•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17(current)
  • 18
  • 19
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tondiläbu
Pimedus. Teema omanik andis juba mõista ,et siin ei tohi arutada poliitväliseid vaimsusi. Saame nigu nurka sittund kassid. Soovita mõni muu teema. Aga eks kustutab siis selle vastuse pärast ära. Empaatia seostub tunnete kaosega. Tunded on ettearvamatud ja ka korrastamatud. Loogika on puhas korrastus. See on nagu muinakas mehest, kelle käes muutus kõik kullaks. Kõik milleni loogika käsi ulatub, muutub korratabeliks, kuid kaotab oma põhifunktsioonid-väärtused. Jah noh vot see keskosa ........jah ma olen nõus, et see pole nii lihtne. Niivõttes on Päikesepõimik nagu kese, kuid nii on ta päikse üleaalus. KUi keskmeks on aga naba ,siis on ta maa ülekaalus. Jääb järgi vähem käsitsetud kese......... seda on nimetatud küll tõusnud maa keskuseks ja ei tea milleks. Ja ka Hara tšakra pole nii kindel. See kese on ikka paljus ujuv-pendeldav nähtus. Vist loeb see ,kus kulgeja ise rohkem viibib. Aga et maa on jalge all ja päike on ülal , sa ju ei vaidle? Ja misiganes usukultuuride baasid ei orienteeru maa tule järgi, vaid ikka päikse kui tulekuninga järgi. Ja mida mass vaimustab ,see reaali ka määrab. Mitte olla selles skeemis tähendaks sellest enda täielikult väljutamist. Se on aga juba puhas lihasuretus kusagil maaaulses koopas või mäetipul........u. terve elu kestvas ponnistuses. Pead võib nihutada ükspuha millisesse nurka aga kui sellele ei järgne ülajäänud 5 kuni 7 või enam keha ,siis ikkagi ei ole reaalist väljutud. See on põhimõtteliselt mõtterännak, kuid ei enamat. Vahe on u. selline ,et keegi käib libas fantaseerides ja nagu ,,on,, astraalis ka kohal ja külastatav ,,tunneb,, seda ja on rännak eetris ,kus rändaja lahkubki aga maha jääb korpus-fassaad. Uhh keeruline selgitada.

Ma ei püüagi kasutada ja ei ole kunagi kasutanud mitte mingeid abivahendeid. Pole vaja. Kui ma püüan nüüd kollegiumiga oma juttu jagada ,siis ma nopin märksõnu ja tunnussümbolistikat selle järgi, mille kaudu inime enim vastuvõtlik on. Noja siis tulevadki njueidz ja piibli kujundid kuna teisi ei hakata ,,nägema,,.
Selle pärast ongi nii, et ma ei ütlegi ,et sul midagi vale on aga su pakutut ei osata vastu võtta.

Edasi. Maa on all olnud siiski terve tsivi ulatuses reaalsuse jaoks. Kõik pole nii lihtne. Nii nagu on hetkel poolused tugevalt kaldu vajunud, on kreenis ka kogu ilmarist. Ja nii on vesi maa poole kaldu ja õhk tule poole üles. Harmooniast pole essugi. Rääkides ilmapuust ,siis tuli ja vesi on madu puus. Tuli on tema taevane kaar ja vesi maine. Alumine ulatub läbi allilma ja ülemine tuli läbi ülailma. See on ka nö. orgaanika ring. Elu andev ja elu võttev. Mao pea all õgib orgaanikat ja laipu ning ka puujuuri , mädandades ja kuivatades seda. Ülal kõrvetab tippu ja loob murdvaid torme. Võitluses kui selline on ühe tsükli e. tsivi baas. Õhk troonib alati selle võitluse kohal ulatudes atmosfäärist enamaks. Kas nimetada seda eetriks või praanaks, ma ei tea.

Ja kohe kindlasti pole ühest punkti kõikide tasandite, dimensioonde , aspektide ja muu osas. Ei ole võimalik kokku leppida ,et kui mitmes mõõtmes või reaalsuses me korraga viibime, väljendume või isegi ,,elame,,. Tšakrastik on selline aabitsatasemel alusraam. Jama on seal ,kus püütakse luua selle reaali mõistetega ,,ülemisi,, kihte. Justkui all on astraal aga ülal on mentaal ,eeterlik, budhiaal ja................... u. sitaks palju veel aga alumisi katta ei osata. Ja siis ongi liikumiseks parim abi LIHTsustada kõike. Igasugu keerukus ajab ainult umbkeerdu. Tšuksadel on lume toonide kirjeldusi u. 300 aga lumi on ta ikka ühtviisi.

Muidugi on reaalelus kõik keerulisem aga kui ma jään seda keerukust harutama ,siis muud otsad kasvavad täis. Ürgrist on piisav ja väärtus seisneb tema puhtuse hoidmises. Kulg sellele on puhtalt individuaalne. Aga edastatades seda horisontaali............... eks olegi siis küll vaja igast esokeelseid sümbolisme. Minu muina ei pretendeeri sinna, kus see kuulutatakse muu keeruka all saamatuks ja sitaks primitiiviks. Ma ei osale kõrgustabelite konkurentsis. Mulle endale sobib see paljudel põhjustel ja asi pole selles ,et ma liiga loll mõnd keerukamat rakendama. Kuidas asjad on OMAD, see saab paika mu lihtsas puus. Kui igas nurgas olen OMA, siis on korras. Vahe on selles ,et mu jaoks pole suunda kuhugi tippu. Kogu eso aga laiutab usul ,et minnakse kuhugi siit ära. Keegi ei keelagi.

Maslow või illumi püramiid. Kuidas ka ei vaata, see on astmeline toidukord. Jalam kannab suurimat koormat. Ja tipp särab kõrges valguses. Seega tume sitt veeretatakse mööda astmeid alla.

Ei midagi erilist. Ma kõigest koostan oma maailma. Ja põhirõhk ei lähe mitte sellele ,keda ma saaks sisse hiivata, vaid selle peale, kuidas sissepunnijaid välja rookida. Ei põe suurushullustust.
Siit ka see teema, miks ma olla kapikristlane. Kuna muust aru ei saada, siis läheb käiku enim kasutatav matemaatika sümbolism ja geomeetria. Häda ju selles, et igaüks püüab oma sümbolitega kandikut ette lükata ja selle peale hakkavad muud tigedalt urisema. Ma kah kõigest inime. Ma siiani pole leppinud nt. ,,šamaanidega,, kes kasutavad rituaalis krt. õigeusu ikoone. Aga ma püüan olla leplikum. Täislambist uut animismi luua oleks tarbetu. Muinas on piisav. Nii piisav ,et suppi saaks siiski vaid seda keelt valdavad.
Põlise tarkuse hulgas oli teada, et igasugune kosmilise pluss-positiivse aktiivsuse puhul, aktiveerub loodus mikrotasemel. Nii lõi äike seene maast välja ja haigused ägenesid langevate tähtede sajus. Komeedi, asteroidid ja meteoriidid tõid kaasa lausa taudid. Ma saan aru ,et delfiteaduse tasemel inimesed ei saa aru ,et põline ja alternatiivteadus ( peavoolust sõltumattu) ei ole vaenlased. Kunagi jõuab kõik ka laiema avalikkuse ette. Hiljutised leoniidid (lõvi) tõid kaasa viiruse teise laine. Alles möllasid drakoniidid. Ja täna öösel olid maksimumis orioniidid. Eks esolised suudavad teisendada siis ka nende ,,omanikvaimude,, tausta. Sanandad ja ashtarid ja....... Isegi Femiurgid on külalised ,,transpordivahendeilt ,,. https://link.springer.com/article/10.247...007-0032-z
Lokster. Eluterve empaatia ei seostu absoluutselt üksnes tunnete kaosega. Kui empaatia oleks totaalne tunnete kaos, siis sa ei suudaks normaalselt otsustada millest hoolida ja millest mitte... kõik mis sulle ette söödetakse, selle ka alla neelad. Kaoseliselt mittetoimiv empaatia oleks tõesti see, kui justkui hoolitakse võrdselt kõigest ja samas tõeliselt mitte millestki. Eluterve empaatia asub Südamekeskuses, mis on tasakaalustavaks sillaks Pea ja Saba vahel, mis aitab sul elus optimaalselt otsuseid langetada. Hetkest mil empaatiline Südamekeskus lõpetab sideme Peaga, muutub ta tõesti kaoseliseks, selline empaatia aga pole enam eluterve. Seega võiks juba lõpetada selle rumala loogika ja empaatia vastandamise, kuna need ei vastandu tegelikult... loogika vastandub hoopis loomingulisusele!

Asi pole ju üldse selles et füüsiline maapind asub jalge all ja päike tavas. Asi on hoopis selles et inimpilt vastab esoteerilises mõistes pööratud Elupuule, kus sümbolistlikult kattuvad puujuured ülakehaga, puuvõre kattub alakehaga ja puutüvi kattub südamepiirkonnaga. Nendes asuvad ka 10 jõukeskust. Kui aga rääkida taaskord Madalusest ja Kõrgusest, siis väikelaps (puuistik) on lähemal Maale ja täiskasvanu (suur puutaim) on rohkem Taevas... seega Maa asubki Madalamal ja Taevas Kõrgemal arengutasandil, kuid seda juba sisuliselt hoopis teises tähenduses võrreldes tavaesoteerikas tooduga. Seega kui jõukeskused (tavaesoteerika tšakrad) on üks nähtustekogum, siis madalamad-kõrgemad arengutasandid (tavaesoteerikas aurasfäärid) on täiesti omaette eraldi nähtused. Edasi, Päikesepõimik asub üldiselt südamepiirkonnas, kuid natuke rohkem alakeha ehk loomingulise puuvõre poolel. Päikesepõimik näitab kätte sinu tahtevajadused, see on eluprotsesse käivitav jõukeskus, seetõttu ka järjestuses nr. 1. Kuid tõesti iga Elupuu mis alustas oma kasvu maamadalustest taevakõrgustesse, jõuab ringiga tagasi pimedasse maakõdusse!

Miks minu maailm on niipidi ja mitte teisiti? Kuna just niipidi on esoteerilised nähtused minu jaoks loogilised ja teistpidi oleksid ebaloogilised (või vähemalt vähe loogilised). See on umbes nii et kui loed raamatut, siis hoiad seda ikka õigetpidi käes, mitte tagurpidi. Et tagurpidi pööratud raamatust kuidagigi aru saada, tuleks see esmalt ikka õigetpidi mõttega läbi lugeda. Miks on oma õigetpidi raamat parem kui üldlevinud tagurpidi võõras? Sest selles ilmutab maailm end tõesena ja mitte kõveraks moonutatultSmile

Küsimus madalama ja kõrgema olemusest. Suurem valikuvabadus põhjustab ka suuremat vastutust. Kõrgemalt allavalatud solk hävitab kokkuvõttes esmalt kõrgema enda... haiged kõrgtsivilisatsioonid oma lolluses lõpuks ikka hävinevad!
Põlist põlistades ei saa ümber ürgsetest allikatest ega stiihiatest. Rääkides nähtustest, räägimegi puhtast allikast. Nii nagu mees-naine ei väljendu iial puhtal kujul nii ka muuga. Puhas empaatia on siiski nii nagu tõin. Ja see tõepoolest ei tee vahet. Nii nagu kirjeldasin enne. Süvavorm ei tee vahet oma-võõra ega kasulik-kahjuliku vahel. Niivõttes ei oma ega vaenlase vahel. Sensitiivtüüpi ravitsejad ongi selle kanali tegijad. Ei suuda enam vaadata ise aga jooksmas on tuleproov venemaal. Seal Kersna eestist ja üks süvaempaat venemaalt annavad aimu, mida see tähendab. Uluvad nutta, väänlevad kannatustes, muutuvad suht toimimatuteks. Iseasi on nüüd hinnangud. Enamus ,kes ise seda pole teeb muidugi nähtuse maatasa kuna ÜK ei vaja halvasti toimivaid hammasrattaid. Jah aga sellistel on ka vastaspool. Selle kanaliga võib mõnele raevuga augu sisse virutada nii et algosad taga. Muidugi ÜK kristlik taust ei lase neil seda teed minna kuna peab ju ,,hea,, olema. Kes endaga ei tegele, see võib isegi omad ära ,,kaetada,,. Kattuvus PUHTA naisaspektiga on olemas. Kui võtta loomingulisus ,siis muidugi nõus. Meessoost kunstiinimene on naisaspektis. Tundlev luulepurse ja emotsioonid. Analüütikust panga direktriss on meheaspektis kinni.

Hoolimine? Ongi valikuline analüüs kasulik-kahjulik ja vajalik-tarbetu. See läheb klassikalise kaasatundmise .e haletsemise alla --,, a,la -omasid pekstakse kirikus,,.
See et su puus ( no ära eita, see on aasia baasiga ) on juured ülal on ju õige sel põhjusel ,mida ma ei jaksa enam selgitada. Põhi-põhjanael-põhjala-paja põhi ( misiganes ) on manipuleeritud meile näima üles. Vaata gloobust. Juured-häll-algus-pimedus jne. ja ka allilm ongi seal. Tsivi alguses ta oligi. Et nüüd päike ( ekvaator) oma ülimusega roomab gloobuse kukile, on seotud niivõttes alla laskumisega ,kuid seeselleks. Inimese jaoks loeb see ,milleni ta küündib, ja seal on maa jalge all ja puu kasvab ikkagi päikse poole -üles. Tee vahet. Päikese põimiku võim ......nimetus räägib enda eest ja ka päikse ülimõjust. Eks see olegi ,et kui sügavale empaatia ulatub. Norm on siiski ,et tunded on kõhu ,,aju,,. Keskmes aga toimub inimese koostamine kättesaadavast polaarsusest. Seal kõik kohtub ja on koos. Ja pealegi vastab südame kaldele maks ja sapp. Süda veidi üleval, sapp aga keskmest allpool.

Noh, filossida on ju tore aga ma väga ei hooli sellest. Keegi ei keela sul välja tuua omi mudeleid ja kui kellegil abi, siis veel parem. Ma küll mõtlen ,et kui keegi su pööratud maailmaga hakkab enda probleeme lahendama või tervist turgutama ,mi saab? Jah aga sulle pole see vist tähtis. Sa ei paku ju väljapoole. Hermes kah ainult võtab.
Väike puu ,,ulatub,, vähem, kuid pole millegi poolest madalam ega kõrgem olemuselt. Tema kaared maa peal ja all on vähem avarad füüsilises mõttes. Kõik langeb lõpuks alla. Sõnnikuks. Põrmust oled sa võetud ja......... Orgaanikaring e. siug. Sünd-surm. Kõik ringjas. Ja kogu häda ongi selles ala või üleväärtustamine. Ilgeim neist demoniseerimine. Ülal ladvas ei hakka seeme kasvama. Taevas ei sünni nunnusid nännusid. Maapind on see kodukese, kus elab reaalsus.

IGa püramiid lõpeb seal ,kus lõppevad ressursid. Nii lihtne ongi. Illude astmed on kah nii säätud, et alumised tegelevad heategevusega, haiglatega, humanitaarid......rotariklubid lionsid........ vastand kasvab tipu poole. Ja seal on siis ka väga halb, paha ja kuri kui sümboolselt väljenduda. Reaali valitseja on sunnitud olema ja andma mõlemit kuna see on duaal. Jah ja ka ta vajab mõlemit.
Ilmapuu kukubki lõpuks äärmuste mõõdutundetus tarbimises. Tsivi algab jälle seemnest. Siiski ei ole ükski jummel ainu.... kukuvad ainult selle puu oksad ja juured. Puid on palju, olgugi väiksemad. Jah selles on sul õigus. Tipud saavad kõrgeima kukkumise. See kehtib igasuguse turnimise kohta. Ja ka kuningate ja jumalate kohta. Juured aga tõusevad. Ka ajajuurtes olnud. Põlised ja pärimuslikud muinad. Ürg ja esi......... Ma kohe ei tea, mis moodi sa kujutad siis end ette kui pähe hoopis tunded jõuavad ja kõhtu mõistus.

Ei jõua rohkem praegu. Hiljem ka viirusest. Jätan puu siiski nüüd välja. Väga valed kõhud korisevad.
Vist viimane kord viirusest. Kirjutan nagu iseendale. Poliitika delfist on uus para.

Viirus ja kosmiline aktiveerimine. Mikroelu käivitiks on alati kosmiline madu ( tema see tulidraakon, deemonlik valguse uss, taevane kotkas, tulnuklõvi jne. ) . Ja antud lingil on välja toodud ,et hetke ,,katk,, on kantud tule ja õhu stiihiast. Nii ongi päikse isa panteon. Seda ,,ravib,, maa ja vesi ( paganlikud esmaväärtused ). http://paranormal-news.ru/news/tibet_kor...0-22-17287

https://tervis.elu24.ee/7092931/soome-te...1603279295

On peavoolu meedia peavoolu teadus, kes demoniseerib kõike põlist. Ja on alternatiivne sõltumatu teadus suund ,mis ei vastandu pärimusele. Peab nentima ,et alt. teadus on vastuolus peavooluga ,kes tallab mõlemil. Kuna rahastus käib ikka peavoolu kaudu. Igasugune teadus ei ole mitte ette põrutanud uhhhuuust, vaid püüab suht primitiivselt järgi jõuda sellele, mis kunagi oli normaalsus. Võiksin veel terve hunniku ,,tõestust,, siia linkida aga no ei ole isu enam. Las jääda fooliummütsikesed ja lamedad maad ning Helmenismid. Seen on kuningas. Las siis igaüks söödab vammile oma seljatüve ühes kõrgete tudinatega. Ma ilmapuud ei paku. Mannu , su pada ootab muid täitjaid.
ilmapuu ja võlu ei ole turul müügiks.

Miks skeptikutele ei tohi võlutrikke ,,tõestada,,? On tuubis mõned videod ,kus pilukad näitavad ,,imesid,,. Ja kõik viimseni said pikki piilumist selle eest. Üks sihuke edevuse nõrkushoog võtabki keskmiselt 5 eluaastat. Ja vaimud ( meistrid teisest ilmast ) saavad väga pahaseks. https://www.youtube.com/watch?v=QTiNHHOJNzk

Ja üleüldse on igasugune tõestamine puhas energia raisk. Kõik hüplevad nööride otsas nagu ette nähtud. Hüvasti ÜK omand nimega eesti riigi eesti rahvas. Massi vastu ikka ei saa. Aasta pärast ei saa keegi enam arugi, mis asi on eestlane. Niuke võõraiha ( mitte viha ) on armsaks saanud. Keegi ,kes pole ise loonud , ei saa olla kommertsdirektori nahas ühtlasi ka omanik. Nii valingi omaniku esindusõigused.

Algatan petitsiooni - Luterlikud õigused Trumbile täielikuks ajukeburduseks tähtajatult ning abordiõigusteta.
https://medium.com/@DavidWAngel/how-anci...d381a5021f
Naut , sinu etteaste. Sul seal ülal käpp paremini sees. Kuda sul selle kursusega hästi? Korra ikka piilusin tuda tädi. Oli hoolega ametis et kanaldada reptoloidi suguti parameetreid. Põnev rsk ju. Eks olegi nad põlisiidsed esid. Jah nüüd ma tean , ma hakkan juriidiliselt esindama pooljumalate sodoomiat. Siis ehk hakkan sobima kah lõpuks siia gruppi. Muidu nigu traktorist filatelistide suvepäevadel. https://www.youtube.com/watch?v=sT9B46Cy2fQ
Ei. Loomingulisus ei võrdu empaatia ega lihtsalt tundelisus või emotsionaalsus. Loomingulisus on lihtsalt intuitiivne kõhutunne. Loomingulisus on usaldavalt riskeeriv spontaansus (soojus). Vastupidi loogilisus on skeptiline vaoshoitud kalkuleerivus (jahedus). Kusjuures kummaski domineerivad omad tunded! Kuid empaatia on poolusi tasakaalustav hoolivus südames. Empaatia, mis ei arvesta piisavalt ükskõik kumma poolusega, polegi enam tõeline empaatia. Empaatia olemusel pole samuti midagi pistmist sellega, kus igasugune elu duaalne loomus on kadunud, kuna see oleks juba lihtsalt surm. Igasugune täielikult mitteduaalne elutaju on üsna ebareaalne, mis seetõttu lõppeks peagi fataalselt. Isegi kõige väiksem imetav beebi teab et rinnapiim on hea ja tühi kõht pikalt on ohtlik. Seega empaatia tegelebki näiteks naudingutunde ja ohutaju tasakaalustamisega. Nii kui psüühiliselt jääb alles vaid üks, siis on peagi kogu elu pekkis... kas õgid end lõhki või sind süüakse ära.

Nagu looduses kasvavad puu juured ja võre mõlemad koos, nii kasvavad ka jahe loogilisus ja soe loomingulisus paralleelselt. Kuid seda vaid siis kui puu tüvi on keskse empaatilisusega paigas! See on tasakaalustatud hoolimine millest iganes, millele parajasti oma tähelepanu suunatake. Kui mingil põhjusel kasvab üksnes puu võre, siis peagi tuleb elus tagasilööke, ja peab hakkama kasvatama puu juuri, ja vastupidi. Aga üksnes ühes või teises suunas pole reaalselt võimalik pikalt toimida. Ja taaskord, ei ole kumbki poolus siin reaalselt seotud üksnes meheliku või naiselikuga! Kuigi Taoismis on pigem Yin üheselt naiselik ja Yang mehelik, siis mina absoluutselt nii ei leia.

Sinu kunstniku näide ei päde samuti, Lokster. Esiteks, kunsti saab teha nii loominguliselt, kalkuleeritult kui ka mõlemat tasakaalustades. Ja nii on suht iga valdkonnaga. Teiseks, iga tegevus võib saada kunstiks, kuna see tähendab oma sisult oskust, olles ühtlasi vägagi kalkuleeritud. Need kes tõelises kunstis kalkuleeritust ei näe, ei jaga ka kunstist (mistahes meisterlikust oskustest) ise suurt midagi. Kõigest sellest arusaamiseks on aga tarvis tasakaalustavat Südamekeset, mille poolusi ühendavast hoolest sünnibki tõeline kasv maapinnalt madalaimastSmile
Ok. Sul on õigus nagu alati. Poliitweebi adminn on tänulik õigemate tõdede eest. Mulle see linnaväljaku araabkultuuri puupeenar mitte ei istu. Jäägu karjased lambukeste juurde ja kadugu hea ja halb rõõmsalt ühtesse viskudes. Arvesti on mõlemis otsas. Ressursside lõppemiseni.
https://www.youtube.com/watch?v=Hju17fXI...Rttp_OVCFw

Valgus võidab.
Huvitav on see, et nüüd oleme kahvlis kogu täiega. Tšuudidele tegi otsa peale õigeusklik slaavlane. Siis tuli kirik araabimaalt. Seejärel võttis ressurisid üle skandinaavide õigevereline eliit ( mets ja kaubandus-pangandus ) ning nüüd tahab lääne kristlus kah veel noosi saada. Ida, lõuna, põhi ja lääs.
https://www.youtube.com/watch?v=o4uFSJQEtPU
https://www.sevensistersmysteryschool.co...net-earth/ Väga põlispoliitiline teema.
Teemale punkti panemise mõttes selgitan veelkord keskme, ülakeha ja alakeha olemustSmile

Maa ja Vee elemendid asuvad ülakehas (põhiseos puu juurte poolusega), Tule ja Õhu elemendid on alakehas (põhiseos puu võre poolusega). Elu erinevates olukordades lülitub üks või teine rohkem sisse. Samuti on erinevatel inimestel harjumus kummalegi poole rohkem kalduda, või siis hoopis püsida keskmes. Tasakaalu otsitakse ja leitakse ikka Südamekeskmes läbi üldise hoolimise (põhiseos puu tüvega ja vajab kulgemise fookust). Südame empaatiaga tunnetatakse ja otsustatakse laias laastus, kas miski on vajalik või mittevajalik, oluline või mitteoluline, sümpaatne või antipaatne, kasulik või kahjulik. Uudses või ootamatus olukorras võib siin tekkida paigale kangestus ehk otsustamatuse tunne. Seega südamekeskme olemus on üldiselt alati vähemalt duaalne, kuna just see annabki valiku vabaduse, millest sünnib üldine elukasv või häving!

Jahedam ülakeha on rohkem muretsema kippuv, kuna elus lähtub kindlust andvast loogilisest struktuurist (vajab teatud korda). See pool domineerib peamiselt kui tegutsetakse omale enamvähem tuntud maailmas ja kõige võõra suhtes ollakse pigem väga skeptiliselt häälestatud. Aga nii kui kohtutakse mingi ootamatu ohu või uudse olukorraga, kus lihtsalt distantsi hoidmine enam ei rahusta, siis segadustundest pagetakse peitu plaane hauduma. Taoismis on nimetatud seda Yin poolust ka kui Omanik, kuna tema külm loomus piirdub kõige eelnevalt teada-tuntuga ja peas juba valmis mõeldud protsessidega. Siin on domineerivaks emotsiooniks kurbus või hirm.

Soojem alakeha on pigem muretult usaldava loomuga, kuna lähtub vahetust ja loomingulisest seiklushimust (vajab teatud kaost). See pool lülitub enamasti sisse, kui satutakse kuskile suhteliselt tundmatusse areaali või olukorda. Neile tundub kõik oma ja tuntud pigem igav ja tüütu. Kui kohtutakse mingi väga ebameeldiva olustikuga, siis tõenäoliselt astutakse sellele sõjakalt vastu. Taoismis on nimetatud seda Yang poolust ka kui Külaline, kuna selle kuum loomus piirdub eelnevalt vähetuntuga ja kõhus vaistlikult tunnetatud protsessidega. Siin domineerib viha või rõõmu emotsioonid. Selle pooluse kaoselisus pole mõeldud halvas tähenduses, vaid just vahetu spontaansuse tähenduses.
Ma tean su tegusid, et sa ei ole külm ega kuum. Oh oleksid
sa ometi külm või kuum!
Aga nüüd, et sa oled leige ja mitte külm ega kuum, sülitan
ma su välja oma suust.

http://lab.piibel.net/Ilm-3.html

Ja nüüd ma sülitan ja s....n su välja kõrbejumal.
------------

Ja vahet pole kas sind sööb saadan pimedas ja külmas allilmas või ainujumal lõõskavas valguseleegis seal taevas, kõht on ikka sama. Oma saba järav toiduring. Tõtake nüüd leidma endale vastandujate ja vaenajate leeris oma ,,POOL,, ning märatsege armageddoni tapluses ja söömaorgias kuis hing jaksab. Valige omale partei ikka südame ,,tunnistuse,, ja hingelepingu järgi. Vasakult või paremalt. Konservide seast või liberite keskelt. Unusta vastutus, tasakaal ja mõõt. Kes tapab ,see tapku veel rohkem. Jumal andestab. Jeesus vabastab patust.

Oo neela oma saatanlikku saba kui suhu ei märganud end palvetada. OOo ajastu ja aja ainujumal ouroboros ,kes sa läbi orgaanika end toidad ning maad valitsed ainjumalana. Sina aja jumal Kronos, kes aegade lõpus oma lapsed ära sööd.

Kui sa ei vali kohe poolt, siis Jahwe hülgab su alatiseks ning sa lähed põrguTULLE igaveseks piinlema ning kõrbepäikse paradiisi ei saa. Litse ja harfi ka mitte.

Vali KOHE üks pool.
..................................................................
Maa,kosmos ega loodus ei ole polaarne poolik pool. See on keskkodu, sünni ning surma häll.
TYRa mõõgaga su silmast läbi end raiun, mis punnitab kõikenägevana nii all kui ülailmas. Kalev tõmba käsi allilma koopasuu rahnust. TYR saa oma loovutatud käsi tagasi ning vabasta hunt.

Aga sina, suru pitser veelgi sügavamale peopessa ning tao omale otsaette risti kolm korda. Pitser on piisavalt suur et pimedad silmad katta. Olgu nad 1., 2. või kolmas. Kui sulle tundub ,et maa duaal on polaarne päike, eks keri valguse lumma nigu ööliblikas. Puhastusahju tuhaks. Vahet pole ,kas päikses või maatuuma leekides. Sul on ju vaid kaks silma, ja kaks valikut. Leiged visatakse mängust välja. Appi kui hirmus eks. Ja hoia oma elaja näljane pitser puust eemal. Su alatril oled ohvriks ainult sina ise. Taim sööb maad. Loom taime. Inime looma. Jumal oma loodud looma. Last. Nämmu nämmu tere päike. Kõrbelõõsk. Iidsed naasevad.

Tür avitust so lapse ooten.
https://www.youtube.com/watch?v=ZvoqObE2jmQ

Miks sa ei taha vaadata? Või lööb pitser luugi kinni?

https://www.youtube.com/watch?v=BY9v5jOr4BY

Kõrbevalgus tuleb sinna ,kus ,,puud,, on enne tapetud.
_________________________/\....../\
________________________.---.__.---._
______________________-"/_. .-" -___"-
___________________,=" //__/|/ / .'- _'//"
__________________/|__|_/ |___/____.-__\
_________________ ( /_/ |' ^ \__|__/__/'__\
_________________/ \_|.',=/'\\<-"-_ _|___/_,
_________________(|_=//'|/''_'", \|/.""\/__,"_\
_________________|\/'/ '|______| \/___\ \_|_|
_________________/|_|__|_____\ |_____|- _-|
_________________|/|....\ |_____\|.......| .-...'|
_________________|\|.....\______||.......|/ _ \ |
_________________\|.......|_____||........`| /' ') \
_________________|\.......\:::::::\,==-_....|/ / _- )
_________________//""*=,.........,=" \....-...|//....(
_________________|..,=-,".......' _,=-,....../\ //"\ )
_________________\< '(G) >.........< (G)'> /);;;)||
_________________/..`"""'..|..'.........`""".....||//)||
________________ |..................................\ | |
________________ '..........| |.......................).|
________________ '..........| |..................'",/...|
_________________'..........| |.................../..._|_
_________________\........(\_/_.).......-.......|....|
_________________ \..\.............../.............|
__________________'......__ ____ ..............|
___________________'....' _.___ '............../
__ _.-............[l...........\ :. \/...\/.:...........|
___"_\......[<><>].......\ .../\__/\............|
__|__|...........|l.............\ -_.._ _-.......-'.....|
__|___\..........h"a............\.'""""'.........'......|
__/____"-. _.-"l_3..............'.,,,,,,,,,-'..........|
__/______" ___/"................'.___.-'...........\
_|_______ __.-"-----------------:..................\
_|_______.-"..........................|.....|........../..\
_|_____/.............................../| |...|........./....'.
_\_____|
__|____|
__/____:
__|____|
__|____\
__|_____|
__/_____\
_/______|
_"-._______-"

Pimedus. Ja nüüd mõtle ,kus asub aasia vaim ekvaatori ja põhjapooluse suhtes. Ja siis vaata kus me elame ja kus meie juured elavad.

Olen olnud täiesti eksinud mõnikord autoga kusagil kesklinnas. Ja ka euroopa linnades ,kus siltegi ei jõua-oska lugeda. Peas keerleva ähmi asemel on olnud kasu hoopis lahti laskmisest. Puhtalt kõhu ,,tunde,, pinnalt ja intuitiivse tajuga sai alati asjad korda. Ja politsei patrullidega samuti ( mõnetine ohutunne ). Auto juhtimisel lasen tagumikul tunnetuse üle võtta ka kõige libedama jääga. Samuti olen närvilises liikluses jalgsi kulgedes kasutanud silmade asemel hoopis kõrvu ja kõhtu. jne.

On igasugu tehnikaid kuidas taasluua momendid kui oldi eelmises elus ( des ), ema üsas, sünnimomendis või ka ise sünnitades või...... Ega ikka ei saa mees mingi tehnlise tabeliga taasluua nt. sünnitamist. Kogemus ei piirdu pildikeste veeretamisega mälupagasi mõttemängudes. No kui sul ei ole ligipääsu naisaspektile või ka empaatiale või kaosele ,siis sa ei saa asendada seda loogika nurkadega. Lepi sellega. Kage proovis siin kaua aga loobus. Ju siis pole sul hetke kehas oluline see suund. Seega tegeled vale asjaga. Vaimlemine. Pühendu kaasa antud vahenditele. Sa ei ,,taju,, oma kohta ja juuri. Sinus puudub täiesti selle koha vaim. Püüad end sobitada olemasolevale puule. Nagu kogu võõrast vaimust kantu seda teeb. Ja terve armee inimesi teeb seda siingi. Kogu vanaka seen püüab nii end laiendada. Seni kuni selle süsteemi alfa võrk ei tee järeleandmisi oma emanda alt , ei saa keegi ligipääsu juurtele. Mõõt ja tasakaal on ainus ,mis ukse avab.

Järgneva võite vahele jätta. See on spetsiifiline tellimus.

Lõvilitsi proge - ,, Minul on ÕIGUS ( peaseen lubas ) kõigile ja kõigele ,mis tahan. Mul on õigus võtta ja saada kõike ,mida ihaldan. Kui ma ei saa ,siis võtan jõuga ja võimugakõike ,mida soovin. Mul on õigus söögile ja sööki valitsen tugevaimana,,.
Lõvi usub ,et ta omab elusa üle omaniku õiguseid. Peaseen teab väga hästi ,et ta pole ise midagi loonud. Ta ,,kõigest,, tahab igavikuni hoida tiputrooni. Siuke on proge. Ressursist lõpuni sõltuv ja paisuv püramiid. Sööb end lõhki ja kõik hakkab otsast peale. Väga tihkest, venivast, tardunud, aeglasest........ mateeriast. Aga mitte kuhugi ei saa pugeda vastutuse eest. Kõik eelneva ( jumalad k.a. ) ees jääb vastutus. Oled see, mida sööd. Ja nii peab ta tagama ka eelneva suunad. Sund on aga alati ikkagi isetäituv enesetäius ( lõvi kiskja üsa) . See päädib sellega ,et paugus rebib iga sisalduv komponent kõik omadesse ,,allikatesse,, tagasi. Nagu isegi aru saad, siis see on vastupidine tulem kõigele. Ja siis kõik see ,,mina olen,, rakustik põrutab algosadena otsast peale. Vaata tähe sündi, elu ja lõppu. Otsast lõpuni. Mateeria ja antimateeria ning valgusosiste ja tume aine põimuvat kooselu. Suur ja väike vahelduvad , spiraaljas kordumine - tsüklid. Ega siin olegi väga midagi lisada. Igal ühel omad proged ja omad ,,omanikud,,. Aga võiks aru saada ,et kosmiline loodus hakkab vastu ja kunn on kõigest suurema jõu jääkjunn. Tulemiks on õiguste ära võtmine. See -,, lõvi järab oma saagiga kõrvuti võilille,,. Õigus ,,looma,, süüa, asendub õigusega ainult veel taime süüa. Eks ikka igaüks teeb valikud, kellemille esindatud jõududega mida luua. Teisenda lõvi tähemärgini kui muidu ei saa. selle ülevõimus ju ajastu liigub ( ekvaator). Vaimne areng on see kui lõvi oma uhked ,,voorused,, ja puudused tasakaalu viib. See kes ,,toiduga,, mängib ei ,,tunne,, jah oma söögi ,,sisu,, ega olemust. Ja see on see ,miks mõni kougib vaimsustest ainult õigustused sõdalasteks saamise teel aga arengus edasi jõudnud pühenduvad buddhalikule kaasTUNDELE. Ise ju teed endale lõppkokkuvõttes. Sõnnikust saab põrm. Põrmust taim. Taimest loom........... Kui vaadata delfi silmadega siis vaimumaastikule tulebki varsti üks kontsentraatjumal. Ei mingeid allahhe või jehoovasid. Mida kauem senine jhwe vanast kinni püüab hoida, seda rohkem hävib ressurssi ning madalama baasi pealt saab olema uue juhi konkurss. UUt tsivi hakkab kandma erakordselt tihke keha. Seedimine saab olema ultraaeglane. Seega ellujäämine pole enam primaarne teema. KULD ajastu heh. Kilpkonna mentaal ,kus sigimugipage on tagaplaanil. Kõik venib ........tuhat aastat ,,rahuriigis,, rõõmsalt neandertaalina. Ja kõrgelt tudisevast ollusest sellesse kukkumine hingede plaanis saab olema oi kui õudne. Kuid see on lill isegi kuna on ikkagi arenguõigustes. Ja siis teeb iga hing kõik ,et pääseda ,,paradiisist,,. See on eedeni aiaks olemisest ( mineraalbaas) ja käivitub jälle proge - ,, söö mind , siis saan ,,tõusta. Tule uss tuss turris ja kanna mind puusse või seemnesse,,. Kogu see päikseline filoss ju muud ei tahagi - sulada ainuvalitsejaks või saada ise selleks.
Vanakas ju suurustas ,et temast saab vähemasti euroopa kuningas. Valgustunud ainuvalitsejate monarhia alfa. Jah aga selleks peab lõvi koos seenega ,,jumalikust seedekulglast ,, läbi ka käima. ,,Tugevaim ( väikseim ) viirus sööb seene e. lõvi. Kosmiline taplus. Ega viirus muud teegi kui paneb perse rakkudest ja DNA-st kõik, mis mõõdust ja tasakaalust väljas. Nagu seal Gatesi videos. JHWElik väljavalituse geneetika eemaldatakse nii viiruse, testi, ravimi kui ka vaktsiiniga. Ja järgi jääb ultra ainujumal. Sest kogu suppi ihaleb saada endasse vaid 1 väljavalitu. Ülejäänud viiakse 0 i. Jumal saab süüa vaid sobilikku ..e seda mis on üle. Mõõdust ja tasakaalust. Ja sööki saab kasvatada ja paljundada kah. Kõik usuvad, loodavad ,et just tema ,,omanik,, valitakse välja . Kurb küll aga KÕIK eelmised pannakse nahka. Ka jhwe. Kogu täiega. Oi pimedaks läheb hihhiii. Aga hoidke kasvõi detsembris slimad delfist kõrgemal.
Jõuväljade, pooluste ja väeallikate vahetuses võidab see ,kes liigub-viibib miinus-negatiivse alumise suunas. Hetkel ja hetkes. Ei need lõpuaja ,,jumalikud,, vaimud ei LASKU maale. LANGEVAD nagu mädaõunad ja täisöönud puugid. Oi johh. Jessu kes ,,tõsteti,, põrmust kunagi tuleb õigel ajal ALLA. Langeb , siis saab kiriklastele nalja kui palju. Antimateeria tumeainest antkristusena. Siis läheb ikka väga valgeks jah. Sajab tähti ja tuld tõrvaga koos maha. A see pole minu lugu. Mina pole selle raamatu osa pitserit lahti murdnud ega oma lepingut. Murrab see ,kel esimene aadama pitsat otsa ees.

Meri, kotkas, muna, maa, karu. Nii see aeg alati algab. Hällis.

Vist läksin liiale. Ei maksa ikka inimsilmadest kaugemale minna oma jutuga. Isegi homset ei näe enam inime kui delfi ei näita ette.
Äkki siis meenub human,,oidile,, ,miks tal pole kihvu aga on mäletseja hambad.
Nii kaua kuni inimese hing viibib aja mõõtmes, ta ei kehastu ,,alla,, poole. S.t. loomaks või taimeks või vetikaks jne. Humanoidne areng on ainult ,,edasi,,. Mõistuse tee ei ole tee edasi. Vaimne on. Aga seal ,kus hing on ajatus võib ta sisenda ükskõik millise kogemuse väljendusse. Lõputult.
Miks on ekvaatori ümber tendents vegan toitumisele? Ja liha söömine on utra valikuline? Ja miks jhwe pani nahka ka lõvi enda? Lõvil üks puha ,keda süüa. Siga lausa lemmik. Noja miks on siga araabidele see ,mis ta on?
https://rahvuslane.ee/eesti-islami-kesku...ni-juhtum/

Miks araab sõimab koeraks kui tahab ,,madaldada,, vaenlast? Kes sõidab põhjalas virmaliste maal kassikaarikuga, kes koertega jahil käib, kes aga sõjavankrit metssigadel vedada laseb? Kui lõvi on põhjas oma töö teinud ,siis tuleb kunn ja paneb ta enda nahka ja saab selleks ,mida sõi. Viirus on viimane võitja. Püramiid vajub koos poolustega kreeni.
Sass porises enne surma ,et jumal on seanägu. Siis lõvi oli ju see, keda sõi.
https://norse-mythology.org/gods-and-cre...ses/freyr/

Ja kõik taandub ürgsele sõjale. Vaanid ja aasid. Vahelduva eduga.
Mõistus on tapvamgi veel kui tunnete kaos. Tunded on igavikulisele ürgalge tuumale lähemal kui mõte. Isegi emotsioonid on lähemal. Mõistus on lähemal ,,jumalatele,, ning on ka jumalaid ületav jõud. Mõistuse mõte, sõna ja tegu on võimeline tapma vaimu, terveid ilmu ja ka jumalaid. Vaimses arengus on vaimu tappev mõistus üsna ,,madal,, baas. Jaha aga kuidas sa selgitad looma demoniseeriva jumala pitseriga inimesele ,et kõigepealt ei olnud SÕNA. Tunnetetst sõnani kulus ikka hulk energiat enne.

Ja mis puudutab sae startereid, siis ise teed , ise saad. Kui ei õpi andma , saadki ainult ,,valget hiinlast,,.Või meeldibki skisona maski panna? Kui sõna võtta ei taha , siis ära looda küllusesarve või nisa. Zeus istutas kunagi iga risti ristmikule Hermese ,et see igalt valgusekandjalt kotkaga rebiks maksa. Toorapojad armastavad kusskussi. Ikka veel hoolsalt Zeusi päikse rõõmuks välja imetud infojupid, mida kandikul isandale kanda........ jumalailt näpatud teadmisi inimestelt võttes....... Pole ükski jumal siiski looja ning ilma Mimiri peata ema üsas ,pikka pidu ei ole. Ega enne aru ei saa kui kulg praetaldrikul ja omalt sisselõigetega rasvad välja lastakse. Valu suurus on võrdne kokkutassituga. Skiso saab peatada enda sees mitte väljas. Kõigest tuleb endas õigused kehtestada. Aga seni .......maitsete keldrikakanditele üsna hästi. Ütlen kõigest VÄEst, kerige perse selle kõige madalamal tasemel. Ja jumal on teil sitt ja saamatu kuna luua ei mõista aga loodut kritiseerida oskab küll. Mida peenist ta teil nii niru oli ,et nüüd eesnahka ,,parandades,, püüab targem olla? Ei saanud aru? No vot ,ei hakkagi. Lootke edasi ,et teie võite sundida või ,,käivitada,,. Peajalgsed molluskid. Mida vaaginat te sipsite. Elaja laseb lahti ikkagi päiksepoeg ise kuna küna on lõhki ja teisti ei saa. Kuda see supermina teil niiiiiii näljane küll on? Te ei tea isegi kummas suunas te liigute. Mina otsustan ,seda. Tõmbasin teile kiriku käima, eks toituge sellest. Mida olete ,seda saate. Sina oled......
Ja taaskord ei, Lokster. Tunnetekaos (loomingulisuse intuitiivsus) ei ole lähemal ürgalge tuumale, kui seda on mõtetekord (loogika struktuursus). Küll aga on näiteks putukas lähemal ürgalge tuumale võrreldes kõrgemate loomadega. Putukal on olemas nii loomingulisus alakeha kui ka loogilisus tema ülakehas. Selles mõttes kasvab tundekaos ja mõistusekord inimputukate Allilmast, inim-loomade Keskilmast kuni Ülailma inim-jumalateni välja paralleelselt koos. Sedasi ajas evolutsioneeruvad loogilisus ja loomingulisus annavad kõrgematele organismidele justkui üha rohkem valikuvabadust, kuid samas tõesti ka kaugenetakse elementaarsest looduse lihtsusest. Kusjuures inimesed võivad siin olla laias laastus üheksat erinevat tüüpi - ehk nende kolme kombinatsioonid. Näiteks kui minus domineerib Allilma inimene (instinktid), teisel kohal on Ülailma inimene (süsteemsus) ja alles kolmandana kasutan Keskilma inimest (emotsionaalsus), siis see näitab milline on minu üldine harjumusaktiivsus kosmilises arenguspektris. Kusjuures ajas võib inimesel see aktiivsuse tähtsusjärjekord väliselt muutuda, kuid enamasti on lapsepõlves väljakujunenud mustrit sisuliselt üsna raske muuta. Näiteks kui algselt on Keskilma emotsionaalsus neist kolmest ikka kõige vähem aktiivne, siis suht ebaloomulik oleks korraga püüda muuta see püsivalt primaarselt aktiivseks. Kokkuvõttes piisavalt eluterve oleks aga see kui neid kõiki kolme üldtasandit endas teadvustada ja vastavalt vajadusele kasutada, aga mitte ühtegi neist kuidagi halvustavalt demoniseeridaSmile
https://www.sciencealert.com/this-bee-is...byDSrC3m84

Ja nüüd mõtle, miks on loodus alati inimesest ,,kõrgem,,. Human ÜK püüab kopeerida absoluuti. 5+1 soolisus on kõikides kultuurilugudes olnud, kuid ainult viimane religioon suutis selle demoniseerida, sundides ,,reguleerima,, loodust. Looduses toimuvad kõik ,,lülitused,, vastavalt kestliku tasakaalu nimel või kohanemise tõttu. Et ei toimuks üle ega alatäituvust. Ja sellest enda ülimuslikust ,, ma olen jumal,, ongi tulnud soov elada alati teiste eest, mitte enda. Jah aga kuningannasid saab olla vaid üks.
Vat selles on sul küll õigus - teadvustuda. Mõistus ei võrdu teadvusega. Kivil on ka teadvus ja arenguproge. Buddhalik nirvaana ongi selle ürgalgse saavutamine. Kõigest. Miinimum mõistust ja ego. Ma ei demoniseeri mitte midagi. Dejavu. Olen püüdnud nii mõnelegi gurualfale selgitada nt. seda et ego ja egotus on ainult siis käsitsetavad kui neid suudetakse eraldi saavutada. S.t. teadvustuda. Alles siis saab hinnata nende koostoimet või vahelduv-põimuvaid olemusi. Ja kõik mida need suured ,,õpetajad,, suudavad välja pressida on mingid loetud ja kokku analüüsitud arvamused, mida võiks või peaks olema see teema. Mõistust see välja lülitama aga ei aita. Toon välja kõige sõnakamad neist. Üks hakkas tõestama ,et ego on vaimu ( mitte hinge ) kaitsja kõige ohtliku eest. Igavikkulist vaimu peaks kaitsma mõistus? Ma rohkem ei kommenteeri.
Teine taob seda piibellikku ila ,et inimene on jumalik aga loom on kõigest need ,,3 alumist instinkti,,. Ühest loodusloomast ühesõnaga miinustab ,,lolli,, loodusesse aga teisele plussib vaid ,,kasulikku-meeldivat,,. Kõige selle juures ei vähene ega paisu siiski ka kõige ,,kõrgema jumala,, abil miski. Religioon ju püsib usul ja lootusel.,,Tahan, ihalen ja soovin oma sümpaatilise mõistuse tõeks osutumist , pluss õigus ja õiglus peab isekust toetama,,.
Tal puudub võime teadvustuda oma enda algetesse ning siis püüab mõistusega neid asendada. Nii ka sina püüad täita loogilise tuletisega teadvusnurki. Et midagi teadvustada, tuleb suuta täielikult muudest nurkadest lahti lasta. Sealt siis need dmt, meditatiivsed või transilikud tripid ja muu. Miks inime kogeb ,,ebamaiseid,, tasandeid siis kui ta on audis? Raske haigus, narkoos, shokk jne. Alles seal jääb lõputult mulisev pärdik kuss. Mitte keski ega miski ei ole inimesega võrreldes ala või üleväärtustes. See mida ümberringi näed kasvõi selle poliitika ümber , ongi loomalik liigivaimu infoväli. Puhtal kujul kolm alumist põhiinstinkti. Sigi - see ,,valge konservatiivne,, rahvusluse säilimine ja trad. pere, abordiseadused ja laste elu reguleerimine. Homovaen. Mugi - mugav turvaline tarbimismajandus ja ressursside lõputu vajadus. Page- pagulasteemad, sõjad, pahad naaberriigid, konkurents jne. Poliitika on primitiivvajadustel kügelev karjaloomus. Ja ma ei demoniseeri midagi. Mida looduslikum ,seda kestvam. Sitaks läheb siis kui see ,,loodusest,, end targemaks mõtleb. Nii ei näegi ta omi vigu vaid ajab oma neandertaali jonni.
Ära omista mulle omi ala ja üleväärtustamisi. Kui võrrelda seda maailma majaga , siis elanikel peab olema see kõigi jaoks toimiv. Ei saa hakata peale tugitoolist ja telekast. Ja ei ole maja mõnus kui kõik tahavad elada ja ehitada päiksepoolses küljes. Kõik ei mahu ülakorrusele. Kõrgusele peab vastama ka vundament. Ei saa loota ,et vett ja sooja ,peab keegi sinu asemel kohale tooma jne.

Ei ole olemas monopoolset ,,ülemist inimese jumalikkust,,. On ainult inimese ülevad unistused. Kui pole olemas seal ülal mõistust, siis milliste parameetritega ta loodab seda olla? Ikka püüab inime jumalalt välja lunida erandit ,et saada oma välja ,,mõelduga,, väärikat autasu-paradiisi. Ja kui ta kukub teise ilma, siis lahustuv mõistus toob kaasa hoopis põrgu. Kogu filoss pudeneb koos hingega viirastuseks.
Kuue soo puhul mõtleb inimene oma rikutuse tasemelt. Kes mida sugutiga teeb. Et kiskjakarjas on sigimisõigus tihti vaid alfadel, peab loodus normlaaseks( lõvi). Hundil on trad. pere. Lõputu läbisegi sigimine on loomulik saakloomadele. Kiskjakarjas on ülesehitus sarnasem mesilastele. Keegi on amm, keegi valvur, keegi sõdalane,keegi jahimees jne. Ehket, inimkarjas ei ületa mõistus enamasti alumist suguti ,,aju,, kui ta hakkab toetuma religioonile. Igasugune , suguvõsa, inimsoo, seksi, rahvuse, rassi teema on ainult üks ,,tasandist,,. Ja loomulikult on see vajalik ning oluline, kuid................. et see poleks põhiteema, on oluline ära näha MIKS on see enda tõttu saanud nii oluliseks. Kes on süüdi ,et rahva vaimsus on langenud hamstri tasemele? Karu ja hundirahvas? Või siia tassitud lõvi mõõdutundetus? Delfit avades jääb mulje ,et hamstreid on hakanud üle röökima üldse FB tarakanid.
Niivõttes on need ,,looduse kroonid,, kelle arust loodus on hingetu, elutu või jumalavaimust ilmajäänu, kõige madalamad olemuselt. Üleolek tuleneb ainult mõistusest, unustades et see on loodusest antud ja looduses olemas. Mõistus tegeleb puhtalt ego troonil hoidmisega. Looduses aga ei ole miski kõrgem ega madalam. Ei tunne ta head ega halba. Ta pole ,,minas,, duaalne. 1 tuhandest saab aru, ülejäänul käivitub ikkagi ,,üleolek,, kuna ollakse veel piibli primitiivsuses kinni.
Kui valge mees tahtis minna mett röövima, siis on väga emane nüüd vinguda, et mesilased tigedalt taga ajavad. Kuna naine seda palus, siis pole eriti tark mesilaste kallal tänitada.
See kuus sugu on asi, millele ma jätkuvalt poolehoidu tunnen, hoolimata kõigest, mis ma siin kirjutanud olen. Nii oli tõesti rohkem või vähem väljajoonistunult kõigis kultuurides (mida tean). Kuid üks väga oluline erinevus on praeguse sooõpetusega (31 sugu või veel enam). Alati on olnud kõige tähtsamal kohal mees-naine perekond, põlvkondade jätkuvus. Varasemalt naine-tütar-laps vormis, mis hiljem patriarhaadi levides moondus isa-poeg-pühavaim. Kusjuures ma olen kuulnud ühe eestikeelse usutegelase suust, et pühavaim on algselt naine olnud, kuid ma ei ole suutnud leida seda kohta, kus ja kes seda ütles.
Perekond võis olla väga erinevas vormis, nt austraalia aborigeenide vorm, kus noor mees elas koos vana naisega, ning noor naine elas koos vana mehega, mingil hetkel toimus paaride vahetus, nii et seksuaalsus oli tasakaalus ja elukogemus oli ka paari peale konstantne ja piisavalt suur suurus. Aga põlvkondade jätkuvus pidi olema tagatud, sest teised meie ajani ei jõudnud.

[Pilt: two-women-and-child-group-of-ivory-sculp...d479641101]

Igasugused muutsood ja muu selline on neis ühiskondades nö nende inimeste oma isikliku jõu pealt, mitte ühiskonna poolt ekstra soodustatud (keelatud mitte, aga mõnel juhul mõneti halvustatud ja samas kardetud/austatud). Kui sa oled nii tugev isiksus, et kannad oma rolli välja ilma ühiskonna täiendava toeta, siis oled sa oma rolli väärt. VigalaSass ütles, et nähtava soo vahetus on kaitsemeede, petukäik. Seda tean oma noorest põlvest reaalsest elust ülihästi, kui ikka öeldi et vot üks poiss tegi (pättust), siis mina tüdrukuna pole midagi teinud wink

Lokster Kirjutas:...

Ise kustutasid? Või on hakatud kustutama mille mõistmiseks aru lühikene? Q11 puhul korda paar märkasin sellist kommet.
Tõenäoliselt iga putukas tajub oma väikese mõistusega mingeid mõnusid ja ohtusid – instinktiivselt tahavad elada kõik! Isegi teatud puud eritavad mingit keemiat, kui sõralised tulevad nende lehti sööma, andes sedasi ka teistele lähedal asuvatele puudele ohust teada. Seega taimel on samuti mingi tasemega tajuv mõistus olemas. Võib olla hoopis kogu loodus sisaldab läbivalt vägagi duaalsust - subjektiivset „head ja halba” - ilma milleta poleks võimalik elus üldse püsida. Igasugune olelustaplus on metsikus looduses nii olemuslikult sees, et hinnangulisest duaalsusest lihtsalt polegi elus võimalik kunagi reaalselt vabaneda. Jah, võibolla kuskil äratõusnud Ülailmas tõesti unistatakse mingist rahvaste ja liikide totaalsest vendlusest, mida paraku reaalselt mitte kunagi ei tule. Vaid Ülailmas võib inimene täiesti utoopilist mullijuttu mitte-duaalsusest puhuda, kuid isegi sellisel juhul vastandub see duaalsusele, mis on jätkuvalt varjatud duaalsuse loomine mõistuse poolt. Vähemalt mina pole küll kuulnud et (Allilma) looduses oleks ükski olend end vabatahtlikult surnuks näljutanud, küll aga pole see üldse võimatu end sõgedaks mõtelnud (Ülailma) inimesele.
Iseendaga rääkimise nurk? Dialoog vast eeldaks mõlema poole austamist, näiteks postitused võiks alles jätta mitte ära kustuda?
Mannu, kas sa ei oleks nii viisakas ja looks Pimeduse ja loksteri filosoofiast uue hästi rasvase ja targa teema selle asemel et nende vaidlustega üht populaarset teemat tappa, kas pole arusaadav miks just selle teema alla siinsega mitte eriti haakuvat tarkust topitakse.
Väga paluks teema veidi puhtamaks teha teemavälistest juttudest mis tapavad teema populaarsust ja arusaadavust.
Mannu. Võid kõik mu postitused likvideerida. Mitte ümber kanda aga kustutada. Lööme weebi ikka korralikult mölast vabaks.
Siis kui jhwe juba koolemas on , naasevad kõik tema poolt alla ilma tapetud ning pannakse paika ,kes kuhu. Kelle koduks jääb see roheline maamuna ja see kellele meeldib kõrbenud planeedikäkar..............valguslinnades seal orioni udus ja mujal. Ega keegi sunni. Kui see EMA ei meeldi, siis antakse sobivam. Eks kodu peegeldu ju silmades.
Lokster, sa ei tea, kui palju ma omadega Ameerika mandril olen.
Tsitaat:Ei Mannu. Sinna ei ulatu isegi mitte aja LUGU ,kus mina elan. Kui sa nüüd saaksid korraks tõsta silmad natuke kaugemale. Ekvaatoril on alati kõige kõrgemad ja päikselisemad jumalad. Jumala vägi võrdub ohvrite arvuga. Loodusvaimud muudeti kurjaks seeaegu kui neile hakati inimihu ohverdama. Puhka vahest oma pead ja mine ameerika mandrile. Uuri loe. Maiad, asteegid, tolteegid, inkad........neile kah meeldis paganaid ohverdada.

Siin ma näen paganate definitsiooni erinevust. Inkad ja maiad jt ei olnud ainujumalakummardajad.

Inimohverduse ja ekvaatoriga on nii, et see seos ei ole päris võrdeline. Nt Peruus inkadel ja ka varem, oli inimohvreid arvuliselt vähem kui ekvaatorist märksa kaugemal asuvas Mehhikos (asteegid ja nende eellased-kaaslased). Enda jaoks lahendasin asja nii: kõrgmägede külm kliima Peruus ei lasknud inimestel paljuneda nii palju kui Mehhiko sobivamas kliimas (tõsi džungel oli vast liiga niiske, kuid Keskplatoo pealinnadega oli ideaalne) - ja inimohverdused olid üks rahvastiku hulga reguleerimise vahend. Inimohverdus tekkis koos põllumajanduse tekkega. Kütid-korilased sigisid niigi vähe ja üleliigsed lapsed lihtsalt unustati kuskile või söödi ära. Sumerist ja Egiptusest pole teada arvukaid inimohverdusi, kuigi päike oli seal kunn. Ma ei tea veel põhjusi, oletatavalt võis olla see, et tootmise tehniline tase oli ikkagi nii kõrge, et ei tekkinud inimeste ülejääki. Edasi assüürlased aga juba hakkasid sõdu pidama rohkem kui egiptlased ja sumerid.
Inimohvrid on olnud igal pronksiaja rahval. Ja paraku ka rauaajal eestlastel ja Skandinaavlastel, ja keltidel. Skandinaavlastel igale jumalale ohverdati omal viisil, Odinile poodi, kellelegi (ei mäleta kellele) uputati kaevu jne. See oli üks põhjus, mis kristlus humaansema usuna võidule pääses, kristlastest naised ostsid ohvreid välja. Euroopa ja Lähis-Ida kaotas oma rahva ülejäägi sõdades, sõdu hindasid nii kristlased, muhameedlased kui ka paganad (eriti skandinaavlased) - aga seda alles siis kui rahvas enam hästi omale maale ära ei mahtunud.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17(current)
  • 18
  • 19
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne