Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Kuusirp palmikuis on tal, täht on laubal kiirgaval ...
"Kolmas silm" on muidugi ääretult lai teema (ei leidnud hetkel, kas sellest on foorumis pikemalt juttu olnud) aga siin ja praegu vaid vahendus vene saidilt www.ufolog.ru. Venemaa ja India on kaks suurt imedemaad, mis siis veel imestada, kui nad oma jõud kokku panevad. Lugu järgmine: kui Indias saadi teada, et Venemaal on välja töötatud, riist mida nimetatakse "kompuutertermograaf IRTIS" (tundlikumat sorti termoviisor, nagu kirjeldusest aru võib saada), kutsuti vene spetsialistid koos oma riistaga uurima India jooge. Tehes lühidalt - leiti järgmist:
(a) kui joog viib ennast "uneolekusse", tema keha temperatuur üldiselt langeb. Välja arvatud ühes piirkonnas - laubal, kus see oluliselt kasvab;
(b) sedastati ka joogide võime oma kehatemperatuuri tahteliseks tõstmiseks (zed viitas sellele meie foorumis siin).
Postitused: 11
Teemad: 2
Liitus: Apr 2006
Meil ükspäev koolis oli ka nii, et saab teha ka lihtsamalt, teades kas inimesel on see kolmas silm vöi ei.
Lihtsalt teine inimene paneb sulle sörme sinna kahe silma vahele (silm ei puuduta nahka vaid möned mm.eemal hoida) ning kui on tunda midagi ebameeldivat siis pidi see olema, kui ei, siis seda pole.
Ise isiklikult ei tundnud midagi.
Kuid oli ka päris palju neid kes tundsid midagi.
"Kolmanda silmaga" seotakse ühte mitte eriti selgete funktsioonidega ajuosa - käbinääret (Pineal gland)
Tsitaat:Algselt postitas: Sycne
Meil ükspäev koolis oli ka nii, et saab teha ka lihtsamalt, teades kas inimesel on see kolmas silm vöi ei. Lihtsalt teine inimene paneb sulle sörme sinna kahe silma vahele (silm ei puuduta nahka vaid möned mm.eemal hoida) ning kui on tunda midagi ebameeldivat siis pidi see olema, kui ei, siis seda pole.
Jah, sellest katsest räägib ka Wikipedia vastav artikkel. Veel ühe võimalusena "kolmanda silmaga" seotud chakra aktiveermiseks nimetatakse keele surumist vastu suulage ülemiste esihammaste kohal, hoides silmi pärani. Huvitav, kas ka tehnika, mida "psii jäljeks" on kutsutud, "kolmanda silmaga" seotud võiks olla?
Postitused: 66
Teemad: 2
Liitus: Apr 2006
Kolmas silm?See on vist seesama,mis naistel pidi eriti hea olema.Muidugi kutsuvad meessoost isikud seda lihtsalt vaistuks.
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: neitsi
Kolmas silm?See on vist seesama,mis naistel pidi eriti hea olema.Muidugi kutsuvad meessoost isikud seda lihtsalt vaistuks.
Ärme laskume nüüd stereotüüpidesse. Uuringud näitavad, et meestel on vaist (intuitsioon) sama hea kui naistel.
Nendes stereotüüpides on kogunisti "kerge" vasturääkivus. Vanaema tarkuses räägiti meile juba varajases lapsepõlves, et naistel on tugev intuitsioon, mis tegelikkuses nõuab head kujutlusvõimet. Teisest küljest pidavat naised meestest praktilisemad olema- saavad paremini hakkama kodutöödega, laste kasvatamisega jne.
Kui naised on nii õhulosse ehitavad unistajad, kui ka kahe jalaga maa peal olevad praktilised inimesed (kusjuures, igast küljest paremad kui mehed!), mis siis veel tugevama soo esindajatele jääma peaks?
Tsitaat:Algselt postitas: Wolfgirl
Kui naised on nii õhulosse ehitavad unistajad, kui ka kahe jalaga maa peal olevad praktilised inimesed (kusjuures, igast küljest paremad kui mehed!), mis siis veel tugevama soo esindajatele jääma peaks?
Postitused: 23
Teemad: 1
Liitus: Nov 2007
Meil ükspäev koolis oli ka nii, et saab teha ka lihtsamalt, teades kas inimesel on see kolmas silm vöi ei.
Lihtsalt teine inimene paneb sulle sörme sinna kahe silma vahele (silm ei puuduta nahka vaid möned mm.eemal hoida) ning kui on tunda midagi ebameeldivat siis pidi see olema, kui ei, siis seda pole.
Ise isiklikult ei tundnud midagi.
Kuid oli ka päris palju neid kes tundsid midagi.
Proovisin seda koolis klassikaaslaste peal. Nad proovisid minu peal ka. Kusjuures, ma tundsin seda isegi. Kui ise olen katsunud, ei tunne midagi, aga kui keegi teine katsus kohe tundsin.
On nii halb, et hakkab hea!
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Dec 2009
Tsitaat:Algselt postitas Hallucigenia
"Kolmanda silmaga" seotakse ühte mitte eriti selgete funktsioonidega ajuosa - käbinääret (Pineal gland)
Meil ükspäev koolis oli ka nii, et saab teha ka lihtsamalt, teades kas inimesel on see kolmas silm vöi ei. Lihtsalt teine inimene paneb sulle sörme sinna kahe silma vahele (silm ei puuduta nahka vaid möned mm.eemal hoida) ning kui on tunda midagi ebameeldivat siis pidi see olema, kui ei, siis seda pole.
Jah, sellest katsest räägib ka Wikipedia vastav artikkel. Veel ühe võimalusena "kolmanda silmaga" seotud chakra aktiveermiseks nimetatakse keele surumist vastu suulage ülemiste esihammaste kohal, hoides silmi pärani. Huvitav, kas ka tehnika, mida "psii jäljeks" on kutsutud, "kolmanda silmaga" seotud võiks olla?
Meil pole küll koolis niimoodi tehtud muidugi pole see teema ka levinud aga ise ma tunnen väga suurt ebameeldivust kui mulle panna sõrm vastu pea kahe silma vahele üles.Ei suuda ka näiteks prille kanda
Postitused: 88
Teemad: 7
Liitus: May 2006
Tsitaat:Jah, sellest katsest räägib ka Wikipedia vastav artikkel. Veel ühe võimalusena "kolmanda silmaga" seotud chakra aktiveermiseks nimetatakse keele surumist vastu suulage ülemiste esihammaste kohal, hoides silmi pärani. Huvitav, kas ka tehnika, mida "psii jäljeks" on kutsutud, "kolmanda silmaga" seotud võiks olla?
Siinkohal maniks, et sarnast tehnikat kasutatakse Mongoolias,Tiibetis ning Tuvanis ületoonide ehk overtone'ide tekitamiseks suus. Traditsionaalne nimetus sellele on Khoomei.
Keele ots paigutatakse samamoodi ülemiste esihammaste taha, keele äärtega tekitatakse suhu kamber, mille puhul on sissehingamine takistatud ning positsioneerides oma keele alumist osa, lõuga ning huuli tekitab õhk, mis läbi kopsude, häälepaelte ning huulte suust välja tuleb ebaloomuliku heli. See heli koosneb tavaliselt kahest kuni neljast erivevast toonist.
Seda tehnikat kombineeritakse kurgulaulmisega. Kurgulaulmine seisneb häälepaelte vibreerimises, tekitades väga madala heli.
Parim näide on ehk Kongar-ol Ondar
Video tema laulmisest on Siin
Postitused: 126
Teemad: 4
Liitus: Feb 2010
kolmas silm on usk...ja see ei ole lihtne...
naiste kolmas silm on see mis jälgib meest koguaeg ja vingub iga asja yle...
[Muudetud: 3-16-2010 Cassiopeia]
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Kui usk on kolmas silm, siis ei ole järgmisel lausel küll mittemingisugust loogikat.
Meditatsioon on üks kolmanda silma avamise võti.
Source : " Spiritual Reality " - õppevideo meditatsiooni praktiseerimisest
Õppefilm hõlmab endas kolme osa :
1) Mediteerimise baasteadmised, tehnika
2) Kolmanda silma avamine
3) Astraalkeha ning astraalrändamine
Koostasin lühikese kokkuvõtte teisest osast. Video on väga visuaalne ning seega soovitan kõigil, kellel võimalik, seda pigem vaadata.
Mis on kolmas silm ?
Kolmas silm on inimese vaime tööriist, mis hõlmab endas kõrgematel sagedustel paiknevate reaalsuste nägemist, tundmist ning kuulmist. Need kolm osa moodustavadki kolmanda silma.
Inimene kogub endasse kosmilist energiat kas sügavas unes või mediteerides. Uni on teadvuseta mediteerimine ja mediteerimine on teadlik uni.
Igaüks peaks mediteerima iga päev ning vastavalt oma elueale, näiteks 30 aastane mees peaks mediteerima 30 minutit.
Mida rohkem keegi mediteerib, seda rohkem kosmilist energiat temasse voolab ning see soodustab kolmanda silma avamist. Kui kolmas silm peakski avanema, siis tunnetatakse sügelevat või "imemise" sensatsiooni oma laubal. Alates sellest momendist hakkab praktiseerija nägema erinevaid värve enda ümber tiirutamas, ta kuuleb kõndimise häält ning tunneb nagu kõnniks kottpimedas tunnelis. Kui praktiseerija eetriline keha piisavalt kosmilist energiat endasse haarab, täiustub kolmas silm lõplikult. Kolmanda silma täiustumine nõuab jällegi suurel hulgal kosmilist energiat.
Täiustunud kolmas silm
Sellest momendist alates hakkab praktiseerija nägema selgeid ja detailseid visioone. Ta näeb asju, mis eksisteerivad meie viie meele reaalsusest väljaspool, tunneb tundeid, mida sõnad seletada ei suuda ja kuuleb teistel sagedustel olevaid instrumentaalseid helisid või seesmisi kõlasid. Sellel tasandil olles hakkab ta nägema "meistreid", kes ei eksisteeri enam füüsiliselt. Kui praktiseerija on kogunud rohkem kosmilist energiat, muutuvad need " meistrid " heledaks valguseks ning astuvad sinuga kontakti, juhendades sind. Peale seda tunneb praktiseerija lõpuks, et on kottpimedast tunnelist välja jõudnud ning sulandub valgusega.
Olles läbinud kõik need etapid, suudab praktiseerija leida vastuse kõikidele oma probleemidele läbi nägemuste või tunnete. Tema käitumine, arusaamine ja usk muutub, sest alles siis saab ta tõelise arusaama oma olemusest siin reaalsuses.
vabandust vastasin neitsi komentaarile mitte halvaga...aga mõtlesin seda et paljud mehed näevad mis nende ymber toimub aga naiseda ainult seda, et mida sa otsid igaltpoolt...ja sama vastupidi aga kahjuks väheste naiste poolt...(vabandust ei taha solvata kedagi)...nn. kolmas silm on hea asi ja see on kõigis olemas aga tuleb osata avada seda ainult ja see on iga inimese enda teha...minuarust selle jaoks suunata ei saa vähemalt olen ise nii aru saand...iga inimene peab ise avama endal selle...mõnel avaneb see halva mõnel hea poole...oleneb inimesest ja tema ymbritsevast energiast ja inimestest...aga kahjuk need inimesed tehakse enamusajast maha või pannakse kinni...paraku nii ta on...moderne maailm ongi sellejaoks mõeldud et olek võimalikult palju muud infot ja mahategemisi tavaliste inimeste poolt et need yksikud erilised ei jõuaks selleni...aga kui keegi jõuab selleni kunagi siis ytlen et see on USKUMATU...
[Edited on 3-17-2010 by laanesoo]
ja nende raamatute tekstide kohta võin aint yht öelda...koik näeks siis kui loeks neid ju...aga nii se ei ole... koik ei saa vist seda aga peale seda siseneb see ise sinusse vähehaaval...oleneb kuidas ise käitud, oled...aga see on minu arvamus kogemus...
Kas sa, Laanesoo, räägid midagi asjalikku ka või meeldib sulle lihtsalt igasse teemasse suvalist sodi postitada ?
kust sa tead mis sa kirjutad...anna andeks...aga kas sul on 3 silm et tead seda?...kui on räägiks privas edasi...
Ma tõin välja ühe võimaliku tee, mis võb viib kolmanda silma avanemiseni. On sul mõni kindel eesmärk siin teemas, mõni viide raamatust,filmist või internetist, mida sa tahad teistega jagada või arvad, et lihtsalt podisedes ja enda arvamust avaldades saavad kõik sinu ümber targemaks ?
Aga see selleks, leidsin internetist huvitava artikli, kus räägitakse meditatsiooni tehnikast nimega Trataka
Link on Siin
Tõlkes tähendab Trataka kolmanda silma meditatsiooni ning on segu Tantrast ning Hatha Joogast, mis omakorda on seotud Kundaliniga ( Kundalini-tantraga, mis on üks kuuest energiast, mis selles Universumis eksisteerivad )
Tantra on lühidalt öeldes seesmine spirituaalne tee ( path ) või elustiil, mis kujutab endast erinevate pooside moodustamist ning eksisteerib religioonist väljaspool. Sõna Tantra tuleneb sõnadest "tattva" ning "mantra". "Tattva" tähendab kosmiliste printsiipide teadust ning "mantra" müstiliste helide ning vibratsioonide teadust.
Lisainfo Siin
Hatha Jooga on üks paljudest Jooga harudest, mis koosneb füüsilistest- ning "panayamast" ehk hingamisharjutustest.
Üks seitsmest peamisest chakrast meie kehas on Aagya Chakra, mis paikneb inimese kulmude vahel, chakra füüsiline asukoht on meie lauba keskel ning Trataka tehnika ongi seotud just Aagya Chakraga.
Tõlkisin ära juhendi :
* Istu "Lootuse poosis" ( jalad risti ), kui see ei ole võimalik, siis mugavalt toolil või voodis.
* Hoia oma selga sirgena
* Sule oma silmad
* Hinga sügavalt sisse ja välja kolm korda.
* Vii oma tähelepanu oma lauba keskpunkti ( silmade keskpunktist paar cm üleval ).
* Hoia mõlemat silma kinni ning vii mõlemad silmad füüsiliselt sinna samasse punkti / vaata oma silmadega ülesse. Keskendu oma suletud silmadega 20-25 kraadi oma lauba keskpunktist ülespoole. ( Seal paikneb sinu kolmas silm )
* Aeglaselt, umbes kahe sekundilise intervalliga, alusta numbrite lugemist sajast ( kuni üheni ). Seda tehes, hoia oma silmi keskendunult kolmanda silma poole.
* Selleks ajaks, kui sa jõuad 3..2..1 juurde, tunned sa veidrat sensatsiooni enda kolmandas silmas ning selle ümber.
* Olles jõudnud selle staadiumini võib tunda nagu inimene iseenda mõtteid, nähes neid kui unenägu. Sellel situatsioonis olles avastab inimene " tõelise vaatleja " enda sees.
* Mõtted peatuvad
* Ole selles staadiumis 10-15 minutit.
* Tagasi tulemiseks vabasta pinge oma silmades ning lase nad vaikselt tagasi oma loomulikku positsiooni. Lõpuks too oma tähelepanu kolmanda silma pealt ära.
* Ole vaikselt paigal paar minutit. Lase oma silmadel taastuda.
*Hinga sisse ja välja kolm korda.
* Ava vaikselt oma silmad.
Ära unusta, et selle sessiooni vältel pead sa koguaeg keskenduma oma kolmandale silmale/selle asukohale. Silmade viimine kolmanda silma peale ning sellele keskendumine on kaks erinevat asja.
HOIATUSEKS
Agya Chakral mediteerides võib tunduda, nagu sinu laup hakkab kuumaks minema. See näitab, et sinu kolmas silm saab Kundalini energiat. Kuigi see kuum sensatsioon pole kahjulik, peaksid olema väga ettevaatlik. Kui peaks juhtuma, et sa tunned oma kolmandas silmas kuumust Ja sügelemist, peata mediteerimine kohe.
Meie, kui algajad mediteerijad või lihtsalt huvilised peaksime limiteerima ennast enne teadmisteta tundmatusse astumist.
ma kysin yle et kas kellegil on 3 silm tekkind kes neid raamatuid loeb(ja kui on kuidas ta järeldab seda mida ta näeb) ...olen ka uurind neid asju natuke astraale, numeroloogiat jne...aga ytlen veelkord, et see on meis eneses kinni rohkem kui nendes raamatutes ja õpetustes....see on lisa...koigepealt tuleb sul ise silmad avada siis avatakse või suunatakse sinna kolmanda poole alles...aga see on minu arusaamine...tuleb vaadata mis ymberringi toimub mitte ainult meedias ja raamatutes uurides...see on lisa...ma näiteks ei vaata tv peaaegu yldse käib taustaks ainult põhimotteliselt...istun netis uurin igat väikest/erinevat teooriat...joonistan...ja olen leidnud suht + lahenduse endajaoks ja mulle tundub, et see ei ole vale...vähemalt minujaoks...sest teatuid asju kuulates lugedes hakkab seest kergem kohe...muidugi inimesi on erinevaid....mina ei saa näiteks raamatusse syveneda mul on vaja pilti, heli, häält 3D põhimõtteliselt...ma ei saa vaikuses istuda ja rahulikult lugeda, sest mul hakkab aju muude asjade peale hoopis mõtlema...mul peab muusika enamusajast mängima ja uurides kõrvalt neid asju siis on kuulda lugudes (eriti teatud laadi muusikas) igasuguseid sõnumeid nn. 3 silma kohta...aga see olen mina...
Palun, ja ma tõesti palun sind, ära postita enam siia teemasse oma vigaseid väiteid ning enda harjumusi. Keegi ei taha sinu suurest intellektist välja kühveldatud ajuvilju näha. Mul on hea meel, et sa oskad suvalisi sõnu pilduda ja tuginemata mittemingisugustele kogemustele ega teadmistele oma teooriaid välja tuua. Kahjuks see ei sobi siia. Loodan, et sinus on kübetki mõistlikkust.
ma ka ei taha pilduda mõtetuid sõnu aga siis tule palun seleta mulle ära kas sul on kolmas silm ja mida sa sellega näed ...mitte ära tee copy paste kuskilt...kas sa oled eriline ja väljavalitu?...või kuidas sa saa 100 % enda jutus kindel oled...mina enda omas olen sest tean tunnetan teatudi asju aga 3 silm pilgub veel ei näe selgelt...miks sa toodad teiste teoorijaid...kust tead et see õige on...kuula oma sisemist kõigepealt kui langed mingi meedia või raamatu mulli...äkki siis keegi tuleb kuulab sind ka...raamat on 2d kust sa tead kes selle tegi ja mis eesmärgil aga kui näed pilti, inimest, häält saad ta silmadest lugeda kas ta valetab või ei...kui saa nii tark sellel alal oled miks ise ei õpeta meid siin vaid jagad teiste raha tegemis teoorijaid...
what???ma ei saa aru inimestest teevad oma tööpäeva ära tulevad koju istuvad teleka/arvuti taha võtavad oma raamatu välja ja arvavad et on maailmavalitsejad...aga minna korra akna juurde kuulata ja välja vaadata oma arusaamine asjast...on vale kohe...te ei peaks vastu 1 päeva ka minu kehas...vastik ussipesa...ja tänu sellele ongi see hukule määratud alt ja ylevaltpoolt...siit ja sealtpoolt...keegi ei hakkagi aru saama lootuses ja ootuses et äkki näeb või juhtub midagi...see mis siin toimub ymber meie on uskumattu ...silm pildistab kõrv lindistab...meie lähedased ei olegi enam need kes olid....igalpool on tylid riiud sõjad....haige aga reaalne...ja mis põhiline tõsi...
[Edited on 3-18-2010 by laanesoo]
Postitused: 200
Teemad: 12
Liitus: Sep 2009
Swarm, fantastiline informatsioon. Isegi olen vaadanud filmi "Spiritual reality" ja pean tunnistama, et see on üks senini kõige täpsemaid materjale meditatsiooni ning sealt tulenevate kogemuste kohta.
Ütleksin omalt poolt siis ka, mis see kolmas silm on, kuigi mainiksin ära, et üleval asuvates postitustes on seda juba mainitud.
Kolmas Silm on 6-s Chakra, ning asub meie kahe silma vahel, natuke ninast üleval pool. Kolmas silm on kõigil olemas ning "sisaldab" endas kujutlusvõimet. Kolmanda silma avamise korral muutub kujutlusvõime reaalsemaks, kui meid ümbritsev füüsiline maailm. Näeme ja tunneme asju, mida ei suuda kohmakates sõnades kirjeldada. Kolmanda silma avamise korral hakkab Sul otsaesine kergelt "sügelema", kuid see on väga mõnus tunne. Edasi treenides energia valgub üle terve otsaesise ning silme eest muutub erevalgeks - palju(näiteks mina isegi) kuulevad erinevaid sagedusid (alguses kõlab kui "pinin") ning helisid, mis hiljem taevalikuks muusikaks muutuvad.
EDIT: Olen kuulnud ka, et osad olevat tundnud energiate protsessi hoopis kukla taga, kuid ise "elasin läbi" üleval pool kirjeldatu.
[Muudetud: 3-23-2010 Dannil]
Swarm kirjeldas üleval pool häid tehnikaid, kuidas kolmandat silma avada. Lisaksin mõningad mõtted, mida samuti võite proovida kasutada.
Ajna(kolmanda silma) mantra AUM - Mediteerides suunake oma tähelepanu kolmandale silmale ning kujutlege, et hingate sisse Valgust ning välja hingates hõmisege AUM ning kujutlege, kuidas Valgus läheb otse Teie kolmandasse silma.
Kui hakkate tundma oma Kolmanda Silma olemasolu, võite kindlasti kujutleda, kuidas kogu see energia valgub üle terve otsaesise, mitte ei ole väike täpike kahe silma vahel.
Ja...usaldage ennast! See on lihtsam, kui Te arvate oskate
Om Namah Shivaya
EDIT: Lisaksin linki filmile "Spiritual Reality" http://www.youtube.com/watch?v=y3m-tsGOeXA
Nautige!
Postitused: 578
Teemad: 8
Liitus: Aug 2005
Olen kokku puutunud ning koostööd teinud inimestege, kellel kolmas silm on tegelikult avanenud.
Minu reaalsete tähelepanekute kohaselt on avatud kolmas silm väga tülikas ning tüütu.
Kui inimene ei ole arenenud piisavalt kõrgele tasemele, ei anna avnenud kolmas silm midagi juurde.
Viimasel ajal olen püüdnud selliste kolmanda silmaga nägijatega kontakte vältida. Probleeme on nendega palju, kasu on nendest vähe.
Tsitaat:Algselt postitas HadziOgloe
Olen kokku puutunud ning koostööd teinud inimestege, kellel kolmas silm on tegelikult avanenud.
Minu reaalsete tähelepanekute kohaselt on avatud kolmas silm väga tülikas ning tüütu.
Kui inimene ei ole arenenud piisavalt kõrgele tasemele, ei anna avnenud kolmas silm midagi juurde.
Viimasel ajal olen püüdnud selliste kolmanda silmaga nägijatega kontakte vältida. Probleeme on nendega palju, kasu on nendest vähe.
Ma ei mõista Sinu mõttekäiku, kui paned kõik avanenud kolmanda silmaga isikud ühte kategooriasse.
Asjad on nii, nagu me neid vaatame. Olen ka ise ühe isikuga kokku puutunud, kes väidab, et kolmas silm on pigem rohkem tüliks kui kasulik. Hiljem selgus aga, et ta ise ei suuda veel "vaadata"
Oma kogemust põhjal võin öelda, et kolmas silm on võimas "relv". Näha oma kõrgemat mina (Higher Self) ja sealseid energeetilis blokaade, annab võimaluse töötada otseselt meie DNA-ga, viia läbi erinevaid energeetilisi protseduure, töötada erinevate koodidega ning tõsta sagedust, millel inimene töötab.
Aga mind väga huvitab, kui küsida tohin alandlikult, millele Sa täpsemalt toetud? Tegemist on alateadvuse silmaga ja ma pole senini mõistnud, miks osad inimesed seda ignoreerivad. Ehk puudub kogemus? Palun tea, et ma küsin siiralt, et mõista Sinu vaatevinklit ning sealt edasi siis mõista Sinu mõttekäiku.
Namaste
|