Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV: Stargate SG-1, Atlantis, Universe & Filmid
Noh, kuna ma olen suhteliselt uus (post. arvu poolest) siis ei hakanud korralikult teemat läbi lugema - andke mulle andeks. AGA - Kui nüüd postitada siia oma arvamus siis minuarust on need SG seeriad suht originaalselt ning hästi tehtud - vb tõesti see "ussiauk" ei leia aset läbi värava (kui üldse selline asi võimalik on), kuiid sellegipoolest - idee on hea ning tõesti - vaatamist väärt. Nüüdseks on SG1 seeria lõpetatud ning atlantisel tuleb viimane - 4's hooaeg ning kõik. Muidugi ei saa asja ka sinnamaale jätte ning SG1 asemel on tulemas SG: Universal (ütlesin vist õigesti) vms, mis näeb ilmavalgust mingiaeg suvel ning on hoopis uus seriaal võrreldes SG1'ga. Sisu enamvähem sama, kuid tegevus mujal ning muu.

Tegelikult oleks ise soovinud, et SG1 seriaal jätkuks, kuid kes olen mina, et seda soovida. Loomulikult on sarja autoritel plaanis välja lasta mitu filmi mis ei ole mõeldud kinodesse, vaid otse DVD'le, seega tõelisel fännidel - jälgige lehti (või FTP'si), kuid dvd on ikka alati parim kui kogub tolmu, emmem kui plaat kusagil.

NB! Võisin uue sarja nimega mööda panna, seega ärge kohe pahandama hakake vaid viisakalt parandage, aitäh.
Vasta
Kusjuures kinofilmist räägiti ka. Atlantisel ei ole 4jas viimane...
SG: Universe on tegelt!
Vasta
Muidu ma vahepeal räigelt vaatasin aga see jah et ime mis ime kõik universumis oskavad inglisekeelt :O
Vasta
Vahepeal oli mul arvutis 1 hea doku selle SG-1 kohta (kahjuks enam poleSmile)
Seal räägiti hästi ära mis asju kasutat,i kust mõtteid saadi Ning miks KÕIK inglise keeles räägivad.
Põhjendus oli selge ja konkreetne : Erinevate keelte välja mõtlemiseks kulub palju aega ning milleks aega raisata erinevate "keelte" leiutamisele. Kui selle ajaga saab teha juba paar episoodi wink
Vasta
Mulle meeldib ka SG-1 ja Atlantis täiega. Ma olen ära vaadanud kõik kümme SG-1 hooaega ja ka nüüd neli Atlantis hooaega. Väga huvitavad on need seeriad ja panevad mõtlema paljudele asjadele, millele varem pole tulnud.

Nyyd tuli välja see film: Stargate SG-1: The Ark of Truth. Olen selle ka ära vaadanud. Väga huvitav film, mis võtab kokku kaheksanda ja üheksanda hooaja.

Eelkõige mulle meeldib ikkagi see originaalseeria SG- 1 ja just see aeg, mil Mägiaivar seal mängis. See tegi selle seeria naljakaks ja vaatamisväärseks.Smile Et lõbu laialt.

Soovitan vaadata kõigil Smile
Vasta
Olen ka nüüd selle sarja avastanud enda jaoks...aga Stargate teemasid uurides sattusin sellisele lehele
http://home.earthlink.net/~pleiadesx/intro.htm
Tunduvad nagu tuttavad ? Nagu meie parawebi kommuun :-)
Vasta
Stargate ... mjah ... neid seriaale ja filme vaadates tekkis tihti selline karvane ja veidike paranoliline tunne, et Satgate-i loojad ja tsenaristid üritavad tasapisi anda televaatajatele teadmisi või vähemalt vihjeid esoteerilist maailmast meie ümber... ja midagi ka selle kohta, et milline võis inimkonna kaugem ajalugu olla...

Nii, et jah ... selles suhtes hea oopus, et avardab maailmatunnetust neil televaatajatel kel lahjem fantaasia või mingil põhjusel kitsas silmavaade (või ehk koguni silmakatted - (H)) ... ja jällegi ... neil huvilistel kellel eelnevalt loetletuga kõik korras on olemas lihtsalt võimalus diivanil mugavalt tahapoole nõjatuda ja MägiAivari ja tema sõprate huumorit nautida ... Smile

No samas... siit-sealt on silma hakanud, et Star Treki sarjadel ka olemas fännklubid, kelle arvates iga lause mis mõne tulnuka keeles sarjas maha hõigatud saab evib endas mingit keerulist salakoodi ja püha sõnumit, mida kummardada... :o
Vasta
http://www.gateworld.net/news/2008/06/do...2008.shtml

Väga kahju.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Scythe
http://www.gateworld.net/news/2008/06/do...2008.shtml
Väga kahju.
Nüüd on ta siis jälle sealpool Väravat. His last no-return mission.
Vasta
Hea sari, mõtlemapanev stsenaarium ning esimesed kolm hooaega olin suur fänn. Mingil hetkel muutus iga osa väga naiivseks ja struktuuri poolest sarnaseks ning seetõttu igavaks. SG1 satub ohtu, olukord tundub lootusetu, nad pääsevad. Ja järgmine osa on sarnane. Algusaegadel nautisin küll Tähevärava vaatamist. Laugh
Vasta
Struktuur on pea KÕIKIDEL sarjadel sama ja just see mis sa ära märkisid. Teeme üldisemaks siis: sarja peategeleane satub probleemi ette - läbi raskuste ning talle omase (lisa iseloomustused) käitumisega lahendab ta olukorra - happy end.

Kuid siin oluline mitte sarja episoodi struktuur vaid selle sisu - MILLISE probleemiga on tegu. Ei vaidle vastu - palju on kordamisi ning juba olnud asjade esitamist teise nurga alt. Kuid ärme siiski unusta peamist selle asja juures - tegemsit on meelelahutusega ning mingi SUURE MÕTTE otsimine sealt on mõtetus - vaatame, naudime mängu ja häppi endingut ning lõdvestume :-)
Vasta
Minule näiteks ei meeldi ei sarjade ega filmide juures need tänapäeval moodi läinud mitte-häppi-endid. No mida paganat ma vahin nagu loll sellest filmist, kui lõppkokkuvõttes kõik surma saavad? Täiesti kasutu võitlus ju.
Eriti hull on veel siis kui tegemist mingi sarjaga. Krt kolm aastat vahi sarja ja siis ühes episoodis pühitakse kõik kokku. Hale.

Muidugi on ka teistsuguseid filme, kus on taoline lõpp väga efektselt lahendatud ja ainuvõimalikuna tunduv, need on aga siiski üksikud terad sõkalde seas.
Vasta
Ise vaatan peamiselt Stargate Atlantist - teiste juured pole veel jõudnud, kuigi SG1 sai kunagi televusserist poole silmaga piilutud.
Vasta
Noh aga kui universumit võttagi kui suurt seest tühja toroid,i milles kõik aiva ühtsama ringi keerleb kuigi pildina tundub valgus sirgjooneliselt liikuvat,
Kui mind vaimud koolitasid, siis üritasin õppida ka automaatkirjutamist ja joonistamist, automaatjoonistamise kaudu joonistus universumi küsimuse vastus välja suure seest tühja toroidina, milles maa üüratu valgusniitide pundina üha ringe teeb ja miks siis mitte hüpata ühelt niidilt teisele kuid hopp, see on ju teine ajastu ja kuidas sealt samasse ajahetke tagasi saab on küsimuste küsimus, millele need usssiaukude kaudu rändajad ei vasta, kuigi jah iga kord me jookseme minevikku meenutades ajas tagasi ajatusse aega kus ühe jõu sündmused on ühes kohas ja rituaaliga seda jõudu kasutada saad kui oskad või pääsed sinna käima, sõda on selles et neid tunneleid mida pidi käiakse oma minevkus saab võõras jõud kinni panna ja iga kord pead end uuesti läbi kaklema et oma algallika juurde pääseda, nn nõidadel on komme vastaste käike kõvasti ja igaveseks kinni toppida, kolage aga mööda gurusid ja nõidu saate korralikult oma jõust lahti ja guru patareiks , omal korralik kogemus olemas selle asjaga.
Vasta
Tutvumiseks: http://stargateomega.com/
Vasta
Tegelikult on see koht mõttekam:
http://gateworld.net/

Atlantis piirdub meil siis 5 hooajaga, Kolmas sari juba tulemas - Stargate Universe
Vasta
Hea uudis.. vist.
Loodetavasti ei tule see siis selline lastefilm nagu Atlantis oli.
Vasta
Ses suhtes, et ilmselt tuleb küll midagi sellist. Kuigi SG-1-le ei suuda miski kõrval olla Smile
Vasta
Keegi on viitsinud meeletult vaeva näha ja toonud välja lõputult võrdlusi
Science, Mythology, History, or Science Fiction VS STARGATE
Vaadake lehe vasakus servas on tähed A,B,C,D,jne. vajutage sinna:
http://isis_athena1690.tripod.com/index1.html
Vasta
olen fänn aga ei saa kahjuks vaatata sest krt paps ei taha Digi-TV osta...

kui ostaks siis topiks ta sinna tuppa kus just siis vaatada ei saaks...

kui vanemate tuppa ei saa õhtuti vaatada midagi, kui saaks siis ilma hääleta

Kui vanaema tuppa siis täiesti jama siis ei näe midagi....lapäviti täpselt tähed muusika ajal on seal hea film Sad.... ikka tahaks enda tuppa....
Vasta
Nüüd tuleb Stargate Universe välja. Ootan täiega. Kõik Stargate osad olemas kah. Minumeelest suht tuus film igatahes. Ei tea kas päriselt säärast täheväravat oleksime võimelised praegu ehitama?
Vasta
Arvatavasti on midagi tehtud ja kui midagi on siis tähevära olemasolu salastatakse. Teadlane Lenski tegi kolmepolaarsusel toimivaid seadeldisi millega sai ka ruumi kõverdada ja asju siirdati ühest ruumist teise. Kolmepolaarsusel tehnoloogia peaks ka võimaldama täheväravaid reaalselt teha. Tulnukatel on kindlasti see tehnoloogia juba olemas mida kasutavad teistele planeetidele lendamiseks. On ju teada ,et minevikus ja osa inimesi kasutab ka tänapäeval telepordi kaudu teistesse kohtasse minemiseks. Telepordi kaudu avatakse vaimse jõuga portaal ,mille kaudu minnakse soovitud kohta.
Vasta
Parim viis mõnda salajast projekti peita ongi luua sarnane seriaal kus teaduslikud faktid ei kattu täielikult teadaolevatega ning luua teleekraanile nö. alternatiivreaalsus tegelikkusest.
Nii on palju lihtsam tembeldada reaalsest projektist kuulnuid ja selle jutu levitajaid hulludeks.
Vasta
Jep, seda olen ise kah nii mõelnud, kaval oleks igatahes wink
Vasta
Selle sarjapuhul meeldib see ,et film on teooriate puhul küllaltki hästi üles ehitatud ja pole päris lambist võetud. See teebki selle sarja nii vaadatavaks ja pean tunnistama ,et olen selle sarja tõeline fänn. Kuna omal ajal sai hangitud kõik osad. Olen sellega täitsa nõus, et sarja tegemine on parim viis salajast projekti hämada.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Filmid, mis põhinevad tõsielulool daywalker 24 14,228 11-02-2015, 03:44
Viimane postitus: cambodia
  Pettumuse valmistanud filmid euroruubel 3 2,505 19-10-2012, 16:06
Viimane postitus: Thorondor
  Needusega filmid Naeratav Pitbull 1 1,935 28-07-2009, 19:43
Viimane postitus: HUGOTH
  Teaduslikud-fantastilsied filmid excubitoris 1 2,092 06-07-2009, 13:22
Viimane postitus: Müstik
  Film: Hearts in Atlantis durian 3 3,533 28-12-2004, 00:25