Postitused: 1
Teemad: 1
Liitus: Jan 2006
Ma nägin oma vanaema surma ette! Läksin õhta magama ja nägin,et vanaema lihtsalt ei tõusnud ülesse oma voodist. Tormasin kohe hommikul alla vanaema tuppa ja ta oligi surnud)=:vaim:
Muudetud: 26-1-06 kell 19:49:34 Metavo
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
mine müü oma anded maha kuskil teadusasutuses.
näitaksid skeptikutele pika puuga silmad ette.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
mine müü oma anded maha kuskil teadusasutuses.
näitaksid skeptikutele pika puuga silmad ette.
Ei tea kas tasub, äkki teevad koledaid eksperimente, lõikavad kolba lahti ja vaatavad kas midagi helendab...
Postitused: 8
Teemad: 0
Liitus: Mar 2006
mis asja te ajate???? nagu see on lihtsalt üks vaimulugu ja teie hakkate jälle mõnitama selle asemel, et mingit korralikku jutu rääkima hakata
armas+ilus+kiire+usalduväärne=hobune või poni
marella. kus siin see vaim on? näita mulle seda vaimulugu...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Postitused: 8
Teemad: 0
Liitus: Mar 2006
Nagu...ta räägib siin sellet, et ta nägi unes kuidas ta vanaema suri onju... ja teie kaldute jälle teemast kõrvale ja hakkate mõnimtama!!! nagu kas te ei peaks siin kirjutama midagi mis aitaks ja mida oleks huvitav lugeda mitte mingit soga mis te siin ajate!!!! see vaimulugu ongi see, et ta nägi seda unes!!!
armas+ilus+kiire+usalduväärne=hobune või poni
nägi vaimu unes? või ma ei saa aru...
ma näen kah vahel unenägusi. mis nüüd saab siis?
Postitused: 161
Teemad: 2
Liitus: Feb 2006
Lihtsalt üks kokkusattumus.
Postitused: 197
Teemad: 6
Liitus: Jun 2006
no sarnane näide: nägin öösel unes 2 suur musta ronka ( unes olid rongad pea et meetrikõrgused suured linnud) ja ärgates juba teadsin et see ei too head..
paari päeva pärast suri mu isa, ta toodi tagasi ellu ja päeva pärast ta suri jälle..seega kaks ronka, kaks surma
aga samasuguseid ronkasid nägi samal öösel unes ka minu abikaasa, kuna uni oli ebameeldiv siis me ei rääkinud selles kumbki kummagile hommikul, asi tuli jutuks alles peale isa matuseid
Muudetud: 26-11-06 kell 17:19:58 as-green