Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salapärased tantsijad.
Eile õhtul(kell võis olla mingi 22-23)otsustasin ma magama minna.Kuna ma ei julge täitsa pidedas magada(Jah ma kardan pimedust!Sick)jätsin ma küünla põlema.Küünla panin keset tuba savialusele maha.Pikutasin voodis ja und ei tulnud.Järsku vaatasin lakke.Ja mida ma nägin!Olevused,ma ei tea kas need olid vaimud või midagi muud tantsisid.Küünla leek ei võbisenud.Swega ei saanud midagi sellest tekkida.Need olevused tantsisid,ajasid üksteist taga ja moodustasid spiraale.Olin voodis tardunult.Vaatasin neid ja küsisin endalt kas see on uni.See ei olnud uni.Teisest toast kostusid hääled(ema ja vennad polnud veel magama läinud ja vaatasid telekat).Vaatasin neid tantsijaid uuesti ja küsisin kõva häälega kes te olete.Selle peale kadusid nad natukeseks ja tekkisid uuesti.Lõpuks jäin ma magama.Hommikul kui ärkasin nägin,et küünal oli kustunud ja laes oli imelikud hallikad jäljed.
Vasta
Lakke jäljed võivad tahmast tulla, mis küünlaleegist lakke rändab. Need tantsijad võivad siis olla mingi suitsu või taolise liikumine kerge tuule mõjul. Kui selgelt sa neid nägid ? Tegelikult peab muidugi ikka väga saast küünal olema et see nii palju suitsu ajaks.
Vasta
IRWW, päeva parim lugu Laugh
Suitsust ikka oled kuulnud? Vari + valgus jne
Vasta
Jah, oled teravsilm, leediliisa! Ma kordasin katset - see/ta oli seal! Suits ja vari? Võimalik. Aga ehk ka midagi pisut põnevamat: kuuma õhu lääts. Kuuma õhu miraazhi tulise asfaldi kohal on kõik näinud. Samuti moonutab küünlast tõusev kuum õhk küünlast väljuvate valguskiirte kulgu. Eks see laik oli suht nõrgukene aga siiski selgelt nähtav ...
Vasta
Oijah.
Siis vähemalt on nüüd selge millega tegu on Laugh
Aga jah.
Alguses oli küll pisut kriipi.
Vasta
See ei lähe teemasse,aga üksik küünal pimedas on vist natuke kriipim kui pime tuba.
Laugh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Salapärased aitajad. osapois 3 2,656 23-07-2007, 23:39
Viimane postitus: osapois

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne