•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 96
  • 97
  • 98(current)
  • 99
  • 100
  • ...
  • 151
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 3.75 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naljanurk
See on tuul liberastide ja pagulaste importimise veskile... Laugh Propaganda.
Vasta
(15-05-2018, 08:27 )pikksukk Kirjutas: See on tuul liberastide ja pagulaste importimise veskile... Laugh Propaganda.
See oli lihtsalt vihje sellele, et ka inimestest, kes pealtnäha suurimad vihavaenlased, võivad lausa parimad sõbrad saada. Sa ei tabanud ära. Pidasin silmas eesti inimesi.

Vasta
(15-05-2018, 08:43 )Nofretete Kirjutas: inimestest, kes pealtnäha suurimad vihavaenlased, võivad lausa parimad sõbrad saada. Sa ei tabanud ära. Pidasin silmas eesti inimesi.

Nihuta natuke ja muretult fookust globaalsemaks ning ilma igasuguse vaevata saab su jutust pagulaste, homode ja kõigi teiste erinevate olendite integreerimise propaganda välja lugeda. Smile

PS!
Islam on hetkel ekspansiooni faasis. Vanus on selline. Aga kui saaks islami läbirääkimiste laua taha kasvõi kristlusega...

Vasta
Ära parem ürita!Smile Kus sa siin islamit näed? Mina näen sõbralikke loomi. Inimestel oleks loomade käitumisest palju õppida. Ja maailm oleks sõbralikum paik.

http://lemmikloom.delfi.ee/meelelahutus/...d=82057953
Vasta
Naljateemas võib asjadele igatepidi vaadata mu lemmikloomasõber või lemmik loomasõber või lemmiklooma sõber. Laugh
Vasta
Äkki hoopis Päikeseinseneri ja positiivse hea sõber? Smile
Vasta
Ma ka armastan lõgismadusid (ka inimkehastuses) ja muid elukaid sabast tirida.....eriti just musta mamdat tema teatavasti kuni 35km/h liikleb....kui viitsib.
Ja ainult just ainult tänu selle, et need inimkehastuses kiskjad jäävad vahtima minu lihtsameelset ja erakordselt lolli füsionoomi jäävad kaotajaks. Ja mina nagu olen naudin nende hävitamisest erakordset ...perversset mõnu. Just perverssssset!
Ja elades 60a. siinses maailmas ma ei karda enam mitte MMMM---gi. Kihutades eesti teedel tsikliga üle 250km/h...ja lubades vahel ka "seljakotile" laupkokkupõrget....ikka minuga elatakse koos?! Miks? Vot see ongi SUUR KÜSIMUS?
Ja nagu HULL ma olen hakkan varsti kokkulappima (Haya) busat... millega eesti teedel 450km/h barjäär murda....aga selleks peab tagarattas ~700hj ka olema! Hüvasti veyron ja muud "super" autod.... Ja teadmiseks teistele hulludele: politsei radar ei fikseeri kiirusi üle 400km/h. Aga ilma kiiruse fikseerimata ei saa ka trahvi teha!
Ja "õige" kiirus on eestimaa teedel kuni 330....mitte km/h vaid m/s....peale seda hakkavad aknaklaasid lendama. Sõiduoskus...puudulik! Tagarattal üksi, kaksi, kohvritega või ilma pole küsimus. Aga nagu you tubes sõita esirattal ~100km/h jään hätta! Kui olen esirattal siis kohe kuidagi ei saa hakkama! OK...aga siis väääga väikestel kiirustel!
Kindlasti enamust huvitavad "alkoholi katsed", selgus, et üle 6 promilli tsikliga sõita ei saa! Kui on 5 on kõik veel OK, aga üle 6-e kohe mitte kuidagi! (aluseks 2005a. loomkatsed, parim profi alkomeeter, parem kui politseil, laboratooriumi variant)
Vasta
(15-05-2018, 13:55 )xcad Kirjutas: Ma ka armastan lõgismadusid (ka inimkehastuses) ja muid elukaid sabast tirida.....eriti just musta mamdat tema teatavasti kuni 35km/h liikleb....kui viitsib.
Ja ainult just ainult tänu selle, et need inimkehastuses kiskjad jäävad vahtima minu lihtsameelset ja erakordselt lolli füsionoomi jäävad kaotajaks. Ja mina nagu olen naudin nende hävitamisest erakordset ...perversset mõnu. Just perverssssset!
Ja elades 60a. siinses maailmas ma ei karda enam mitte MMMM---gi. Kihutades eesti teedel tsikliga üle 250km/h...ja lubades vahel ka "seljakotile" laupkokkupõrget....ikka minuga elatakse koos?! Miks? Vot see ongi SUUR KÜSIMUS?
Ja nagu HULL ma olen hakkan varsti kokkulappima (Haya) busat... millega eesti teedel 450km/h barjäär murda....aga selleks peab tagarattas ~700hj ka olema! Hüvasti veyron ja muud "super" autod.... Ja teadmiseks teistele hulludele: politsei radar ei fikseeri kiirusi üle 400km/h. Aga ilma kiiruse fikseerimata ei saa ka trahvi teha!
Ja "õige" kiirus on eestimaa teedel kuni 330....mitte km/h vaid m/s....peale seda hakkavad aknaklaasid lendama. Sõiduoskus...puudulik! Tagarattal üksi, kaksi, kohvritega või ilma pole küsimus. Aga nagu you tubes sõita esirattal ~100km/h jään hätta! Kui olen esirattal siis kohe kuidagi ei saa hakkama! OK...aga siis väääga väikestel kiirustel!
Kindlasti enamust huvitavad "alkoholi katsed", selgus, et üle 6 promilli tsikliga sõita ei saa! Kui on 5 on kõik veel OK, aga üle 6-e kohe mitte kuidagi! (aluseks 2005a. loomkatsed, parim profi alkomeeter, parem kui politseil, laboratooriumi variant)
Samune et... kuum ilm on tõesti!Smile
Vasta
Smile jah, aga paari päeva pärast unistab Ta juba Veyronist......
Vasta
(15-05-2018, 17:07 )igihali Kirjutas:
(15-05-2018, 13:55 )xcad Kirjutas: Ma ka armastan lõgismadusid (ka inimkehastuses) ja muid elukaid sabast tirida.....eriti just musta mamdat tema teatavasti kuni 35km/h liikleb....kui viitsib.
Samune et... kuum ilm on tõesti!Smile
Kuum ilm ja külm õlu ei sobinud kokku......
Vasta
See pole tavaline pilt tavalisest kassist. Ei. Uusehitisse tuleb esimesena saata kass. "Kõige vaimsema, kristlikuma ja õigeusklikuma riigi" sajandi ehitusele - Krimmi sillale lasti see loomake esimesena.

[Pilt: 11508958.jpg]
Vasta
Puhas emotsioon
[Pilt: 2um0qmmr3sx01.jpg]
Vasta
Kassi laskmine pole nali vaid rituaal. Ju annab hea ende sillale.
Vasta
(16-05-2018, 13:21 )pikksukk Kirjutas: Puhas emotsioon
[Pilt: 2um0qmmr3sx01.jpg]
See on ilus pilt. Meenutab seda kilekotiga hiina meest tanki ees.
Vasta
(17-05-2018, 00:00 )Laupäev Kirjutas: See on ilus pilt. Meenutab seda kilekotiga hiina meest tanki ees.

Väga hea paralleel.
Vasta
neile kes tahavad tsakraid paari tunniga puhtaks saada.
[Pilt: 7E7PNvkb-cE.jpg]
Vasta
Palun lisa tõlge.
Vasta
Seoses jalgpalliüritusega Venemaal on silma jäänud selline matrjoška
[Pilt: DdoW0O6UQAAxnnr.jpg]
Vasta
- Ema, kuidas on õieti, rassism, või rašism?
- Pojake, kui sa ei armasta neegreid, siis on see rassism, aga kui sa vihkad ülejäänud maailma, siis see on rašism.
Vasta
[Pilt: 10083076_original.jpg]
Vasta
Tõesti! See on piksukka parim huumor.
Kui nii jätkad saame sõpradeks.
Vasta
Selline mõistatuslik hetk, mis minu meelest väärib täielikult paranormaalsete huvi ja tähelepanu ja sobib ka huumorinurka.

Venemaa presidendi pressisekretär ("Kremli rääkivad vuntsid") Dmitri Peskov märkis: "Putin elab globaalses ajavööndis ja globaalses, maakera geograafias". "See on unikaalne, sest see asub väljaspool tavainimese raamidest. Ja sellega kasvõi pisutki kokku puutuda - on supervõimalus, mis sattub sulle kätte kord elus. Ja see, kellele õnn osaks langeb, on püsivas eufoorias".

https://lenta.ru/news/2018/05/26/peskov_dreams/

Kui juba pressisekretär sedasi väljendab ennast, võibki olla juhtunud Putinil diktaatorite kutsehaigus - progrsseeruv gravitatsioonipuudulikkus.

PS. Kahju, et Putini teema lukku läks. Seal idanaabri peakorteris toimub müstilisi asju...
Vasta
Suurte ja vägevate tsitaate

"Instagramm tuleb sulgeda, kuna eelmise aasta terroriakt Leningradis tehti teoks Instagrammi abil"

Aleksandr Ivanovitš Bastrõkin
Venemaa Föderatsiooni uurimiskomitee esimees alates 15. jaanuarist 2011. Vene Föderatsiooni justiitsminister (2016), doktor (1987), professor (1990). Vene Föderatsiooni teeneline jurist.

PS. Tõsiasja, et Peterburi metrooplahvatuse organiseerijad saabusid kuriteopaigale metrooga, ei pidanud auväärne vajalikuks mainida.
Vasta
Tv3 täna 12 öösi Igor Mangi maagiline maailm.
Kuni veel saab, peaks vaatama?
Vasta
Inglise keelne New Age esoteerikageneraator. Lausa müstiline kui sarnased need tekstid on "tõelisele" asjale. Kirjuta või raamat.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 96
  • 97
  • 98(current)
  • 99
  • 100
  • ...
  • 151
  • Järgmine