Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inimene, maailm ja energiakriis
Tsitaat:Algselt postitas: Thoth
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
[b] Maakera kui gigantne hooratas![/i]
See mõttetera meenutab mulle väga Aristotelese kosmilist mõttelaadi ehk "andke mulle piisava pikkusega kang ja kangi toetuspunkt ning ma liigutan maakera".
Just! See on väga hea võrdlus (ütlejaks vist siiski Archimedes), ilmestamaks ettevõtmise võimatust.
Tsitaat:Aga kui ma õigesti mäletan kas isegi mitte üks Eestimaa kool ei kasutanud soojuse saamiseks Maa siseenergiat (võibolla Võrumaal) ???
Rõuge Põhikool. Nemad on tublid.
Vasta
Soovitan teile üht videot, mis haakub oluliselt tänapäevase maailma tulevikuga. Ehk siis selest süsteemist, mis meid igapäevaselt ümbritseb ning millesse me ise ka suure panuse anname, tihti seda endale teadvustamata....
See seletab lahti tänapäevase tarbimisühiskonna olemuse, toote elutsükli osad ning sellega kaasneva. Video on kahjuks ingliskeelne, kuid loodan, et enamus teist saavad aru. Mõne koha pealt on tema faktid minu meelest küsitava väärtusega, kuid üldjoontes räägib neiu tõtt. Kajastab inimkonna tootmist, tarbimist, saastet, prügimajandust ning üldist heaolu, mis kõik kaasneb tarbimisühiskonnaga ning seletab lahti selle jätkusuutlikkuse nüansid. Tegu on tema 10 aastase uurimistöö tulemustega. Katsuge leida oma ajast see 15-20 minutit, et video ära vaadata. See paneb ehk teid maailmale (ennekõike meie kaubanduskeskustele) veidi teisiti vaatama... eriti just enne jõuluaega, mis kipub olema hullumeelne tarbimisorgia paljudes peredes...

Video ise asub siin lehel: The Story of Stuff

Ja paiskaks õhku ka küsimuse, kui suur on teie meelest teie roll selles süsteemis ning kas on olemas tee sellest välja? Kas inimesed tahavad minna mööda seda teed üldse?
Vasta

Kuhu läheb maailm 26 veebr 2023a

Kordus.
Vasta
Viimases videos on välja toodud märkimisväärsed klipid eri riikide kõrgete ametnike ja kohtute tegevusest. Protsessid käivad nii kõrgel tasemel, et eirata neid ei saa kuidagi. Globalistide ehitatud narratiivid vanguvad mitmel pool ja suuri kohtuasju on käimas ja veel suuremaid tulekul. Koroonavaled ongi mitmel pool kohtus ja ilmselt pole kaugel uued Nürnbergid, sest otsesed süüdistused ja ka tunnistused juba käivad. Aga nagu kõikide asjadega, võtab ka nende protsesside Eestisse jõudmine aega. Aga nad tulevad nii või teisiti. Ja nagu riburada tulevatest kohtuotsustest meilgi näha, siis kohtunikud on hakanud tõsiselt mõtlema, et kas tasub ikka teha otsuseid, mis valitsusele meeldivad, või mõista õiglast kohut. On reaalne oht sattuda teisele poole kohtulauda.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Vaimne maailm vs füüsiline maailm Balzzar 157 73,766 11-09-2014, 18:32
Viimane postitus: Maokas
  Jumal, inimene ja Saku Rock! zepac 10 4,763 28-08-2006, 09:58
Viimane postitus: encore
  Aidake inimene õigele teele! Hiirekene 10 4,793 22-08-2006, 16:45
Viimane postitus: Kolumats

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne