Küsitlus: Mis on EKRE lagunemise põhjus
süvariigii manipulatsioon
4.76%
1 4.76%
liigne autoritaarsus
47.62%
10 47.62%
osade soov saada valitsusse
33.33%
7 33.33%
liiga palju perekonna liikmeid on riigikogusse sokutatud
9.52%
2 9.52%
mingi muu arusaamatu põhjus
4.76%
1 4.76%
Kokku 21 häält 100%
* Hääletasite antud valiku poolt. [Näita tulemusi]

Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EKRE lagunemine
Mis on põhjuseks? Ligi 12a sai tegutsetud ja enne EU valimisi, just ENNE läks tüli nii suureks, et enam ei mahutud ühte erakonda? Kas süvariigi "pikk käsi" või puhtalt isiklikud emotsioonid ja soov domineerida?
https://www.youtube.com/watch?v=bcgKn0SXr1M
Kalle Grüntali versioon "asjast". Kas aga tõde, pool tõde või vale? Selles on küsimus. Miks visati Calamus ja veel osad enne välja, saaremaa esimees kes  andis E valimised kohtusse ka visati välja. Ehk välja sai visatud nii radikaalsemad kui peavoolule sobilikumikud esindajad. Nagu kunagi prantsuse revuluutsia aegu või 1917a vene revoluutsia aegu kus nii radikaalid kui normaalsuse pooldajad likvideeriti. Siis võeti pead maha sõna otseses mõttes, nüüd aga lihtsalt väljaviskamine. Like Kas osad tõesti on ainult omakasu peal väljas? Hea palk ja mönus elu! Kui oled n.n. "poliitik" siis enam millekski muuks ei kõlba, oled ka endised oskused kaotanud ja kõlbad ainult kemmerlingi käimlaid puhastama (hea palk!) või selverisse käru lükkama Smile  ka puhastusteenistuja nõuab oskusi ja kutsetunnistust ehk koristajaks endine poliitik ka ei kvalifitseeru.  Bleh
https://www.youtube.com/watch?v=Cte-0SxmxVw
Kas kõik "poliitikud" küünivad sellesele tasandile?
Vasta

Elvis Brauer selgitab, miks tema ei lahkunud EKRE-st ja mis on ees ootamas
Vasta
Eelmisel aastal loodi - https://www.delfi.ee/artikkel/120204670/...-parandada . Vene alla sokutamine, mis läbi kukkus.

Murdus ekre just seetõttu. https://www.err.ee/1609372775/ekre-st-la...akonna-erk

Mis on see, mis lõhesid kündis? Paljudel sai sellest  tsaar Putini ja õigeusu Kirilli jalgade lakkumisest kõrini. Mida Mart ise kummardab ,seda perega ka ise praktiseerib. Kiriklik pastorlus, diktaatorlus, vajadus kõva isakese järgi, impeeriumlik üleolek. Sõna otseses mõttes on see kuradima haige Mardi mäejutlus jälk. Teadagi, talle võrdub kõik, mis vene piiri taga algab ( vaba euroopa ) ainult satanistlik pederastiaga ja Bideni kummardamisega. Kõiki ekrekaid seob üks primitiivne piiratus - mingi kaksuse eriline väärvorm. Sedap imestada kui neilt küsida , KUIDAS peaks ukrainlase või muu  eurooplase veri vähendama usa üleolekut ja ka sekslodevust? Et ameeriklastel hakkab lõpuks kahju või? Sada süütu ukri tapmine suretab mõne pede usas ära või? 

Uus erakond paneb rõhu aga just EUROOPA vabaduse säilitamisele ja oma  maa, rahva , kodu ja juurte väärtustamisele.
Tsit. -.............kohaliku looduse ja keskonna kaitse. Rahvus ja pärandkultuur.............. Keegi pole seejuures maininud ,et refilikult peaks usa perset lakkuma. Jutt käib OMA hindamisest ja hoidmisest. Ekre asetas ruttu uue parempoolseks , sest mõtlemisvõime ei ületa duaalset pilti.

Lubasin ,et ei hakka enam kirjutama aga no ....................... tibladest lambad keeravad asja aina sitemaks. Ekre rotid ei tee vahet omal ja võõral. Seda naeruväärsem oli see Vurru ,,ei tohi valida kahe vahel,, jutt. Aga OMA KODU peab hoidma kõigi kolme kunni eest. Uuel parteil on potensiaali, äratada Kalevipoja vaimu. On hea ,et ekre maskid langesid ja kogu lambakari on ise end nurka mänginud. Kel silmad, näeb isegi kiriku ja paganluse osa loos. Kuremäe teemas sai piisavalt selgelt välja toodud ,et Vurr on kõike muud kui oma hindaja. Ja kui idaiha ei kummarda käib laks kõik sinna ,,ähh, refi pooldaja,, kapsaaeda. Inime kas suudab ise mõelda või allub polaarselt ettesöödetule. Eks vist niikaua see lõugamine käib , et ukrid kaitsevad sääl lääne pedeväärtusi ja bideni huve kuni võetakse ette uus riik. Muideks on ukrainas usaviha kasvanud suuremaks kui siin-fakt. Kasulikud tiblad peavd kaduma koos eliidikummardajatega. Võita saab ainult lepitaja ja siduja.

Nimetage üks konservide ideoloog -esiröökur, kes ei põeks ,,jumalast väljavalitud,, inkvisiitori sündroomi? Kivisildnik, Helmed, Vooglaid, Kingo Harri, Malle pärn, , Markus Järvi, Grünthal jne. 

https://edasi.org/179412/raju-unenagu-ma...poliitika/

Viidates uue partei väljatoodud põhilubadusele............... lambad ei oma mälu ega mõtlemisvõimet aga äkki mõni ajudega lugeja ka leidub. Mäletate hõbepaju kampsuneid? Oi kui ruttu kleepis rmk koos refiga puukallistatajatele otsaette sildi ,, ahaa, vene raudtee palgal provokaatorid, kes tahavad eesti majandust põhja lasta,,. Konservid vahtisid suud ilased pealt ja hakkasid mingi aja pärast puukaliistajaid süüdistama ,, Sorose, palgas. Koos nuteti hoopis ,et vaene Elvis ei saanud oma kohvikus pandeemia ajal saiakesi müüa. Muideks pole see looduse lagastamine mäel muutunud. Väärtuste piirjooned on nii ilmselged. EKRETIINID ei saa loomulikult jälle aru sõnagi mu jutust. Andurid teisendavad ju kõik kasu-tasu mõõtmetesse. Lambalt saabvõi kampsuniteks villa, lollilt tiblalt aga ainult sitahaisu.

Eriti siledatele ajudele - hoiduma peab KOLME isanda eest. Vürst juhib biomassi, mitte ainult ida-lääne partei poliitika kaudu vaid ka elitaarse suuna -aabrami kolmevenna religiooni kaudu ( peaissand LÕUNAST). Eks leidke ise, kas kirik PEAB juurtel võimutsema või on võrdsetel alustel OMAGA. SEllepärast lammas ei näegi kunagi niiditõmbajat. Kolm käib üle sileda kääru.
Vasta
Tsitaat:Uus erakond paneb rõhu aga just EUROOPA vabaduse säilitamisele ja oma  maa, rahva , kodu ja juurte väärtustamisele.
Tsit. -.............kohaliku looduse ja keskonna kaitse. Rahvus ja pärandkultuur.............. Keegi pole seejuures maininud ,et refilikult peaks usa perset lakkuma. Jutt käib OMA hindamisest ja hoidmisest. Ekre asetas ruttu uue parempoolseks , sest mõtlemisvõime ei ületa duaalset pilti.

Vot sellistele konservatiividele küll ainult EDU !

_______

Tsitaat:Eelmisel aastal loodi - https://www.delfi.ee/artikkel/120204670/...-parandada . Vene alla sokutamine, mis läbi kukkus.

Murdus ekre just seetõttu. https://www.err.ee/1609372775/ekre-st-la...akonna-erk

https://uueduudised.ee/arvamus/rahvuskon...tte-sober/

Räägitakse et isegi Eesti Prigozhin Kivisildnik tahtvat nüüd EKREsse tagasi..

Tsitaat:Juba ongi uue hoo sisse saanud EKRE-sse tagasiastumist kaaluv Kivisildnik: „Ludrid, eidekesed, mõõkhambulised sõjaõhutajad ja abordientusiastid ning tuulenuusutajad oleks tulnud ammu välja visata. (...) Ma ei taha toredaid muumimammasid ja sipsikuid, kes ajavad satanistlikku globalisti-ila.“ (Uued Uudised, 16. juuni)

_______
Vene propaganda sitt hakand vaikselt maha kooruma, rahvusluse pealt
Vasta
Laupäeval uue erakonna algatusgrupi kohtumisel osalenud pikaaegne EKRE liige ja endine noorteühenduse Sinine Äratus juht Ruuben Kaalep teatas pühapäeval, et sai kaks tundi enne EKRE kongressi algust teada, et on erakonnast välja visatud.
...........
Mis EKRE on reaalselt valitsuses olles oma programmist teostanud? Kütuseaktsiisi langetamine, muu nagu ei tule meelde. Või eksin? Autoritaarsus on tõesti liijast, see juba on põhja korea stiilis kus "suur ja armastatud juht" kõike määrab. Puhtalt isiklik arvamus on, et kõik poliitikud elavad ainult sõnavahust ja enam midagi muud ei oskagi teha. Parim näide ratas kelle õige tööülesanne millsele on sobilik on kellegi vihmavarjuga katmine. Selliseid on kõigil valitsejatel, lipitsejaid ja pugejaid kes esimesel võimalusel oma patrooni reedavad. Martin mida ta on peale EKRE-s oleku teinud? Midagi kirjastanud ja seegi läks nihu. Samuti enamus REF-i poliitikuid. ERE on uus partei mis keskendub majandusele ja realiteedile. Venelased on siin juba 50-ndatest ja 3-as põlvkond, neist lahti ei saa, see on fakt. Kas elada tülis või kasulikus läbikäimises? Sama on ka erakonnal "Koos" keda on süüdistatud 100-jas surmapatus. Ei ole head loota ei jewroopa ega venemaa suunalt, ka see on aksioom. Aga.......kahjuks mõlemad viljelevad shwabilikku inimvihkajalikku poliitikat ja erimeelsused on näilised: mõlemas on keemijajäljed, põllumajanduse hävitamine, vaxi pass ja digiraha konseptsioon. Nagu vaataks ühe junni mõlemat otsa....mõlemad otsad haisevad! Aga need 4 presidenti kes ei läinud covidi hullusega kaasa tapeti. Järsku eesti sugusel riigil polegi mingit mängumaad ja vähimatki iseotsustamise võimalust? Tundub (vähemalt minule) EKRE-s on esmatähtis enda heaolu (riigikogu palk ja mida annab nihverdada), kõik muu aga on tagaplaanil ilusate sõnade ja juttudega. Just selle tõttu tuleb endi positsioone meeleheitlikult kaitsta.
https://www.delfi.ee/artikkel/120301899/...eediaspinn
Vasta
1) Eesti rahvuslus ja venelembus lihtsalt ei sobi kokku, punkt. Neid ei saa ühildada mitte ühegi valemiga.
2) Autokraatlik juhtimisstiil lihtsalt ei sobi välja paljudele eestlastele.

Ükskord siis prahvatas vimm, mis kogunend salaja...
Vasta
No kui ida-lääne poole vaatamine on lollus, eks teeme siis diili lätlaste ja soomlastega.
Uuest parteist ei arva ma midagi, vaevalt ta valimiskünnist ületab. Kes seda juhtima hakkab? Harri Raudvere või? Tema ainus eesmärk on pääseda vene turule, äritseda venemaaga. Jüri Lina keeldus jutusaates osalemast, kui Raudvere ka laua taha kutsutakse. Nimetas teda venemeelseks Putini sabarakuks. Noh ja Linal juba infot leidub.
Põlluaas on papake, Karise teisik, Kuusik on igast erakonnast korra välja visatud intriigitseja-aferist, Valge on enam teadlane, mitte poliitik, Kaalep noor ja roheline, Madisson ei tule oma piimajõe äärest kuskile ja mis seal salata, 5 aastat Euroopat on Jaagu käitumist ja eriti kõneoskust lihvinud, aga Oss lööb ikka temas veel tihti välja ja pea ei lõika suurt pilti nii teravalt kui vaja. Kes selle pundi siis välja veaks ja riigikokku viiks? Võta üksiti või pundiga, neist pole Helmetele vastast!
See partei saab olema pisike Isamaa, suure Isamaa satelliit!

Lokstar//
Keda sa näed peaissandana Lõunast?Moslemid?
Ma arvan, et kõik kolm raamaturahvast. Seega läheb Kirill kogu oma komplotiga ka sinna alla. Ja ma ei leia sinu kombel, et kirik peaks juurtel OMAGA võrdne olema.
Vasta
Küll sa oled silmakirjalik aadu. Eelmisel korral sa süüdistasid mind ,et vihkan kristalsi. Ma ei talu kui võõras end upitab ülemvalitsejaks. Jah ma ei arva, et paganlik OMA peaks olema kõrgem ülemlaiutaja üle eestlase, kellele on kristlus või muu kultuur südamelähedane. Siis see ei ole enam eluterve natsionalism, vaid juba polaarne fašism. Ja ,et KES on lõuna isand...............eks täida ise see tühik paremini. KES on see, kes juhib kogu maailma biomassi läbi polaarse poliitika ja religioonistiku. KES, mis rahvusest ja kuskohast. Lisaks juhib pangandust-majandust-ökonoomikat üldiselt, lisaks sõjandust, haridust, teadust jne. Nimeta kuda tahad seda kõige kõrgemat juhti. Ida ja lääs alluvad temale. Venemaa distantseeris end ametlikult euroopast, ukraina aga on juba selle osa ja suveräänsus on tähtsam kui kellegi alluvusse põrutamine. Mis mõtet on tuua ,,puhta kristluse ,, etaloniks venemaad kui võetud kursil on see mattumas mongoli-tatari-burjaatia-jakuutia ja kaukaasia islami lainetesse (pluss liit hiina-vietnami-põhjakorea )......iraani-süüria mõju alla. Islam on võtnud moskvas terved kvartalid enda alla. Kui tšetšeen peab keset peatänavat pulma ,ei julge miilits ligigi minna jne. Mitu kristlikku liitlast-riiki tead venemaale märkida? Islami kultuurist ma juba kirjutasin mujal. SElle kultuuri osaks on totaalne pedofiilia, pederastia ja zoofiilia. Maapiirkonna kõik poisid on saanud meestest süütusest priiks. Edasi algab kitsede ja eeslite ,,armastamine,,........... ,,Suureks saanud muslim ostab endale 5 -15 aastase ,,naise,,. Euroopale lõunast kaela kallatud pagulaslained kahvatuvad selle kõrval. Jah ma leian ,et oma peaks kohtlema IGA eestlast terviku osana ja isegi siis kui keegi on kristlane või homo. Olgu konserv või moslem. Aitab lõhestamisest ja üksteisel tallamisest. Ma ei tea suuremaid konserve kui nt. Steinfeldt ja Priimägi. Kas ma peaks karjuma ,et lööge nad raudlatiga maha? Olgu venelane või reformist mul savi, palju siis meid üldse järele on jäänud. Seni kuni me ise kokku ei hoia, saavadki igasugu võõrad võimutseda. Senine kurss on niuke ,et rahvas ise notib üksteist maha. Mis teha kui kohalik ,,materjal,, on paras rosolje. Muusosas, loe kuremäe teema uuesti üle. Nahh ma kordama pean. Pole minu asi, kedagi paganlusele ALLUTADA, sitt keeb kui võõraga paganlusel tallatakse. Tee vahet.

Vigala Sass............Eri Klas, Ita Ever, Järvet, Krjukov olid juudid aga kordades rohkem eestlased kui enamus idaimetlejaid. Aga leppima peab ka idalastega omal moel , peaasi ,et ei topiks võõrast troonile. Ja mille poolest peaks ma eestist välja kirjutama reformari kui  see lääne isandast sisse on võetud? Aga see võõras ei tohi iial olla võimumäel valitsejaks.Täpselt sama lollid kui konservid, kes oma hinnata ei mõista. Üks suurimaid eesti patrioote ,keda võiks siia veel panna, oli Dajan Ahmet. Uhkelt eestlane, ausalt moslem. Tean palju venelasi, kes on kodus valinud laste nimel eesti keele jne.

Kus sündisid kõik kolm aabrami religiooni, millega maailma jagatakse ja valitsetakse? kust juhitakse linnastumist ja selle sisest kultuuri? Kirjandus, haridus, muusika ja filmitööstus.......... kes juhib? Meedia pea ja vastuvoolusid? Kes  mudib linna endale kasulikuks? Kes vastandab ja loob äärmusi seal? Kellele on kasulik ,et oleks konservi betoon aga ka sellele sobiv vastanduv mitte ,,klassika,,? Kellele oli kasulik linna ja looduse polaarne lahutamine?  Duuaalne valitseja nimega..............  euroopat püütakse just nii poolitades lõuna sööklaks teha, lääne kristlus vajub judaismi imetlema ja teenima, idas kristlus islami poole. Loodusel võimutsevad nad võrdselt. Linnastudes. Näita ette partei ,kes pole selles kasulik idioot. Iga linnamäe valitsus allub polaarsele parteistumisele, mille kujundab kolme aabrami venna vahele küntud lõhede ja vaenu läbi nende ISA-nd. See issand ongi kõige vürst, no joptvaju matt kui lambad saavad ühed inimloomad üldse veel olla. Miks buddhistid ei jaga ega valitse maailma? Kas kiriku hea jumal on headus või siiski see ,kes egole pai teeb ja premeerib püüdlikumaid toiduhankijaid?
Vasta
(20-06-2024, 03:26 )Lokster Kirjutas: Küll sa oled silmakirjalik aadu. Eelmisel korral sa süüdistasid mind ,et vihkan kristalsi. Ma ei talu kui võõras end upitab ülemvalitsejaks. Jah ma ei arva, et paganlik OMA peaks olema kõrgem ülemlaiutaja üle eestlase, kellele on kristlus või muu kultuur südamelähedane. Siis see ei ole enam eluterve natsionalism, vaid juba polaarne fašism. Ja ,et KES on lõuna isand...............eks täida ise see tühik paremini. KES on see, kes juhib kogu maailma biomassi läbi polaarse poliitika ja religioonistiku. KES, mis rahvusest ja kuskohast. Lisaks juhib pangandust-majandust-ökonoomikat üldiselt, lisaks sõjandust, haridust, teadust jne. Nimeta kuda tahad seda kõige kõrgemat juhti. Ida ja lääs alluvad temale. Venemaa distantseeris end ametlikult euroopast, ukraina aga on juba selle osa ja suveräänsus on tähtsam kui kellegi alluvusse põrutamine. Mis mõtet on tuua ,,puhta kristluse ,, etaloniks venemaad kui võetud kursil on see mattumas mongoli-tatari-burjaatia-jakuutia ja kaukaasia islami lainetesse (pluss liit hiina-vietnami-põhjakorea )......iraani-süüria mõju alla. Islam on võtnud moskvas terved kvartalid enda alla. Kui tšetšeen peab keset peatänavat pulma ,ei julge miilits ligigi minna jne. Mitu kristlikku liitlast-riiki tead venemaale märkida? Islami kultuurist ma juba kirjutasin mujal. SElle kultuuri osaks on totaalne pedofiilia, pederastia ja zoofiilia. Maapiirkonna kõik poisid on saanud meestest süütusest priiks. Edasi algab kitsede ja eeslite ,,armastamine,,........... Euroopale lõunast kaela kallatud pagulaslained kahvatuvad selle kõrval. Jah ma leian ,et oma peaks kohtlema IGA eestlast terviku osana ja isegi siis kui keegi on kristlane või homo. Olgu konserv või moslem. Aitab lõhestamisest ja üksteisel tallamisest. Ma ei tea suuremaid konserve kui nt. Steinfeldt ja Priimägi. Kas ma peaks karjuma ,et lööge nad raudlatiga maha? Olgu venelane või reformist mul savi, palju siis meid üldse järele on jäänud. Seni kuni me ise kokku ei hoia, saavadki igasugu võõrad võimutseda. Senine kurss on niuke ,et rahvas ise notib üksteist maha. Mis teha kui kohalik ,,materjal,, on paras rosolje. Muusosas, loe kuremäe teema uuesti üle. Nahh ma kordama pean. Pole minu asi, kedagi paganlusele ALLUTADA, sitt keeb kui võõraga paganlusel tallatakse. Tee vahet.

Vigala Sass............Eri Klas, Ita Ever, Järvet, Krjukov olid juudid aga kordades rohkem eestlased kui enamus idaimetlejaid. Aga leppima peab ka idalastega omal moel , peaasi ,et ei topiks võõrast troonile. Ja mille poolest peaks ma eestist välja kirjutama reformari kui  see lääne isandast sisse on võetud? Aga see võõras ei tohi iial olla võimumäel valitsejaks.Täpselt sama lollid kui konservid, kes oma hinnata ei mõista. Üks suurimaid eesti patrioote ,keda võiks siia veel panna, oli Dajan Ahmet. Uhkelt eestlane, ausalt moslem. Tean palju venelasi, kes on kodus valinud laste nimel eesti keele jne.

Kus sündisid kõik kolm aabrami religiooni, millega maailma jagatakse ja valitsetakse? kust juhitakse linnastumist ja selles sisest kultuuri? Kirjandus, haridus, muusika ja filmitööstus.......... kes juhib? Meedia pea ja vastuvoolusid? Kes  mudib linna endale kasulikuks? Kes vastandab ja loob äärmusi seal? Kellele on kasulik ,et oleks konservi betoon aga ka sellele sobiv vastanduv mitte ,,klassika,,? Kellele oli kasulik linna ja looduse polaarne lahutamine?  Duuaalne valitseja nimega..............  euroopat püütakse just nii poolitades lõuna sööklaks teha, lääne kristlus vajub judaismi imetlema ja teenima, idas kristlus islami poole. Loodusel võimutsevad nad võrdselt. Linnastudes. Näita ette partei ,kes pole selles kasulik idioot. Iga linnamäe valitsus allub polaarsele parteistumisele, mille kujundab kolme aabrami venna vahele küntud lõhede ja vaenu läbi nende ISA-nd. See issand ongi kõige vürst, no joptvaju matt kui lambad saavad ühed inimloomad üldse veel olla. Miks buddhistid ei jaga ega valitse maailma? Kas kiriku hea jumal on headus või siiski see ,kes egole pai teeb ja premeerib püüdlikumaid toiduhankijaid?

Nii,  seda asja eelnevas tuleb igati analüüsida, sest nii harvad on selgusehetked ja  satelliit on ka hetkel vait. Millist jumalat siin kummardatakse, mida peidetakse!?  Satelliit on  läbipaistvam ja fännab refi, nagu sõbrad nii ka ise... Aga tegelikult see ei ole teemasse, seega jääb ära. Peaks vist eraldi teema "Lokster" tegema ja seal kõiki  tekste s.h. ka teise/varasema aliase alt vaatlema. Jumala kompleks ikka kohati kumab läbi...

Et ühtsust Eestis( ?!), see oleks hea mõte küll, ainult et osadel lasub veresüü ja andeks palutud  ei ole (kogu südamest)  vaid seda veresüüd süvendatakse...
Tsitaat:Miks buddhistid ei jaga ega valitse maailma?
Sest budist läbi oma usulise  arengu ei ole enam päriselt inimene  ja viimastel andmetel on võimeline  igaveseks kustutama tegelase olematusesse nii siin kui sealt poolt. Muig... ja armastab ka poiste noort/värsket energiat, mõni ei suuda end isegi avalikuses ees taltsutada. 
Moraalikompass Dalai Lama palus väikesel poisil oma keelt imeda! (video) 

Ha ha kõik sinu "kolm venda" armastavad   noori poisse ja üldse lapsi ja jällegi mõni vend isegi tarbib söögiks verd, ohverdus, .
Muide olen  lapsest saati viiruki lõhna võtnud kui surma lõhna. 

* Varasem lukustatud teema  EKRE st   https://www.para-web.org/showthread.php?tid=9572

Kohe tuleb siia alla  kandoomiga kass ja  laseb  oma hunniku
Vasta
Dalai ja poisi keel. Seda sai mitmel korral välja toodud. Tegemist on väga vana Buddhistliku naljaga ja see ei tähenda kuidagi seksuaalset alatooni või ,et poiss ka päriselt seda tegema pidi. See on sama nagu meil ,,fiigushki,, või trääsa näitamine. Konservid on niukest ,,tühistamist,, harrastanud nii Sathi Sai babaga, Kandhiga , Oshoga jne. Ja alati on see tüüpiline kiriklase jobla.

Tõlkida saab netis ise. https://www.vice.com/en/article/jg5854/t...iral-video

Muus osas- kas peab jätkama eestlaste kastistamist, lõhestamist, vastandamist, demoniseerimist jne.? Peab lepitama, peab leidma kuldse kesktee, põimima VÕRDSETEL alustel. Peab looma sillad üle lõhede ja põimima ka need ,keda me sisimas mitte ei salli. Kui me kedagi vihkame ,siis see pole tema probleem, see on meie sisemine õppetund ja puudus. Ma saan aru ,et füüreri fašistliku rolli on endale võtnud venemaa ja see käivitab kergesti ,,taevast kohtunikku,, aga kujuta korraks ette ,et kui anda relv ja ka luba kasutada igale partei või usulahuga sügavalt end sidunud indiviidile, kui palju siis üldse eesti rahvast järgi jääks? Jätkame enda nõrgestamist kuna meie egole ei meeldi see, teine , kolmas tahk? Et selline jaga ja valitse polaarsuse süvendamine on kogu maailmas hullunud radikaalsuseni viidud ja et selle käivitas ikka seesama isand.................ma parem ei hakka seda enam kommenteerima. Ei saa pnna kedagi vägisi nägema.

Üks asi on see ,et põim rahus on ainus eesti lootus ja teine on minu sümpaatiad egositlikust platvormist. Analüüsi palju tahad, ma pole varjanud. Kui oleks minu juhtida ainult mu isekast seisukohast ja ka välja rookida ebaeestlaslikud isendid, jääks järgi võibolla mõni tuhat. Ma väidan iga kord ,et kõik kes tassivad eesti juurtele võõraid valitsejaid ON mitteeestlased aga neid on võimalik muuta omaks. S.t. lõpetatakse oma egoistlike ,,omanike,, punnitamist OMA kodu kohale. Kui ma võtaks kõike puhtsinulikult, siis siin maal poleks mitte ühtegi looduse või maa ( igas mõttes ) ületarbijat, lagastajat. Lööks minema kõik ,kes paganlusel, pärandil, juurtel tallavad ülbelt ega pea lugu oma muistsest ja põlisest kultuurist. Ja ma sisemas tahaks ,et siin poleks ühtegi võõra usu kandjat. Ei ainsamat poliitpartei esindajat, kes OMA ei austa ( hetkel kogu riigikogu ). Lööks minema usa ees lipitsejad. Ja vene ees kummardajad. Lööks minema pederastid ,kes käivad lateksis tänaval oma festivalidel kiimlemas. Lööks minema feministid ja lollliberaalid. Lööks esimesena minema empaatiavõimetud psühhopaadid. Seda nimekirja võiks kaua jätkata. Ma jätaks alles sellise väärtuste kogumiga seltskonna ,kes oleks siis üdini selline paganlik ja põhjamaine looduseluviisiline............kodu hoidev, maad hindav, juuri austav, tervikut kaitsev.....jne. Aga see on minu soovmõtlemine ainult. Kui võtta rahvas, siis see on totaalne geneetiline kompott kõikidest rahvastest. Mis nüüd siis sellega teha? Segaverelised krantsid praktiliselt kõik. Ja juurtes kõigil alati mingit muud kultuuri. Annab otsida muud läbikäigu hoovi ajaloos kui meil siin, kus iga lainega jäeti ka võõrast maha.

Kõike nägeva silma orwelli järgimine on siis parim lahendus eestile ve? Iga partei usub ,et teistimõtlejad tuleks killida. Totaalne jälgimine vene-hiina stiilis? Kastideks jagamine koos õigusega vastavalt tarbida? Venemaal juba nagu hiinas ei tohi mõelda oma peaga. Ainult meediast ette pandud tõdesid tohib. Euroopas veidi veel saab olla ise. Näe vastuvoolu pole veel keegi vaigistanud aga tehniliselt saaks. MIks? SEst süsteemile on polaarsus VAJALIK. Iga võmlev valitsus kasutab orwellismi aga mõneti on rahval alati vaba valik, kas seda ka õigustada. Venes enamus juba ise rõõmustab ,et oi kui hea, näe kord majas ja inoagentõ vaigistatud. Hiinas tehakse valikuid andmatta, usas tehakse kavalusega ja uinutades.
Mida rohkem massi jäigalt keeldude ja käskudega orjastada, seda suuremaks läheb trots ja jonn. Eestlased peaks ju seda teadma küll. Miks siis nüüd me ise tahame seda? Ref peidaks kõik temale mitte allujad ära. Venemeelsed libistaks maa ruttu vene alla. konservid jätaks ainult leeritatud ja ristitud õige koguduse ligimesed. Liberaalid keelaks igasuguse karmuse. Feinistid roogiks üldse mehed musta töö peale. Ei ole mõtet jätkata seda rivi. Just selline keelan-käsen ja poon ja lasen patria betoneerimine oligi põhjuseks, miks noored pöördusid trotsist tegema vastupidi ja keelatud vilju meelega tarbima. Noored on alati vanema genega seda teinud. Mäss vanade vastu on osa ,,noorloomade,, piiride kompamisest. Hea alfa paneb asjad paika vaid korra ja piirid paigas. Kiriklik monarhia kasv tegi mida? Juurutas kasulikud majandusabielud sundkorras. Noortele valiti kaasa ja ei huvitanud kedagi looduslik tõmme ja armastus.

Andestamine............ ja ma tean et enamus peab seda mingiks jamaks, sest vaenlast peab ju karistama. Kas inkvisitsiooi korras ( oo ma olen jumalast välja valitud kohtunik mõõgaga)või seaduse ja reeglitega ( võttes ,,jumalalt,, karma võimaluse ). Siit jätan teadlikult piibli üldse välja kuna on debiilseid inimprimitiivsusi paksult täis.

Ühesõnaga enamus leiab ,et peab mineviku eest surmani kedagi karistama. Vihkama teda, nuhtlema, kannatusi põhjustama, tapma, vangis tömbistama viimse hingetõmbeni kuna see ei tohi ju puhtalt pääseda? See Raul Hundi levitatud filosoofia on üsna hoogsalt omaks võetud nagu näha. Et andestades võtaks justkui inimeselt karistuse ära. Aga et vaimuilm hoolitseb ise ( niivõttes jumal) põhjustagajärgsuse eest nüüd äkki paduusklikule kristlasele ei olegi enam piisav? Ma ei ütle sõna karma. See on võõras mõiste. Kas ses või järgmises elus tuleb iga asja eest nagunii tasalülitus aga vot nä inkvisiitorid ei usugi enam piibli enda sõnumit?

Mida siis see mitteandestamine tegelikult teeb? Jah objektile saab teha palju kurja kuni isegi haigeks tegemiseni ainult mõtte jõul, ka tappa saab. Ja mis juhtub sellega ,kes etendas siis ,,jumala kohtunikku,, saatust eirates? Ta ise oma keevas sapis, ilges viha kogumises enda sisse kahjustab kõige rohkem iseennast kuni surmahaiguse tekkeni. See vihkamine sööb teda ennast seestpoolt. Lisaks ( toon näite kristluse jäljest usas ) surmanuhtlus kui magus tasu kannatajale..........Tuleb kokku suur hunnik kannatajaid ja naudib raevust kättemaksu ,,pahale,,. Mis juhtub vaimuilmas`? Too süüdlane vabaneb nii karmast ja kogu kuritöö raskus asetub juba neile kuna sekkuti saatuse tagajärgedesse. Kui kaua peaks mineviku eest kedagi karistama? Kas mitte ei loe see, kes ollakse nüüd ja praegu ? Vigadest õpitakse et saada kellekski muuks aga vigadetta pole isegi mitte ,,inglid,,. Toome näiteks kasvõi poliitikast mõne . Kas eestlased oleksid pidanud nt. Rüütli ja Mere laternaposti pooma kuna neil oli sügavalt kole punaminevik? Või luges see, mida nad tegid eesti heaks juba muutununa? Ja nii võib siia ka lisada ükskõik, mis rahvuse, kultuuri, usu või iidoli. Loeb see mida hetkes ta on valinud eesti kui kodujuurest lähtuvalt. Oli selline punakomu nagu Väljas. Lõpuni aus kommunist aga ta ei soovinud kordagi eestile halba ja armastas oma maad väga, lihtsalt temas kees viha kapitalistliku isekuse vastu, kuid mitte kordagi ei andnud ta kätt mingile otsusele, mis reaalselt eestit kahjustaks. Kinnistudes mineviku ajalukku, peaks me juba ammu relvadega hävitama lisaks venkudele ka taanlasi, poolakaid, leedukaid, sakslasi, rootsalasi. Ka norrakaid ja austerlasi. No läti peaks siis pommiga üldse minema pühkima. Korralik veritasu ja vendetta. SIlm silma vastu ja hammas hamba vastu nagu aasias siiani kombeks? Palju õpetas jessu andestama, ma ei kommenteeri. Sellised asjad ei peaks võõrõpikust sündima, vaid seest. konservide ihas vene kiriku alla saada, ei ole seal igatahes jälgegi andestusest, armastusest, rahust, hoolivusest, isetusest, kaastundest. Käib paaniline ,,õige ja kõige vägevama ,, kiskja alfa järgimine. Võumukaim tsaar, kõige suurem impeerium, parimad tuumarelvad............... ühesõnaga see õige ,,jumal,, kes aitaks paha vaenlast e. saatanat ära tappa. Ja kõige vähem nähakse süüd, kurjust, egoismi, ahnust ja seda va saatanat endas. Konserv ehmub sambaks kui laps teatab ,et on homo...............  ja kordagi ,ei tule enam meelde, et lapsega tegelemise ja kasvatamise asemel kinkis see kaame vanem ise lapsele nutika, et see elamist ei tuleks segama. 

Usa teeb TRumpi valides euroopale teene. Kiil kui lõhestaja on vahest ka hea. Õppigu üleolekust vbanema enne kui ühist maailma häälestada. Ja see viib selleni et venemaal teeb revolutsiooni noosrsugu. Liberaalne seejuures kuna jõud on alati tasakaalus maailmas.
Vasta
(20-06-2024, 10:53 )Lokster Kirjutas: Dalai ja poisi keel. Seda sai mitmel korral välja toodud. Tegemist on väga vana Buddhistliku naljaga ja see ei tähenda kuidagi seksuaalset alatooni või ,et poiss ka päriselt seda tegema pidi. See on sama nagu meil ,,fiigushki,, või trääsa näitamine. Konservid on niukest ,,tühistamist,, harrastanud nii Sathi Sai babaga, Kandhiga , Oshoga jne. Ja alati on see tüüpiline kiriklase jobla.

Tõlkida saab netis ise. https://www.vice.com/en/article/jg5854/t...iral-video

Muus osas- kas peab jätkama eestlaste kastistamist, lõhestamist, vastandamist, demoniseerimist jne.? Peab lepitama, peab leidma kuldse kesktee, põimima VÕRDSETEL laustel. Ma saan aru ,et füüreri fašistliku rolli on endale võtnud venemaa ja see käivitab kergesti ,,taevast kohtunikku,, aga kujuta korraks ette ,et kui anda relv ja ka luba kasutada igale partei või usulahuga sügavalt end sidunud indiviidile, kui palju siis üldse eesti rahvast järgi jääks? Jätkame enda nõrgestamist kuna meie egole ei meeldi see, teine , kolmas tahk? Et selline jaga ja valitse polaarsuse süvendamine on kogu maailmas hullunud radikaalsuseni viidud ja et selle käivitas ikka seesama isand.................ma parem ei hakka seda enam kommenteerima. Ei saa pnna kedagi vägisi nägema.

Üks asi on see ,et põim rahus on ainus eesti lootus ja teine on minu sümpaatiad egositlikust platvormist. Analüüsi palju tahad, ma pole varjanud. Kui oleks minu juhtida ainult mu isekast seisukohast ja ka välja rookida ebaeestlaslikud isendid, jääks järgi võibolla mõni tuhat. Ma väidan iga kord ,et kõik kes tassivad eesti juurtele võõraid valitsejaid ON mitteeestlased aga neid on võimalik muuta omaks. S.t. lõpetatakse oma egoistlike ,,omanike,, punnitamist OMA kodu kohale. Kui ma võtaks kõike puhtsinulikult, siis siin maal poleks mitte ühtegi looduse või maa ( igas mõttes ) ületarbijat, lagastajat. Lööks minema kõik ,kes paganlusel, pärandil, juurtel tallavad ülbelt ega pea lugu oa muistsest ja pälisest kultuurist. Ja ma sisemas tahaks ,et siin poleks ühtegi võõra usu kandjat. Ei ainsamat poliitpartei esindajat, kes OMA ei austa ( hetkel kogu riigikogu ). Lööks minema usa ees lipitsejad. Ja vene ees kummardajad. Lööks minema pederastid ,kes käivad lateksis tänaval oma festivalidel kiimlemas. Lööks minema feministid ja lollliberaalid. Lööks esimesena minema empaatiavõimetud psühhopaadid. Seda nimekirja võiks kaua jätkata. Ma jätaks alles sellise väärtuste kogumiga seltskonna ,kes oleks siis üdini selline paganlik ja põhjamaine looduseluviisiline............kodu hoidev, maad hindav, juuri austav, tervikut kaitsev.....jne. Aga see on minu soovmõtlemine ainult. Kui võtta rahvas, siis see on totaalne geneetiline kompott kõikidest rahvastest. Mis nüüd siis sellega teha? Segaverelised krantsid praktiliselt kõik. Ja juurtes kõigil alati mingit muud kultuuri. Annab otsida muud läbikäigu hoovi ajaloos kui meil siin, kus iga lainega jäeti ka võõrast maha.

Kõike nägeva silma orwelli järgimine on siis parim lahendus eestile ve? Iga partei usub ,et teistimõtlejad tuleks killida. Totaalne jälgimine vene-hiina stiilis? Kastideks jagamine koos õigusega vastavalt tarbida? Venemaal juba nagu hiinas ei tohi mõelda oma peaga. Ainult meediast ette pandud tõdesid tohib. Euroopas veidi veel saab olla ise. Näe vastuvoolu pole veel keegi vaigistanud aga tehniliselt saaks. MIks? SEst süsteemile on polaarsus VAJALIK. Iga võmlev valitsus kasutab orwellismi aga mõneti on rahval alati vaba valik, kas seda ka õigustada. Venes enamus juba ise rõõmustab ,et oi kui hea, näe kord majas ja inoagentõ vaigistatud. Hiinas tehakse valikuid andmatta, usas tehakse kavalusega ja uinutades.
Mida rohkem massi jäigalt keeldude ja käskudega orjastada, seda suuremaks läheb trots ja jonn. Eestlased peaks ju seda teadma küll. Miks siis nüüd me ise tahame seda? Ref peidaks kõik temale mitte allujad ära. Venemeelsed libistaks maa ruttu vene alla. konservid jätaks ainult leeritaud ja ristitud õige koguduse ligimesed. Liberaalid keelaks igasuguse karmuse. Feinistid roogiks üldse mehed musta töö peale. Ei ole mõtet jätkata seda rivi. Just selline keelan-käsen ja poon ja lasen patria betoneerimine oligi põhjuseks, miks noored pöördusid trotsist tegema vastupidi ja keelatud vilju meelega tarbima. Noored on alati vanema genega seda teinud. Mäss vanade vastu on osa ,,noorloomade,, piiride kompamisest. Hea alfa paneb asjad paika vaid korra ja piirid paigas. Kiriklik monarhia kasv tegi mida? Juurutas kasulikud majandusabielud sundkorras. Noortele valiti kaasa ja ei huvitanud kedagi looduslik tõmme ja armastus.

Andestamine............ ja ma tean et enamus peab seda mingiks jamaks, sest vaenlast peab ju karistama. Kas inkvisitsiooi korras ( oo ma olen jumalast välja valitud I või seaduse ja reeglitega ( võttes ,,jumalalt,, karma võimaluse ). Siit jätan teadlikult piibli üldse välja kuna on debiilseid inimprimitiivsusi paksult täis.

Ühesõnaga enamus leiab ,et peab mineviku eest surmani kedagi karistama. Vihkama teda, nuhtlema, kannatusi põhjustama, tapma, vangis tömbistama viimse hingetõmbeni kuna see ei tohi ju puhtalt pääseda? See Raul Hundi levitatud filosoofia on üsna hoogsalt omaks võetud nagu näha. Et andestades võtaks justkui inimeselt karistuse ära. Aga aet vaimuilmhoolitseb ise ( niivõttes jumal) põhjustagajärgsuse eest nüüd äkki paduusklikule kristlasele ei olegi enam piisav? Ma ei ütle sõna karma. See on võõras mõiste. Kas ses või järgmises elus tuleb iga asja eest nagunii tasalülitus aga vot nä inkvisiitorid ei usugi enam piibli neda sõnumit?

Mida siis see mitteandestamine tegelikult teeb? Jah objektile saab teha palju kurja kuni isegi haigeks tegemiseni ainult mõtte jõul, ka tappa saab. Ja mis juhtub sellega ,kes etendas siis ,,jumala kohtunikku, saatust eirates? Ta ise oma keevas sapis, ilges viha kogumises enda sisse kahjustab kõige rohkem iseennast kuni surmahaiguse tekkeni. See vihakmine sööb teda ennast seestpoolt. Lisaks ( toon näite kristluse jäljest usas ) surmanuhtlus kui magus tasu kannatajale..........Tuleb kokku suur hunnik kannatajaid ja naudib raevust kättemaksu ,,pahale,,. Mis juhtub vaimuilmas`? Too süüdlane vabaneb nii karmast ja kogu kuritöö raskus asetub juba neilekuna sekkuti saatuse tagajärgedesse. Kui kaua peaks ineviku eest kedagi karistama? Kas mitte ei loe see,kes ollakse nüüd ja praegu ? Vigadest õpitakse et saada kellekski muuks aga vigadetta pole isegi mitte ,,inglid,,. Toome näiteks kasvõi poliitikast mõne . Kas eestlased oleksid pidanud nt. Rüütli ja Mere laternaposti pooma kuna neil oli sügavalt kole punaminevik? Või luges see, mida nad tegid eesti heaks juba muutununa? Ja nii võib siia ka lisada ükskõik, mis rahvuse, kultuuri, usu või iidoli. Loeb see mida hetkes ta on valinud eesti kui kodu lähtuvalt. Oli selline punakomu nagu Väljas. Lõpuni aus kommunist aga ta ei soovinud kordagi eestile halba ja armastas oma maad väga, lihtsalt temas kees viha kapitalistliku isekuse vastu, kuid mitte kordagi ei andnud ta kätt mingile otsusele, mis reaalselt eestit kahjustaks.

Hsahaa Laugh ...nagu energiat saaks imeda ainult taha keeratse, Laugh vana budistlik nali ja vanasti midagi sellist jõledat ei tehtud ... hhahha meil ka üks tegi nalja ja näperdas noorte naiste g punkti ja lambad viskasid reied kahte lehte....  Juutidel ka naljad lastega...
Õigustada saab mida iganes.  
Vasta
SElge Dalaiga. Kogu elu panus läheb tühistamisele ja peksame ta kaikaga surnuks kuna meie kultuurid erinevad eri kodudes. Aasias on põliskultuuris väga laialt levinud otsekontakt. Nt. ninade ja põskede hõõrumine vastastikku. Kiriklus ruumis on käekontakt selle asemel. Buddhismi asjatundajtest konservid teavad alati rohkem. Nii nagu KIngo on meil kliimaspets ja Mart ,,ohtliku,, paganluse asjatundja. Ühesõnaga Mardi väljaütlemised on paljude jaoks siiski pühad. Mnjah.. Et ekre toetab ukrainas Kirilli püha sõda ,,satanistlike natside,, vastu. Ei no Breznevi musi ta vist ikka nooruses tunda sai. Kui palju läheb aega kuni idakonserv aru saab ,et just tema on saanud uusfüüreriga fašistlikuks maailma ,,puhastajaks,,. Dugin andis ideoloogia juba ammu ette- russid on need kõige õigemad ja puhtamad slaaviaarialased aga kõik mis vene piiri taga lääne poole on automaatselt sorose peded, punkt. Euroopas ju kõik armastavad Baidenit eksole. Vaesed tiblad, oleks pidanud õigel ajal üle narva silla astuma hakkama. Lall oli lihtsalt piisavalt lapsik ja lobises sisevaated välja. Helmed ppüüdsid aga kukkvat reitingut pidurdada ja pomisesid ikka ukraina toetusest ja riigikiatsest ning et Putinit nemad KÜLL ei poolda. Sitt kees aga lõpuks ikka välja. Mardil viskas kaane maha ja siis ülejäänud hakkasid ruttu ,,vaenlasi refi kapsaeada hoopis loopima. 

Üle 500 ekre liike on juba irdunud ja neid saab olema palju rohkem. Huvitav ,kelle ekre ( kui saaks ) jätaks eestis alles? Paar kirikutäit?

A ma ei viitsi jahuda nendega ,kelle jaoks on maailm ainult must ja valge.
Vasta
(20-06-2024, 11:27 )Lokster Kirjutas: SElge Dalaiga. Kogu elu panus läheb tühistamisele ja peksame ta kaikaga surnuks kuna meie kultuurid erinevad eri kodudes. Buddhismi asjatundajtest konservid teavad alati rohkem. Nii nagu KIngo on meil kliimaspets ja Mart ,,ohtliku,, paganluse asjatundja.

Üle 500 ekre liike on juba irdunud ja neid saab olema palju rohkem. Huvitav ,kelle ekre ( kui saaks ) jätaks eestis alles? Paar kirikutäit?

Ära utreeri siin oma kaikapeksu,  kuid ülistada/  õigustada ja kummardada ka ei ole vaja.  Asi ei ole mitte budismi tundmises vaid energia liikumises  ja sisse istutatud ( see on juba sügavam teema) kiskja loomuses. 
Hahaha  Laugh naljamehed  ja kes ikka  sinu lemmiku REFi kliimaministri  ( Kristen Michali) vastu saaks! 

Hea küll jätan refikonservi rahule, muidu teine  juba vihast vahutab.
Vasta
Mis vihavaht? Sulle jah on omane oma konnasilmi teistele otsaette taguda. Sa kogaeg püüad paigutada mind kuhugi oma puuduste kasti. Küll ma ajan kedagi kuhugi lõksu, küll ajan kasu taga jne. Ainult sulle ja salaja sosistan, jah ma olen teglik refi looja Srose palvel. Massidele on jah omane ,leida või võtta ettesöödetud ,,saatan,, et sellele igaüks võiks oma patukive loopida. Sisemise saatana sitakivide pildumine patuoinale koos kirjaliku kohtu otsusega sildi kaela sidumine. Oot kust küll selline käitumine alguse saigi, buddhismist küll mitte. Nüüd olen ma ju salabudistaja eks. Ise ka imestan ,et suvatsen suga üldse suhelda. Sa oled kõige.......targem, kellega ma oma aega enda imestuseks olen pidanud siduma. Endale teeb ka nalja. Üks Budhismi lendlauseid oli selline, et kui sa mingis seltskonnas kohtad ainult rumalust ja keegi ei soovigi end muuta, mine edasi. A mis siis kui see järgi jookseb? Iga jõud vajab vastukaalu jõudu. Hea kui see on seuke häste treenitud koa. weebule olen alati tänulik ,et ta ise pakub jutu ilmestuseks vajalikke ,,etalone,, mida punase puu tõestamiseks lisada. Nagu iseliikuv illustratsioon. Aitäh sulle. Topi ikka jälle oma kitsaid kingasid ja silmapalke revideerida. Michaliga jäid hiljaks, ma määran ta juba uueks peaministriks, Kallase panen Eu hoovatõmbajaks. Aga ekre ei saa enam mitte iial ka riiki juhtima. Lepi sellega. Muideks on mul plaan kutsuda Greta eestisse ja peale seda taotlen ta nimetamist aukodanikuks.
Vasta
Kõik on imeliselt lihtne: n.n. ""poliitik"" olla on imelihtne ja mugav. Midagi ei pea oskama teha ise, pläägutad ja peeretad....kui viitsid ja raha tuleb. 3 kuud suvepuhkust nagu algklassides (ülimalt raske töö!!!), lisaks saad omale abisid ja sugulasi ka sinna tirida. Ühel hetkel oled maru&hull rahvuslane 10x hullem kui aadu omal ajal ja paari päeva pärast oled globalistide leeris ja kiidad onu shwabi ehk oled shwabilikum kui shwab ja vana kurat ise. Inimesed poliitikas irduvad reaalsusest, ei tea kuidas raha teenida ja palju on sinu teenistus võrreldes oskustega. EU-ssse saada on ülim eesmärk 17000 kätte + 3 abi 3500 palgaga ja lugematul arvul muid hüvesid, lisaks üüratu pension hiljem nagu Puratiina kunagi sai presidendi ametis või saab siiani? Vuntsi pinss olla tühised 16000 kuus ikkagi ei suutnud oma raamatule 5000 leida....vaesus ja kaka jutt, et et tema vanemad saavat oma pinsiga hakkama oli ka vale. 16000 kuus ja "ei saa hakkama".....kui harrastad abramovitsi elustiili....ka 10milli kuus võib väheks jääda! Lihtsalt poliitik = lurjus, ainuke vahe kas lihtsalt lurjus või olla erakordne lurjus, ka siin vahe. Kõik taandub oma isiklikule heaolule ja oskamatusele ilma poliitiku ametita omale leiba lauale teenida.
....
Ma ei ole kuri, leib on laual ja pinss on ka oma 750EUR kuus abiks. Aga osad inimesed elavad tõesti peost suhu ja kuu lõpus pole raha isegi toidule ja see pole rumalusest vaid majanduslikust olukorrast mida alati ei anna muuta. Minna poliitikuks? Sama kui 10000EUR eest süüa silmepesu kausi täis sitta, see igale ühele ei sobi. Samuti pidev valetamine hakkab tervisele või nagu kaka abikaasa kes on teinud enda solvumisest lisateenistuse. Mees ei solvu ja kui solvub kutsub duellile, mitte nagu kloostrikooli tüdruk solvub igale tõele mida tema isiku kohta räägitakse. Ka lurjus olla tuleb osata ja enda väärikust hoida mitte alati solvuda ja raha kerjata. Kõik on vaxide süü mis inimesed lõplikult sombistas ja lollistas.
https://www.youtube.com/shorts/xq22YiieBYU
Soovitus n.n. poliitikule: mine venemaale kontratnikuks ja saad tundma tõeslist elu! Alles peale seda rääkida võidust venemaa üle ja vaadata kas kaob soov sõda eestisse tuua Bleh
Vasta
Lokstar//
Ma pole silmakirjalik. Tegelikult kui sinu pikki monolooge lugeda, saab aru sinu maailmavalust ja ka selle põhjustest. Ausalt võin öelda, et hinges tunneme me täpselt sama moodi. Valutan ka südant samade asjade pärast, mida loetlesid. Ja ma üritan leida juurpõhjusi nagu sinagi.
Jah, ma tean, keda silmas pidasid lõuna issanda all. Olen sel teemal kirjutanud isegi paar esseed.
Sina taandad selle kõik rahvusele ja ehk paar sajandit tagasi võiski see nii olla, aga ka mitte päris.
Üritan lühidalt kokku võtta:
Maailmas on üls ülim ja väga kuri jõud, kes tegutseb väga pikal ajaskaalalja kelle plaanid on tehtud ülipika aja peale ette. Jah, nad valdavad tänaseks kogu maailma raha, meediat, ravimitööstust, haldavad kõiki rahvusvahelisi organisatsioone jne jne. Just nagu sa loetlesid. Ja kui asjadesse süveneda, võib leida paljude uurivate ajakirjanike põhjalikke töid, mis samm sammult on lahti harutanud omandussuhted ja tõestanud, et seal ülal tipus, kes kõike omab ja ohjab, on ainult väike käputäis olendeid. Ei julge öelda, et inimesi. Ja enamustel on kongis ninad.
Aga mitte ainult. Juut ei ole rahvus, see on religioon ja olemus. Ja seega on seal tipus juba iidamast aadamast ka mittejuute. Noh tegelikult kui tõesti aadamani välja minna, siis ehk ikka ongi nad kõik juudud.
Aga see on see kiht, mida on antud meile, lihtsurelikele näha. Kes selle, meile nähtava tipu saba väänab, seda meie enam ei näe. Enamik meist. Aga väänajad on, see on selge. Ja eesmärk tundub olevat lambakarja mitte hävitada, vaid hoida teda teatud piirides, absoluutse kontrolli all, võimalikult sittades tingimustes. Ei spekuleeri praegu inimese negatiivsete emotsioonide maitseomadustega sabaväänajate lõunalaual, kuid midagi sellist võiks oletada küll.
Mis puutub igapäevaellu, siis on ka selles sul õigus, et pole eriti vahet, kas võimul on parempoolsed või purupunased, sest ülemused on neil samad. Erinevad ainult valitsemismeetodid ja zoohügieen karja pidamisel. Elu on näidanud, et punase valitsuse all kipub karja elujärg olema kordi viletsam, kui parempoolsete all. Seda näitab ilmselgelt ka meie tänane päev. Kes üle 60 vana, mäletab õnnist ENSV-d ja üldse kommunismiehitamise printsiipe ja elu viljastavas sotsialismi tingimustes. Selle võimu retoorikat, nippe ja valitsemiskorda. Ja kõrvutades seda tänapäeva liber-globalitega, siis ei leia absoluutselt mitte mingit vahet. Käin meeletu sotsialismi ülesehitamine neokommunistide poolt. Ja millegipärast üritab Eesti valitsus praegu refi juhtimisel ilmutada erilist innukust.
Kuna meie võimuses ilmselt pole kuidagi sekkuda sinna päris tippu ja nende plaane väärata, siis mina eelistaksin ikkagi kuskil viimaste hulgas jõlkuda, mitte pea ees esimesena mülkasse tormata. Meil pole ühtegi parteid, keda tahaksin valitsema. Aga vaat ref tuleks sealt kõrvaldada igaveseks, selles olen ma kindel.
Mis puutub EKRE ja Helmete Venemaa lembusse, siis mina seda eriti ei tähelda. Ref on teinud Venemaa ja Putiniga koostööd kogu aeg. Kui mõelda rahapesu ja Veb fondi peale, siis refi juhtide munad ja ninad on igikindlalt FSB kruustangide vahel ja Kaja Kallase käitumine näitab ilmselgelt, kust teda juhitakse. Ja Sotsid on ju alati Venemaa alluvuses töötanud.
Mida praegu kõikjal kellatakse ja ka sina Lokstar korrutad, on mingi Mart Helme väljaütlemine. Ei tae, mis ta seal ütles. Seda teavad vaid EKRE juhatuse liikmed. Kindlalt väidavad ainult Kuusik ja Põlluaas. Madisson vingerdas telekas otsest küsimusest ja vastusest ära ja ka Valge kokutas, et ma just siis ei kuulanud nii täpselt. Olgu mis oli, Vana Helme lapsesuu on teada. Ütles midagi või mitte, ma ei näe selles ütluses ka erilist pattu.
Mis see sõda üldse meie asi on? Kas mindi leili, kui käisid Balkani sõjad. Miskit ei unnatud, kui Lähis-Idas hävitati riik riigi järel. Kogu aeg on käinud julmad sõjad. Nüüd aga äkki ühe konflikti puhul pekstakse jubedat vahtu. Meil ei ole sõda ja ukrainlased ei sõdi meie eest! Meie pole seda alustanud ja pole meie võimuses seda lõpetada. Ja praegu ise pisikese piiririigina igapäevaselt provotseerida Venemaad on kuritegelik. Agressioon on hukka mõistetud , oma suhtumine välja öeldud ja kõik. Elame oma eluedasi, mitte võõrast!
Uskudest ja religioonidest ei viitsi enam kirjutada. Kui endas analüüsi teen, siis kaldun sinna budismi või šamanismi kanti. Mis see mei päris OMA on, seda ei oskagi selgitada. Olen lugenud Sassi kõik raamatud läbi ja see kõnetas mind küll. Igal juhul ühes olen kindel ja ka sellest olen kirjutranud ühe essee, et ristiusk on üks pirakas juutide naha üle kõrvade tõmbamine oma lunastuse jutuga. Sellega saadi inimene oma käpa alla. Tegelikult saad iga eksimuse eest oma litaka kätte. Mitte midagi ei jää niisama. Selles olen ma veendunud. Jeesus kui pikk jutt. Üle 10 raelisi postitusi niikuinii ei loeta. Üks sajast ehk loeb.
Mul selg haige jubedalt, seepärast on aega kirjutada.
Kes saab distantsilt teha, siis aidake. Ikka päris sitt on olukord. Vahin näljaselt suitsupakki laual, aga kätte ei saa!
Vasta
Kui ma kuagi siin foorumis kirjutasin, et jumal on üks , siis ei pidanud ma silmas, et ongi mingi halli habemega vanamees kuskil pilve piiril . Esimene, kes mõtestatult midagi lõi, ja selle läbi ühiskonnas mingi eelise saavutas, oligi jumal . Pisikestest jumalatest kasvasid välja suured jumalad . Ja nende isu on mõõtmatu /muutmatu nagu aeg on näidanud .

Jagu saab jumalast siis, kui inimene iseenesest jagu saab . Aga selleks peab ta kõigepealt iseeneseni jõudma . Ja vaata seda jumalad kardavad .
Vasta
Igas inimeses peitub jumalikkuse alge. Oleme looja loodud loojad.
Seda ei tohi unustada.
Vasta
Aadu. Leia moodus seljalülid lahti venitada rippudes. On isegi siuksed lauad, kus pannakse kaelafiksaatoriga venima aga parem on ise teha maksimaalselt valusaid ja venitavaid harjutusi.

Vastus sai pikk aga ma veel mõtlen kas siia panna. Päev ees. Ainult selle panen praegu siia. Mardi ( kogu isatsevisetseva patria ) puhul piisab kui vaadata tema väärtuste asetust kui rääkida ,,maa emast,,.
S.o. me ie räägi njueidz mulast vaid hoopis suuremast väärtusest. Kus on Mardi juured ja millise väärtusega, seal on ka tema jaoks loodus ja ka naine tervikuna. Ja üldiselt maa-kodu-juured-loodus......Veel parem , tasub iga poliitiku puhul üle vaadata just KUHU on EMA asetunud tema jaoks . Lihtne. Ainult veel surevas paganluses on isa ja ema võrdsetel alustel. Venemaa kui mõneti ema hoidja on oma kohustuses läbi kukkunud. Mida siberis ei võtnud tuli, selle parseldas ta hiina tööstusele , ca. 30 prossu juba hiinale lagastada antud sõjalise sõpruse nimel.

Ei loe lauseehitus. Piisab et Mardile istub Kirilli sõnavõtt ja ka jõudude asetus öeldus. Väääga väga kurb kui Kirilli, Dugini ja Putini fašism ei ,,tundugi ju nii vale,,.

Kõik kolm kunni lömastavad ja tuhastavad hetkel ema võrdselt pöörlevasse ja keerlevasse langusesse. See pole enam rohepööre, see on muttervukkerite sõjaks persekeere. Ei pea vist lisama ,et juuredpõletanud lahkuvad neilt..........,,taevasse,.
Vasta
(21-06-2024, 07:45 )Lokster Kirjutas: Ei loe lauseehitus. Piisab et Mardile istub Kirilli sõnavõtt ja ka jõudude asetus öeldus. Väääga väga kurb kui Kirilli, Dugini ja Putini fašism ei ,,tundugi ju nii vale,,.
Fasismiga siin pole tegemist. Ei EU-s ega venemaal, tegemist on uut tüüpi globalismiga mis on eluslooduse vaenulik k.a. inimene. Mõlemal poolel on sama poliitika ja vastuolud on näilised. Kõik, absoluutselt kõik taandub isiklikele huvidele ja mida suu jahvatab ei oma tähtsust. Muidugi normaalne jutt on parem kui kaka kakajutud mis üldse kuhugi ei kõlba.
Vasta
Kui vana Mart ikka konkreetselt ütles, et venemaa peab Ukrainas püha sõda ja tema mõistab ning toetab seda, siis sellega on asjad üheselt paigas. See ei ole enam rahvuslik erakond, vähemalt mitte eesti rahvuslik erakond (küll aga võib olla vene või juudi rahvuslik). Selliste organismidega eestlastel enam ühist teed olla ei saa. Punkt. Peale Mardi sellist ütlust on EKRE minu jaoks surnud, samal pulgal reformierakonna ja sotsidega, kes tahtsid "omapäraseid" rahvahääletusi korraldada (a la "kas oleks parem, kui Eesti kuuluks venemaa koosseisu", "kas tuleks kasutusele võtta vene rubla", "kas Eesti peaks NATO-st välja astuma", "kas Eesti peaks kuuluma vene mõjusfääri", "kas Eestis tuleks keelata eestikeelse hariduse andmine" jne.).
Vasta
(21-06-2024, 08:32 )xcad Kirjutas:
(21-06-2024, 07:45 )Lokster Kirjutas: Ei loe lauseehitus. Piisab et Mardile istub Kirilli sõnavõtt ja ka jõudude asetus öeldus. Väääga väga kurb kui Kirilli, Dugini ja Putini fašism ei ,,tundugi ju nii vale,,.
Fasismiga siin pole tegemist. Ei EU-s ega venemaal, tegemist on uut tüüpi globalismiga mis on eluslooduse vaenulik k.a. inimene. Mõlemal poolel on sama poliitika ja vastuolud on näilised. Kõik, absoluutselt kõik taandub isiklikele huvidele ja mida suu jahvatab ei oma tähtsust. Muidugi normaalne jutt on parem kui kaka kakajutud mis üldse kuhugi ei kõlba.

Jah, tehakse ruumi  ja vabastatakse ressursse olevikuks ja tulevikuks omadele. See  kas siin juhitakse kusagilt ülevalt või alt  ja me ei näe ja me justkui ei saa jne..., siis see on kõik ainult üks õigustus   sest  valiku teeb siiski just praegu ja siin samas riigi juhtiverakond ja selleks on peale meid tulgu või ... ehk isiklik raha. Samas meie  väikest riiki sarnaselt väikeettevõttele on tunduvalt  lihtsam juhtida ja prognoosida, kui suurt monstrumriike ja ettevõtteid.

Aga head Jaani kõigile  ja eriti Loksterile, ära kurvasta !

[Pilt: s1200?webp=false]
Vasta
Kas oleks võimalik ühe lausega selgeks teha seda, mida ma aastate ja kilomeetritega pole suutnud? Püramiidi suletu EI NÄE sellest välja. Ja pole vahet kas see on isend biomassist, juudipankur või see ainupealik ise. No puu teile ei sobi. Mõistujutud mitte, füüsika ei aita, isegi kui selgitan piibliga kuna see raamat on ainus,mida mass üritab mõista........ Te ei saa kunagi duaalsest valitsemisest aru kui ei suuda neutraalselt selle kohale end laotada. Ei ma ei hakka midagi liuale siin uuesti laotama.

Ainult kaks nüanssi  seedimiseks . Kas ma niisama mainisn Duginit? See on kogu uue venemaa ideoloog. Juut, kes loob uut ,,vaimset keskust,,. Ja nüüd pange hoolega tähele. Ajalugu ja ka ilmasõda kordub aga täiesti ümberpolariseeritult.
Eelmisel korral asusid germaanid puhastama maad khazaaridest ja elutervest ja kodusisesest natsionalismist sai fašism. Fašism on see kui hakkad oma kultuuri või jumalaid kellegile jõu ja relvaga peale suruma, upitades nii end kõige kõrgemaks. Põhjala aaria ülistamine versus lõunareligioonistiku alistamise ja hävitamisega. Side veedadega aga jäi ausse. Edasi on juba võitjate ajalugu. Skeemis ei taheta näha pisiasja et selle teostajaks oli juudiharu nimega askenatsid. Ja et juudirahva ohverdamine oli aluseks tegelikult juudi endi võidule ( iisraeli ülemvõim maailmas ). Ja tegelikult sai saksamaast euroopa peajõud ikkagi. ja vene selle vastukaaluks. Annenerbe looz ei kaotanud, vaid jagas võimu laiali. Ikka seesama preisi kakspea monarhia kull.

Noja nüüd? IIsraelist endast on saanud genotsiidi ja okupatsiooni läbiviija ning sellesse on sisse kirjutatud uus juutide ohverdamine uue nimel. UUE ja VENEMAAL. Ja venemaast on saanud megafašismi kants koos orisõdalstega. 
Dugin , kirill ja putin kehtestavad maailmas mida? RUSSI-SLAAVI-AARIA ja valge ,,mehe,, ülemvõimu just teistele jõu ja relvaga peale surudes-FAšISM. Tsaari võim, impeeriumi vägevus, usu tähtsus, kultuuri ülistamine ........ja vastaspoole hävitamine ja alisatmine. IIsraeli juhtimisel on kõik selles kasulikud uue kehetsatajad koosmängurid. PekingMoskvaLondonBerliinWashington Telavivi orkestreerimisel.

Miks mina peaks midagi ette joonistama. Andke ise kirjeldus mida tähendab ,,jumalast väljavalitud inkvisiitor,, ,  loodusekroon, patriarhailine linna võim ja mis on teie arust fašism. Ega enne aru ei saa kui ise ei hakka oma mõistusega läbi analüüsima. Teie viga (duaalahel ) et te näete patria templist kohe ettesöödetud teist äärmmust vaid- Biden-soros-bill-švaab jne. Küsige endalt miks need siibrid muud näha ei lase ja jääbki mulje ,et polegi muud. Püramiid kaitseb kiivalt allaneelatud sööki ja orje ega lase käärudes tekkida ainsamat mässajat ( isemõtlemine-individuaalsus).

Jumal on olemuselt täiesti neutraalne (mitteduaalne ) vaimu jõud. Ta ei ole isik. Saatan pole mitte midagi muud kui mõistusega heaks-halvaks jagav egomõistus, mis seda essentsi oma vajadusteks ja isekuseks kurjalt ära kasutab. Isekas egoism. NO pole muud saatanat, ei ole. Mida kõrgem mõsituse tase, seda ahnem ja kiskjalikum. Ärem unustage ,et uue korra tehisintellekti ehitab ,teostab ja upitab jumalaks sapiens ise omaenda kätega. Niivõttes pole süüdi ei indiviidi jõud ( ise valite, keegi ei sunni ) ega ka see ,,jumalik ehitusmaterjal,,. Kui inimene ehitab maailma ainult egoismi ja kolme alumise instinktiga, siis see on TEMA valik ja selles skeemis ei ole nii ,et sõda ja süü algab ainult ühe poole peal. Vastuvoolu liikumine seda ei mõista. Inimhinge kehastus pole muud kui püüd õppida hoidma meisterlikult tasakaalu, mõõtu, harmooniat kõige vahel võrdsetel alustel. SEE on SEE, mida ma püüan need aastad teile kohale toimetada. Ego pole halb kui see tunnete ja nö. südametunnistusega barlanksis püsib. POle halb ei jumala isetu globaalkollektiivne olemus ega ka indiviidi vajadused kui need püsivad kedagi maha tallamatta. Keegi pole keelanud agressiivsust ega vihakmise jõudu kui see püsib piirides ,,armastusega,,. Jumala sõna ajab inimesed sõtta. Vaimu sõna ajab segadusse. Jõud on liiga unustatud. NImetame siis kõik infot kandavks energiaks, mida vägevamad suudavad programeerida maatriksiks. Ei ole numbrimaagia halb kui see on harmoonia ( kõigi nimel ). Sitaks läheb hetkel kui ego asub maailma jagama heaks ja halvaks ja siis juba iseka maslovi püramiidi ehitades. See hierarhiline astmestik. Kõige kohal kõike nägev ja kontrolliv indiviidi kurjaks ja ahneks läinud ego. Ei viitsi hakata jälle selgitama ,misk kabala ( kuubi ) maagia ( geom.numbri ) ei saa olma orjamassita valitseda.       Hetkel on kirilli kirik selle musternäide.  ja kaka võiks ju olla isegi eesti oma võimutsev templitipp aga ................nobläd ma ei jaksa. Vaata nahhh kõrgamele. Egoism ei lõpe temaga tipus. Kaugeltki. Sa keerled xcad juba tükk aega vastuse ümber aga ei oska seda skeemina näha. Miks võimumäele pääsenud alfad kõik muutuvad prostituutideks ja oma tasku täitjateks. SEE on selline ENERGIAVOOG. Mida kõrgem püramiidi aste, seda suuremaks kasvab ahnus. MItu korda ma tõin välja ,et ekre on pööbli vaevade esindaja ainult seni kuni võim kasvab tsaariliku haardeni? Mäletad ma rääkisin ,et iga pööbli esindaja unustab ruttu oma toetaja mured ja saab ise kõigil parasiteerivaks ülekohtuseks tsaariks, ,kes ei tee muud kui kougib vaesemealt raha taskust, mugib rasvast pirukat ja lakub turvaliselt oma ego mune. Tõin korduvalt välja punarevolutsiooni pareleeli. Keegi ei keela seda ka praegu analüüsida. Ekre oleks olnud esimene ,kes kogu maapõue ressursid maha müüks. Ja siis ongi nii, troonil istub rumal ja ahne, majandus perses, intelligendid tapetud, raha katteta...............kolhoos mudases külakeses. Ref on eriti sitt valitseja aga pareamate puudusel pole asemle kah leida kedagi ja me oleks ammu hävinud. Seda majanduslikus plaanis. Inimlikus plaanis oleks jah ju ekre parem aga........... TASAKAALU ei paku praegu keegi. Sitaks lähevad inimesed aga linnamäel seetõttu ,et juba eos on alused valed. Kogu piibli alused on algusest ehitatud isase egoismile. Keegi ei pea alluma kõrvasosistajale ussile ( enda ihad ja vajadused ) niivõttes läänest....... indiviidi jõud, Aga keegi ei pea ka alluma lahti pääsenud elaja kollektivjõule idas. Mitte ühegi taevani sirutuva tipu sära ei ole ,,jumalik,, valgus vaid tsaari palee võimuhiilgus. Kokku röövitud heaolu kullasädelus e. paradiis.
Vasta
Ekrest lahkunud isiksusi on olnud ka varasematel aastatel - lihtsalt viimasel ajal on see "perekonna autokraatne diktatuur" niivõrd väljakannatamatuks muutunud, et isegi üli-kannatlikel on üle viskama hakanud ... mina olen juba aastaid tagasi rääkinud nö "Ekre järgsest ajastust" (Eesti rahvuslus ja terve mõistuse põhine alalhoidlik/konservatiivne vaaternurk säilib, kuid väljaspool Ekret).

Alustame kaugemalt 15-20 aasta tagant:
1) Kunagi 15-25 aastat tagasi oli Eestis Iseseisvuspartei (juht Vello Leito), kuid nad ei suutnud Eesti omariikluse eeliseid euro-eufoorias eestlastele nö "maha müüa" (euroopas töötamise ja vaba liikumise eest oldi siis nõus oma riik maha müüma) ... globalistid nägid selle läbi, ning keerasid omalt poolt vinti räigelt peale (üritasid jätta muljet, et  Euroopa tähendabki põgenike-horde, soo-hälvikuid, islamiseerumist ja muud sarnast jampsi) ... nii asendatigi nö "sisulise tuleviku vaatenurgad" (palju erinevaid valikud, sh see et Eesti jääb Eestiks) Ameerika-stiilis kahe näiliselt vastanduva leeriga, kus "vabariikliku partei koopiaks" saigi Rockefelleri-vaatenurga Ekre (Rothschildi demokraatliku-partei vaatenurka esindasid euro-integratsiooni parteid).

2) Vabariiklaste/konservatiivide olemus on nö "olla pidur" (nad on minevikus kinni), ehk reeglina on nad üsna juhmid tegelased (a'la Bushi IQ oli üks madalamaid sealsetel presidentidel, ning ka Trump ajab üsna lihtsakoelist/tahumatut juttu, mis on vahel ka mõistlik) ... täpselt sama vaatas ju vastu ka Ekre ridadest: no ei säranud nende asjapulgad eriti millegiga (ühe asjaliku/uudse mõtte ümber oli tehtud kogu raadiosaade/esinemine, tihti oli vaid vana kordamine) ... kuid kõige selle tühjuse juures pidasid nad ennast ilm-eksimatuteks (a'la Martin kisas enne apteegireformi "paljud apteegid pannakse apteegireformi järel kinni": no ei juhtunud ju midagi sellist, ehk Martin pani täiega puuse: ise ta aga ei tunnista seda). 

3) Ekre kasv põhines nö "ameerika vastandumise mudelil" (sisulisi palju-komponendilisi tuleviku-visioone pole, selle asemel "valitakse hirmust": noh, et see hull vastas-kandidaat ei saaks võimule) ... samuti sai Ekre kasvule piduriks nö "ristiusu-lembus": eestlased on usu-kauge rahvas, ehk Eesti poliit-maastikul nö "Varroga kaugele ei purjeta" (kunagi ma käisin nende koosolekuid kuulamas: mingi ristiusklik upitatakse kõnet pidama, kuid kuulajatele ei lähe see peale, vaid hõigatakse vahele: "keri oma jumalaga per**e").

4) Ekre alustalad polnud Eesti-põhised, vaid olid Vabariikliku partei (Rockefelleri) põhised: välispoliitiliselt aeti Rockefelleri joont (millises linnas peaks olema saatkond Israelis, suhtumine vabakaubandusse, jne) - ning ka sisepoliitiliselt aeti Rockefelleri joont (piibli-tõlgendused kõige aluseks) ... selle kohta olen ma juba astaid tagasi öelnud: juutide hele-sinine ja eestlaste tume-sinine on erinevad värvid, ehk kunagi lähevad nende teed lahku ... sisetülid saidki sellest alguse, et vähegi isiksuse mõõtu välja andvad liikmed tahtsid Eesti-põhist nägemust (a'la igaühe personaalne südametunnistus, mitte aga usu-egregori põhine moraal: kaabud on väga selgelt "maha teinud" Eestile omast ise-mõtlemist ja puude-kummardamist).

Mis saab edasi:  kui loodav Erk positsioneerib ennast ristiusu-põhisena (nagu Ekre), siis nad põruvad (sellisele segmendile pole piisavalt valijaid) ... kui nad (Erk) suudavad Eesti põlis-väärtuste põhise erakonna teha, siis on neil lootust (rahvuslased, konservatiivid, loodus-hoidjad, euro-riigi vastased, jne) ... rahvusvaheline kapital (ja nende kohalikud marionetid) ei rahastaks neid, ehk erakonda tuleks liikme-maksudest  ja enda tahtest/panustamisest ülal pidada (ehk palgalisi töökohti erakonnas eriti poleks) ... suund tuleks võtta pigem nö "noorte poliitikute harimisele" (jah alguses on vaid vaev-ja-kulu poliitika telgitaguste lahtiseletamisel, kuid varsti on nö "nohikud-kasvanud-Madisonideks", kes ka teevad midagi) ... ning toimiv erakond peaks olema nö "näoga tuleviku" (pakkuma välja uuenduslike visioone Eesti tuleviku kohta: vaid tulevikust tulub uus energia-voog).
Vasta
(21-06-2024, 11:03 )lahendused Kirjutas: 1) Kunagi 15-25 aastat tagasi oli Eestis Iseseisvuspartei (juht Vello Leito), kuid nad ei suutnud Eesti omariikluse eeliseid euro-eufoorias eestlastele nö "maha müüa" (euroopas töötamise ja vaba liikumise eest oldi siis nõus oma riik maha müüma) ... globalistid nägid selle läbi, ning keerasid omalt poolt vinti räigelt peale (üritasid jätta muljet, et  Euroopa tähendabki põgenike-horde, soo-hälvikuid, islamiseerumist ja muud sarnast jampsi) ... nii asendatigi nö "sisulise tuleviku vaatenurgad" (palju erinevaid valikud, sh see et Eesti jääb Eestiks) Ameerika-stiilis kahe näiliselt vastanduva leeriga, kus "vabariikliku partei koopiaks" saigi Rockefelleri-vaatenurga Ekre (Rothschildi demokraatliku-partei vaatenurka esindasid euro-integratsiooni parteid).
Kas tõesti üritasid globalistid euroopast sellist muljet jätta???
No ja üritas siis kumb pool üritas, aeg on näidanud, et hoiatajetel oligi õigus! Kogu see "sarnane jamps" ongi kosena Euroopast meile kaela langenud ja osaliselt, suuremaosaliselt seadustatud!
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat