Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kas tulnukas või mingi muu olend?
Vanalt tuttavalt ufo saidilt saab näha huvitavat videoklippi. Tundub küll tõepärane video, aga hästi ei saa aru, mis olend filmile on jäänud.

Vaadake ja arvake:

http://www.ufocasebook.com/fallenangel.html

Muudetud: 18-7-06 kell 21:32:22 Hallucigenia
Vasta
Haah, tõepoolest creepy ! Ise olen ette kujutanud, et igasugu maavälised tundmatud olendid tunnetavad, näevad ning ilmselt ka regeerivad teisiti kui meie. Too elukas aga reageeris nagu inimene, kiiresti ning hääle poole pead pöörates. Kahtlane seetõttu.
Vasta
Tõesti ega traditsioonilise tulnuka moodi ei tundunud küll, kuid mõistatus siiski!
Vasta
mingi põhjendus kah äkki leidub, miks nad peaks teistmoodi reageerima?
Vasta
Ilmselt, kui ka otsiks, ei leiaks allikaid selle kohta, kuidas ufod, vaimud füsioloogiliselt ülesehitatud on (kahjuks). Minu kahtlus põhineb vaid isiklikul intuitsioonil . Kindlasti on arvamust mõjutanud ka TV kaudu nähtud fantaasiakujumid ufodest, kus nad kipuvad olema liigutustes pigem aeglased kui kiired, ning tundub et inf saabub nendeni mõne sensori kaudu varem või teistkaudu, kui meil (silmad ,kõrvad...), mis väldiks niisuguse liigutuse antud videolõigus. See "põhjendus" on suht mõttetu. Kuidas saabki põhjendada midagi, mille olemasolus alles kahtleme ? Nii et ehk piisab sellest, et nii ütleb minu intuitsioon Smile
Vasta
Lugesin just üht teist välismaist foorumit, kus arutati just selle sama video üle.
Videos olevad mehed räägivad portugali keeles ning nende jutust olevat aru saada, et nad teavad selgelt, mida sellise spetskaameraga on otsima tulnud. Jõe ääres puhkav või toituv olend ei saa kindlasti olla inimene, sest inimeste silmad ei kiirga pimedal ajal. Ainult loomade silmad peegeldavad inimese silmast erineva ehituse tõttu valgust tagasi. Aga pange tähele ilma juusteta pead ja pikki kõhni käsivarsi, mistõttu olend meile tuntud metslooma mõõtu ka välja ei anna.
Vasta
Mowgli?!, Gollum?! Rohkem nagu ei tule meelde neid kahtlaseid olendeid. Juhul kui see oleks Mowgli siis juuste puudumist võib põhjendada vanadusega kuna ta on juba üle saja aasta vana (Mowgli kirjutati 1894).
Vasta
this video is a hoax!
oleks see õige värk siis uudistes räägitakse kohe sellest..
mingi järjekordne kokku mäng.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: --Syym--
this video is a hoax!
oleks see õige värk siis uudistes räägitakse kohe sellest..
mingi järjekordne kokku mäng.

Kas sa mõtled nagu Eesti meediat?? Kui selle järgi asju uskuda, mida uudistes räägitakse või mitte, siis pole olemas üleloomulikkust, maavälist ega müstilist. Uudistes ei räägitagi sellistest asjadest välja arvatud mõnes kohas...näiteks Mehhikos Smile

Leidsin veel ühe videoklipi, mille kohta saab ka küsida, kas tulnukas või muu olend?? Filmitud telefonikaameraga hilisõhtul Mehhiko tänavatel. SEE KLIPP OLEVAT KÜLL IGAL POOL MEEDIAS PALJU LÄBI KÄINUD!! Vaadake ja avaldage arvamust!

Ingliskeelne artikkel ja videoklipp asuvad SIIN
Vasta
Kahju hakkab lausa lõuna-ameeriklastest alati näevad nemad UFO-si ja alati suudavad nad jäädvustada kõik need kohtumised kaameratega, millel on üli**tt graafika.
Vasta
mina ei näinud seal mitte muffigi
Vasta
Mis tähendab et sa seal muffigi ei näinud
Vaata video ilusti ära ja lõpupoole on näha mingisugust olendit
Vasta
ma ei näinud kummaski videos mingeid mm..elukaid. Esimeses jah, vilksamisi mingid silmad justkui olid a kõige muu jaoks oli liiga pime ning teises videos oli liiga s*tt kvaliteet.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Lemon
ma ei näinud kummaski videos mingeid mm..elukaid. Esimeses jah, vilksamisi mingid silmad justkui olid a kõige muu jaoks oli liiga pime ning teises videos oli liiga s*tt kvaliteet.

Järelikult ei oska vaadata või oli sul tuba liiga valge, et monitorilt midagi ei näinud. Esimeses videos on selgelt mingi olend näha (peale silmade ka pea ja keha + lisaks häälitsused). Teises videos on muidugi kehv kvaliteet kuna see on pimedal ajal mobla kaameraga filmitud. Ilma detaile nägemata on juba aru saada, et see pole inimene, kes poisi poole küünitab. Inimene ei kardakski teist inimest nii, et karjudes minema jookseb. Nii et vaata korralikumalt!
Vasta
T¹ernobõli lapsed laias maailmas? Leidub ka väärarenguga inimesi, kel inimeste seas vedanud pole ja põgenema on pidanud. (?)
Vasta
Ka selles on sügav tõetera sees!!
Vasta
üks asi ajab alati naerma mind, miks nad ära jooksevad kohe?Smile Muidu asi tundus reaalne jah.

Muudetud: 4-8-06 kell 12:21:50 lyhiz
Vasta
Silmad "kiirgavad" osadel loomadel, sest nende silmamunade "taga" on peegeldavast ainest kiht, ebabioloogiliselt väljendades. See kiht peegeldab valguse tundlikele rakkudele tagasi ja seeläbi satub kokkuvõttes rohkem valgust kolvikestele ja kepikestele ja olend näeb paremini. Mis iganes tal siis ka kolvikeste ja kepikeste asemel poleks. Peegel silma põhjas peegeldab ka ilusti sinna langeva auto valgusvihu tagasi ja jääbki mulje, nagu silmad hiilgaks pimedas.
Vasta
http://www.coasttocoastam.com/gen/page1568.html
Vasta
See viimamasel pildil paistab olevat Siberi karvadeta kass.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Morgoth
See viimamasel pildil paistab olevat Siberi karvadeta kass.

Mitte ainult karvadeta, vaid ka kõrvadeta.
Vasta
Äkki oli tegu maasisese lumeinimesega kel puudus karvkate, või siis on tegu näiteks mõne inimese suguse asjaga mis on äkki jäänud toppama enem homosapiensi !!! Keegi pole öelnud, et kõik arenesid niitäpselt välja lõpuks inimeseks ! Äkki jäi kuhugi veel idagi tolknema ? Äkki oli hoopis tegu selle usu või ära usust tiigripoisiga kes kõik karvad maha ajs ja läätsed pani ja sarved ja saba lasi külge õmmelda LaughLaugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Krii
Haah, tõepoolest creepy ! Ise olen ette kujutanud, et igasugu maavälised tundmatud olendid tunnetavad, näevad ning ilmselt ka regeerivad teisiti kui meie. Too elukas aga reageeris nagu inimene, kiiresti ning hääle poole pead pöörates. Kahtlane seetõttu.

Ma arvan et nad reageeriks teisiti kui nad ei olex m6tlevad ja targad nagu inimesed.
Ja kui nad ei olex m6tlevad ega targad , siis nad ei oskaks ju ufo laeva ehitada et siia tulla , nii et m6tle oma s6nade yle j2rele .

Ma arvan et arenemine on enamv2hem sama k6ikidel UFO del kes m6tlevad ja on sama suutlikud kui inimesed , arvestage seda et k6ik olendid ei ole v6imelised ehitama landlaevu , ega koer ju ei saa tööriista k2es hoida ja autot endale ehitada ja kuidas veel kala sarnane olend midagi ehitax? , isegi kui ta olex sama tark kui inimene . UFO-d on sellep2rast inimese sarnased et se on funktsionaalseim kehaehitus, v6imalik et on ka olemas funktsionaalsemaid , mitu k2tt v6i midagi sellist aga m6elge ise ka sellele , ja kui oled sellisena arenenud siis olex m6istlik seda ka kasutada.

Minu arvamused tollest olendist:
To olend magas.
Mix ta vaatas heli suunas-sest ta ärkas yles ja ta tahtis teada mis teda yles äratas, ise sa teex ju sama moodi kui olex teisel planeedil tundmatus kohas tundmatute olendite keskel.

Mix ta häält tegi- ma arvan et hirmutamiseks v6i hirmust , ma olen suht kindel et sa ise hakkaks sellises olukorras karjuma kui oled kusagil metsas teisel planeedil ja siis 2kki tulevad m6ned tulnukad v6i m6ned ehmatavad olendid .

Silmad olid tal valgust n2itavad - ma arvan et ta elab kusagil pimedal planeedil , ja ta saab pimedas n2ha v6i n2eb soojust v6i midagi ja h66guvad silmad on v6imalik , selline aine nagu fosvor on t2itsa olemas mis helendab pimedas aga arvatavasti oli millegi muuga tegu mida inimesed ei tea.

Ma ise arvan ikkagi et se on fake video , ma ei usu et kusagil metsas selline olend leidub ja et keegi teab kohe sinna minna ja julgeb sinna minna , aga sellised arvamused nagu ma ytlesin olex ju t2itsa loogilised ja m6istlikud kui se olex päriselt juhtunud.

:o
Vasta
See oli mingi poolpaljas parm põõsas.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Marguuus
See oli mingi poolpaljas parm põõsas.

sellisel juhul pidi tollel parmul NightVision prillid peas olema ja niinaljalt sa neid ei osta.
Iraaki l2hed siis v6id isegi yhe paari endale ajutiselt saada.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Tulnukate vestlus või võltsing? hullkeel 5 4,310 21-05-2011, 20:27
Viimane postitus: insener Tünn
  Kas USA valmistub sõjaks tulnukatega? zed 54 24,005 08-02-2011, 15:41
Viimane postitus: T11ger
  21.01.2009 kukkus või maandus Inglismaal Clevedonis UFO Aerling 19 10,420 19-04-2009, 14:33
Viimane postitus: Müstik
  Kas tõesti päris tõend? (video) Tutanhamon 45 18,310 23-08-2007, 23:09
Viimane postitus: johny166

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat