Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuled ja telekas
Tervitus, sõber soovitas mul siia postitada lootuses et ehk ma saan pihta mis ning miks juhtus.

Kakskümmend minutit tagasi (02:30 öösel siis) läksid järsku korteris (peaaegu) kõik tuled põlema. Peale seda temapoolset uurimist millised lülitid mul kodus on ( suured valged latakad, käivad üles alla ) ütles ta et selline asi ei saa juhtuda nende lülitite puhul. Peale tulede läks ka telekas tööle. Panin siis tuled kustu ning teleka kinni ja läksin välja suitsule. tagasitulles avastasin et telekas jälle mängib.

Muidu ma eriti ei muretseks, aga mu koer on suht närviline, mis on tema puhul midagi uut, ning üks lähedane sõber just lahkus sellest elust ning nagu inimajule kombeks hakkasin ma vaikselt a´d ning b´d kokku panema.. niisiis palun pakkuge mulle mingi loogiline seletus välja , et ma maha rahuneks.

Kõike paremat,
Marko
Vasta
Maha võiksid rahuneda ikkagi, olgu, et sellistel puhkudel võib see vahel väga raskeks osutuda.
Võimalik, et sõber üritas endast märku anda, et surmaga "elu" ei lõpe, et hinge eksistents on igavene. Iseasi, kui oskuslikult ta seda tegi. Ehk, kui ta hiljaaegu lahkus, läheb tal seal kohanemisega veel aega, aga ega ta paha ei soovi, lihtsalt tahtis midagi öelda või kasvõi "nalja" teha. Ilmselt võib hakata ka unenägudes külas käima kuid ega sellest siis midagi halba ole.
Tea, et hingede riik ei ole midagi õudsat ja kõhedusttekitavat, sedasi on meile vaid räägitud ja sisendatud. See on üks mõnus koht, mida maises mõistes ehk raske kirjeldada. Kui saaksid neid asju tunnetada, oleks sel Sinu jaoks hoopis teine tähendus. On ju ka elu algus hingele natukene raske aeg, sest siia sündides oleme esmalt suures segaduses, mis ajapikku üle läheb. Nii ka seal. Aga see ie ole mingi reegel.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne