•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 26
  • 27
  • 28(current)
  • 29
  • 30
  • ...
  • 54
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Riik
Tsitaat:OMAVOLI POLITSEI POOLT JUSTKUI OLEKSIME SÕJAOLUKORRAS!

10.11.2021 kella 20:25 paiku tungisid Tartus, Võru 79 asuvasse MTÜ Spordiklubi Corsagym ruumidesse omavoliliselt, s.o ruumi valdaja tahte vastaselt politseinikud (kelle peamiseks kõneisikuks oli ARNO KITS) ja terviseameti töötajad.
Politseiametnikud ja Terviseameti töötajad ei olnud eelnevalt Spordiklubi Corsagym ruumidesse sisenemiseks ruumide valdajat informeerinud ega selleks nõusolekut või luba küsinud. Spordiklubi ruumidesse tunginud ametnikud asusid tülitama ja represseerima kohal viibinud klubi liikmeid erinevate nõuetega. Sisse tunginud ametnikud polnud nõus ka ruumide valdajale oma ametitunnistusi esitama ega ennast tutvustama. Samuti keeldusid nad MTÜ Spordiklubi Corsagym juhatuse liikme Gert Goršanovi palve peale esitama dokumenti selle kohta, millisel õiguslikul alusel nad spordiklubi ruumidesse tungisid ja mis põhjusel nad üldse klubi ruumides viibisid ning klubis viibivaid isikuid tülitasid. Ainukeseks põhjuseks nimetati „Õues on külm“, mis loomulikult ei saa olla õigustuseks valdaja tahte vastaselt võõrasse valdusese tungimisel.
Eeltoodu alusel saatsime PPA-le kirja menetlus alustamiseks KarS § 266 lg 1 järgi, s.o valdaja tahte vastaselt hoonesse või ruumi ebaseadusliku tungimise või valdaja poolt esitatud sealt lahkumise nõude ebaseadusliku täitmata jätmise eest.
NB! MTÜ LIIKMETEL ON TÄIELIK ÕIGUS VIIBIDA MTÜ RUUMIDES ‼️
Postitust võib julgelt jagada!

https://www.facebook.com/photo?fbid=6202...9395766136

Tsitaat:https://kylauudis.ee/2021/11/10/liis-jur...se-poolel/
Liis Jürine kirjutas 4. novembril tehtud Facebooki postituses põhjalikult oma pikalt kestnud ebameeldivast kogemusest õiguse ja õigluse mõistmisel. Loo esimeses pooles jutustas ta ühest varajasemast kokkupuutest uurimise ja kohtu tööga, sama postituse teises ja oluliselt pikemas osas kirjeldas Liis käesoleva aasta kuuel kuul väldanud katsumust, mis lõppes teda rahuldava õiglase kohtu otsusega.

Liis meenutas üht tänavust aprillipäeva ja jutustas sellele päevale järgnenud asjade kulgu alates politsei ja uurijate tegevusest, millesse hiljem sekkus advokaat ja kohus.

Läksin Toompeale suure põhjusega seaduse SE347 vastu, mis annab politseile suurenenud võimu.

Olin juba näinud, milline ebaõiglus riigis toimub. Ihukarvad tõusid püsti mõttelt kui nad peaksid veel võimu juurde saama.

Juba esimesel päeval jäin ma silma Riigikogust väljunud politseile, kes küsis minult ilma mingi aluseta dokumenti. Head seadusetundjad inimesed tulid küll kohe vahele, et ei pea ja ei ole selleks õigust. Kuid mul ei olnud midagi selle vastu, et nad mu tausta uurivad. Minu südametunnistus on puhas, las uurivad. Mõtlesin, et pigem saavad teada mis põhjusel ma seal olen.

Varsti tuli politseist kutse ja mind kutsuti korduvalt ütlusi andma. Nad tahtsid väga teada kes meeleavalduse korraldas ja kas see olen mina. Olin väga avatud ja aus enda jutus. Ütlesin, et mul on väga isiklik põhjus miks ma meeleavaldusel olen.

Rääkisin avatult nende tegemata jäänud tööst läbi aegade – kuidas nad ei ole mind ega abivajajaid aidanud kui nad on seda vajanud kuid tegelevad mingite naeruväärsete asjadega nagu hetkel see.

Tundsin et see jutuajamine päris nii ei läinud nagu nad olid soovinud, sest küsimusi esitasin peamiselt mina nende tegemata jäänud töö osas ja soovisin vastuseid.

Pikemat aega vaadati meie tegevust kõrvalt, peeti plaani, prooviti nii ja naa kuid meid ei takistanud isegi aiad, siis tuli avalöök. 11. aprilli hommikul ootas meid Toompeal koertega politsei, kiirreageerijad ja suured politsei bussid.

Seaduses tuli nüüd eriti hoolsalt näpuga järge ajada. Trahvi võis saada igal pool. Selleks ajaks kui jõudsin teisepoole kirikut inimeste juurde, tulid kaks politseiniku minu suunas ja küsisid kas mina olen Liis Jürine. Vastasin jaatavalt ja mul paluti endaga kaasa tulla, ilma mingi põhjuseta.

Läksin siis nagu mingi suur kurjategija kahe politseiniku saatel suure bussi suunas. Inimesed küsisid, kuhu minek ja politsei vastas naeratavalt, et “tuleb meie poolele üle”. Jõudes suure politsei bussini tundus nagu nad täpselt ei teadnudki, mida minuga teha. Hakkasid bussi juures omavahel arutama minu ära viimist. Siis ilmselt küsiti kuskilt ja jõuti otsusele. See mind ei hirmutanud. Küsisin: mille eest? Vastati, et jaoskonnas saan teada ja paluti ronida pisikesse raudsesse tuppa. Mõtlesin, et nii suur buss aga nii väike ruum et minusugune väike inimene vaevu mahub sisse. Istusin kaameraga kambris ja tundsin, et mind koheldakse kui mingit väga ohtlikku kurjategijat.

Viskasin seal nalja ja hoidsin enda tuju üleval ega lasknud sellistest asjadest end häirida. Politseisse jõudes lasti mind sisse arestimaja poolelt. Mul paluti oodata natuke kuni uurija majja jõuab. Seal oli vist neli politseid, kes mind vaatasid ja üritasid juttu teha. Viskasin sealgi veel nalja ja hoidsin kõigi tuju üleval, et mitte asjatult energiat kulutada. Lõpuks kutsuti uurija jutule. Toas oli neid kaks. Meesterahvas rääkis minuga ja samal ajal naisterahvas kirjutas. Sain teada politseisse toomise põhjuse: mind süüdistati inimeste kutsumises Vabaduse platsile.

Nad tahtsid sellise etendusega mind lihtsalt hirmutada. Sai palju elust räägitud ja süvitsi sisse mindud riigi probleemidesse. Ma ei karda kunagi rääkida tõtt, isegi kui mu hääl väriseb. Olen väga aus ja otsekohene tänu millele ma olen terve elu ka hästi maganud.

Mul soovitati juristiks õppida ja öeldi, et minusuguseid tarku inimesi vajatakse politseisse tööle.

Vastasin pakkumisele tänuga ja lauusin, et see töö oli kunagi küll väikeste poiste unistus, kahjuks enam mitte. Lõpuks öeldi mulle, et ärgu ma rohkem pahandusi tehku ega Vabakale mingu.

Õue jõudes kuulsin kuidas suured bussid aina vilkuritega tulid – teadsin juba kust kohast.

Arvasin. et selle tsirkusega on nüüd kõik. Kuid varsti tuli uus kutse. Kui viimased uurijad olid muidu toredad inimesed ja mängisid hästi, siis see vanemuurija naisterahvas oli väga konkreetne ja arvas, et tõmbab otsad kokku ükskõik kuidas. Ta näitas minu ütlustega pabereid ja üritas selgeks teha, et asi on tõsine. Ma vaatasin talle otsa ja hakkasin naerma. Küsisin: kas see on mingi nali või päriselt? Tuletasin uurijale meelde, millega ta tegeleb?

Kuna kuskile konksu taha ei saadud, kirjutati süüdistuseks lihtsalt meeleavalduse korraldamise, Toompeal inimestega suhtlemise ja üleskutse tegemise, mida olevat 11.aprillil Vabaduse platsil näinud ja kuulnud üks abipolitseinik. Seal oli palju asju, milles mind süüdistati, kuid milles ma isegi parima tahtmise juures ei näinud mingit seost. Kui asi oleks nii hull olnud nagu üritati väita, oleks trahv olnud suur. Aga trahv oli väike, sest PPA jaoks oli oluline süüdi mõistmine.

Võtsin advokaadi ja palusin abi. Minu advokaat Kalev Aavik (soovitan teda kõigile) on väga professionaalne ja kiire, vaatas süüdistuse poole tunniga läbi ja koostas PPA-le kirja, millega tühistas kõik esitatud seadusevastased süüdistused. See käik muidugi ei PPA-le ja vanemuurijale Kristel Proosile ei meeldinud. Kuna nad ei nõustunud süüdistust tagasi võtma, andsime PPA valesüüdistuse eest kohtusse.

Kohus toimus 4. oktoobril. Seisin vastamisi vanemuurijaga ja minust paremale jäi tunnistaja pink kuhu tuli minu kohta vale tunnistust andma noor poiss, abipolitseinik. Laususin enda peas: “Minu Õnnistus sulle!” Tema silmist ei peegeldunud headust, tumedad tühjust täis silmad, ma tunnetasin tema ego maski taga ebakindlust. Ta sai kohe alguses õppetunni, et valetamisega ja teistele halva tegemisega enesekindlust juurde ei saa.

Tõestusmaterjalina olid vanemuurijal kaasas videod, mida ka nett täis. Midagi olulist sealt vaadata ei olnud. Seega arvas kohtunik ja minu advokaat, et võiksime edasi minna, muidu saab aeg otsa. Siis hakkas kaitsja rääkima. Tundsin kuidas ma igakorraga järjest tõusin, kuidas õiglus seati jalule. Selline kaitse ebaõigluse vastu andis mulle veel kindlama usu headuse võitu.

Mis mulle väga meeldis ja meelde jäi, olid laused: “Kuidas saab antud isik olla seotud korraldamisega kui Toompeal oli juba meeleavaldus käimas, kuni tema liitus olemasoleva rahvaga. Kui antud abipolitseinik kinnitab, et kuulis ja nägi 11.04 ühe-kahe meetri läheduselt Liis Jürinet inimesi üles kutsumas Vabaduse platsile, siis kuidas ta ei mäleta, mis tal seljas oli too hetk? Kui politseil olid rinnakaamerad, millega kõike filmiti, siis miks ei ole seda kuidas antud isik 11.04 kutsus inimesi üles Vabaduse platsile?

Kohus tühistas PPA otsuse ja väärteo menetlus lõpetati. Kohus mõistab välja menetluskulud.

Aitäh, kohtunik, et sa oled Õigluse poolel! See oli see kogemus, mille järgi ma läksin.

Toimetas Urmas Saard

https://objektiiv.ee/fookuses-totalitari...8JhxNHcWcU
Totalitarismile sillutab teed massiformatsioon
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=RG_MO2QK2kk
Hea eeskuju venemaalt. See kehtib ka eestis ja täpselt sama soovitus
https://objektiiv.ee/juhtkiri-soda-ei-pe...ste-vastu/
Põhjendus on ülaloleval lingil
Vasta
Need tsenaariumid on koik kirjas raamatus Soja tulevik Martin Van Creveld https://rahvaraamat.ee/p/s%C3%B5ja-tulev...9985702581 kus on otse oeldud et tulevikus suurkorporatsioonid kehtestavad oma voimu yhiskonnas sojaväeliste ja politseioperatsioonide läbi mis viiakse ellu eriolukorra tingimustes.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=xF3phuUHcsg
10.11 saade. Huvitav saade. Otse välja ei öelda aga antakse "mõista" kes on pagulaskriisis taga poolas ja leedus. Ikka EU, kes veel!
Vasta
(12-11-2021, 12:59 )äikesepoiss Kirjutas:
(12-11-2021, 12:35 )xcad Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=xF3phuUHcsg
10.11 saade. Huvitav saade. Otse välja ei öelda aga antakse "mõista" kes on pagulaskriisis taga poolas ja leedus. Ikka EU, kes veel!

Kes siis veel? Laugh Juudid ju.
Ikka õige, EU on ju samuti juutide sünnitis. Kes aga juudid sünnitas....kas vanakurat või langenud inglid. Kokkuvõtteks ikka need viiimased süüdi ja EU pole siin üldse mainimist väärt. Kellele kasulik? EU-s on vaja ajendit sõjaseisukorra kehtestamiseks. Mis on parem kui koroona, migrandi, logistika kriisid ja üks väike imeilus, turvaline ja meeldiv sõda? Ja küsitakse, et palju sa mordor raha tahad kui tuled kas ukarinasse või baltikumi? Putja ja batka ajavad sõrgu vastu eh, ei taha! Sealtpoolt aga sunnitakse meelitatakse ja lubatakse jumal teab mida kokku umbes selles stiilis, et vaata kui palju relvi afganistani jäeti! Meie pakkumine aga on veelgi parem....siin ei koonerdata! Andke aga minna, meie muidugi "viibutame näppu" ja raha tuleb piisavalt, territooriumid pealekauba!
https://www.youtube.com/watch?v=M_VjSECcN4I
Väga huvitav jutt. Erinevatest maailma paikadest
https://www.youtube.com/watch?v=8M0qpyFeIIE
Kuidas venemaal õiglus toimib. Õpetlik vaatamine

Vasta
Ei leidnud kyll 6iget teemat aga k2ib siia ka, kuna see rohe- ja toiduterror tabab enamik riike:
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/...gests.html

Mehed s88vad liha, et olla mehelikumad.
Vasta
https://www.kavkazcenter.com/russ/conten...pami.shtml
Üle pika aja hea artikkel Kavkazcentrist mis järjekordselt tõestab lamemaalaste kuulsat (ja aegumatut!) väidet: vaktsineeritute väljasuremine alles algab! Kes pani vaxile õla alla paneb "õla alla" ka matusebüroodele kasumi teenimisse.
https://www.youtube.com/watch?v=HbvuuqcLIoo
Luidas venemaa kooliõpikus on rahvas jaotatud klassideks
Vasta
https://mvlehti.net/2021/11/13/siirtyma-...-raportti/
https://eestinen.fi/2021/11/hollandis-to...ga-laiali/
EU maksab putjale ja patkale kriisi eest. See juba selge.
Vasta
Ilmselgelt anti koroova plandeemiaga igasugused tegutsemise ja käitumise juhised ka kaasa. Miks muidu kõik riigid ühtmoodi tegutsevad. Tütar rääkis, et Ausis on postiteenindus väga aeglane. Kõik kes vabatahtlikult experimentaalkõntsale katsejäneseks ei hakanud lasti lahti. Nüüd on teisi vähevõitu.Smile
Mul läks raamat ka sinna kuu aega. Nii et kes tahab sinna Jõuludeks midagi saata, pange juba varakult pakk teele.
Vasta
Tsitaat:https://minuaeg.com/pommuudis-salastatud...GqZD3UAQKk

POMMUUDIS! Salastatud orjaleping Pfizeriga paljastab, et Eesti valitsused on meid reetnud ja maha müünud

Vahendame Telegram.ee artiklit

Hea lugeja, seda võib olla raske ette kujutada, ent poliitikud, kes kogu maailmas oma sõnutsi meie tervise pärast nii mures on, sõlmivad rahva selja taga salajasi lepinguid, mis väidetava “hoolimise” suure küsimärgi alla paneb. See mitte ainult ei kahjusta kodanike huve, vaid annab alust arvata, et teatud valitsuse liikmed on täielikult rikkunud ametivannet ja teevad seega oma kodumaale väga selget kahju. Juhul, kui sellise lepingu on sõlminud ka meie riigi esindajad, on põhjust rääkida konkreetsest riigireetmisest.

Peavoolumeedias on varemgi kirjutatud, et vaktsiinitootajad kahjustuste eest ei vastuta (loe ka link 1, link 2), kuid lepingute sisu varasemalt avalikustatud pole. Pfizeri lepinguga, mille avalikustas korruptsiooni vastu võitlev rahvusvaheline organisatsioon Transparency International, tutvudes saab kristallselgeks, miks kõik Eesti n-ö vaktsineerimispropaganda eksperdid ei saa muud teha, kui iga päev meile luisata ning tõhusamate meditsiiniliste ja loogiliste teadmiste asemel öelda: vaktsineerida, vaktsineerida ja uuesti vaktsineerida, hoolimata tagajärgedest. Allpool olevast infost selgub, et kui nad räägiksid lepingu sisule vastu, rikuksid nad koheselt lepingut ja vastutaksid ka kahjude eest.

Aga lugege ise:

Šveitsi uudisteportaal Infosperber vahendab, et Transparency International on kätte saanud ja avalikustanud koroonavaktsiini suurtootja Pfizer/BioNTech Group salajase ostulepingu Albaania valitsusega. Võib eeldada, et ravimiettevõte sõlmis teiste lepingupartneritega (nagu nt Euroopa Liiduga või Eestiga) sisuliselt identsed lepingud.

Samuti võib eeldada, et kõigi teiste koroonavaktsiinide pakkujatega on sõlmitud identsed lepingud. Ainult kokkulepitud hinnad on riigiti erinevad ja samuti ülisalajased, nagu on teada varasemast teabest, mis pärineb organiseeritud, kuid mittetoimivatest pandeemiatest, nagu linnugripp või seagripp.

Nüüd on ilmselge, miks valitsused ja vastutavad isikud niivõrd ebainimlikku vaktsiinipropagandat peale suruvad: valitsused on rahva selja taga sõlminud vaktsiinitootjatega diktaatorlikud orjalepingud, mille kohaselt peame meie, Eesti rahvas, selle jama eest vastutuse võtma ja ise kinni maksma.

Lepingust saame lugeda, et need sisuliselt orjalepingud peaksid jääma salajaseks 10 aastaks. Vaktsiinitootjatel on null vastutust kahjude eest. Riigid peavad kinni maksma isegi kontsernide juristid ja õigusabikulud.

Hakatuseks aga kõige olulisem kolmest lepinguklauslist:

(punktid 2.1) Kokkulepitud ostukogused kehtivad ka juhul, kui turule peaks tulema sobivamaid vaktsiine või tõhusaid ravimeid.
See tähendab, et kui näiteks Eesti teadlaste toodetud koroonasprei peaks lahendama nn koroonaviiruse probleemid, siis on valitsusel kohustus osta maksumaksjate rahade eest nii suures koguses vaktsiine, kui lepingus on kirjas. Põhimõtteliselt saab Pfizer dikteerida, mis on medikament ja mis mitte. Patsientidele ei toimu haiguse osas neutraalset selgitust tahtlikult ja see on lepingus isegi seadusega keelatud!

(Punktid 8.1 kuni 8.4) Pfizer/Biontech vabastab mitte ainult ennast igasugusest vastutusest mistahes kahju eest. Kõik võimalikud vaktsiini tootmise, levitamise, turustamisega seotud kolmandad isikud, kui ka lepingu alusel tegutsevad teadlased ja pookimisega tegutsevad isikud (vaktsineerijad) jne on samuti igasugusest vastutusest vabastatud. Kui Pfizer / Biontech kaevatakse kohtusse, peavad lepinguosalised (st valitsused) kandma kõik kohtu- ja advokaadi palkamisega seotud kulusid, arvelduskulusid, hüvitisi, trahve ja muid kohtuprotsessiga seotud otseseid ja kaudseid kulusid.
Sisuliselt tähendab see seda, et kahjukannataja peab kinni maksma kõik kohtu- ja haiguskulud ning kui inimene jääb peale vaktsineerimist sandiks või sureb ära, siis ei vastuta selle eest mitte keegi. Lisaks saame lepingust välja lugeda, et kõik lepinguga seotud olevad tegelased (nagu näiteks lepingu sõlminud ministrid ja teised seotud isikud) tohivadki ainult öelda “minge vaktsineerima”, sest vastasel juhul rikuksid nad lepingut ning Big Pharma saaks koheselt minna tema vastu kohtusse. Tanel Kiik on näiteks korduvalt öelnud, et ainus viis kriisist väljumiseks on vaktsineerimine. Aga see on puhas vale!

Lepingust saab välja lugeda, et kõik kohtuvaidlused saavad toimuma New Yorki privaatkohtus, võite ainult aimata millise kaliibriga advokaadid Big Pharma ennast esindama võtab, eriti kui on selge, et Eesti peab nende advokaatide eest automaatselt arve tasuma.

(punkt 10.4) Lepingu sisu tuleb hoida rangelt konfidentsiaalsena kuni kümme aastat pärast lepingu lõppemist.
Kusjuures leping Iisraeliga salastatakse konfidentsiaalsel tasemel 30 aastaks. Ilmselgelt sisaldub palju huvitavat lepingus Iisraeliga, kes suutis hankida suurtes kogustes vaktsiini varem, kui kõik teised riigid. Sellised selgelt ühepoolsed lepingutingimused, mis on nüüd infolekke tõttu avalikuks saanud, on nt Eesti seaduste kohaselt kuritahtlikud. Kuid valitsus lepingupartnerina ei julge neid klausleid ja tingimusi kohtus vaidlustada. Vahet pole, kas sarnane leping on tehtud ravimitootjaga otse või vahendab seda Euroopa Liit – tegemist on meie rahva jaoks ebasoodsa ja jõhkra äritehinguga, millel pole mitte mingit pistmist inimeste tervisega.

Kuidas on võimalik, et maksumaksja rahade eest sõlmitud lepingutingimused, hinnad jne on salajased? Kas me ei ela vabas ühiskonnas? Ja miks on selline leping üldse vajalik, kui tegemist on alles testimisfaasis olevate vaktsiinidega, millel pole isegi ametlikku kasutusluba? Ja milleks see vaktsiin, kui rahvas on valdavalt terve ning numbreid vaadates ilmselt omab ka juba karjaimmuunsust?

Muu hulgas tekivad järgmised küsimused:

Kes rääkis läbi sarnast kokkulepet Eesti rahva nimel?
Millised poliitikud, vastutavad isikud ja erakonnad olid ja on sellest lepingust teadlikud?
Kes allkirjastas sellise lepingu Eesti rahva nimel?
Millal see allkirjastati?
Kas selle Pfizeri lepingule on sõlmitud veel täiendavaid lepinguid?
Kas vaktsineerimispropaganda reklaami ja elluviimise eest on vastutavatele Eesti inimestele kokku lepitud tasud või uurimisvahendid, parteide annetused jne?
Kas lepinguga saab tutvuda teabeseaduse kaudu ja kui ei, siis miks?
Kas tegemist on riigireetmisega?
Kas vastutajaid saab Eesti rahvas vastutusele võtta?
Riigireetmine on muu hulgas “välise julgeoleku ja demokraatliku põhiseadusliku riigi ohustamine”. Kuna tahtevastased meditsiinikatsetused on Eesti põhiseaduse järgi keelatud, võib tegemist olla riigireetmisega.

Võimalik, et Tanel Kiik on juba ettenägelikult taganenud ja tal on diplomaatiline puutumatus alates tema ametisse nimetamisest 2021. aasta mais WHO uueks ohvitseriks.

Eesti inimeste tervisele ja majandusele tekitatud kahju võib hinnata juba miljarditesse.

Kunstlikult algatatud ühiskonna jagamine vaktsineeritud ja vaktsineerimata inimesteks on saavutatud ning hetkel see lõhenemine paisub katastroofilisel kujul edasi.

Seisame silmitsi tohutu ülesandega – kavandatud koroonapandeemiast välja tulemine võib kesta aastakümneid.

Kahju on niigi ilmne kõikidel elualadel, seda olukorda saab võrrelda sõjaajaga. Aga see sõda jätkub iga päev meie vastu Pfizeri lepingu ja vaktsineerimise eest vastutava sotsiaalministri Tanel Kiige kaudu.

Aga isegi põhiseaduses (nt §13 ja §54) kutsutakse meid suveräänidena olukorda parandama.

Me ütleme nüüd väga selgelt, expressis verbis: Tanel Kiik on valetaja (kui ka vaktsineeritud levitavad ja nakatavad, siis kuidas on see ainus lahendus kriisile?) ja ta tuleb oma positsioonist tagandada!

Selline salatsemine õõnestab usaldust valitsuse ja vaktsiinide vastu

Kuna vaktsineerimine on vabatahtlik, on paljud valmis vaktsineerima minema ainult seetõttu, et nad usaldavad ametivõime ja ametivõimude poolt heaks kiidetud eksperte. Lõppude lõpuks on Pfizer/BioNTechi ja Moderna mRNA-põhiste vaktsiinide korral tegemist uut tüüpi tehnoloogiaga, mida on varem katsetatud ainult marutaudi ja üksikute gripiviiruste vastase vaktsiinina, kuid nüüd süstitakse seda sadadesse miljonitesse tervetesse inimestesse. Need koroonavaktsiinid on heaks kiidetud vaid piiratud ajavahemikuks erakorralise hädaolukorra tingimustes, kuna haruldaste, kuid võimalike keskmise ja pikaajaliste kõrvaltoimete kohta pole veel uuringuid.

Kriitiline seisukoht on õigustatud kasvõi sellepärast, et ametivõimud ja eksperdid taotlevad elanikkonna võimalikult suurt vaktsineerimise osakaalu ja seetõttu on raske eeldada, et nad annavad samal ajal erapooletut teavet puuduste kohta. Liiga sageli on tulnud pärast kahju tekitamist turult kõrvaldada nii ravimid kui ka vaktsiinid.

Näide:

Toimeainete tugevdajat, mille ravimifirma GSK lisas seagripi vastasele vaktsiinile Pandemrix, ei olnud veel hästi testitud. Hoolimata tõendite olemasolust vastupidise tõestamiseks väitsid ametivõimud ja arstideliidud ning -organisatsioonid: “Seda vaktsiini on põhjalikult testitud”. Liiga paljud inimesed lasid heas usus end pookida ning said tervisekahjustusi. Euroopas kannatas kokku umbes 15 000 inimest insomnia, närvihaiguste, allergiliste šokkide, näo halvatuse ning veresoonte ja aju põletiku all. Tänaseks on Pandemrix turult ammu kadunud.

Eelmiste pandeemiate ajal olid tervisekahjustused piiratud, kuna neid vaktsiine ei kasutatud laialdaselt. Praegu katsetatakse sadu miljoneid inimesi ja selle tagajärjed on juba muutunud katastroofiks. Ka Eestis on valmimisel kodanikualgatusena vastav register, kuhu inimesed saavad oma vaktsiineerimise kõrvaltoimeid sisestada. See register näitaks ka, kui ohtlikult ja hooletult käitusid Kiik ja kaasvõitlejad, aitas võimalusel vastutajaid vastutusele võtta ja selliseid olukordi tulevikus Eesti jaoks välistada.

Olgu veel mainitud, et ravimite kõrvaltoimete Euroopa andmebaasi oli 31.07.2021 seisuga kantud Covidi vaktsiini tagajärjel 20 595 surma ja 1,7 miljonit kõrvaltoimet.

Moderna: LINK ; Pfizer: LINK; AstraZeneca: LINK; Johnson & Johnson: LINK.

???? lingile jõudes valige ülevalt paremalt eelviimane aken Number of individual cases for selected Reaction ja siis tuleb vasakul üleval valida kõrvaltoimete grupp ning seejärel all paremal näeb graafikut, kus on kirjas, mitmel inimesel lõppes kõrvaltoime SURMAGA ehk FATAL!

Ametivõimud ei osanud reageerida tõsiasjale, et ravimitootjad sundisid neid ühepoolseid lepinguid sõlmima.

Valitsused ja vastutavad isikud ei suutnud avalikkust otsekoheselt teavitada, et ravimifirmad pressivad neid välja, et neil oli liiga halb positsioon vaktsiini ostulepingu paremate tingimuste üle läbirääkimiste pidamiseks. Ja et nad on (vastu tahtmist?) alla kirjutanud orjatingimusi kümme aastat saladuses hoidma ka pärast lepingu lõppemist.

Selle asemel, et rahvast teavitada vaktsiinilepingu tingimustest, tegid aga ametivõimud head nägu ja teesklesid, et Pfizer/BioNTechi ja Moderna peale surutud tingimustega orjalepingud on täiesti normaalsed.

Alles nüüd tänu vilepuhujatele said kokkulepitud ja allkirjastatud salajased klauslid teatavaks. See on aga tekitanud veelgi suurema kahju avalikkuse usaldusele ametivõimude vastu.

Eesti rahvale veelgi suurema kahju vältimiseks tuleb nüüd tegutseda väga kiiresti. Kiik & Co valmistavad praegu ette järgmist, “neljandat” koroonalainet. Alates septembrist tehakse pärast kooli algust uuesti suurem arv teste. Positiivsete PCR-testide arv suureneb automaatselt ka hooajaliselt, kuigi põhimõtteliselt on enamus rahvast koroonavaba. Taas kordan, et Eestis võis olla juba enne seda koroonapandeemiat tänu varasematele koroonaviirustele karjaimmuunsus koroonaviiruste vastu! Kui seda neljandat kunstilainet ei saa ära hoida, on kahju meie riigile veelgi suurem.

Meil on aeg nõuda vaktsiinilepingute tingimuste avalikustamist, vahet pole, kas need lepingut on sõlmitud Eestiga või läbi Euroopa Liidu!
Loe edasi alljärgnevas:
https://www.telegram.ee/eesti/pommuudis-...aha-muunud
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=Z4Nw22oVMIA
Kirjadest mis tulnud üle maailma. Kas on võimalik kaubanduskeskustes inimeste mürgitamine? Kas ultra heliga või õhu kaudu? Eestis usun, et seda ei ole, aga mujal? Venemaal on eriti moes, ka USA-s ja muudes EU riikides.
https://www.youtube.com/watch?v=r85NDWKxVKg
Venemaalt. Totaalne QR koodide kontroll ja lisaks reaalne sõjaseisukord ehk digi koonduslaager. Venemaa koos austraaliaga on kurjamite katselava. Vaadates mis venemaal toimub on ettekujutus meil oodatavast.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=7GQNUzAiBzI
https://mvlehti.net/2021/11/15/rokottama...avallassa/
https://epl.delfi.ee/artikkel/95127317/h...dus-pusida
Venemaal hakatakse tapma koroona varjus. Holland ja austria lukus. Kohe nii, et austrias 10 päeva koduarestis.
https://rus.delfi.lv/news/daily/abroad/i...d=53778329
Juudid hakkavad 5-12a lapsi torkima. Anti eutanaasiasüstile kasutusluba. Maailma poliitikas on esmakohal vaximine. Kõik muu isegi migrandikriis on vaximise teenistuses. Äärmiselt imelik maailm?
Vasta
https://wtfhappenedin1971.com/ Hulk statistikat millest järeldub,et aasta 1971 oli murdepunkt negatiivses suunas maailma majanduses- ehk kus hakkas tekkima megarikkad korporatsioonid ja isikud ja tavainimesed jäid aina vaesemaks. Huvitav kokkusattumus - 1971 jaanuaris leidis esimest korda aset Klaus Schwabi maailma majandusfoorum.Kas ilma selle majandusfoorumita oleks maailma majandus samas suunas liikunud ?

Paar huvitavat klippi Schwabist aastal 2007 kus ta laiab kaamera ees oma grupeeringu mõjuvõimuga.
https://twitter.com/PezntJournalist/stat...4313699328
Vasta
(15-11-2021, 19:08 )Malandro Kirjutas: https://wtfhappenedin1971.com/ Hulk statistikat millest järeldub,et aasta 1971 oli murdepunkt negatiivses suunas maailma majanduses- ehk kus hakkas tekkima megarikkad korporatsioonid ja isikud ja tavainimesed jäid aina vaesemaks. Huvitav kokkusattumus - 1971 jaanuaris leidis esimest korda aset Klaus Schwabi maailma majandusfoorum.Kas ilma selle majandusfoorumita oleks maailma majandus samas suunas liikunud ?

Remargina:

1971. aasta augustis sulges president Nixon ja Co. "kullaakna" lõplikult ja kõigi jaoks: sellega lõigati viimane side dollari ja tema tagatiseks oleva kulla vahel.
Alates kullaakna sulgemisest – mis ühtlasi tähistas ka Bretton Woods’i süsteemi https://sv.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woodssystemet lõppu – eksisteerib pseodukullastandardi asemel ainult USA dollari paberrahastandard. Sisuliselt tähendab see seda, et USA valitsus on saanud piiranguteta rahastada oma tegevusi, lastes trükimasinal toota aina enam uusi tagamata dollareid... Sellisel tegevusel on aga tagajärjed.
Vasta
https://bastyon.com/index?v=cfd42169f06e...zDbq1GUTYw
Euroopa viimane VABA RIIK: VALGEVENE! Viimases hädas saab sinna põgeneda.....
https://www.youtube.com/watch?v=qQRnWngVDHs
Väga vajalik kuulamine! Seletab asjad lahti, põhjused miks kõikjal nii tehakse.
Vasta
https://epl.delfi.ee/artikkel/95181557/e...tlased-ise
Sakslased tõid meile KULTUURI. Enne olime väga julm mägra rahvas, elasime koobastes ja sõime inimliha (südame söömise lugu). Sakslased aga olid EU-st kultuuri toojad, õpetasid meid mägra urgudest välja ronima, viisid hügieeni sisse (enne nagu sokud eeslasest sõjamehed kusid endale habemesse), keelasid metsadesse "siilide" tegemise (filmist malev, siis tikkude asemel olid oksatükid ja "siilid" eriti SUURED külvasid kultuuritoojatesse hirmu). Eeslased ise pidasid mõisu ja baltisaksad olid need keda kurnati. Ajalugu on just selline kuidas poliitika. NSVL aegadel vürst vjatsko tõi meile vabaduse (vara oleks sotsialismusest rääkidaBleh) ja oli eeslaste vennasrahva venelaste vaheline suur "sõprus", nüüd "sõprus" tuli EU poolelt. Hea veel, et pole jõutud paganluse sõjani kus eeslased läksid mõõgavendude ordule paganlust viima ja neile õpetama kuidas siile tehaShock
Vasta
Mis on ärkamine riigi reaalsuses.

https://www.facebook.com/1367589288/vide...6361228118
Vasta
Kuulata tänast saadet "Räägime Asjast". Öeldi otse välja, et meil on võimul kuritegelik jõuk ja tuleb nürnberg kus nad saavad karistused. Just otse ilma keerutamata.
https://tavid.ee/koige-defitsiit-kui-usa...sreaalsus/
USA-st. Ehk mis juba on jõudnud kohale.
Vasta
(20-11-2021, 18:26 )xcad Kirjutas: https://epl.delfi.ee/artikkel/95181557/e...tlased-ise
Sakslased tõid meile KULTUURI. Enne olime väga julm mägra rahvas, elasime koobastes ja sõime inimliha (südame söömise lugu). Sakslased aga olid EU-st kultuuri toojad, õpetasid meid mägra urgudest välja ronima, viisid hügieeni sisse (enne nagu sokud eeslasest sõjamehed kusid endale habemesse), keelasid metsadesse "siilide" tegemise (filmist malev, siis tikkude asemel olid oksatükid ja "siilid" eriti SUURED külvasid kultuuritoojatesse hirmu). Eeslased ise pidasid mõisu ja baltisaksad olid need keda kurnati. Ajalugu on just selline kuidas poliitika. NSVL aegadel vürst vjatsko tõi meile vabaduse (vara oleks sotsialismusest rääkidaBleh) ja oli eeslaste vennasrahva venelaste vaheline suur "sõprus", nüüd "sõprus" tuli EU poolelt. Hea veel, et pole jõutud paganluse sõjani kus eeslased läksid mõõgavendude ordule paganlust viima ja neile õpetama kuidas siile tehaShock

Kuldaväärt, et tõde lastakse ka pisut teistpidi paista...
Lapsikut ja tüütuseni kulunud narratiivi eestlastest kui pikki sajandeid ikestatud orirahvast ei saa ju ometigi sõna-sõnalt tõepähe võtta.
Foorumiski teema üle arutletud...

Üldharivat kuulamist, lugemist:

https://www.youtube.com/watch?v=n0rRb_1c3oo
https://www.youtube.com/watch?v=d5yWWE1NhAs
https://www.youtube.com/watch?v=Hf7TYgslaY0
https://sirp.ee/s1-artiklid/c9-sotsiaali...iajaloole/
https://novaator.err.ee/1608076204/kas-m...-oma-munte
https://www.youtube.com/watch?v=VW3S_gozvoE
https://dspace.ut.ee/bitstream/handle/10...sAllowed=y

Vasta
"Teadlane: Eesti peaks taas kaaluma fosforiidi kaevandamist"
https://forte.delfi.ee/artikkel/95185869...evandamist

Rohepöörde nimel raiume eesti lagedaks ja songime ülesse ...
Vasta
(23-11-2021, 13:54 )Malandro Kirjutas: "Teadlane: Eesti peaks taas kaaluma fosforiidi kaevandamist"
https://forte.delfi.ee/artikkel/95185869...evandamist

Rohepöörde nimel raiume eesti lagedaks ja songime ülesse ...

Tsitaat:
„Ning püsimagnetites on haruldased muldmetallid kõige kallim osa ja just see osa, mida läheb vaja rohepöördeks," ütles Hint ja tõi selliste metallide seas välja heas proportsioonis olevat terbiumi, düsproosiumi, neodüümi ja praseodüümi".
.......
Kõige rohelisem on eesti siis kui üles kaevata, kõik inimesed ära tappa süstidega, metsad maha raiuda ja .....kogu maa õlivärviga roheliseks värvidaBleh See on rohepöörde lõplik eesmärk.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=Xub2-hWx...0%BE%D0%B3
https://www.youtube.com/watch?v=IKSEivhK...orkandlife
Kaks huvitavat asja: ülemaailmne religioon ja inimeste utiliseerimine. Arvake ise, palju tõtt? Siiani on kõik kahjuks täitunud.
https://www.youtube.com/watch?v=s8FkGuQB...0%A2%D0%92
Troonide mäng ja orkid?Bleh
WHO osast genotsiidis
Vasta
Asjalik ja õiglane artikkel.

Kert Kingo: Ärme luba politseil muutuda miilitsaks!

Kurb on vaadata, kuidas politsei, kes on viimastel aastatel avaliku arvamuse küsitluste järgi üks enim usaldatud riigi institutsioone, kasutab järjest rohkem ebademokraatlike režiimidele omaseid jõuvõtteid ja oma usaldusväärsust järjekindlalt maha mängib.

Eesti politsei sai sellel aastal 30-aastaseks. Nõukogudeaegsest päti mentaliteediga miilitsast kultuurseks politseiks kasvamine on nõudnud palju aastaid ja pingutust. Pingutust selle nimel, et erinevalt miilitsast võetaks politseid kui koostööpartnerit ja usaldusväärset asutust, kelle ees ei tunta hirmu, vaid keda nähakse kodanike kaitsjana.

Iga organisatsioon on oma juhi nägu

Miks on politsei nägu hakanud inetumaks muutuma?

https://uueduudised.ee/arvamus/kert-king...iilitsaks/
Vasta
Kummaline on see, et siiani on totalitarism alati olnud poliitiline ja seotud poliitilise või siis etnilise vaenlasega. . Praegu kehtestatav totalitarism on poliitika-, rasside- ja riikideülene. Uuel totalitarismil puudub ideoloogia. Vaenlane võib olla kes tahes ja mis tahes ja vaenlane võib vastavalt vajadusele muutuda ja muutubki!
Üks kuratlik leiutis.

Kordan end juba mitmendat korda, kuid lugege Theodore Sturgeoni "Mister Costello - kangelane".
Eesti keeles täitsa olemas, kena lühike jutuke!
Vasta
(27-11-2021, 22:27 )äikesepoiss Kirjutas: Ajakirjanik Martha Hillersi raamat "Naine Berliinis" saksa naiste vägistamisest Nõukogude sõdurite poolt kanti Venemaal Venemaa Föderatsiooni territooriumil levitamiseks keelatud ekstremistlike materjalide nimekirja.

Hakassia Vabariigi Abakani linnakohus kuulutas raamatu ekstremistlikuks.

Martha Hillersi autobiograafiline raamat hõlmab ajavahemikku 20. aprillist 22. juunini 1945. See kirjeldab tema enda läbielatud vägivalda ja ellujäämisstrateegiaid, milleks saksa naised olid sunnitud: nad pidid astuma pidevasse seksuaalsuhtesse Nõukogude ohvitseridega, et mitte saada tavaliste sõdurite poolt valimatult vägistatud.

Altoodud pilt on ühest filmist.
[Pilt: 1687.jpg]

Pilt on tõesti "ühest" filmist!

Film ise siis siin:

https://de.wikipedia.org/wiki/Anonyma_%E..._in_Berlin

A Woman in Berlin - Eine Frau in Berlin 2008 English Subtitles
https://www.youtube.com/watch?v=kKJqCYLoMq8

Lihtsalt uudishimust...
Kas Siberi föderaalringkonna Hakassia Vabariigi Abakani linnakohtu pädevuses on kogu Venemaa Föderatsiooni territooriumil levitamiseks keelatud ekstremistlike materjalide nimekirjade koostamine?
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 26
  • 27
  • 28(current)
  • 29
  • 30
  • ...
  • 54
  • Järgmine