale. Ma ei pea silmas mingeid 18-21a autopedesid ja ülinunsasid punnpersesid, vaid vanuserühma alates 6. eluaastast kuni 18. Kas on terve nähtus see, kui 5 aastane tatt poseerib oma ahtrit? No mida fakki??? Ei käi veel kooliski, kuid juba on netis hull känksta või kellegi hoe. Kas se on normaalne???Angry
Ma olen vägagi rate vastane. Mul on suur häbi, kuid minulgi on seal konto. Mitte kekutamiseks ja oma perse näitamiseks, vaid et mitmel tuttaval pole msn'i, vai on rate.ee, kus nad 26/7 sees kükitavad. Muidugi kirjakasutuse suhtes on nad kääbikud.
Foorumis ma üldiselt üritan jälgida eesti keele grammatilisi reegleid, kuid msn'is jätan suured tähd mängust välja. Aja kokkuhoiu mõttes. Ei kasuta mingeid ''niq'' ja ''sisi'' või wtf asju. Vastik on juuuuu....Angry
Ma oleksin suhteliselt õnnelik, kui se värdjalik sait kinni pandaks. Või vähemalt vanusepiirang alates 18. eluaastast. Eelkooli ealisele lapsele pole se siiski õige koht, kus oma aega veeta ja silmi rikkuda.
Lõpetuseks veel küsimus, et kas rate.ee teeb ka midagi head inimesele, kes seal käib, närviliselt pilte hindab/kommenteerib/väärakaid taustu tellib? Kuidas te suhtuks, kui homme hommikul seda saiti poleks?

Suur tänu Flash'ile, selle teema eest.
Vasta
encore: kui kasutasingi, siis kogemata.
Ega vast kohe jah ei muutuks. Poolpaljad kannikad kaoks ära netist, ning oleks vigin mis sugune. Kuid 5a pärast oleks olukord normaalsem ma usun. Juhul, kui ei leiutata analoogseid asju.
Vasta
ma olen mõelnud, et miks need, kes ei taha omale reit'i kasutajat teha,
sellist raevu siis tunnevad selle portaali ja kasutajate vastu..võiks ju lihtsalt ükskõik olla..
see oleks nagu, et reit'i kogunenud moodustavad mingisuguse grupi ja neid noorte seas on ju pigem rohkem, kui neid kellel pole seal profiili.. mittekuuluvustunne tekitab kadedust? : )

muidugi on seal tegelikult ka selliseid asjaolusi, millest on raske mööda vaadata..
nt kui mu 14 aastasele õele ikkagi mingi vanamees kirjutab, et t¹au beib saaks kokku.. pff

ma arvan, et ma ise pole sinna selle pärast kasutajat teinud, et iga kord kui mõni sõber seal inimesi näitab mulle siis mul on tunne, et ma ei tea, mida tähendab olla tolerantne..
mulle tundub, et see oleks sama hea, kui mu ema teeks sinna kasutaja mingi pesuväel piltides ja siis nende nilbete kommentaaride peale meelitatult kihistaks.. :S
no jah kindlasti ka trotsist sõpradele näidata, et ilma reit'i profiilita on ka võimalik sotsiaalset elu elada : )

seal on lihtsalt nii palju imelikke..
aliens and stuff
Vasta
Endale meeldib rate, kui suhtlemiskommuun, et saab inimestega tutvuda, suhelda jne... ikka päevas korra vaatan reiti, kirjad ja kommentaarid jms... üle, aga tundub, et paljud võtavad seda saiti nagu elu, s.t kui päev on möödunud ilma reidita, siis on elu läbi, aga on ka need äärmused, kes reiti sõna otseselt vihkavad. Mina olen selles suhtes neutraalne, ma ei vihka reiti, aga ma ka ei armasta seda.
Vasta
mulle ka rate ei meeldi. Kunagi oli konto umbes aasta aega, sest sõbrad käisid tõsiselt pinda ja tahtsid et ma selle teeks. Siis käisin kaks korda nädalas seda vaatamas (viimastel kuudel ainult korra-kaks kuus), aga kui avastasin myspace-i, kustutasin rate suurima rahuga ära. Väga koomiline oli vaadata kuidas kõik nii endast välja läksid (nagu see oleks nende enda konto olnud). Ma ei saa aru kuidas saab seal tundide kaupa istuda, ma sureks igavuse kätte.
zepaci küsimusele vastaks ka et elaks oma elu edasi. Suhtlemiseks on msn, piltide üles panemiseks on myspace, see on sada korda parem kui rate. Ja üldse peaks rohkem väljas käima kui internetis istuma. (Tegeikult on internetist tuvtuste leidmine huvitav, aga ma eelsitan neid otsida multiplayer mängudest, sest tavaliselt on seal ühesuguste huvidega rahvas koos.)
Kahjuks pean tunnistama et õige kirjakeel hakkab ka minul kaduma. Kirjanditesse tahaks vahel niiväga ühe smiley panna. Ja kiiruga kirjutades satub koolivihikutesse arvukalt x-e, q-sid ja slänge/lühendatud (ple, kle) sõnu. Aga paljude teiste kõrval on minu eesti keele tase ikka üpris talutav. Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Lenore
ma olen mõelnud, et miks need, kes ei taha omale reit'i kasutajat teha, sellist raevu siis tunnevad selle portaali ja kasutajate vastu..võiks ju lihtsalt ükskõik olla..see oleks nagu, et reit'i kogunenud mittekuuluvustunne tekitab kadedust?

mul endal on konto...kuigi suhtkoht sümboolne...lihtsalt vahest vaja tuttavatega suhelda. Ma muretsen rohkem teiste noorte pärast, kuigi ei peaks ja eks ma üritan võimalikult passiivne sellele argipäeva jälkusele olla.

Ja eesti keelega on sellised lood, et varsti on reeglid nii lõdvaks lastud et sa võid suust mida iganes välja ajada, peaasi et keegi su põhimõttest aru saaks. Ja sellega oleks selline kultuuripärand nagu Eesti keel, kadunud. Ja kui noori pidada ka 'pärandiks' siis ka osa nendest on kadunud...

Kui aus olla, siis tegelikkuses need probleemid vast nii hullud ei olegi, aga ennetav tegevus on kõige tähtsam...
Vasta
Sitale se eesti keel. Näitame telekas kui coolid on venelased ja propageerime toda keelt ja viriseme kui ei oska. Kellele seda Eestit ikka vaja, kui suur ja tore punast värvi turg istub idapiiri taga ja kehtestab reegleid. Läheks üldse ühtseks riigiks.

Mul on näiteks küll häbi, kui kirjandisse tekkib kiravigu või muud taolist. Tuleks propageerida emakeele oskust, mitte rõhuda muudele keeltele. Riigi tunnused on keel, rahvas ja maa. Kõik need kolm on ajaloolise päritoluga ja seetõttu ülitähtsad(link
Ilma üheta pole teist.

Hetkel on rate.ee keskkonnas 336372 aktiivset liiget. See teeb ligi veerand rahvastikust. Ligi 20% kogu rahvaarvust räägib ja arendab totaalset paska? Mul tekkib küll hirm ausaltöeldes.

Kas meil, kui täisõiguslikel EV kodanikel, on mingit võimalust teha avaldus selle saidi sulgemiseks? Nagu pronstiblaga?
Vasta
Eesti kuulutati mingis uuringus puuduliku demokraatiaga maaks, niiet rahvas kui selline ei saa suurt midagi ära teha.
Vasta
no jah..ma ei tea kui suur vahe ebanormaalsuse ja paranormaalsuse vahel on?
Vasta
On tõesti see rate.ee üks mõttetus minu arvates, kahju kohe...
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat