Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indoneesias leiti tundmatu imetaja
Keegi on kuskilt teema poolitanud, aga millisest teemast - ei tea! Ja teinud minu nimele.

Kuna varem oli teema pikem ja oli ilmselt pikemalt seda looma kirjeldatud, siis olen öelnud järgmist:
See loom tundub olevat pisut selle chupacabra moodi, kes Ladina Ameerikas ja Puerto Ricos ringi lippab. Äkki on ka maaväline android?
Vasta
Maavälise androidi kohta ei oska küll midagi öelda, aga minu arvates Chupacabrast erineb ta nüüd küll tugevalt : ) eriti veel väljanägemise poolt.
Siiski kommenteeriks maavälise androidi kohapealt ka, et ma ei tea mis minuga on juhtunud, kas ma olen ka skeptilisemaks muutunud? Kuid miks ei võiks tõesti tegu olla täiesti tavalise uue liigiga, mida ei ole ennem kohatud. Chupacabra puhul võib jah seostada tulnukaid jne, kuid ma arvan et selle looma puhul oleks see liiast - see kõigest minu arvamus.
Samamoodi see loom SIIN et seda veel võib nimetada maaväliseks jne{mar, kuid mitte ei mahu pähe, et selline süütu loomake nagu ta välja näeb, midagi seesugust oleks.

Samas see oleks kõige tõhusam relv jälle wink see nö süütu loomakese mängimine ning samas äkki lihtsalt Chupacabra on üle liialdatud nagu tavaliselt kõiki asju kiputakse tegema, et tegelikult ongi see sama elukas selles süüdi, kuid miks ei võiks olla tal mingi tuimestav või tappev mürk, mis teise liikumatuks muudab ja siis vaikselt sööb lehma vms sellist äraBleh

Muudetud: 8-12-05 kell 17:37:39 hiidlane
Vasta
maaväline ta nüüd küll pole. selline identifitseerimine jätab mulje nagu me inimesed teaksime kõike ja kõiki mis seotud meie maaga. aga näiteks merepõhja elanikke me võime vaid ette kujutada. kes teab mis imeloomi veel kuskil leiduda võib...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: encore
Ei tea kas seal Borneo saarel mingit sood ka on ? Tundub sellise sooeluka moodi kes on metsa ära eksinud. Või siis tulnukate poolt maale toodud loom, et katsetada kuidas teine ära elab.

ei tea mina sellist jama ei usu mida sa reegid!Bleh saa oma x-failidest üle ükskordLaugh

Seegi on väga õige et merepõhjas võib olla senitundmatuid elukaid ,sest akake mõtlema mis elukaid võim meres olla,merest on ju kogu elu pärit.täiesti võimalik et see foto võib olla võltsing kuid samas võib see mingi ristsugutis olla.ja seal pole midagi imestada et uus liik on leitud ,sest mõelge kui vähe on alles putukaliike avastatud.kõige nukramaks teeb asjaolu et me teame vähe oam loodusest kui varsti sellises reostamistempos pole enam midagi järgi.
Vasta
hmm, näeb veidi kuskusi moodi välja... äkki on tegu mõne kuskusi ja aie ristandiga???? Evolutsioon vajab ju väljendusrikkustSmile
See loomake on märk sellest, et maailma muutudes hakkavad loomad muutuma ja kohanema... Ma ei usus, et see on mingi vana liik, pakun, et tegu on uue liigiga, kes on lihtsalt ristunud mõne tuntud liigiga... hübriid siis..
Vasta
Minumeelest see ei meenuta ei kassi ega rebast,rohkem nagu oravat ja opossumit.Uus liik ilmselt.Seda küll eriti ei usu,et maaväline.
Vasta
leemur pigem
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: pisuhänd
leemur pigem

Aga händ on tal vägev, eks ole! Laugh
Vasta
Need Borneo ja Indoneesia on veel suht läbiuurimata alad ,sealt leiab alati mingeid uusi taime ja looma liike.Seal pidid veel olema inimeste hõimud kes elavad kiviaja tasemel ja tegelevad kannibalismiga.Raskeks teeb uurimise veel vihmametsad ,sood ja suured jõed.
Vasta
Tekkis küsimus, et palju neid erinevaid liike üldse on / olla võib - tuntuid ja mida veel avastada annaks. Wikipedia annab järgmised arvud tuntud liikide kohta:
taimi 287 655 liiki,
loomi 1 250 000 liiki,
viimastest enamus selgrootud (1 190 200 liiki), kellest omakorda suur enamus putukaid (950 000 liiki).
Selgroogsetest (kokku 58 808 liiki) on kõige rohkem kalu (29 300 liiki) ja kõige vähem imetajaid (5 416 liiki).
Arvatakse, et tundmatuid liike on vähemasti samapalju (aga ehk ka väga palju rohkem) - küllap enamasti siis ikka selliseid pisemaid. Eelnev jutt ei puuduta baktereid, keda võib mõningatel hinnangutel olla üle 100 miljoni liigi, kellest kirjeldatud on vaid väga väike osa.

Arutamata siinkohal misasi on liik ja mis on need suuremad üksused, millesse liike kokku võetakse (ja kuidas ja mille alusel).

edit: trükivead

Muudetud: 10-4-07 kell 07:17:24 Hallucigenia
Vasta
mitu sellist olevust ringi liigub?
Vasta
Vot, mina arvan, et see on lihtsalt siiamaani avastamata liik.

Muudetud: 3-5-07 kell 18:08:18 TheDarkest
Vasta
Tundub küll roti,hiire,orava moodi. Aga saba on küll nii pikk ja pirakasLaugh
Vasta
ei oska ette kujutadagi , mis se olla võiks , nkn , mingi mõttetu loom , kes midagi kasulikku ikka teha ei oska . Laugh
Vasta
ParaKatu on suht mõttetu tüüp siin foorumis... kellelegi ju kasuks pole tema sõnavõtud...
Vasta
Proovisin Vanast Foorumist otsida, et kes selle teema siis tegi aga ei leidnud millegi pärast. Mõtlesin, et kui see kes selle teema tegi on "Bännitud" või kustutatud, või on ta oma postitusi kustutanud, et äkki sellest võib miskit sellist juhtuda...hmm...
Vasta
Ei leidnud kuhu seda susata, panen hetkel siia..
(moded võivad ümber tõsta, kui leiavad "õige" koha)

Lene Hara koobas Indoneesias

http://www.geocaching.com/seek/cache_det...496df5f6b6

Hiidrotifossiilide otsing viis 12 000 aasta vanuste petroglüüfideni

http://www.elu24.ee/?id=386917
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Põhja-Jäämerest leiti uus eluvorm katarina177 20 10,280 09-09-2015, 00:36
Viimane postitus: isemaag
  Tundmatu Skelett Evanesence 7 4,379 14-08-2015, 17:53
Viimane postitus: olematu
  New Yorki rannalt leiti kummaline olend elis 39 16,323 15-05-2009, 15:01
Viimane postitus: excubitoris
  Vene kalamehed sõid ära tundmatu olendi VLAD 33 13,667 13-01-2008, 03:26
Viimane postitus: rha
  Nepaalist leiti arvatav lumeinimese jälg Pohlatohlakas 3 2,587 03-12-2007, 15:56
Viimane postitus: InDemand

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat