Postitused: 71
Teemad: 10
Liitus: Nov 2005
Kõik, kes teavad Dulce allmaabaasi, on arvatavasti kursis ka nn. Dulce intsidendiga, mis lõppes baasis töötanud inimeste ja tulnukate tulevahetusega. Pikemalt ma sellel ei peatu (vast mujal on juba räägitud), aga võite lugeda huvitavat artiklit ja kuulata uskumatut lugu 2 halli tulnukat tapnud geoloogi enda suust. :o
Link on SIIN
Postitused: 166
Teemad: 7
Liitus: Nov 2005
Jah
tundub huvitav
A sealt lehelt leiab veel päris huvitavaid videoklippe ka
Postitused: 221
Teemad: 4
Liitus: Mar 2006
Kle, videot/videosi ma ei viitsind vaadata, aga sel leheküljel olid päris võimsad pildid, ma ütleks!
Postitused: 10
Teemad: 0
Liitus: Jul 2006
Noh, kui need pildid-videod on tõelised, mis siis, et nad on olemas. Kas otsime elukoha üles, saadame postkaarte ja Horizon Travel hakkab turismireise "eksootilisse paika" korraldama? :o
Aga kui nad võtavad meid samuti kui tulnukaid, kes omavad strateegiliselt soodsat positsiooni galaktikas, mille kohta neil suur huvi on. Nad võivad "Maalaste" vastu sõja alustada, kui me nendele põhjuse anname, sest kunagi ei tea, kes see või too tulnukas, kelle eile maha lasin ning nüüd venelastel lahata lasen, on(hyes). vb austatud "TulnukamaaUSAjuht", kes soovib läbirääkimisi.
Ma isiklikult ei ürita võidelda asjaga, mida ma ei mõista, sest tundub, et nad on oma arenguga kaugel ees. NASA ja USA valitsus ei otsusta kogu Maa eest, usun et mitte sugugi kõik ei soovi UFOsid näha koduõuel, sest ei tea, mida oodata.
Oh jama, liiga palju ulmekaid lugenud.
Postitused: 1,240
Teemad: 16
Liitus: Dec 2004
ma võiks kah sellise video organiseerida, kus ilgelt tõsiselt räägin, kuidas kuri hunt mu vanaema tervlt alla neelas, minu takkajärgi aga kuidas lõpuks vaprad eriüksuslased meid kõiki siiski ära päästsid ja muidugi, et pärast andsin ka ise hundile vastu tatti
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Ma võin ka võtta A3 paberid ja keskelt kokku klammerdada. Sisse kirjutada mingit juttu geenidest ja robotitest ja mustadest aukudest ja alla kirjutan sinna Dr ja Phd ja siis kaanele joonistan suure tähekogu ningi suurte tähtedega Science.
vahe, kulla thorondor, on selles, et seda viimast saab vabalt tõestada ja KUI seda tõestada ei suudeta terve karja teiste "dr ja Phd" poolt, siis võid sellega järgmine kord kempsu minna.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Saab ka ilma teiste Dr ja Phd meeste abita tõestada. Paljusid asju nende juures tõestada ei olegi võimalik, aga see on juba see tavaline teema jälle.
novot, ja mis mõte su üle-eelmisel väitel siis oli? jääb ju ikkagi nii, et üks kirjutab teadustöö ja seda saab kontollida (siiski kamp paramaniakke irvitab nende üle) kuid teine tuleb lambist lagedale jutuga, et puuris end läbi maa tulnukate baasi kus vaat, et isegi usa president ise kohal istus, tõestada pole seda millegagi ent...see eelmainitud seltskond usub kui sulakulda?
muideks - oled sa äkki ka sellise teadusuudisega kursis, et avastati geen, mis "teeb inimese usklikuks"?
Postitused: 69
Teemad: 2
Liitus: Jul 2005
Usu alati fakte ja mitte oletusi...
ega sa seda "intervjuud" faktiks ei nimeta?
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
Vaata, kui teaduses ei oleks oletusi (hüpoteese), siis poleks ka tõestusi.
Polnudki nii ammu see aeg, kui mõni konservatiiv kahe käega vehkides kriiskas, et Neptuuni taga ei eksisteeri mingit planeeti (Pluutot), sest keegi ei olnud seda veel näinud. Rääkimata veel sellest, et Maakera polegi univesumi keskpunkt!
ja nii nagu endised pluuto-eitajad, revideerin ka mina oma seisukohad ümber peale otseste tõendite esitamist.
sa lähtud tüüpilisest demagoogiast: "kui kunagi varem on kellelgi vastupidi ootustele õigus olnud, siis järelikult on ka mul õigus!"
Postitused: 3,545
Teemad: 235
(Appi, meie omasid pekstakse!)
Tsitaat:Algselt postitas: Wolfgirl
Vaata, kui teaduses ei oleks oletusi (hüpoteese), siis poleks ka tõestusi
Jah, nendel teemadel on siin varemgi mõtteid vahetatud (vt siit ja edasi).
Tsitaat:Polnudki nii ammu see aeg, kui mõni konservatiiv kahe käega vehkides kriiskas, et Neptuuni taga ei eksisteeri mingit planeeti (Pluutot), sest keegi ei olnud seda veel näinud.
Oled Sina aga värvikas, Wolfi ... Noh, see oli tema hüpotees, millle jälle mõni novaator jalgu trampides ja sülge pritsides vastu vaidles. Ja peale ei jäänud lõpuks see, kes kõvemini karjus või kaugemale pritsis, vaid see, kelle hüpoteesi katse kinnitas. Ja mis siinkohal veel oluline - oleks Clyde Tombaugh'i vaatlus 1930 aasta 23 jaanuaril jäänud selleks esimeseks ja viimaseks, kus uut planeeti nähti, oleks "koorem ka praegu sealsamas." Korratavus! Ja muidugi on Pluuto ka hea näide teaduse teoreetilisest ennustusvõimest - "novaatorid" ei pidanud antud juhul tuginema "selgeltnägemisele", vaid neile näitasid teed uue planeedi orbiidi teoreetilised arvutused (Percival Lowell).
Tsitaat:Rääkimata veel sellest, et Maakera polegi univesumi keskpunkt!
A kes need on, kes praegu nii arvavad - konservatiivid või novaatorid?
Tsitaat:sa lähtud tüüpilisest demagoogiast: "kui kunagi varem on kellelgi vastupidi ootustele õigus olnud, siis järelikult on ka mul õigus!"
Pole sinugi olukord nii särav. Sinu demagoogia(palju tüüpilisem) on: "Alati on teadusel õigus!"
Tsitaat:Noh, see oli tema hüpotees, millle jälle mõni novaator jalgu trampides ja sülge pritsides vastu vaidles."
Ei olnud see enam hüpotees, vaid kindlaks kujunenud (autoriteetide hinnangul põhinev) arvamus. Sageli piisab ka "pole näinud, pole olemast". Samas, mina pole näiteks kunagi UV-kiirgust näinud. Järeldus: UV-kiirgust pole olemas. Punkt.
Tsitaat:Ja peale ei jäänud lõpuks see, kes kõvemini karjus või kaugemale pritsis, vaid see, kelle hüpoteesi katse kinnitas. Ja mis siinkohal veel oluline - oleks Clyde Tombaugh'i vaatlus 1930 aasta 23 jaanuaril jäänud selleks esimeseks ja viimaseks, kus uut planeeti nähti, oleks "koorem ka praegu sealsamas." Korratavus! Ja muidugi on Pluuto ka hea näide teaduse teoreetilisest ennustusvõimest - "novaatorid" ei pidanud antud juhul tuginema "selgeltnägemisele", vaid neile näitasid teed uue planeedi orbiidi teoreetilised arvutused (Percival Lowell).
Arvutustega oli juba enne Pluuto nägemist paika pandud, et miski senitundmatu taevakeha mõjutab Uraani ja Neptuuni orbiiti. Konservatiividel olid siiski olemas vajalik tugipunkt- "pole näinud, pole olemas". Et ikka, jumala eest, oma maailmavaadet viimse hetkeni muutma ei peaks...
Tsitaat:A kes need on, kes praegu nii arvavad - konservatiivid või novaatorid?
Need on minu arvates 5-aastased lapsed.
Muudetud: 29-7-06 kell 21:21:12 Wolfgirl
Kui ma Sust õieti aru sain, siis esitatad Sa, Wolfgirl, järgmise arutelu:
"Mõned teadlased on mõnikord olnud valedel seisukohtadel."
"Juku* on kah vahest pada ajanud."
"Järelikult pole teadusel ja Juku jutul miskit vahet - mõlemat võib samapalju uskuda või mitte uskuda."
Eelnev arutelu sisaldab elementaarseid loogikavigu, kui need on tehtud teadlikult, siis see ongi demagoogia. Ja vabandust, kui Sust valesti aru sain.
Sry, kõik Juhanid, J on antud kontekstis selline süüdimatut juttu ajav kirjanduslik kuju.
Need on minu arvates 5-aastased lapsed.
Süüta laste suust pead Sa ... sest rääkimata küll sellest, et Maakera see keskpunkt on, on siiski viimasel ajal saadud andmeid, et Universum päris homogeenne ei pruugi olla, mis ka "keskpunkti" valikuks teatud eelistusi võib anda (rääkisime sellest siin).
Tsitaat:Kui ma Sust õieti aru sain, siis esitatad Sa, Wolfgirl, järgmise arutelu:
"Mõned teadlased on mõnikord olnud valedel seisukohtadel."
"Juku* on kah vahest pada ajanud."
"Järelikult pole teadusel ja Juku jutul miskit vahet - mõlemat võib samapalju uskuda või mitte uskuda."
Eelnev arutelu sisaldab elementaarseid loogikavigu, kui need on tehtud teadlikult, siis see ongi demagoogia. Ja vabandust, kui Sust valesti aru sain.
Sry, kõik Juhanid, J on antud kontekstis selline süüdimatut juttu ajav kirjanduslik kuju.
Kus ma rääkisin kõrvalistest inimestest, kes vahest pada ajavad?
Keda uskuda, oleneb sellest, kui palju Juku millestki teab. Kui Juku jagab mulle asjalikku infot maavälisest elust, siis usun ma kindlasti ennekõike teda, kui mõnda teadlast, kes väidab sihikindlalt, et elu eksisteerib ainult Maal. Kahe otsaga asi...
Põhimõtteliselt tahan ma seda öelda, et teadus ei ulatu tänapäeval veel kõikjale. Kuidas on võimalik teaduslikult selgitada näiteks poltergeisti fenomeni?
Tänapäeva psühholoogiaski väidetakse suhteliselt rangelt, et isiksus kujuneb välja esimestel eluaastatel ning püsib muutumatuna elupäevade lõpuni. Kui lugeda mõningast materjali indiaani nõidadest, siis nende praktika sisaldab näiteks sellesamuse iseloomu kustutamist s.t. saavutatakse mingi vahepealne seisund, kus vajalikke iseloomujooni ilmutatakse vastavalt olukorrale.
Loogikavead? No vaevalt küll, kui tegemist on praktilise toiminguga.
Tsitaat:Süüta laste suust pead Sa
Ei löö ma kedagi. Räägitakse, et inimesel kujuneb maailmavaade (arusaam universumist jne) 19-aastaselt. Kuid uuringud on näidanud, et paljud u 5-aastased lapsed peavad meie ümmargust koduplaneeti lapikuks maatükiks, mis järsu ära lõpeb ning mida ümbritseb tühjus. Päikegi loojub seepärast, et mõni põnn magama heidab.
Enda arust ei teinud ma sellega kellelegi liiga.
edit:uus lõik
Muudetud: 30-7-06 kell 00:00:23 Wolfgirl
Põhimõtteliselt tahan ma seda öelda, et teadus ei ulatu tänapäeval veel kõikjale. Kuidas on võimalik teaduslikult selgitada näiteks poltergeisti fenomeni?
Sellega olen ma muidugi vägagi nõus. Nagu sellegagi, et teaduse võimetuse mõningaid nähtusi seletada on mõni teadlane asendanud nende eitamisega. Küll aga ütlen ma ka seda, et - poltergeisti näitel - miski ei asenda kolivaimu teaduslikku seletust. Kuniks see puudub, on kolivaim (õnneks/õnnetuseks harvaesinev nähtus) asi, mis on (suht vähest hulka) inimesi on ehmatanud/häirinud ning meediale ja kohvijuttudele teemat annab.
Postitused: 129
Teemad: 1
Halllooo, teema veidi kõrvale pole kaldunud?
Khm, ma ei usalda selliseid lugusid nagu see.
Vajan rohkem infot.
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Tsitaat:Algselt postitas: pipartyt
Halllooo, teema veidi kõrvale pole kaldunud?
Khm ... õigus Sul muidugi - aga need on need igavesed vaidlused, mis aeg-ajalt jälle üles kerikivad ja mida lõpuni vaielda vaevalt, et kunagi õnnestub. Aga olgu siis teemast: sel vennal on ju hullumeelse (või tulnuka?) olek - suu ja käed liiguvad, aga puudub ülemise näoosa, sh silmade miimika. On muidugi omaette küsimus, kas ta muutus selliseks kahe halli mehikese mahalaskmise peale või muutus juba enna ja selle peale hakkaski seda juttu rääkima.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Puht juhuslikult puutusin guugeldades täna kokku antud teemaga ja otsisin, kas Para-webis on sellest mehest juttu. Tundub, et on, olgugi, et veidi nadilt.
Ja mis ma veel avastasin??? Juba aastal 2006 korraldas Jason meie foorumis offtopicuid. Way to go!
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
|