Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV: Smallville
1989. aasta oktoobris tabas suur metoriidisadu väikest linna Kansases - Smallville'i. See katastroof tõi Martha ja Jonathan Kentile selle mida nad alati olid tahtnud - väikese poisi nimega Clark. 2001. aastal (mil sari alustab) hakkab Clark juba meheks saama. Tal on kaks parimat sõpra - Pete Ross ja Chloe Sullivan, ning ta on kõrvuni armunud kooli kõige ilusamasse tüdrukusse Lana Langi. Ta saab ka heaks sõbraks tema tulevase vaenlasega Lex Luthoriga. Kogu tema kasvamise aeg on Clarki vanemad varjanud Clarki eest tema saladust: ta leiti kosmoselaevast, mis tuli koos meteoriidisajuga Smallville'i. Clark hakkab arendama oma võimeid mis muudavad ta peagi legendiks - Supermaniks.

Rohkem infot siit:
http://www.imdb.com/title/tt0279600/
Vaadata saab siit:
http://www.surfthechannel.com/show/194.html

[Muudetud: 1-2-2010 Cassiopeia]

Vasta
no vot kui tore siis
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
no vot kui tore siis

Iroonia?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Lexy
Iroonia?

Küllap ... aga sihukene leebe ... eriti celticu kohta. Sa lisa teinekord veel mõni sõna - et kas ja kuidas meeldis või ei meeldinud ja mistõttu või millest rohkem või vähem meeldis vms.
Vasta
Ma vaatasin seda siis, kui see veel jooksis. Väga meeldis, kahju, et otsa sai. Hästi huvitav oli wink
Kui tuleb uuesti eetrisse, soovitan vaadata!
Vasta
Noh, ma hetkel vaatangi
Ma kunagi vaatasin vähe täpsemalt
Vasta
Ära ütlemata ülevaatlik ja põhjalik teema. Tekkis vastupandamatu isu sarja vaadata.
Vasta
ärge promoge üksteist.

teeme põhjal ei teki kellelgi huvi...
Vasta
Kunagi vaatasin, kuid kadus huvi, aga vb kunagi vaatan yle ja näen midagi toredat ja tõeteralist ka...
Vasta
Äkki keegi räägiks sellest sarjast põhjalikumalt, mis seal toimus jne.
Vasta
Smallville - umbes nagu mehhiko seebikas, kus tegevus toimub tillukeses külas.

mingi varjandi järgi on tegemist mingi väikese Ville uskumatute seikluste sarnase sarjaga.
Vasta
see räägib tulnukast kes on nüüd mingi poiss ja elab maal ja nüüd kasutab oma väge ja nii
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: K&B
see räägib tulnukast kes on nüüd mingi poiss ja elab maal ja nüüd kasutab oma väge ja nii

Täpsemalt siis kodanikust "Superman" kes on noor poiss Smallville nimelises linnas (külas?) ning otsib oma teed täiskasvanuni.

Sarja vaadates tekib pahatihti küsimus, et WTF?!

Tõesti.. Osade sisu on üksluine ning igav - igas osas on mingi nn "tegevus" mille päästab kodanik Clark. Mingit pinget andmata.

Muidugi on ka osades omad head osad - ntx kui kodanik läheb "kurja" tegema Metroplisesse jne.

Aga see oli ka ainult paar-kolm osa.

Seega.. kui kellelgi on väga igav siis ostke/tõmmake endale need osad, kuid muidu - kui ei vaata siis ilma pole ka millestki jäänud.
Vasta
Imo.. Ülikõva seriaal... Tegevust on... Ideid on... Huvitav on.. Superman noorena on seriaali mõte...
Vasta
Mulle igatahes meeldib see sari, tõmbasin ära kõik osad mis hetkel saadaval oli Laugh

Muudetud: 24-6-07 kell 12:41:24 DragonBoy
Vasta
Olgu, Celtucul on õigus. Tegu on peaaegu Mehhiko seebiga, kus vastandub rikas-kuri vaesele-heale ja kus mõni tegelane (Lex Luthor) on isegi rikas-hea. Ahjaa, Clark Kent, kes on meie supermani osas, vaevleb indentiteedikriisis ja püüab meeleheitlikult kõigi eest varjata oma andeid (ektreemselt tugev ja suurte võimetega). Muidugi on olemas armastusliin Clarki ja ühe tüdruku vahel, seejuures läheb alati midagi metsa ja mõlemad kannatavad hingepõhjani. Nii, et tõesti on tegu paraja sopakaga. Kuigi teatud vanuses on see täiesti vaadatav.
Vasta
Tere! Mina olen Smallville DieHard fänn. Kõik mis puudutab Smallville'i on mul teada.
SiMka Smallville on liiga hea sari et seda üldse igavaks saaks nimetada. Ja kui smallville on igav siis ütle mulle mis sari veel huvitavam on?
Celtic sa oled peast soe tegemist ei ole mehhiko seebiga smallville on Sci/Fi ehk siis teadus/ulme sari friikidele kes ei viitsi vaadata sarju kus armastuse teemadel kogu aeg jahutakse.
Niisiis see mida te siin jahute on suht mõtetu seega ma saadan teid kohe kohta kus saab smallville kohta asjalikumat infi. Niisiis keda smallville huvitab:
www.devotedtosmallville.com
Vasta
Smallville meeldib mulle selle pärast, et seal on minu meelest kõike, korralik sci-fi stoori, armastust, inimeste keerulisi suhteid. Vahel on eetearvatav, kuid kui palju sarju vaadatud siis muutuvadki enamus etteaarvatavateks.
Minule meeldib igatahesBleh Olen siiamaani kõik osad ära vaadanud.Kellele meeldivad sellised sarjad soovitan soojalt sarju: the 4400, firefly+ film serenity ning kyle xy ja stargate sg-1 ja atlantis.
Vasta
ahjaa. Smallville kõiki osasid saab vaadata lehelt:
www.tvrage.blogspot.com
uus episood smallville S07E12 Fracture on ka seal juba olemas.
Vasta
Minuarust on see sari sellepärast põnev, et "superman" saab ise kah peksa. Põnev!
Vasta
Kas keegi teab mix ETV enam Smalville ei näita? selle asemel on hoopis kuumad 70ndad. Ja millal smallville tagasi tuleb ETV on alati seda näidanud nüüd siis enam ei näitagi või.
Vasta
Pühapäeval 21 September kell 12.30 ja kordus 01.25. Smallville jätkub sealt kus pooleli jäi niisis 5nda hooajaga. Ärge siis maha magage.

Vasta
1989. aasta oktoobris tabas suur metoriidisadu väikest linna Kansases - Smallville'i. See katastroof tõi Martha ja Jonathan Kentile selle mida nad alati olid tahtnud - väikese poisi nimega Clark. 2001. aastal (mil sari alustab) hakkab Clark juba meheks saama. Tal on kaks parimat sõpra - Pete Ross ja Chloe Sullivan, ning ta on kõrvuni armunud kooli kõige ilusamasse tüdrukusse Lana Langi. Ta saab ka heaks sõbraks tema tulevase vaenlasega Lex Luthoriga. Kogu tema kasvamise aeg on Clarki vanemad varjanud Clarki eest tema saladust: ta leiti kosmoselaevast, mis tuli koos meteoriidisajuga Smallville'i. Clark hakkab arendama oma võimeid mis muudavad ta peagi legendiks - Supermaniks.

Rohkem infot siit:
http://www.imdb.com/title/tt0279600/
Vaadata saab siit:
http://www.surfthechannel.com/show/194.html
Vasta
Ma ise vaatan Smallville'i praegu. Tundub huvitav, kuigi jah.. osaliselt meenutab seebikat. Aga ... Iseenesest vaadates vanu Supermani filme ja seriaale, siis tundub see seriaal natukene täiuslikum ja kaasaegsem ning paneb paljudele asjadele kaasa mõtlema. Eriti just keskkonnalisest vaatevinklist (näiteks kui krüptoniit kui võõrkeha maal saab inimeste olemust muuta, siis kindlasti leidub ka maal selliseid objekte).
Vasta
Mulle küll see sari meeldis,seal ei olnud ainult sellised karakterid,et kes oli hea,see oli ainult üdini hea ja vastupidi.Väga inimlikuks tegi et ka headel tegelastel oli omasid nõrkusi,ja ka need kes tundusid halbadena,ka neis oli mingi headusekilluke...Sad
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat