Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energiavampiir?
meil prantsuse keele tunnis on alati väga väga unine õhkkond, oleme arvanud et õpetaja on energiavampiir. kes oskaks selle teema koht midagi rääkida? et kuidas kindlaks teha et kas on vampiir või midagi... aga kas enargiavampiirid tunnetevad ise kah et nad ammutavad lisaenergiat või juhtub see "kogematta"?

Muudetud: 18-7-06 kell 21:34:59 Hallucigenia
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: -vatu-
meil prantsuse keele tunnis on alati väga väga unine õhkkond, oleme arvanud et õpetaja on energiavampiir. kes oskaks selle teema koht midagi rääkida? et kuidas kindlaks teha et kas on vampiir või midagi... aga kas enargiavampiirid tunnetevad ise kah et nad ammutavad lisaenergiat või juhtub see "kogematta"?
Energiavampiiridest on juba teema, otsi ja leia.
Vasta
Mõni energiavampiir teeb seda teadlikult, teine mitte.
Teil võib hoopis olla nii, et Feng Shui järgi on teil klass valetpidi, ehk siis paigutatud nii, et see ei soodusta õppimistegevust. Parim variant õppimistegevusele oli vist näoga itta, kui ma õigesti mäletan. Võiksite seda paigutuse asja enne uurida kui õpsi energiavampiirluses süüdistama hakkate. Ma mäletan, et meil oli kunagi mata klassis samalaadne situatsioon, mitte kohe ei suutnud tähelepanu üleval hoida, pärast hakkasin mõtlema, et seal oli toolide-laudade paigutus väga ebasoodus...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Metavo
Energiavampiiridest on juba teema, otsi ja leia.

sorry tõesti ei leidnud...eks ma teinekord otsin holikamalt, aga eks ma loen selle Feng Shui kohta aga asi on selles et meil vahetati klassi ja vahet ei ole eriti kuigi kohtade paigutus on erinev
Vasta
Äkki on lihtsalt seal halb energeetika ? Endal sama jama matemaatikas. Kuskil 3-4 teatud kohta on sellised, kus hakkab halb, tekib väsimus ja pea valutab tunni lõpuks. Sama efekt on ka korrus kõrgemalt sama koha peal teise õpetajaga teises aines.
A kui igalpool on paha siis kõige labasem meetod energiavampiirinduse vastu on köed-jalad risti panna. Ehk siis jalad risti istuda lihtsalt. Muidugi 100% kindel see ei ole.
Vasta
või lihtsalt prantsuse keel nii igav ?
Aga energiavampiirid -
energiavampiirid on inimesed kes klammerduvad mingi teise inimese tsakra külge ja võtavad energiat. Tihti kui mõne inimesega koos viibid võid ennast tunda nagu tühjaks imetuna, siis võibki tegu olla energiavampiiriga.

leidsin selle siit - http://foorum.msn.ee/showthread.php?t=40630&s=
Vasta
Minu meelest peab ennem korralikult järele mõtlema, kui võtate endale õiguse kedagi energiavampiiriks nimetada.
JustNormal’i antud lehel on keegi öelnud:” Ma arvan et on lihtsalt inimesi, kas soovivad palju tähelepanu ja mõjuvad teistele väsitavalt. Kõik inimesed lihtsalt ei sobi üksteisega”.
Mina seletaksin seda väga lihtsalt. Võtame näiteks introverdid ja ekstraverdid. Esimesed on suunatud sissepoole, nad kasutavad sisemist energiat, mida taastavad üksi olles. Introvedid on välisest maailmast justkui eraldatud. Ekstraverdid seevastu saavad energiat teistega suheldes, nad on suunatud väljapoole. Seetõttu puudub neil ka suurem kontakt oma minaga, nad on sellest eraldunud ja elavad välises maailmas. Parim viis introverti väsitada on talle pidevalt peale käia oma lõputu jutuga, seega võib talle aktiivse ekstraverdi seltskond väga väsitav olla. Enamasti juhtub see tahtmatult. Ekstravedid teineteise seltskonnas tunnevad ennast hästi, nad laevad üksteist energiaga. Seega ei tasu kiirustada mõistega energiavampiir. Enamasti on tingitud energiakadu sellest, kuhu on inimene enda maailma suunanud- kas enda sisse või sellest väljapoole.

Muudetud: 26-2-06 kell 23:33:08 Wolfgirl
Vasta
Ma olen ka üks psi-energia omandaja...avastasin selle võime paar aastat tagasi, olin väga haige ja nii ma avastasin, et saan teistelt energiat tõmmata.Kuidas? Kui mul on halb olla kujutlen enda ja kellegi teise vahel energia-kanali..ja sisse hingates, kujutlen kuidas enegia voolab minule...kasutan seda meetodit väga harva kui mul väga halb on, kuid ma ei hakkagi õigustama oma käitumist, sest mul lihtsalt ei jää muud üle.
Vasta
seda oskavad tegelikult kõik... paljud vaid ei tunnista endale seda tegevust.
tegelikult ei tohiks sellist asja teha...
Vasta
Inimesed on ka energia andmise suhtes erinevad. Mõned oskavad seda paremini kontrollida ning takistada, teised vähem paremini. Blokeerimine on raske, iseäranis lähedaste inimeste puhul, mil energia jagamine tundub nii loomulik protsess. Siiski tuleks sellele tähelepanu pöörata, et mitte tühjaks pigistatud saada. Kui Sinu õpetaja puhul ongi tegemist n. ö enrgiavampiiriga, ei tähenda see seda, et oled lootusetult* ohvriks langenud. Võta seda kui oma probleemi (mitte õpetaja), keskendu sellele... vastus ja lahendus küsimusele tuleb vaid Sinu seest.
Vasta
P.s Nii minimaalse info puhul ütleks lihtsalt, et ilmselt on tegu ebahuvitavalt läbiviidud tundidega. Või äkki on prantsuse keel päeva viimane aine, mil väsimuse tulek loomulik ?
Vasta
" Blokeerimine on raske, iseäranis lähedaste inimeste puhul, mil energia jagamine tundub nii loomulik protsess."

Ise kasutan 2 varianti, esimene eelnevalt mainitud aga et asi kompaktne ja terviklik oleks siis:
1) kõige labasem meetod energiavampiirinduse vastu on käed-jalad risti panna. Ehk siis jalad risti istuda lihtsalt. Muidugi 100% kindel see ei ole. Mitmetes suhtlus teemat puudutavates kirjatükkides on ka ära mainitud, et jalad-käed risti on kinnine/kaitsev poos ja väljendab seda, et persoon ei soovi suhelda või on "kaitses".
2) sisenda endale ja õpetajale, et sa oled tema jaoks nähtamatu ja sind pole olemas. See vajab natuke harjutamist. Kui shieldidega tegeled siis võiksid endale mingi nähtamatuks tegeva shieldi ka ümber tekitada. Kui energiavampiir sind tähele ei pane ja peaagu unustab su eksistentsi siis on ka väiksem võimalus, et ta sult energiat piistu paneb.
Vorioitus: Natukese harjutamise peale võid saavutada efekti, kus mitte keegi ei tee sust enam välja: ei õpetajad ega sõbrad. Kui ennast tõrjutuna ja autsaiderina hakkad tundma siis ära mind süüdista wink Tegelt aitab selle maha võtmiseks kui "programmeerid" asja ümber nii, et oled nähtav. Kõlab võibolla absurdselt ja ebareaalsena aga minu puhul töötab.
Vasta
batoonike, kui sa oled endale tükk aega sisendanud, et sa oled nähtamatu ja et keegi ei märka sind..ja siis mõni järsku su pooel pöördub?
a la "õu, sul teist pastakat on vä" kas sa siis alustad otsast peale ? Laugh

aga tegelt tundub päris ahvatlev..ma arvan, et tavaliselt ma sisendan endale bussis, et mind ei ole siin : )
kui keegi otsa koperdab siis on endale parem öelda, et
ta ju lihtsalt ei teadnud, et ma siin seisan..

Muudetud: 18-7-06 kell 12:30:58 Lenore
Vasta
energiavampiirid on minuarust täiesti olemas. mul on endal kogemused ka olemas. nimelt on mul üks väga hea sõbranna, kellega koos olles on mul väga tihti tunne, et ta väsitab mind ja ma ei jõua temaga olla, tahaks lihtsalt joosta ja karjuda( mitte, et mul temaga koos olles nii palju energiat muidugi üle jääks). ta käitumine on rahulik ja energia kadu tunnen ma temaga rääkides, siis kui ta räägib mulle oma probleemidest( need on mulle täiesti vastuvõtmatud, kuna oleme väga erinevad inimesed ja mina ei leia tema probleeme nii tõsistena, kui tema). oleme isegi väga erinevad inimesed, kuid ta on mulle väga sõbranna. arvan, et tegemist on tahtmatu energiavampirismiga.
Vasta
Imelik,kas minuga juhtub lihtsalt vähe asju või kogevad teise ebatavaliselt palju?
Vasta
Mina ise olen tundnid kuidas mõni asi mõne inimese käitumise juures mulle energiat tohutult juurde annab. Mõned reaktsioonid või .. ma ei oskagi seda seletada. Igal juhul energiavampiiriks ma ennast ei pea. See on liiga äärmuslik.
Vasta
Minu treener võtab ka energiat ära. Tuled trenni, on niisugune energy sees et uju kasvõi Hiiumaale. Ja siis oled natuke aega tantsinud ja on selline tunne, et ei jaksa enam ennast tõstagi. väga veider
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: katarina177
Minu treener võtab ka energiat ära. Tuled trenni, on niisugune energy sees et uju kasvõi Hiiumaale. Ja siis oled natuke aega tantsinud ja on selline tunne, et ei jaksa enam ennast tõstagi. väga veider
Ma arvan pigem, et see on füüsiline töö, mis sinu puhul energiat kulutab. Suurenda oma võhma ja vastupidavust ja "su treener ei võta enam energiat ära". Smile
Vasta
võibolla ka aga muudes trennides nii küll ei ole Smile
Vasta
No kui sa juba ise kahtled selles, et äkki ikkagi on niisama väsimus, siis polegi millestki rääkida.
Vasta
Ei tea Bleh
Vasta
minu vend väsitab meid kõiki ära. kogu aeg. endal on tal niipalju nergiat. koguaeg käib ja häälitseb ja teistel on närvid läbi. kas ta võib siis ka enegiavampiir olla?
Vasta
mõni inimene lihtsalt on hüpperaktiivne ju, ei saa enda väsimust ja veidike laiskust kohe para alla liigitada.
Vasta

Muudetud: 18-7-06 kell 21:34:59 Hallucigenia

Ma arvan et so õpetaja ei ole energia vampiir.Võibolla on see lihtsalt igav tund ja see tekitab ka väsimustSmileSmile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: kurk
minu vend väsitab meid kõiki ära. kogu aeg. endal on tal niipalju nergiat. koguaeg käib ja häälitseb ja teistel on närvid läbi. kas ta võib siis ka enegiavampiir olla?

Ma ei usu et so vend on energiavampiir, sest energilised inimesed väsitavad kõik äraLaugh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Abikaasa on energiavampiir? Jänkel 19 9,321 18-03-2014, 13:23
Viimane postitus: positiivne

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat