Postitused: 971
Teemad: 55
Liitus: Dec 2018
16-12-2021, 03:53
(Seda postitust muudeti viimati: 16-12-2021, 03:55 ja muutjaks oli Lynx Titan.)
(16-12-2021, 01:55 )levis Kirjutas: (16-12-2021, 01:19 )Lynx Titan Kirjutas: See vaene juforäbal pildistati Eestimaal See video on jaapani keeles. Kus on info, et see toimus Eestis?
Otsisin YouTubest otsingust "UFO:d Eestis" ja tuli neid suur rida samasuguseid videosid pildile kus kõigis sama jufo
(16-12-2021, 01:55 )levis Kirjutas: (16-12-2021, 01:19 )Lynx Titan Kirjutas: See vaene juforäbal pildistati Eestimaal See video on jaapani keeles. Kus on info, et see toimus Eestis?
See kaa Eestis, sinu pildistatud veel
Sama siin, Eestimaal ainult peale trükeldatud mingi lame jura
Postitused: 11
Teemad: 0
Liitus: Dec 2022
JüriB,miks tsiristad siin,sul on ju koolivaheaeg kuni 23.Jürib Päev.
Selline lugu,reporter,mida tahtsin jagada ,sest sain kelladega pähe.
Reporter-
JüriB,oled nüüd juba 80 kümmend,mida kahetsed oma pika elu jooksul,mida sooviksid korrata.
Midagi ei kahetse,Piibli järgi keerasin ainiult sitta.
Aga mul oleks väike unistus,viimane Suits,
Jooksin Suurel PEOL,KUS ON PALJU Naisi,tantsin ja siis mudin tissi ja kalllistan ja teeksin kõikse trikke,
see on minu viimane soov ja see ei ole sigarett,mis antakse enne mahalaskimist,,aga selles see võib kõik peituda.
Minu WQürstiriik.
HHLLELUUJIA1
Postitused: 2,313
Teemad: 31
Liitus: Nov 2018
80-ndad juba päriselt või?
Postitused: 11
Teemad: 0
Liitus: Dec 2022
Lugupeetud Q11!
Te suudate mind üllatada,
kas Para on Teie jaoks reaalsus või Mäng.
mINU MÄNG MINU HINGES
Mina ei ole JüriB,
mINA OLEN SEE.
Kohtume jüripäeval1
Ei ole FAKE; Kuu on kompliitselt devasteeritub Venemaa poolt...
https://www.tiktok.com/@myuz_gaza1/video..._device=pc
Postitused: 1,591
Teemad: 23
Liitus: Apr 2013
(12-02-2023, 01:42 )Eithea Kirjutas:
PINK FLOYD Delicate Sound Of Thunder expanded new edition
Isemaag mine arenda oma huinad mõnes teises teemas, käite siin läbustamas "headuse ja puhtuse" etalonid.
https://www.youtube.com/watch?v=fGD4FdtyQ8k
Как случился потоп в 19 веке?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Veeuputuse kohta 19. sajandis minu suguseltsis andmeid polnud, + veel midagi: Mulle kaevati kaev ja nägin kihtide ladestusi, paarisaja aastaga nii tihedat mullakihti ei kasva kõrge koha peale, jõepervest kõrgemal 20 meetrit. Mine mõtle omaenda huinade üle, kohe hoolega mõtle, mõistus võiks ikka korras olla enne kui religioonisid või astraale puutud, see pole mingi nali kui suvaline ususekt ette võtab ja hakatakse sisendama, paljugi mida siis näha ja kuulda võib, hakatakse suhtlema galaktika tsentriga ja muud luulud, selliseid kontaktjööre on sadu selle pisikese eestimaa kohta.
13-02-2023, 21:28
(Seda postitust muudeti viimati: 13-02-2023, 21:31 ja muutjaks oli Lynx Titan.)
(13-02-2023, 22:02 )isemaag Kirjutas: (13-02-2023, 21:28 )Lynx Titan Kirjutas: Ilmselt Venemaal A - Klassi UFO
https://www.tiktok.com/@mr.xikar/video/7..._device=pc
Teine, asukoht vist Eestimaa
https://www.tiktok.com/@sleepwithhorror/..._device=pc Aasta või paar varem nägin videot, kus väljaku peal olid reas tuhanded droonid ja kari arvutifännisid sagisid edasi-tagasi, käskluse peale kõik nood tuledega lennumasinad tõusid õhku ja moodustasid ruumilise figuuri, nagu mesilassülem, siis lagunes laiali ja kõik maandusid oma kohtadele. Vot selline ufo oli. Kui keegi otsida viitsib, jõudu tööle. Vägev vaatepilt oli küll, mingi tähtpäeva auks korraldati.
Joo vähem vaata UFO:sid rohkem, ära tooda oma jama siia kui sa videost aru ei saa ja kristlikud kirikuluulud peas nagu vanal preestril
(13-02-2023, 22:16 )Lynx Titan Kirjutas: (13-02-2023, 22:02 )isemaag Kirjutas: (13-02-2023, 21:28 )Lynx Titan Kirjutas: Ilmselt Venemaal A - Klassi UFO
https://www.tiktok.com/@mr.xikar/video/7..._device=pc
Teine, asukoht vist Eestimaa
https://www.tiktok.com/@sleepwithhorror/..._device=pc Aasta või paar varem nägin videot, kus väljaku peal olid reas tuhanded droonid ja kari arvutifännisid sagisid edasi-tagasi, käskluse peale kõik nood tuledega lennumasinad tõusid õhku ja moodustasid ruumilise figuuri, nagu mesilassülem, siis lagunes laiali ja kõik maandusid oma kohtadele. Vot selline ufo oli. Kui keegi otsida viitsib, jõudu tööle. Vägev vaatepilt oli küll, mingi tähtpäeva auks korraldati.
Joo vähem vaata UFO:sid rohkem, ära tooda oma jama siia kui sa videost aru ei saa ja kristlikud kirikuluulud peas nagu vanal preestril Joomata olla saavad ainult sisalikud ja ämblikud, mina siia toodan ainult seda mida olen ise näinud ja kui on videote seast mida usun ausalt tehtuna olevana. Minul kristlikke kirikuluulusid pole peas ammu, ma ei ole preester, minu suunas otse näkku kristuse nimel manajad lõppesid ära ja neid oli mitu, neid võib veel tulla ja võivad saada, pole minu mure. Palun joo vett rohkem ja söö vähem, siis su agressiivsus langeb ja sul tekib ehk tagasi Inimeseks olemise aimdus. Praegalt on võimalik koguda puhast lund ja lasta sel sulada ja juua, see on maailma parim vesi, kasuta võimalust.
(06-09-2024, 15:12 )Kunglas Kirjutas: isemaag Kirjutas:Venefoobikud
Palju Sa neid venefoobikuid siin näind oled, et üle ühe posti mainima pead .
Preventatiivne tõrje? Õigem oleks lausuda vene keele foobikud ja neid on peidus mitu, võimalik et ka venefoobikud. Kuid sa ära tühja plahvi nagu koduta krantsid teevad, ammu varem mind hoiatati korduvalt kui midagi venekeelset avaldasin ja koos eestikeelse kirjeldusega avaldasin nagu toonased reeglid määrasid ja ikka mitmele ei sobinud.
Postitused: 815
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
11-03-2025, 19:12
(Seda postitust muudeti viimati: 11-03-2025, 19:32 ja muutjaks oli Kunglas.)
"Kuid sa ära tühja plahvi nagu koduta krantsid teevad, ammu varem mind hoiatati korduvalt kui midagi venekeelset avaldasin ja koos eestikeelse kirjeldusega avaldasin nagu toonased reeglid määrasid ja ikka mitmele ei sobinud."
Olen kuulnud jah su enda ette pobisemisi. Korduvalt.
Ohhoo, sa oled selgeltkuulja, tuleb nii välja. Sinu poolsele klähvimisele otse vastata on takistatud, selgeltkuuljatega võivad olla hullud lood, tsirka 34 aastat tagasi ühele Põlvamaal olnud kristlasele hääled käskisid kedagi ära tappa. Ajaline mäluviga minu poolt plussmiinus 2 aastat, ajalehtede kaudu oli mitu teadet. Ei otsi milliste ajalehtede kaudu, klähvijate jaoks ma ei otsi midagi. Ja veel oli ühes telesaates pealkiri ÕHUPÜSSIGA KURJA VAIMU VASTU, aus kristlane oli saanud ravijalt abi ja sibas kerkopopale tunnistama et tegi pattu ja siis teda kasvatati kollide kaudu kiriku põranda alt. Kolmandaks tean isiklikult ühe kristuserüppe kukkunu, kes talle elukoha võimaldanud kodu perenaist üritas kirvega ära tappa, kristus olevat käskinud seda teha. Too varem olnud ilusa kehaga inime sattus mulle teeservas vastu ja lasi oma penil mind turjast pureda. KRISTLANE! Ta julges ähvardada. Nüüd ta on moondunud inetuks mutiks noorena, pole ta suunas lihahimu ega himu kätte maksta, kõik on täiesti õiglaselt. Oo kui palju mul on usukogemusi, sul pole võimetki seda kõike tajuda.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
VASTUSE SAAJA:
Kunglas
11-03-2025, 19:12
Veteran
14-03-2025, 23:05
(Seda postitust muudeti viimati: 14-03-2025, 23:21 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: oli takistus kommentaarima, pole kirjaviga. EI KOMMENTAARI otsida
)
(16-07-2024, 21:03 )new shepherd's song Kirjutas: Rain Lõhmus: aastal 2027 on meil kodudes robotteenijad.
Selline arikkel hakkas silma.
Ma tõesti ei saa aru,miks minu majapidamises peaksid ringis sõitma ja vilkuma erinevad seadeldised.
Kogu nende aparaatide mõte siis saab nagu olema,et me kasutame oma vaba aega palju sisutihedamalt.Tegeleme aiandusega,spordiga ,kaunite kunstidega.
Tegelikkus on siiski otse vastupidine,me hangume väiksesse ekraaniga klahvidega masinasse.
Enne purki pugemist,meie viimane soov on-AI palun pühi minu perse ära.
Aga purgis enam muresid ei ole.
![[Pilt: maxresdefault.jpg]](https://i.ytimg.com/vi/O9avC7JA-Bg/maxresdefault.jpg)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
EI POSTITATUD MIDAGI ! Üritasin vastata kaunile soovile: AI palun pühi minu perse ära. No see on ju täiesti normaalne soov, emased kassid ja koerad ja hundikoerad, kõik elusat toitu tarrbivad kiskjad lakuvad oma tited puhtaks mitme kuu vältel, neile see on loomulik. Kuid pudulojused harva kui oma järelkasvu puhtaks lakuvad nii pikas ajas, see on isenähtud tegelikus elus.
Postitused: 815
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
15-03-2025, 07:49
(Seda postitust muudeti viimati: 15-03-2025, 10:51 ja muutjaks oli Kunglas.)
(14-03-2025, 22:41 )isemaag Kirjutas: Ohhoo, sa oled selgeltkuulja, tuleb nii välja. Sinu poolsele klähvimisele otse vastata on takistatud,
selgeltkuuljatega võivad olla hullud lood, tsirka 34 aastat tagasi ühele Põlvamaal olnud kristlasele hääled käskisid kedagi ära tappa. Ajaline mäluviga minu poolt plussmiinus 2 aastat, ajalehtede kaudu oli mitu teadet. Ei otsi milliste ajalehtede kaudu, klähvijate jaoks ma ei otsi midagi.
Ja veel oli ühes telesaates pealkiri ÕHUPÜSSIGA KURJA VAIMU VASTU, aus kristlane oli saanud ravijalt abi ja sibas kerkopopale tunnistama et tegi pattu ja siis teda kasvatati kollide kaudu kiriku põranda alt.
Kolmandaks tean isiklikult ühe kristuserüppe kukkunu, kes talle elukoha võimaldanud kodu perenaist üritas kirvega ära tappa, kristus olevat käskinud seda teha. Too varem olnud ilusa kehaga inime sattus mulle teeservas vastu ja lasi oma penil mind turjast pureda. KRISTLANE! Ta julges ähvardada. Nüüd ta on moondunud inetuks mutiks noorena, pole ta suunas lihahimu ega himu kätte maksta, kõik on täiesti õiglaselt.
Oo kui palju mul on usukogemusi, sul pole võimetki seda kõike tajuda.
"Ohhoo, sa oled selgeltkuulja, tuleb nii välja. "
Sa ju valju häälega pobised. Vajadus kõva nõid olla nii suur?
(Muideks, õigeusklikud ka armastavad pobiseda. Aga selliseid kalduvusi sinul ju ometi pole.. mitte kuskiltki otsast)
Pidin nüüd kartma hakkama, või publikule need su pobisemised?
(Posimised)
_______
https://www.youtube.com/watch?v=qFXuEjH8S5o - Vana posija.
_______
"Oo kui palju mul on usukogemusi, sul pole võimetki seda kõike tajuda."
Saladuskatte all reedan, vali pomin ja enese tõstmine sobib võimetega nagu vali tümakas kalapüüdmisega.
(15-03-2025, 07:49 )Kunglas Kirjutas: (14-03-2025, 22:41 )isemaag Kirjutas: Ohhoo, sa oled selgeltkuulja, tuleb nii välja. Sinu poolsele klähvimisele otse vastata on takistatud,
selgeltkuuljatega võivad olla hullud lood, tsirka 34 aastat tagasi ühele Põlvamaal olnud kristlasele hääled käskisid kedagi ära tappa. Ajaline mäluviga minu poolt plussmiinus 2 aastat, ajalehtede kaudu oli mitu teadet. Ei otsi milliste ajalehtede kaudu, klähvijate jaoks ma ei otsi midagi.
Ja veel oli ühes telesaates pealkiri ÕHUPÜSSIGA KURJA VAIMU VASTU, aus kristlane oli saanud ravijalt abi ja sibas kerkopopale tunnistama et tegi pattu ja siis teda kasvatati kollide kaudu kiriku põranda alt.
Kolmandaks tean isiklikult ühe kristuserüppe kukkunu, kes talle elukoha võimaldanud kodu perenaist üritas kirvega ära tappa, kristus olevat käskinud seda teha. Too varem olnud ilusa kehaga inime sattus mulle teeservas vastu ja lasi oma penil mind turjast pureda. KRISTLANE! Ta julges ähvardada. Nüüd ta on moondunud inetuks mutiks noorena, pole ta suunas lihahimu ega himu kätte maksta, kõik on täiesti õiglaselt.
Oo kui palju mul on usukogemusi, sul pole võimetki seda kõike tajuda.
"Ohhoo, sa oled selgeltkuulja, tuleb nii välja. "
Sa ju valju häälega pobised. Vajadus kõva nõid olla nii suur?
(Muideks, õigeusklikud ka armastavad pobiseda. Aga selliseid kalduvusi sinul ju ometi pole.. mitte kuskiltki otsast)
Pidin nüüd kartma hakkama, või publikule need su pobisemised?
(Posimised)
_______
https://www.youtube.com/watch?v=qFXuEjH8S5o - Vana posija.
_______
"Oo kui palju mul on usukogemusi, sul pole võimetki seda kõike tajuda."
Saladuskatte all reedan, vali pomin ja enese tõstmine sobib võimetega nagu vali tümakas kalapüüdmisega. Nje poonjal! Vene keeles. TÕLGE: EI SAANUD ARU.
|