•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 16
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kummitavad kohad
No kui seal kummitab siis kummitab ka päeval.Ainult,et päeval on palju segavaid faktoreid,mis ei lase meil kummitust märgata.
Vasta
Kas äkki teab keegi rääkida Anija mõisa kohta?
Vasta
türil on 1 maja kus kummitab ja see on türi kiriku juures ja seal on ka mahajäetud sõjaväe baas
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: rain44
türil on 1 maja kus kummitab ja see on türi kiriku juures ja seal on ka mahajäetud sõjaväe baas

Kas selle järve juures?
Valget värvi? Selline suurem maja?
Vasta
jah
Vasta
Ära nüüd üle ka pinguta. Türil pole kunagi mingit sõjaväe baasi olnud.
Vasta
Ise mõtlesin ka, et pole, aga küsisin igaksjuhuks järgi ja tuleb välja, et see sama ongi see mahajäetud sõjaväe baas. Aga kas seal nüüd kummitab, ei oska küll öelda.
Vasta
aga paraku nii ta on et sõjaväebaas on ikka olemas ja kui te ei usu siis on maa alune olemas
Vasta
Ma ei tea kust teie info pärineb, aga Türil ei ole mingit sõjaväebaasi olnud. Parimal juhul võib seal mingi N-Liidu aegne tsiviilkaitse-rajatis asuda.

Täiendus.

Käisin täna seal ja tegin paar klõpsu.

Vana varjend:

Pilt 1
Pilt 2

Vana kirikumõis (see kummitav maja ilmselt):

Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

Google Earth:

58°48'32.70"N
25°26'14.49"E

Muudetud: 6-4-08 kell 18:59:08 Jaanis
Vasta
ma natukene uurisin ja se on ikka tsiviilkaitse rajatis n-liidu ajal ja sealt leiti pabereid selle kohta mis seal oli kunagi 89 aastal
Vasta
Pmts Kuremaa lähedal on üks vana kalmistu, mis arvatavasti on paranormaalse aktiivsusega. Ja ka jõgeval pidi Nässi jutu järgi olema mindgeid kohti Smile (A) Kirna pidi ka olema kummitav koht, aga mõned on depunkinud selle fakti, niiet ei tea Smile
Vasta
No kui jutt Jõgevamaale läks, siis üht-teist räägitakse ka Voore külalistemajast. Vilepilli puhumine ja keegi laps kase otsas istumas jne...Herr Morozovil pidi sellest kase otsas istujast lausa pilt olema. Aga jah - üldiselt saab enamiku selliseid juhtumeid inimeste enda kujutlusvõime arvele panna. Olin aastaid suveti ühes maha põlenud puitmõisa asemele ehitatud koolimajas öövalves... Suures kolmekordses majas üksipäini - ei näinud ega kuulnud ma seal midagi paranormaalset. Samas räägiti, et endine direktor käib seal võtmeid kõlistades ringi ja toimetab. Ju ta siis ei tahtnud, et ma teda näeks Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: CassiopeiaKirna pidi ka olema kummitav koht, aga mõned on depunkinud selle fakti, niiet ei tea Smile
Njah, Kirnas kummitab ainult ühe vanainimese peas, kes seda juttu mõisa külastajatele raha eest räägib.
Vasta
jep, nii ma olen selle kirna kohta ka kuulnud.
Vasta
Mmmm Kuressaare Lossi hotellis kummitab kohe kindlasti ! Aga see on praegusel hetkel kinni sest seda renoveeritakse , enne sügist peaks jälle lahti tehtama .
Ma tean seda sest mul on üks sugulane , kelle sõber seal tõõtab administraatorina ja siis ükskord ei saand ta tõõle minna sest oli haige ja palus minu sugulast teda asendada ja sugulane oli nõus , et siis oli vaja olla ka öövalves . Kuna majas palju rahvast ei olnud sel hetkel (kuskil 3-4 inimest ) siis ta arvas et tuleb rahulik öö . Aga peagi hakkasid kostuma sammud üleval korrusel sammud läksid kraanikausi juurde (mis oli sel ajal kuskil koridori lõpus vist või midagi sellist ma ei tea ka täpselt pole seal sees käinud ) lasid vett ja siis läksid sammud tagasi ja kadusid . Ja nii koguaeg kuskil 15-25 minuti järel . Ja selliseid asju nagu asjade mahakukkumist , kardinate ja teiste esemete liikumist jne . Ja siis lõpuks sugulane küsis sõbra käest et mis pull nagu on ja siis ta ütleski et oih ma pole sulle ju ütlend et seal kummitab . Aga tegemist pidi olema nn "heade vaimudega " sest nad ei soovi inimestele kes seal ööbivad halba . Mõnedele pidi ennast näitama ka minig tüsedam valgetes riietes mees . Kes mõningase jõllitamise järel otsa ringi keerab ja siis minema kõnnib . Ma ei tea muidu nagu huvitav värk mõtlesin ise ka millalgi sinna ööbima minna nagu niisama huvi pärast sest halba nad ju ei soovi Aga muidu selles hotellis ja hotelli kõrvalmajas (mis on praegusel hetkel eraomand ) piinati ennem inimesi .

Sulle, kes sa selle kirjutasid.
Kust te teate, et need vaimud just heatahtlikud on ? Kui nad nii heathtlikud oleksid, siis miks nad üldse peaksid inimesi hirmutama, seal ringi jalutama, ja end ilmutama ??

Muudetud: 7-4-08 kell 19:06:19 LisettV
Vasta
eem,kas mulle tundub,või näen ma http://www.rohelineplankaed.net/pub/tyri...%20061.jpg mingit elukat seal akende kõrval,anna teed märgi posti juures?Võibolla näen valesti,sorry.
Vasta
Imselt on tegu mingusuguse auguga ja langev valgus tekitab sellise aistingu.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Krissahh
eem,kas mulle tundub,või näen ma http://www.rohelineplankaed.net/pub/tyri...%20061.jpg mingit elukat seal akende kõrval,anna teed märgi posti juures?Võibolla näen valesti,sorry.

Tont see pole. Keegi on sinna seinale midagi sodinud. Originaalpilt
Vasta
Ma mõtlesin, et võiks kaardistada. Ma otsin kusagilt interaktiivset kaarti, kuhu saaks peale kanda, kus täpselt kummitab.Punktid. Nimede ja kummitusvormidega. Mis te arvate?

Ja kui ma ei leia, siis võiks keegi sellega tegeleda.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Cassiopeia
Ma mõtlesin, et võiks kaardistada. Ma otsin kusagilt interaktiivset kaarti, kuhu saaks peale kanda, kus täpselt kummitab.Punktid. Nimede ja kummitusvormidega. Mis te arvate?

Ja kui ma ei leia, siis võiks keegi sellega tegeleda.

Ma arvan, et Google Earth sobib selleks ideaalselt.
Vasta
Olustveres "Pesti Baaris" ma küll midagi üleloomulikku ei näinud...aga väga creepy oli olustvere vanas koolimajas...vanasse koolimajja enam ei saa sisse kuna selle kõik sissepääsed on suletud..Sad

Muudetud: 20-4-08 kell 00:12:48 MeAreEST
Vasta
Mingisse suvakasee kohta pole ka mõtet ronida.Meil peaks olema ka täiskasvanuid grupis ise olen 17.Selleks kõigeks peab olema ka luba ning teatud varustus.Päris termose ja padjaga ka minna sinan ei saa.Vähemalt diktofonid taskulambid fotokad peaksid kaasas olema.Reivil tuleb liikuda paarides ja mitte kunagi üksi kuskile minna.Samuti ei tohi hakata laulma sest paljud inimesed hakkavad laulma et hirmu peletada,see võib aga teised ära hirmutada et näe mingi tont laulab kuskil.See pole mingi niisama trip.
Vasta
Olen kasutaja Elis17'ga nõus. Kõik tuleb ette planeerida ja kindlasti peab olema mõni kogenum inimene kaasas. Muide, maakerad ei ole eriti soovitavad, sest need pidavat vaime kõige rohkem vihale ajama.

Kehras on mõisa moodi ehitis. Mitte seal ei kummita, vaid sellest eespool asuvas hoones, milles hoitakse siiamaani hein sees. Maja eest nagu hoolitsetaks, sest seal on värske hein ja ka maja on vägagi terve välimusega. Ainult paar ust puudub. Seal siis kummitab. Kui aga neid häirida, võivad nad vägagi imelikke asju teha. Näiteks telliskiviga kellegile pähe lajatada. Ma olen seal sõpradega käinud. Päeval ei ole seal ohtlik olla. Küll aga õhtul, kui päike loojub. Siis tasub ettevaatlik olla, sest iga vale liigutus võib häirida sealseid elanikke. Seal lähedal on ka mingi imelik keldri või koopa moodi asi. Sinna on kritseldanud, kuid samas on sealne muld imelikult pehme. See oleks nagu asemeks millegile. Ma ei julge neid kohti pärast seda külastada, kui ühele sõbrale lendas heast peast telliskivi üle ääre vastu pead. Kõik olime ühel pool ja telliskivi lihtsalt lendas ühele poisile vastu pead:o. Nüüd ta ei mäleta üldse seda.
Majja on ilmunud Pärnu Postimees üpris vanast ajast. Otsast põlenud lehel leidus kuupäev 11.november. Ei tea, mis aastast küll. Sammuti on olen leidnud seal vanaaegseid kanne. Selle juures asuv rehetare(mida ta on vist,sest hein on endiselt nii parrel kui maas), on võrreldes mõisaga üpris korras. Arvan, et seal juhtus mingi õnnetus. Pärast seda kolisid hinged kõik ühte rehetarre. Soovitav on sealset kanti uurida kõik kohad läbi. Vajalik oleks ka igaks juhuks sealset olukorda tundev inimene. Mina olen üks neist. Ma ei tea, kas üks teine on seal veel käinud. Kui on, siis on tema teine, kes võib midagi aidata. Sealne olustik on kathlane ka sellepärast, et rehetare uksi ei saa avada. Sisse saab aint ühest avast. Saab ülesse ronida, kuid seal aint üks plank, mille peal saab käia. Kõrval on kõvem aluspind. Kuid peale ei tohi seista. Ma kukkusin sealt mingisse pimedasse tuppa. Üpris õudne oli tegelt. Ma ei tea kuidas ma sealt välja sain. Kuid pärast seda sain ma mingi vaimu käest hoiatada, et kui seal kõnnin, siis oleksin ettevaatlik, sest kuskil seal asub ka kuri vaim.

Seega kui sinna lähete, võtke kogenum inimene kaasa. Ja ka midagi, mis kurje vaime peletab.

Muudetud: 1-6-08 kell 22:58:03 Tom
Vasta
Olustveres pidavat üks ühiselamu ka kummitama. Mu ema töötas seal ja rääkis mulle pidevalt kuidas ta samme ja ukse sulgemist kuulis kui ta üksi majas oli.

Selle baari kummitamiste kohta pole midagi kuulnud, mõisas pidavat keegi olema ja vanas koolimajas pole ise käinud.
Vasta
Keegi mingit kohta Tartus ka teab? Siiamaani olen ainult kahest kohast kuulnud. Üks neist on sõbranna pool ja teine on kirjandusmuuseumi vana maja vms.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 16
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  kummitavad majad Tallinnas hulkuv hing 0 1,738 27-10-2019, 10:40
Viimane postitus: hulkuv hing
  Maailma enim kummitatavamad kohad Tutanhamon 162 62,772 22-11-2016, 15:48
Viimane postitus: Müstik
  Kummitavad koolid? -darkest- 168 79,633 03-02-2015, 09:39
Viimane postitus: Knife
  Kas kummitavad unenäod võivad saada reaalseks? pisike17 5 4,025 23-03-2014, 11:33
Viimane postitus: pisike17
  Kas ainult mõrvatud kummitavad? Mystica 19 9,378 30-10-2010, 20:39
Viimane postitus: ekke721

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat