Postitused: 16
Teemad: 3
Liitus: May 2006
Eile vaatasin pildid, mis ma Piusa koopas tegin. Igal pildil oli orb. Panen kindlasti need pildid ülesse. Peasissekäigu juures oli neid ... ma ütlen väga palju.
edit: suured-väikesed algustähed, tühikud sõnade vahel, kokku-lahku kirjutamine - no milleks Tutanhamon seda epistlit küll luges? Aga ega kõike poste parandada kah jõua - kui ikka piinlik vaadata, tõmbame edaspidi lihtsalt maha.
Muudetud: 17-5-06 kell 08:19:37 Hallucigenia
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
No nii ... nüüd siis sisuliselt -
- ma loodan, et Sa need pildid siis kähku kusagile üles paned - seda oleks võinud teha ka juba enne selle posti ilmutamist ja
- kindlasti oleks kohane lisada midagi ka pildistamise tingimuste kohta (aeg, kellaaeg, ilmastik, kaamera jms).
Jään huviga ootama.
No nii ... nüüd siis sisuliselt -
- ma loodan, et Sa need pildid siis kähku kusagile üles paned - seda oleks võinud teha ka juba enne selle posti ilmutamist ja
- kindlasti oleks kohane lisada midagi ka pildistamise tingimuste kohta (aeg, kellaaeg, ilmastik, kaamera jms).
Jään huviga ootama.
no meil tuleb sõbraga uus kodukas tontidest ja orbidest siis sinna ma panen ise eile imestasin mis need on aga neid sääl päris palju
life is the lesson you learn it when you thru.
kellaaega ma tean oli 13:06
Postitused: 55
Teemad: 4
Liitus: Feb 2006
Vaatasin igaks juhuks järele ja veendusin, et meie armas ÕS väidab endistviisi sõna "orb" olevat teisisõnu "vaeslapse". Niisiis millede või kelledega on tegu? Võimalik, et pildid toovad asjasse lahendust.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Tsitaat:Algselt postitas: mnfj007
Eile vaatasin pildid, mis ma Piusa koopas tegin. Igal pildil oli orb. Panen kindlasti need pildid ülesse. Peasissekäigu juures oli neid ... ma ütlen väga palju.
nende orbide all pead sa silmas valgus (energia) vms laike fotodel? Kui neid väga palju on, sis usu mind tegu pole paranomraalsusega. Pigem on sul fotokas katki või oli seal koobastes mingi valguse 'kala': nt vastu valgust pildistdes üldjuhul võivad tekkida need orbid, koopas on tavaliselt ka pime ja kui valgus kuskilt peegeldub, kasvõi kellegi käekellalt, võivad tekkida igast valguslaigud. Aga jah jään siis ka huviga neid 'orbide rohkeid paranomraalseid pilte' ootama.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
mina tegin näiteks talvel koguaeg orbipilte...
mine aga välja... vaata kas lund sajab... ja siis tee välguga pilti. orbid missugused.
töötab ka vihmaga või tolmuga. vahet pole.
säh sulle tonte...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
mine aga välja... vaata kas lund sajab... ja siis tee välguga pilti. orbid missugused.
säh sulle tonte...
Siis sa said ainult lund, vihma ja tolmu piltide peale.
Kõik orbid ei tule peenest sodist. Ei maksa kõike ühena kohe võtta.
Muudetud: 17-5-06 kell 12:02:28 Thorondor
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
säh sulle tonte...
Siis sa said ainult lund, vihma ja tolmu piltide peale, aga orbe mitte.
Thorondor, kas sul on orbide pilt avatariks?
Kust see pärineb? Miks sa arvad et celtic ei avastanud ühtegi orbi?
Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com
"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra
Minu avatar on tehtud photoshopis ja seda ei tasu autentse fotona võtta.
Tegelikult nimetatakse orbideks kõiki tolmust ja muust tagasi peegeldunud valguskera. Nii, et ta leidis küll.
Seda ei või kunagi teada, kas tal mõni "kummitusorb" sinna peale ka ära eksis.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
miks peaks kummitusorb sarnanema tolmukübemega?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
seal ei olnud neid suht palju aga ma pakun et need olid orbid
Ilmselt ei sarnanegi, ainult et fotoaparaadi läätsed mängivad objektiivi läheduses asuvad osakesed välja samasuguselt. Ma arvan, et nende kummitusorbide puhul ei ole tegu optilise efektiga, vaid need ongi loomult sellise kujuga.
http://www.egeos.ee/noor_f/foto40.jpg
see on ka tehtud piusa koobastes
aga mitte minu pilt.
Postitused: 75
Liitus: Dec 2005
aga mitte minu pilt.
Päikesekiired... Mis ma muud oskan õelda elasin ennem Oraval ja siis sai tihti seal käia.
Kõik ei peagi olema loogiline!!!
Aga ka kõik ei pea olema mitte loogiline!!!
Piusalt (ja ärge tulge mul kitsepabulatest rääkima!) ning Marsilt. Ja veel üks pilt Piusalt - orbide pesad.
Aga koobastesse minna enam ei tohi. Varisevad. Kahju muidugi.
Muudetud: 17-5-06 kell 18:13:10 Hallucigenia
... nujah ... olgu nende "fossiilsete orbidega" kuidas on ... "Marsi mustikad" olid muidugi viimaste kulgurite suurim avastus ja Piusa liiva pealt võib tõesti väikeseid liivakerakesi (5... 10 mm) leida - teed pooleks ja sees oleks nagu heledam tuum kah veel. Aga järgnev asi on nüüd küll "päris" orbidele (kui nad olemas peaksid olema) lähedane
- need pole objektiivi ees hõljuvad tolmukübemed vaid kaaluta olekus õhus hõljuv gaasileek. Taolisi katseid tehti USA süstiklaevadel 1997 aastal, rohkem sellest lugeda siin ja siin. Tegemist on siis metaania (või vesiniku) ja õhu väga "lahjast" segust mulliga, kus põlemine toimub mulli pinnal. Muidugi puuduvad kaalutuses tõusvad sooja õhu voolud (soe õhk on sama kerge kui külmgi - st kumbki ei kaalu midagi) ja seetõttu hõljuvad taolised tulepallid rahulikult ruumis.
Postitused: 8
Teemad: 0
Saage juba ükskord aruu et need orbid ei ole muud kui tolm sinu digikal..issand kui lollid võivad inimesed olla..Need pole mingid energiakogud vms!!!nii et ära pabista see oli lihtsalt tolm mis seletab ka neid orbe sinu IGAL pildil!!
Tsitaat:Algselt postitas: Raquel
Saage juba ükskord aruu et need orbid ei ole muud kui tolm sinu digikal..issand kui lollid võivad inimesed olla..Need pole mingid energiakogud vms!!!nii et ära pabista see oli lihtsalt tolm mis seletab ka neid orbe sinu IGAL pildil!!
Uh, Raq, suht äge algus Sul ... ja ega ma väga palju vastu vaielda tahagi (kuigi ausalt öeldes pole ju neid orbe näinudki, millest mnfj007 meile kirjutab). Aga, et kõik orbid ei ole tolm Su digikal, selle kohta tõin näite eelmises postis ... ja sellel juhul võiks neid küll mingiteks energiakogudeks nimetada. Iseasi, et Piusal nüüd küll vaevalt sellised ringi hulbivad.
Postitused: 84
Teemad: 9
Liitus: May 2005
aga mitte minu pilt.
Ilus pilt
Tsitaat:Algselt postitas: Foks
Ilus pilt
Aga orb? Kus on orb? Palju orbe? Tahan orbi! Pildil ... parimal juhul midagi ektoplasmaatilist.
Postitused: 8
Teemad: 0
Eino äge algus või mitte Tegelikult ma tegin selle konto üldsegi sellepärast et lugesin seda teemat ja tekkis soov sellele vastata
Eino seda küll,et me seda näinud ei ole ja vb ei näegi..Tegelikult ma täpselt ei oskagi seletada neid täppe või mis iganes need on..Aga siiski kipun ma arvama 95% et see kõik on tolm kuid ega ju ka 100%seda väita ei saa..Seega annan kõigile vaba valiku fantaseerida ja analüüsida ning arutada sel teemal mis need täpselt olla võivad
Aga tolmutera kusagil objektiivi lähedal on muidugi "orbide" tekkimise kõige tõenäosem põhjus. Siis veel lens flare - valgusallika (latern, päike) mitmekordsed peegeldused objektiivi läätse taga- ja esipinnalt, kunagi oli meil selle ümber arutlust siin teemas, paraku on Metavo originaalpildid, millest kõik lahti läks, juba maha võtnud. Ja siis järgmise tõenäolise põhjusena siin maapinna lähedal ... ehk keravälk. Kuigi keravälk (mille olemasolus vähe kes kahtleb) on tavaliselt küllaltki ere moodustis ... miks ei võiks mõni neist ka päris kahvatu olla, nagu üks "klassikaline" orb enamasti on? Kuniks me sellest välgukerast pea miskit ei tea, poleks ka see oletus halvem teistest. Ehk õhk lausa kubiseb nendest, ainult me ei näe-taju?
Uh-jah ... vabandust, aapee, minu arusaamises see "orb" polegi eestikeelne sõna ... pilte ... Google pildiotsing orb või orbs annab palju kulub ... nt sellise. Ja siin miski ("mitteskeptiline") jutuke nende kohta veel paari pildiga.
Postitused: 40
Teemad: 2
Liitus: Jul 2005
Panin siin otsingusse orbid aga midagi mis oleks ära seletanud mis need on ei tulnud.
Mul on pilte kus on orbe mitu ja ka pilt kus on orb täpselt keskel ja see oli ühe maja koridor kus oli ainult 1 lambipirn laes põlemas ja mingit tolmu palja silmaga ei märganud, päikest ka väljas polnud ja vaevalt seal sadas
Et mis need valged kerad siis piltidel ikkagi on !?
|