Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valge brynett naine!
See juhtus mingi 4a tagasi kui olin Helme Sanatoorses Internaatkoolis...Ma olin haige ja pidin minema isolaatorisse ja ma sain sellise voodi koha kus oli üks tydruk endal kopsud lõhki köhinud ....Alguses ma loomulikult ei uskunud seda et see on üldse võimalik.Paljud olid mulle rääkinud et see tydruk käib seal kummitamas kuid see tegi mulle ainult nalja kuini saatusliku korrani kui ma seal voodis magasin kus ta oli ära surnud.Ma magasin rahulikult kuni mul hakkas hästi külm ja ma tegin silmad lahti ning nägin lakke vaadates et keegi vaatab mulle otsa ja see oligi see tydruk nagu mulle oli kirjeldatud valges öösärgis brynett üle õlgade lokkis juuksed ....Ma ehmatasin nii ära et karjusin priidule kes magas minu vastas voodis et ta ärkaks ...kui ta oli oma silmad avanud siis ei läinud kaua aega kui ta toast välja jooksis ning ruttu oma internaadi tuppa läks ...Ma olin seal nii hirmul et ei julenud isegi end liigutada ja kui ma lõpuks julguse kokku võtsin siis mul ei olnud aega isegi endale pükse jalga panna sest ta seisis ikka seal ja jõllitas mind nagu tahaks mind ära tappa.Kui ma priidult küsisin miks ta ära jooksis siis ta ütles et nägi kedagi minu voodi peatsis seismas...järelikult ei sanud ma luulusid näha pärast seda pole ma seal toas ega isegi mitte isolaatoris käinud ja mõtte sellele ajas mul juba hirmu nahka.
Vasta
see lugu ajas kylmad judinad yle selja.olen ise midagi analoogset kogenud.(kui aega saan ,kirjeldan)
suht võigas.
Vasta
Siiski, mis saaks meie foorumist ilma kriitikata?
Kas pole võimalik et mõni tüdruk lihtsalt selle kõik lavastas.
Vasta
kuidas ta lavastada sai kui see oli öösel kella kolme nalja ajal...Ja meil ei olnud ka koolis kedagi sellist nagu seal oli ja kuidas on võimalik tekitada külma ja helendada...ja kui olikski olnud siis oleks sellest koolis juttu ka olnud kuid ei midagi ja isegi keegi ei naernud ega vaadanud sellise pilguga nagu oleks nalja tehtud!
Vasta
Tehnilisi võimalusi helendamiseks ja külma tekitamiseks ja põhjuseid, miks keegi seda tegema peaks siinkohal lahkama ei hakka aga tekkis küsimus, millest täpsemalt arvamus, et ta sind tappa tahtis? Tegelikult võib küsimust ka pisut laiendada ehk küsida, miks (vähemalt nägemise hetkel)seletamatu nähtuse puhul arvatakse enamasti, et see midagi head ei tähenda? Kui eeldame, et see nähtus on kellegi hing, siis samuti nagu füüsiline inimene võib tõesti olla, et ta on lihtsalt pahatahtlik või tahab millegi eest kätte maksta kuid samuti võib olla, et otsib lihtsalt vastust mõnele küsimusele või tahab ise midagi öelda.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: payn2
kuidas ta lavastada sai kui see oli öösel kella kolme nalja ajal...Ja meil ei olnud ka koolis kedagi sellist nagu seal oli ja kuidas on võimalik tekitada külma ja helendada...ja kui olikski olnud siis oleks sellest koolis juttu ka olnud kuid ei midagi ja isegi keegi ei naernud ega vaadanud sellise pilguga nagu oleks nalja tehtud!
Alati on võimalik et keegi süstis sulle midagi sisse, pani paruka pähe ja nügis sind nii kaua kuni ärkaksidSmile Pole just tõenäoline, kuid siiski oleks seletus.
Kui tihti sa muidu näed taolisi asju?

Tsitaat:Algselt postitas: napoleon
Kui eeldame, et see nähtus on kellegi hing, siis samuti nagu füüsiline inimene võib tõesti olla, et ta on lihtsalt pahatahtlik või tahab millegi eest kätte maksta kuid samuti võib olla, et otsib lihtsalt vastust mõnele küsimusele või tahab ise midagi öelda.
Kuidas sa saad öelda, et hinge või vaimu jaoks kehtivad üldse sellised asjad nagu hea ja halb? Tema perspektiivist vaadates võib olla igasugune inimese vigastamine täiesti arvestatav tegevus, mis ei pruugi tema jaoks mingil määral ei head ega halba tähendada.
Kui vaim on jäänud stoppama siia maailma, siis see tähendab et ta on oma sealseid vahendeid kasutades mitte lõpetanud oma ülesande, mis aga täehndab, et on vaja paremaid meetodeid.

Muudetud: 2-1-06 kell 21:36:10 Metavo
Vasta
Ma pole öelnud et ta mind tappa tahtis..ta lihtsalt seisis ja vaatas mind ..ja ei midagi muud?Ja minuga jutub selliseid paranormaalseid asju üsna tihti..kuid keegi ei taha neid uskuda!
Vasta
olen kuulnud, et vaime kohates, ei pidanud inimene üldse kartma.. <--- millegipärast usun seda juttu rohkem Laugh
usun, sest hirm paneb inimesi looma igasugu asju tema enda peas! ja olen suhteliselt kindel, et kui sõber mu kõrval satuks paanikasse, sest näeb et mina olen paanikas.. siis kaks hirmu on kaks hirmu ja kaks peas loodut "kujutist"

seega, man, you have got some kind of mental problems Smile muidu iseenesest on päris huvitav "juhtum" ja kui sul veel neid paranormaalseid asju juhtub päris tihti, siis sul peaks olema huvitav elu (mitte et ma pooldaks, et inimesed lõpetavad selliste huvitavate eludega kuskil vastavas asutuses).
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Metavo
Kuidas sa saad öelda, et hinge või vaimu jaoks kehtivad üldse sellised asjad nagu hea ja halb? Tema perspektiivist vaadates võib olla igasugune inimese vigastamine täiesti arvestatav tegevus, mis ei pruugi tema jaoks mingil määral ei head ega halba tähendada.
Kui vaim on jäänud stoppama siia maailma, siis see tähendab et ta on oma sealseid vahendeid kasutades mitte lõpetanud oma ülesande, mis aga täehndab, et on vaja paremaid meetodeid.

Kui vaatame hinge/vaimu kui täiesti tundmatut objekti, siis võib sellega nõustuda... hinge või vaimu olemust me ei tea, võimalik, et see on hoopis midagi muud kui kirjeldatakse. Samas kui võtta aluseks, et see on siiski osa inimesest ja mäletab oma maiseid elusid, on alust ka oletada, et tema väärtushinnangud inimese omadega sarnanevad.
Vasta

Kui vaatame hinge/vaimu kui täiesti tundmatut objekti, siis võib sellega nõustuda... hinge või vaimu olemust me ei tea, võimalik, et see on hoopis midagi muud kui kirjeldatakse. Samas kui võtta aluseks, et see on siiski osa inimesest ja mäletab oma maiseid elusid, on alust ka oletada, et tema väärtushinnangud inimese omadega sarnanevad.
Hing võib küll mäletada, aga see ei tee teda veel inimlikuks. Ilma kehata pole ta enam inimene ja seetõttu ta ei pruugi käituda inimesena. Pealegi kui ta on siia ilma kinni jäänud, siis miks ei võiks tekkida kadedust teiste peale, et neil on keha aga tal pole?
Vasta
No kirjeldatava juhtumi puhul ma ei tea, ei tahaks hästi uskuda seda ( ma kord juba olen selline inimene, kes ilma kindlate tõenditeta naljalt midagi ei usu!), aga no ma ei tea, tõesti, ma ei väida, et see tõsi ei võiks olla, aga ma ei ole ka kindel, et see tõsi on, sest võib olla veel palju kõrvalisi asju, mis sellise momendi tekitab...
Vasta
Suht kahtlane värk tegelt....samas...pole minu asi kahelda. See , kas sa nägid või mitte on sinu südamel. Kui nägid, siis palju õnne, said huvitava kogemuse osaliseks, kui aga siin udu ajad, siis loodan, et tõega kohtud sellist olenditBleh

Kõiksugu asju juhtub... järgmine kord võta fotokas kaasa Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Metavo
Hing võib küll mäletada, aga see ei tee teda veel inimlikuks. Ilma kehata pole ta enam inimene ja seetõttu ta ei pruugi käituda inimesena. Pealegi kui ta on siia ilma kinni jäänud, siis miks ei võiks tekkida kadedust teiste peale, et neil on keha aga tal pole?

Ilma kehata olemisel on kindlasti nii omad plussid kui miinused. Kui teooriat selles suunas arendad, võib seada kahtluse alla ka "seina" "siinse" ja "teise" maailma vahel. Võibolla on nad kõik siin aga vaid mõni muudab ennast teadlikult või teadmatult meie meeltega tajutavaks... või on sein vaid meie jaoks ja nemad võivad vabalt mõlemas suunas liikuda. Kui vaatame meie ja vaimude maailma täiesti eraldi ja mõni vaim meie maailma kinni jääb, siis võib ta tõesti käituda nagu nurka surutud loom. Aga kas need maailmad ikka on eraldi ja kui on, siis kas peaaegu isoleeritud või nagu kaks linna, mille vahel saab liikuda kuid mis nõuab aega ja/või muid ressursse? Ja kes/mis see vaim üldse täpselt on? Mina neile küsimustele vastust ei tea aga kui võtame eeldused:
1. inimene ei saa eksisterida ilma hingeta
2. hing ei sure koos inimesega ja võib teatud tingimustel uues kehas sündida
siis jääb minu talupojaloogika järgi väga üldiselt järele kaks võimalust:
1. oleme vaimude poolt "häkitud" biorobotid, mis enam ilma nendeta hakkama ei saa kuid saavad siiski peremehe kontrolli all mingil määral iseseisvalt tegutseda.
2. vaim ongi meie teadvus(umbes samuti nagu arvutist ilma tarkvarata pole midagi kasu) ja tehnilistel põhjustel või teadlikult seatud piirangute tõttu me kehas olles näiteks eelmisi elusid üldjuhul ei mäleta.

Mina pooldaks pigem teist varianti aga nagu öeldud, õigeid vastuseid ei tea meist keegiwink
Vasta
... oleme vaimude poolt "häkitud" biorobotid, mis enam ilma nendeta hakkama ei saa kuid saavad siiski peremehe kontrolli all mingil määral iseseisvalt tegutseda.

... jah ... vaid selle "häkitud" asemel ütleksin, et "projekteeritud" ja "rauas realiseeritud" ... vastastikku kasulik ilmselt kummalegi osapoolele, ehkki teise poole kasust on meil (ja ehk neilgi) vaid väga ähmane (kui üldse) ettekujutus ...
Vasta
kui kasutad sõnu "projekteeritud" ja "realiseeritud", siis vast ühel poolel peaks asjast ikka ettekujutus olema kui eeldame, et vaim/hing on surematu ja seega ei saa olla, et keegi kunagi tegi ja nüüd ei tea enam keegi, miks/kuidas/millalwink Aga ok... minu poolt oli ka vale sõna "biorobot" kasutamine kuna see just projekteerimisele ja realiseerimisele viitabki... pigem pidasin silmas seda, et võime olla omaette lõplikult surelik liik (selles kontekstis pole vahet, kas kolmanda osapoole poolt loodud või ise tekkinud), mille vaimud/hinged on orjastanudwink
Vasta
Nojah ... mingil määral ... aga teisipidi pole minulgi näiteks väga detailset ettekujutust sellest, mis või kuidas just seal minu arvutis (või ka auto kapoti all) toimub ... ega huvitagi see väga ... kuniks IE ja mõned teised programmid ilusasti jooksevad ja auto sõidab sinna, kuhu tahan (mis teed pidi just, seda hakkab ta ilmselt varsti ise otsustama). Mis puutub vaimu/hinge surematusesse/surelikkusesse ... ei tea ... vast ainult ei seoks vaimu võmalikku "surma" raudselt füüsilise keha surmaga ...
Vasta
Niipidi mõeldes pole meil kellelgi kõikide masinate sisemusest toimuvast ettekujutust aga on siiski inimesi, kes mingi konkreetse masina sisemust detailselt teavad või vähemalt suudavad ennast sellega mõistliku aja jooksul kurssi viia. Kui tuua analoogia inimesega, kes ennast taastoodab kuid ei tooda täpseid koopiaid, siis selliste masinatega võib asi tõesti keerulisem ollawink Vaimu/hinge surelikkuse kohta ei oska midagi arvata... klassikaliste väidetega pole sellises kontekstis midagi peale hakata ja kahjuks või õnneks ühegiga kontakti pole olnud(või kui on, siis ei mäleta) kuid füüsilise kehaga vaimu/hinge surma tõesti siduda ei saa. Kui oletame, et vaim/hing on surelik, neil on inimlikud omadused ja neil pole ühiskonda, mis käitumist vajadusel ka jõuga reguleerib, siis oleks muidugi suhteliselt tõenäoline, et oletatavad bioroboti loojad on otsa saanud enne kui keegi on nende loodu sisulise olemuse vastu huvi tundis. Need on muidugi ainult teooriad... kokkuvõtteks võib öelda ikka "ei tea"Laugh
Vasta
Inimkeha annab aistingud, refleksid, tunded, emotsioonid, kultuurse olemise ja kõige selle mis pinna peal ujub, aga hing on mootor mis annab sellele kõigele mõtte. Nimelt hing tegeleb mõtlemisprotsessidega, mis läbi inim(või siis looma)keha tõlgendatakse ükskõik milleks. Selline on minu arvamus, kui inimene on skisofreenik, siis see tähendab, et midagi kehas on ummikusse jooksnud ja energia jookseb valesid teid pidi. Hing pole selles süüdi.
Vasta
Ok... aga kui psühhiaatrid mind terveks tunnistavad kuid olen maises kehas õel ja pahatahtlik, siis kas kurja juur on hing või keha?wink Aistingud ja refleksid on selgelt keha asi aga tunnete ja emotsioonide koha pealt enam nii kindel ei oleks. Aga kas pidasid mõtlemisprotsessiga tegelemise all nüüd silmas vahendit mõtlemiseks või terviklikku protsessi? Mis näiteks sinu arvates juhtuks, kui keegi meie hinged ära vahetaks... kas minu keha tunneks ennast siis minu või sinuna?
Vasta
Ok... aga kui psühhiaatrid mind terveks tunnistavad kuid olen maises kehas õel ja pahatahtlik, siis kas kurja juur on hing või keha?wink Aistingud ja refleksid on selgelt keha asi aga tunnete ja emotsioonide koha pealt enam nii kindel ei oleks. Aga kas pidasid mõtlemisprotsessiga tegelemise all nüüd silmas vahendit mõtlemiseks või terviklikku protsessi? Mis näiteks sinu arvates juhtuks, kui keegi meie hinged ära vahetaks... kas minu keha tunneks ennast siis minu või sinuna?
Kurja ja kurjuse kohta ma ei oska eriti midagi öeldaSmile Kurjust ma olen alati võtnud kui ettekäänet miks inimesed lähevad teistele kallale, või vähemalt poliitiliselt. Tema on kuri ja me hävitame ta, tulge ka : D Näiteks võime tuua praeguse Bushi kampaania ja ristisõjad, millest viimased ilmselt leiutasidki hea ja kurja.
Kui sa oled maises kehas õel, kuri ja pahatahtlik ja arstid ütlevad et kõik on ok, siis vähemalt proovi endale mõnda ilusat valget ja pehmet tuba rentidaSmile
Mõtlemisprotsesside all ma pidasin silmas siiski algset protsessi. Peale seda toimub tõlgendus läbi keha, mis võib hinge sõnumi pea peale keerata.
Kui keegi meie kehad ära vahetaks...kardetavasti ei tunneks vähemalt keha erilist muutust, keha mälu jääb domineerima, laia maailma jaoks vahetuksid ehk eesmärgid ja püüdlused.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Helendav valge liikuv täpp Tiide 11 7,291 29-09-2012, 23:01
Viimane postitus: Wusses
  Valge kogu krissux 6 3,727 03-12-2011, 23:24
Viimane postitus: krissux
  valge asi enne vanavanaema surma ghostbuster 4 3,551 09-09-2008, 17:30
Viimane postitus: --Marru--
  Naine mu aknal!!! -In-The-Ghost- 5 3,858 27-05-2008, 19:54
Viimane postitus: ruthie
  Naine pillu 9 5,334 10-11-2007, 15:39