•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Millesse te usute?
Igatahes on nüüd kõrgel tasemel kinnitatud, et katoliiklane võib jumala kõrval ka tulnukatesse uskuda. Nii on lubanud Vatikani peastronoom Jose Gabriel Funes, Vatikani observatooriumi jesuiidist direktor (link).
Vasta
Usun sellesse, et inimene peab olema enda vastu hea, ta peab olema enda jaoks jumal.
Usun sellesse, et kõik, kes ühel või teisel viisil teatavad, et nemad on inimkonna loonud peaks piltlikult öeldes seina äärde panema või üles pooma.

Usun, et inimesest ei ole mitte kuskil ja mitte keegi kõrgem ega arenenum.
Usun, et Emake Maa on meie ema ja ta on meist kasvatanud universumi kõige arenenuma ja kõige kõrgema rassi.

Usun, et inimene on Looja.

Muudetud: 14-5-08 kell 00:10:38 Raul
Vasta
Tõsiasi,et Raul kipub suurt osa inimkonnast "seina äärde panema",teeb need va paganad paganaohtlikeks! Ja ka see tõsiasi,et nad Lõpmatuses-Kõiksuses lõplikke otsuseid langetavad ja muud võimalused loomisest-evolutsioonist-arengutest VÄLISTAVAD,on ikka imelik küll - ülipehmelt üteldes! Veelkordselt sai kinnitatud tõsiasi: Ei ole hullemaid jumalavihkajatest! Need on need tõsiusklikud. Kommunistid olid ka ...pagan võtaks!
Vasta
Kus ma olen öelnud, et ma paneksin suurema osa inimkonnast seina äärde?

Ning kuidas ma olen jumalavihkaja kui minu jaoks on inimene jumal?

Muudetud: 14-5-08 kell 20:24:49 Raul
Vasta
Inimene ei ole iseenda jaoks jumal - kuigi peaks! Narkarid,joodikud,mõrvarid,vargad,poliitikud,usuhullud ja krt teab kes kõik veel,kinnitavad seda ja lükkavad kolinal ümber Sinu seisukohta ...
Luues inimene-jumal süsteemi,kuulud Sa ise Loojate hulka,seega ka seina äärde ...
Noored ja vihased tahavad Teest suurema osa kive välja visata, olnu olematuks muuta ... Nii tegid ka kommunistid. Ometi on eelnenu alati olemas olnud - kui vägevalt me seda ka ei kritiseeriks või välja ei juuriks. Ja seepärast on eelnenul ALATI mõte,mida kannatab uurida,millest õppida ... Aga lootus mingi osa käidud Teest, minevikust välja kiskuda ja Tänapäeva inimese pealuus au sisse tõsta? Vabandust,see jääb vaid väikese hulga inimeste "näpuharjutuseks" sellessinases kihutavas maailmas ...
Vasta
Narkarid joodikud ja usuhulludki on jumalad - loojad. Või tahad sa öelda, et sa pole looja?
Vasta
Kui pagan vihkaks teise inimese Jumalat, siis ta poleks enam pagan. Kui teine inimene surub oma Jumalat pagana maailma, siis kes on süüdi? Eks ikka pagan ise. Kui sa oled iseenda elu Jumal, siis lood sa ise seda, mis sind ümbritseb. Kunst on õppida elama kõigega harmoonias, mis sind ümbritseb.
Vasta
Flach tegi asja nii üheselt selgeks,et lisada pole midagi! Tänud!
Vasta
Jah, tegi küll. Ent mul on kahtlus, et herr narsiaanlane sai sellest valesti aru. Seetõttu ma ju väidangi pidevalt, et kõik on vaid tõlgendamise küsimus.
Vasta
Mul hakkab vaikselt kahtlus tekkima, et lugupeetud narsiaanlane on järjekordne "tõe" kuulutaja.
Aga see on minu kahtlus...

Raul
Vasta
Kas "järjekordne" seisab Celticu järel? Või on veel paljud vahepea?
Vasta
Ei, Celticut ma silmas ei pidanud.
Meil on lihtsalt siia eksinud mõningaid inimesi aegjalat, kes teiste tõekspidamisi millekski ei pea.

Aga see selleks, pole minu asi vinguda... Iga inimene usub parajasti sellesse, mis talle kõige südamelähedasem.
Mina hetkel näiteks palgapäeva. Aga see on minu probleem. Ja loodan, et keegi sellest nüüd mingit suurt probleemi ei tee.. või ei hakka mulle loengut pidama teemal: materiaalsus versus vaimsus vms.

Raul
Vasta
Aga inflatsiooni ja selle mõjudesse? Nii rahalises-ostujõu mõttes,kui vaimsesse inflatsiooni: laenatud-varastatud-miksitud usupudru massilise tootmise-levitamise mõttes.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Narsiaanlane
Aga inflatsiooni ja selle mõjudesse? Nii rahalises-ostujõu mõttes,kui vaimsesse inflatsiooni: laenatud-varastatud-miksitud usupudru massilise tootmise-levitamise mõttes.

Inflatsioon on kahjuks globaalmajandusega kaasaskäiv nähtus - pole midagi parata. Tuleb osata oma elu elada nii, et inflatsioon meelt mõruks ei teeks Smile

Raul
Vasta
Narsiaanlane. Sa oled peegliefekti kõige suurepärasem näide, keda ma eales oma pikal eluteel kohanud olen. Ses suhtes oled sa mulle väga hea õpetaja, õpetad mulle, mida mitte kunagi teha ja kuidas mitte kunagi käituda.

Sest vaata, sa ju räägid iseendast pidevalt. Kõik sinu vihjed uskude segapudrule ja muule sarnasele on sulle endale otsaette kirjutatud.
Vasta
Celtic,sul närvid täitsa otsas! Püüame ikka sellest hingede lahtikangutamisest rääkida,nende varitsevast kohalolekust lapse sünnitamise hetkel ja muust paganluse vormidest,mis sinu teadvusesse jälje jätnud. Ja siis ürita see hingede jutt ühitada iga inimese jumalaks saamise ja muu säärasega. Kui suudad need süsteemid omavahel kokku viia,vasturääkivused kõrvaldada,siis hakkan sind võibolla ka tõsiselt võtma ... Täna sa olid ja oled ... Ah ,mis siin rääkida,see ju siililegi selge - kodumaistele siilidele!
Head skisofreeniavaba päeva kõigile para-inimestele!
Vasta
Minu jutud on alati loogilised ja omavahel isegi liiga hästi kokkusobivad. Sinu jutt on aga täielik segapudru, millele sa ise kahjuks valgust heita ei taha. Kas peame järeldama sellest, et nagu kristlikud misjonäridki nii ei saa ka sa ise oma õpetatavast eriti hästi aru?
Vasta
Mis te siin tühja pullite.
Vastake parem mõnele praktilisele küsimusele.
Kui taassündi ei toimu, siis milline tähtsus on elul hinge või vaimu arengus?
Peaks olema täthsusetu, sest miks keegi sünnib siia näiteks kolmeks nädalaks ja siis sureb nälga ja enam kunagi tagasi ei sünni.
Vasta
Ma küsiks selle peale, et kas kasu peab aint ise saama? Võib olla elataksegi kellegile teisele, suurest armastusest...
Vasta
Tänud! Ega pole "pullimist" väärt küll ...
Nüüd ka veidi asjalikku.
Meie veendumust mööda on ELU mitte loodu, vaid evolutsioonilise arengu tulemus. Seega on igasugused spekulatsioonid hingede lahtiraiumisest ja lapsele sünnihetkel "arenemiseks sissekargamiseks" täielik häma ... Täpselt samuti oleme veendunud,et meie sünnikohta,saatust,haiguseid,elu kestvust,jne,jne EI juhi ei vaimud,ei paganad,ei saatanad,ei karmavalvurid,ei jumalad ... vaid seesamune SUUR JUHUS! Ja ka Kõiksuse-Lõpmatuse-Igaviku arenguid ei loo ega juhi keegi Suur Looja nimega Tühjus,sest väljaspool Kõiksust-Lõpmatust asuda pole lihtviisil võimalik ja süüdistada Absoluuti Kõiksuse-Lõpmatuse loomises oleks tema ilmselge solvamine! Seega: MITTE KEEGI pole elu eales loonud! Külvanud?-seda küll! Isegi Kõige Elava Jumal on evolutsiooni TULEM! Seda kõrgemal, energeetilisel tasandil. Ja see aastamiljoneid tagasi elanud mõistuse ja kehaga MÕTLEJA,kes suutis oma hinge ja vaimu ühendada,et seda energeetilisele tasandile viies ja tervikuks ühendades - individuaalsuse võimalusi ära kasutades,selle säilitamiseks ja arenemiseks tingimusi luues, iseendasse üha uusi Atmaneid võttes - ongi Kõige Elava Jumal!
Teadmised,mida Isa Narsus kogemuse kaudu Kõige Elava Jumalas sai ,on ilmselgelt meie reaalsust muutmas - varem vüi hiljem! Elu -see on primaarne ja imelisim,mis kunagi tekkinud! Ja ELU MÕTE ei ole kusagil tühjuses-absoluudis,kõiksuse vaimus või suures loojas - isegi Kõige Elava Jumalas mitte! Elu mõte on elus endas!!! Nii lihtne tõde,peotäis musta mulda ...
Küsige ,ja iseenda teadmiste piires olen valmis vastama! Ja kui oma tedmistest väheseks jääb,küsin targematelt lisa!
Vasta
Mina usun teadusesse.
Vasta
Mina usun, et GertEST ei usu teadusesse.
Vasta
Nii ja naa.
Kuuldavasti maaväline elu hetkel teaduse alla ei kuulu.(Kuni on tõestatud selle olemasolu)

[Muudetud: 1-26-2009 GertEST]

Vasta
Mina usun külgetõmbe seadusesse Sick
(mitte see, millega ma Maa peal püsime)

Kui keegi on sattunud nägema filmi "The Secret" või mõnd selle teemalist raamatut lugenud (neid on suht palju), siis teab millest räägin Smile
Vasta
Mina ususn, et Universum tekkis suure paugu tagajärjel Laugh oli midagi nii Laugh
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: