•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • ...
  • 16
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kummitavad kohad
ja --Minotzka-- maja ka. ausalt. creepy
Vasta
Ahaaa,Kes Võhmas käind,vb näind ka Võhma nn Tondilossi:p
Suur maja,kunagi eriti hullus seisus oli,nüüd ikka enam vähem korrasSmile
Maja juurde saab kui Tallinna mnt-lt keerata Veski tänava peale ja varsti vasakut kätt ongi see nn TondilossSmile
Aga jah,kunagi ei julgend keegi öösiti veel vähem valges sealt mööda liikudaLaugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Mari007
Võhma nn Tondilossi
Koordinaadid?
Need saab asukoha teadja lihtsal kätte:
http://kaart.otsing.delfi.ee/ > Otsi-aknasse "Võhma" > valida nimestikust õige Võhma > zoomida maksimaalselt sisse (kuvatüüp: hübriid) > Otsida üles Veski tänav > minna kursoriga ("näpp") õige koha peale > lugeda paremalt ülevalt ribalt koordinaatide väärtused.

Nii oleks kena teha kõikides teemades räägitavate kõigi Eesti objektide korral.

Muudetud: 8-12-07 kell 09:09:52 Hallucigenia
Vasta
Pead ei anna aga peaks olema sellised koordinaadid-
N:58.63051
E:25.55614
Ahjaa,Veski tänav on ühesuunaline,niiet autoga ei tasu Tallinna mnt-lt Veski peale keerataLaugh
Kui kunagi Võhma satun,siis üritan sellest majast ka pilti teha
Bleh

Muudetud: 8-12-07 kell 14:24:09 Mari007
Vasta
No Olustveres no üks vanakoolimaja kus on tapetud labidaga üks tüdruk ära ja seal on olnud ''Pesti Baar''kus on ka inimesi tapetud ja kindlasti on seal veel kummitamas mõisa inimesi , kes on kunagi töötanud mõisas , aga jah , seal võib kergesti vahele jääda , aga ma olen seal käinud ja ei ole olnud sugugi ilus pilt , Verd tigub pähe , õnneks mitte mulle aga mu sõbrale kl , Ise seal laes ei olnud midagi , nõme värk , Smile
Soovitan minna Smile)
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: --Minotzka--
Olustvere mõis pidi kummitama...
(Suure-Jaani külje all).

Käisin eile muuhulgas ka seda fakti inspekteerimas.
Põgusa vaatluse tulemus : seal täitsa võib "keegi" lagede all ja nurgatagustes olla; ja kui ongi, siis on ta äärmiselt häbelik. Kohalikud, minge pinnige sealseid töötajaid, et mida näinud, mida kuulnud wink Aga kuna tegu on suheliselt amortiseerunud hoonega, võib neid naginaid ja praginaid mustmiljonist kohast tulla.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: BloodySiki
No Olustveres ..... on olnud ''Pesti Baar''... Verd tigub pähe .... Soovitan minna Smile)
Ma ei mäleta et H. Pesti seda baari pidas, aga tegutses see
viimati vast isegi üle kümne aasta tagasi. Nimeks oli sellel
baaril "Ferseni kelder" Olustvere (saksa k. muide Ollustfer)
mõisa krahvi nime järgi. Käisin selles keldris vast 7 aastat
tagasi, siis oli seal pime, elekter oli juba välja võetud ja
ainult taskulamp oli valgustuseks. Vesi oli keldri põrandal
ja kohati tilkus laest miskipärast juurdegi, siiski oli see vaid
vesi. Muud huvitavat ega üleloomulikku seal ei täheldanud.
Vasta
Ma ise päris täpselt seda ei tea, aga paljud on mulle rääkinud, et Põltsamaa vana koolimaja, ehk siis nüüd on ta mõis, kummitab. See on vana, valget värvi ja mahajäetud, kõik aknad on sisselöödud jne. Ustel on lukud ees, niiet keegi nagunii seal ei käi. Aga ka mina ise olen kuulnud mööda minnes, et kas midagi kukub või on mingi kolin. Mulle on isegi üks parimatest sõpradest rääkinud, et käis seal majas oma sõpradega ning nägi seal igasuguseid 'põnevaid' asju.
Vasta
Elan külas harjumaal,siin on rajatud üks mõis:Lähemalt
Vanemad inimesed räägivad et seal kummitab ja olen seda ise justkui samuti kogenud.Vanemad inimesed räägivad et sinna kuhugi mõisa on müüritud mingi tüdruk koos klaveriga.Ja räägitake veel et kui sel mõisas mingi kohapeale kopputada helisavad just kui teisel pool sein mingid kellad.See oli siin mingi aeg koolina kasutuses minu sõprade vanemad ja sugulased käisid seal koolis ja kardsid seal olla kuna nad olid midagi juba kogenud või kusagilt kuulnud.

Minu juhtum 1:Olin suhteliselt noor umbes 9-11,kuna seal mõisa ees on õunapuud siis läksime kahe sõbraga õunu näkitsema.Ühel hetkel kuulsime klaveri klimberdamist,see heli tuli justkui kõikjalt ümber meie.Hakkasime kangesti kartma,aga olime liiga noored et aru saada,ma siis ropendasin ja karjusin seal ees ärge hirmutage meid me ei karda.Järsku samamoodi igaltpoolt ümber meie kostis selline räme naeg nagu õudukates.Me jooksime täiega minema sealt ja järsku kadus naer.

Minu ühe sõbra juhtum 1:Ta oli seal mõisas sees (sinna mõisa sai varem kusagilt tagant mingi luugi kaudu sisse)koos sõpradega,nad olid teisel korrusel ja tahtsid kangutada kamina küljest mingit kujundit,kui järsku kuulsid klaveri klimberdamist ja samuti naeru.Nad jooksid täiest väest alla luugi poole kui aga nad ühest ruumist mööda jooksid siis tundus nagu sealt ruumis tuli see vali naer.Nad jooksid sealt täiega minema.

Minu teise sõbra juhtum:Ta oli seal oma (jällegi sõpradega),nad olid pööningul vaatasid aknast alla kui järsku miski just kui suure õhu vooluga lükkas neid akna poole nad hakkasid oma vahel kraaklema et mida te nügite,siis nad läksid alla kusagile keldrisse ja vaatasid seal mingit auku seal oli sama õhu vool mis ennegi mis lükkas neid augu poole.Peale seda nad said aru et midagi on valesti nad panid tulis jalu ukse poole ja minema.

Ehk keegi oskab öelda mis toimub ja kas need võivad olla mingid üleloomulikud hinged,jõud????
Vasta
Hoia kaamera kaasas kui mõisa lähed.
Vasta
Kahjuks enam sinna ei saa, see eraisiku valduses ja ega eriti ei kipuks sinna ka.

Tuli veel meede midagi:Olin seal sees samas ruumis kus mu sõbrad üritasid kuju kaminalt eemaldada,järsku aga käis ilgemast ilgem kolakas mõisas sees kuigi seal polnud kohe kindlast mitte kedagi peale minu ja minu sõprade,lasime sealt tulis jalu minema.
Vasta
mm ,meil oli Räpinas "tondiloss" ;D lasteaia juures , nüüd on seal lukskorterid , suvel hakati renoveerima seda . oli siuke vana ja üleni kivist lagunenud maja . noh , see oli ka selline maja ,et vabatahtlikult ikka mööda ei tahtnud kõndida wink aga klassivend kunagi rääkis ,et käis seal oma sõpradega ja seal olevat üleval igasugused lõksud janii ,ja siis veel mingid sajakroonised lõksude all ;DD siis ma uskusin seda juttu aga praegu tundub see nii tobe :d
ma käisin eelmisel aastal kevade poole seal sõbrannaga niisama reidikaid tegemas ja siis ma mõtlesingi ,et kuidas ma nii kuradi loll ikka olla sain ,et mõtlesin ,et seal kollitab vms Laugh
igaljuhul ,igati korralik maja oli seest tegelikult ,kuigi väljast võis pimedal ajal tunduda küll see maja hirmsana .
siis on Räpinas Aianduskooli juures veel see ehka võimina ei tea mis see on Laugh seal on ka paar sellist maja nagu lasteaiajuures oli , aga sinna pole ma veel läinud , ükskord olime seal maja eest sõbrannaga aga mina ei tahtnud ainult kahekesi minna sinna niiet jahh Sick
Vasta
Aga tallinna läheduses või keila pool on keegi midagi paranoormaalset mõnes majas näinud, mis on juba maha jäätud????
Vasta
Hmm.. Olen väga palju kuulnud lugusid Tallinna vanalinnast. Ühe majajuures olevat näiteks igaöö kuulda nagu toimuks seal mingi pidu jne. Vajadusel võin selle maja ka ülesse otsida. Üldse on selliseid lugusi Tallinna vanalinnast. Hetkel rohkem ei meenu.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Ellesmera
Hmm.. Olen väga palju kuulnud lugusid Tallinna vanalinnast. Ühe majajuures olevat näiteks igaöö kuulda nagu toimuks seal mingi pidu jne.

Lühike jalg XX pidavat iga kuu viimasel päeval keldrikorrusel toolid tantsima :o
Vasta
aga millalgi keegi viitsib midagi vaatama minna vms.??????Laugh
Vasta
Selline küsimus et kas keegi on seal öösel käinud ja mida on näinud ja kuulnud?
Vasta
miks just öösel?
Vasta
Ehk, kes pole käinud ja ei tea:

http://et.wikipedia.org/wiki/Klooga_koonduslaager

Legendi järgi olevat too järve vesi "tippajal" päris tumepunane teadagi millest olnud.

Seal tapeti inimesi. Ehk kõik-võimas ja üllis tollane Saksa impeerium tappis seal tavalisi inimesi. Lahe, eksole.

Kui ma ei eksi, siis sarnane "paik" on veel Pärnust paar kilomeetrit Riia poole.

Kui nüüd küsida, kas seal kummitab, siis arvan, et tapetud hinged on sealt ammu minekut teinud. Samal põhjusel, miks neid suurtel lahinguväljadel enam ei ole. http://para-web.org/viewthread.php?tid=3159#pid55255

Muudetud: 12-3-08 kell 08:56:56 Tom
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Tom
Kui ma ei eksi, siis sarnane "paik" on veel Pärnust paar kilomeetrit Riia poole.

Oskad äkki täpsemalt öelda ? karjäär mingisugune??
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Lauri-L
Tsitaat:Algselt postitas: Tom

Oskad äkki täpsemalt öelda ? karjäär mingisugune??

Kunagi, kui sellele peale sattusin ( http://www.parnupostimees.ee/270907/parn...8_foto.php ) , jäi millegipärast meelde seos selle mälestusmärgi ja holokaustiohvrite vahel. Internet seda praegu ei kinnita. Väidab, et lihtsalt terroriohvite ühishaud. Aga vähemalt siiski on tegu ilusa kohaga, kus kuulid inimesi tabasid.

Rääkides lähiajaloo ühishaudadest, siis neid on Eestimaal ikka päris palju. Väikse valiku nendest leiab siit http://trip.rk.ee/cgi-bin/thw?$%7BBA...O=5&AN=917

Muudetud: 12-3-08 kell 09:12:35 Tom
Vasta
Olen käinud küll, aga midagi ei ole juhtunud!
Vasta
Mina tean, et Raikküla mõisas kummitab. Laugh
Ainult sinna ei saa sisse minna. Siiski olen seal mitu korda käinud. Paljudel kordadel ka öösel.
Kui jälgida teise korruse uksest paremale jäävat akent siis näeb seal heledat naise kogu !
Veel siis Raikküla mõisast.:
Mõisa ukse ees on neli sammast. Need on suhteliselt kõrged ja suured. Ühe samba peale on kraabitud suurelt 112. Teise samba pealon justkui inimene. Kolmas sammas justkui kujutab selles mõisas kummitavat vaimu. Ühe sarvega. Pikk kogu kellel oleks nagu mingi mantel seljas. Üks silm pidavat koledalt punaselt hiilgama. Neljanda samba peal on nagu mingi sarvilise looma kujutis.
Soovitan seda vaatama minna. See on huvitav. Aga mõnusam oleks minna õhtul !
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: ne00n
Aga tallinna läheduses või keila pool on keegi midagi paranoormaalset mõnes majas näinud, mis on juba maha jäätud????
Kirjutasin enne pika jutu maha ja kui postitama hakkasin alles siis sain teada et enne ei saa kui registreerunud oled LaughLaughLaugh.
Ei viitsi uuesti kogu juttu jälle trykkima hakata nii et lyhidamalt veits.
Keila ligidal Treppojal treppojast ylesse poole e. poe poole on nyydseks maha poletatud maja kus tean et peaks kummitama kuna juba lapsena kuulsin neid jutte ja nyyd ca. 1a. tagasi kuulsin tydruku käest kelle vanemad olid seda maja omand.
Nad kyll ise ei jõudnud minu teada ise sisse kolida kuna olid alles remonti teinud aga töömehed suutsid seal yhe öö viibida ja peale seda esimest ööd pakkisid vandid kohe oma asjad ja lasid lesta sealt .
Huvilised lööge telk seal ylesse ja pärast siis pajatage oma kolli jutte mulle kaLaugh
Majast leitud ka inimese luud ja seinast arvatavasti tema pass.
Vasta
sebige infrapuna kaamera ja siis minge zekkige kuskil sellega öösel majades ringi(i)...arvan ma
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • ...
  • 16
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  kummitavad majad Tallinnas hulkuv hing 0 1,738 27-10-2019, 10:40
Viimane postitus: hulkuv hing
  Maailma enim kummitatavamad kohad Tutanhamon 162 62,772 22-11-2016, 15:48
Viimane postitus: Müstik
  Kummitavad koolid? -darkest- 168 79,633 03-02-2015, 09:39
Viimane postitus: Knife
  Kas kummitavad unenäod võivad saada reaalseks? pisike17 5 4,027 23-03-2014, 11:33
Viimane postitus: pisike17
  Kas ainult mõrvatud kummitavad? Mystica 19 9,378 30-10-2010, 20:39
Viimane postitus: ekke721

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat