Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Isemõtleja uudised ja mõttekillud.
Selles teemas esitan endale meeldivaid paramõtteid, parakõhklusi ja paraarendusi ning parauudiseid. Head väiksepealised ja ennast kõrgelthindajad. Elu on ühekordne katsumus. Mälu ja mälestused teevad meid "kõrgemaks olendiks". Püüame selle üle elada.
Vasta
Armsad väiksepealised. Siin ja edaspidi väljendan ma eranditult iseennast kogu mu erakordses edevuses. Tahab see, kes loeb. Lisaks eelöeldule kallid armsad. Loodan siin ja edaspidi, et kaasfoorumased siia teemasse edaspidi ei postita. Teie ilusate ajude saavutused ei ole siin minu teemas oodatud. Erandiks on ainult alasti ja andekas edevus, viimistletud kõhklus, lummav kahtlus, hunnitu mõte - armsad kallid. Alguses oli tants. Aga päris alguses oli SÕNA.
Vasta
Foorumi tsenseerimist käsitlevad postitused läksid sobivamasse teemasse: https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid293650
Vasta
Lugupeetud Isemõtleja!
Et Teie armsas peakeses hakkaksid mõtted – õiges suunas liikuma- oleks Teil kasulik, kui Te tegeleksite selle teksti – omale lahti mõtestamisega ja levitamisega.
________________________________________________________________________________

TÕELINE SÕNUM - JUMALA KUNINGRIIGIST.
Alustan küsimustega.
Aga - miks ma (teie) siia maailma olen sündinud? Mis on elu kui sellise mõte? Mis on elu kui sellise eesmärk? Missugune on see sõnum – mis on jumala kuningriigist, siia materiaalsesse maailma on saadetud?
Vastus – jumala kuningriigist - on järgmine...
Siia ilma sünnitakse ainult selleks – et täiustada oma hinge. Ainult läbi materiaalse generaatori (keha) on võimalik oma hinge täiustada.
Mõeldes ja tehes teistele head – täiustamegi oma hinge.
Saades iga heateo eest – kaks korda rohkem headuse jõudu, kui on selle heateo suurus.
Mõeldes ja tehes teistele halba – lammutamegi oma hinge. (patt).
Pärast materiaalsest kehast lahkudes „surma“, tuleb hingel kõik oma patud, ise ära koristada, kustutada. Selleks kulub kaks korda rohkem headuse jõudu, kui on selle patu suurus. Igaüks vastutab siiski – AINUISIKULISELT – oma selles elus tehtud pattude eest. Järgmises elus omandatavate, vaimseta ja füüsiliste võimete näol.
. Aga: Vaba valik saab olla vaba ainult siis, kui täiesti täpselt teatakse, missuguseid tagajärgi, selle inimese mõte, või tegu, temale enesele tulevikus, ning järgmises elus kaasa toob.
Nüüd peaks kõikidele arusaadav olema – miks siia ilma sünnib järjest rohkem ja rohkem, alaarenenud ja vaimsete puuetega inimesi. Iga inimene saab oma järgmise sünni ajal kaasa võtta – ainult seda, mis ta oma eelnenud elus on kogunud. Ning oma pattude kustutamisest järele on jäänud.
See ongi sõnum – jumala kuningriigist.
Täiustage oma hinge, kuni te saate jumala sarnaseks! Sest ainult hing on igavene.

Jeesus kuulutas seda sõnumit rahvale – mille eest - löödi ta risti.
Ka kiirkorras on võimalik oma hinge täiustada. Juhend on siin.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=6813
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=8730
Sõnumi Eesti keelne, pikem lahtiseletus on siin.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=5622
Arvan et see ongi tuleviku filosoofia. Mis võib päästa maailma!
Sõnumitooja!
Või tegutsete sarnaselt, nagu esimese sõnumitooja puhul?
https://www.youtube.com/watch?v=mMwVtyzi...rt_radio=1
___________________________________________________________________________________
Torkastn selle sõnumi usklikele pihku – paari nädala pärast kadus siit weebist üks minu teema. Kahtlustan ikkagi inkvisitsiooni.
Vasta
Valgustumine on võimalik ainult läbi vastupeegelduse (Ego). Päike ei näeks Iseenda Valgust kui poleks Kuud.
Vasta
Armsad valgepealised.
Sattusin huvitavale uudisele, mida tahtsin  avada ja lahti kirjutada aga ajapuudusel (mis on laiskuse parem käsi) jäi asi pooleli. Ma pasteedin pooliku teksti siia, kuna muidu läheb seesinane mul kaduma ja ma unustan asja.

NB! Nii nagu ikka - LUGEMA EI PEA! 

1993. aastal oli Claudie 1993. aasta Mir Altaïri missiooni (Prantsuse-vene ALTAÏR biomeditsiiniline programm MIR-i pardal) varumeeskonna liige, kuhu kuulus ka tema tulevane abikaasa Jean-Pierre Haigneré.

Ta jõudis 1996. aastal Vene-Prantsuse Cassiopée missiooni raames kosmosejaama Mir ja 2001. aastal sai temast esimene Euroopa naine, kes külastas rahvusvahelist kosmosejaama.

Aasta pärast 2-nädalast ANTARESi Prantsuse-Vene missiooni MIR-jaamas 1992. aasta juulis viidi 1993. aasta juulis läbi 22-päevane ALTAÏR-i missioon prantsuse kosmonaudiga, kasutades ära pardale jäänud teaduslikku lasti. Kasutades eelmise missiooni analüüsi, kohandati katseprotokolle teaduslike eesmärkide täpsustamiseks ja andis teadlastele võimaluse oma tulemusi kvantitatiivselt ja kvalitatiivselt täiustada. Prantsuse biomeditsiini programm, mis viidi läbi tihedas teaduslikus koostöös IMBP ja sellega seotud laboritega, koosnes 8 katsest, millest 2 olid programmi ANTARES osas uued.
Kardiovaskulaarse füsioloogia ja vedeliku reguleerimise valdkonnas on katseid: ORTHOSTATISME, DIURESE uuendatud ja täiendatud TISSU katsega (pakkus välja saksa teadlane) ja reaalajas teleabiprogrammiga, mis kasutab USA ehhograafiatehnikat ja maapealset tuge. Toulouse'is asuvast prantsuse CADMOS-i tugikeskusest. Seoses neuroteaduste eesmärkidega lisati katsetele VIMINAL (kognitiivsed protsessid) ja ILLUSIONS (süvatundlikkuse e võime tunnetada jäsemete asendit neid vaatlemata uurimine) SYNERGIES eksperiment, et analüüsida kehahoiaku kohandusi liikumise ajal. IMMUNOLOGIE eksperiment jätkus ja radiobioloogiline eksperiment BIODOSE lõppes. Lisades kahe missiooni ANTARES ja ALTAÏR tulemused ning Venemaa kosmonautidega pardal saadud andmed, on teadlased saanud hulgaliselt füsioloogilisi andmeid ning saavutanud nende tulemuste reprodutseeritavuse ja usaldusväärsuse.
Vasta
vabandan ette ja taha, vasakule ja paremale , olen veits (intoxicated), viisakalt väljendudes vine all

ootan põnevusega seda lahtikirjutamist

https://gfycat.com/forcefulharmfulafricanwildcat
Vasta
Šalom valgusolendid! Head armsad kallid päikesepabulad.

On täesti võimalk, et teadusele tundmatut elukat Potsatajat siin foorumis paljud ei tea ega mäleta. Selle kummalise loomakese päritolule siiski on heitnud valgust mõned uurimused. Selgub et elukas oli/on päritolult juut. Kui mu mälu mind ei peta, leiti Potsataja apelsinikastist 1976ndal aastal. Võin vabalt eksida aastaga siia sinna. Igatahes importis NSVL noil päevil apelsine eranditult Israelist.

pS
Ka seesinase algatuse ma visandasin siia, kallid valgusemullikesed, vaid selleks, et seda teemat ehk ühel ilusal hetkel lähemalt uurida. Vastuseid ootavad näiteks isegi küsimused, miks mainitud olendil on nii suured kõrvad ja mille tõttu evolutsiooni käigus  taandarenesid nõnda rängasti tema tagajalad. Kes on potsatajate looduslikud vaenlased ja mis ning miks seob liiki reptiilidega, elik sümbiootilise suhte tagamaad.

Südamlike tervitustega.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta
Ei tead Lumm Sa võid ju vine all olla aga ma nagu pole...ja mitu korda silmad punnis lugesin Isemõtleja teksti...ja tundsin kuidas kergelt hakkan ka vine alla minema...
Vasta
Teretulemast tagasi, paranohikud. Intelligentsi kiirelt kõduvasse surnukuuri! Avaldasin millalgi paraveebi jumalatele oma pärisnime ja kohkusin selle oma hooletuse pärast. Kui teile paraparadiisist  tuleb mingit teavet minu tagasihoidliku isiku kohta, siis palun andke endale aru et see on saatanast. Ma olen rääkinud. Pärast pikka pausi. Pärast šokki kuidas parajumalad selles, oma loodud maailmas... on ilusad... Mis tehtud see tehtud. Liigume edasi. Raisatud annet andeks ei anta.

PS. head paranohikud. et säilitada minu tarkust, palun pidage meeles, et ma ei pretendeeri millelegi, minu mõtetel pole tõeväärtust ega ambitsiooni. Usub see, kes ise on!
Vasta
üks anekdoot päeva jätkuks, head intellekti ränga koorma innukad kandjad:

kaks finantsjuhti jalutavad tänaval. vaikides. asjalikud mehed. korraga märkab üks kuivanud koerajunni. "annan sulle miljoni, kui sa selle ära sööd". teine mõtleb natuke. ja sööbki junni ära. jalutuskäik jätkub. endiselt vaikides. ja jälle on kellegi koer sittunud tänavale. see kes junni juba maitsta sai ütleb teisele:"annan sulle miljoni, kui sa selle ära sööd". esimesel on kaotatud miljonist kahju, mõtleb hetke ja sööbki junni ära... jalutuskäik jätkub mõtlikus vaikuses. korraga küsib esimene mees teiselt:"kas sulle tundub ka, et me sõime täna tasuta sitta?"

"Aga vaata milline käive oli, lohutab teine finantsjuht esimest.

Päevamõte: Rase naine on kannibali jaoks üllatusmuna. Medalil on pooli. Ärge iialgi unustage otsida teist poolt. Elus on medaleid.
Vasta

Kõrgemad jõud on vist valguselao valvurit seekord puudutanud. Vähem on tõesti rohkem. Valgusetädi kõneleb selles suurepäraselt lühikeses valgusevideos sõna väest. Igal tähel ja numbril olla spetsialisti sõnul oma vibrato ja lausa oma jõud. Teie alandlik teener ei oska teisit, kui ainult sekundeerida nõnda võimsale lihtsusele: Sõna on mõtestatud asi. Kui sellise erilise esemega kedagi viskad, lõikad või tulistad, kinnitan teile, head püha elmo tulehakatused, tagasi seda ei saa mitte kunagi. Need asjad sünnivad et jääda. Ajas ja ruumis, nii nagu võilille seemned tuules, elavad need oma elu ning saavad uute alguste põhjusiks.

Päevamõte: Et otse minna puudutab joodik tänavate murdlainetes kõnniteeservasid. Vead on tegemiseks. Vead on sinu sõbrad.
Vasta
Püha jumal, nüüd on need "armsad valguseolendid" ka siin foorumis.
Juba vist üle 10 aasta see jahumine käib, et muudkui tulevad ja teevad ja pahad olid kõik juba vangi pandud 5a tagasi. Ja eelmiste USA valimiste ajal oli jutt, et Trump on ikka võimul ja paha Bideni ja Co asemel näidatakse meile tsombisid, kel maskid ees, et kohe järgmine nädal käib pauk ja Trump on pukis jälle ja sealt, noh teate kull, sealt noh tulevad head olendid, lambid peas põlemas ja toovad igaühele märsitäie kvantraha, aga paha Bili Geits on juba üles poodud ja Rotchildisid puuakse parasjagu ja Zukenberg puuakse, kui olendid rohkem köit toovad! Aga praegu ei tohi veel avalikult toimetada, mis siis, et head on juba võitnud, vaata, te ei sumise nii kiiresti kui vaja!
Sõitku sitale need "armsad valguseolendid", küll juba lihtsameelseilt raha kooritud!
Vasta
Nagu chatgpt oleks kirjutanud.
Vasta
(09-09-2023, 12:32 )selgus Kirjutas: Nagu chatgpt oleks kirjutanud.

Mind pead silmas? Siis eksid, sest programmid räägivad ainult pahempoolset, neokommunistlikku juttu. Näiteks:

Küsimusele, kas mehed võivad menstrueerida, vastab Google:

Päevad ei ole ainult naistele omased. Kõigist sugudest inimesed menstrueerivad, sealhulgas mitte-kakssoolised- ja soota inimesed ning isegi hulgaliselt mehi! Menstruatsioon ei muuda sinu soo juures mitte midagi, see on lihtsalt asi, mida mõned kehad teevad.
Vasta
(09-09-2023, 14:38 )Aadu66 Kirjutas: Päevad ei ole ainult naistele omased. Kõigist sugudest inimesed menstrueerivad, sealhulgas mitte-kakssoolised- ja soota inimesed ning isegi hulgaliselt mehi! Menstruatsioon ei muuda sinu soo juures mitte midagi, see on lihtsalt asi, mida mõned kehad teevad.
Selle eest LGBTQMNBBDF+ ei situ. Sittumine on ainult elusolenditele omane nähtus, need aga on mingid hübriidid ja seda ei tohiks teha nagu ka robotid. Kes usub googlet usub ka neid hullusi.
Ainult seetõttu kirjutan, et just käisin asjal Like
Vasta
(09-09-2023, 14:38 )Aadu66 Kirjutas:
(09-09-2023, 12:32 )selgus Kirjutas: Nagu chatgpt oleks kirjutanud.

Mind pead silmas? Siis eksid, sest programmid räägivad ainult pahempoolset, neokommunistlikku juttu. Näiteks:

Küsimusele, kas mehed võivad menstrueerida, vastab Google:

Päevad ei ole ainult naistele omased. Kõigist sugudest inimesed menstrueerivad, sealhulgas mitte-kakssoolised- ja soota inimesed ning isegi hulgaliselt mehi! Menstruatsioon ei muuda sinu soo juures mitte midagi, see on lihtsalt asi, mida mõned kehad teevad.

Ikka teema algataja tekste pean silmas.
Vasta
Sedakorda, armsad valgepealised, jagan teiega mõistujuttu muru värvusest.
Vaatamata tõsiasjale et ekspressionistid/impressionistid hakkasid muru maalima igasugustes teistes toonides, sest otsisid tõde nähtava analüüsis, võime siiski kinni pidada kokkuleppest, et muru on roheline? Küllap vist. Smile
aga tagasi mõistujutu manu. Vaielnud kord Eesel ja Tiiger muru värvuse üle. Eesel väitnud, et muru on sinine, tiiger vaielnud vastu, et roheline. Läinud siis kaks mõttetarka loomade kuninga ette selle oma vaidlusega. Eesel hüüdnud juba eemalt, lähenedes kuninga aujärjele, et Tiiger väidab, muru on roheline! Tegelikult ju on muru sinine! Eks ole mul õigus? Palun karista siis Tiigrit, kes väidab, et muru on roheline ja ärritab mind ilma asjata!

Mõtelnud lõvi ja vastanud Eeslile. Sul on õigus. Muru on sinine. Olgu Tiigri karistuseks 5 aastat vaikimist!
Eesel läinud rõõmsalt oma teed. Kurb Tiiger küsinud lõvilt, mille eest mulle selline karistus? Muru on ju roheline.

Sinu karistusel pole mingit seost muru värvusega, Tiiger. Ma karistasin sind selle eest, et sa vaidled eesliga.

Päevamõte: Harju ebaõnne korral vältima küsimust "mille eest?" Selle asemel küsi endalt "mille jaoks?" 
Positiivsus ruulib!
Vasta
Armsad parajõhkardid. Ma lisan siia omale mõtte, et peaks üle vaatama Tarkovski ühe küllalt viletsa aga veenva ulmefilmi ja seda analüüsima. Peaks vahele võtma, mis oleks läinud teisiti, kui kõik oleks läinud teisiti. Stalker on kahtlemata kvaliteetne film filmiajaloo tarvis. Aga mille eest see platnoikultuur? või mille jaoks? ning unistus? head sõbrad, nii nagu ikka, märgin ma enda jaoks väljakutseid, millega edaspidi vastamisi minna.

pS

Lugema ei pea.
Vasta
Head valguse säravrohelised papilloomid. Inimkond olevat väljasuremise äärele sattunud vähemasti viis korda - ja teadlased, kellele pole teadupärast miski püha, heietavad sellel teemal. Minu sisekaemuse alandlik teener komistas ühe teksti otsa ning tõlkis enda tarvis ümber. Et asjast laiemat võimalikku kasu tõuseks ning kulutatud aeg väärtuslikumaks osutuks, ehk tohib jagada?
Vasta
Loomulikult, ehk on ka laiemale lugejaskonnale huvitav. 5 inimkonna väljasuremist? Täiesti võimalik, aga siis olid ajad teised ja inimesed tugevamad ja looduslähedasemad. Kunagi kui jäi ellu isegi 100-ne kogukond oli lootust, nüüd enam mitte kuna inimkond on läinud spetsialiseerumise teed.
Vasta
Inimkond on minevikus viis korda olnud väljasuremise äärel.

Teadlaste sõnul olid iidsed inimesed ja nende esivanemad tuhandeid aastaid tagasi vähemalt viis korda väljasuremise äärel. Ja ilmselt päästis neid vaid nende hämmastav kohanemisvõime ja tugev paljunemisinstinkt.

1,2 miljonit aastat tagasi

Esimene selline hetk leidis aset umbes 1,2 miljonit aastat tagasi Aafrikas, kus elasid Homo ergaster ja Homo erectus. Mingil teadmata põhjusel oli nende ürgsete inimeste arv sel hetkel vaid umbes 26 tuhat inimest.

Näiteks läänepoolsete madalsoo gorillade praegune, tänapäevane populatsioon, mis on klassifitseeritud kui "kriitiliselt ohustatud", on umbes 200 tuhat isendit. Ja siin on ainult 26 tuhat, millest ainult umbes 18 tuhat on paljunemisvõimelised täiskasvanud! Teadlased ei tea siiani, mis juhtus tollal varajaste inimestega, kuid viitavad sellele, et sama sündmus pühkis samal ajal ajutiselt Euroopast varajased inimliigid.

Enamasti eeldatakse, et tegemist oli äkilise külmaga. 1,1 miljoni aasta tagused ookeanisetted näitavad, et temperatuur langes ootamatult rohkem kui 5 °C võrra. Teadlaste arvates muutis see meie esivanemate ellujäämise võimatuks, sest sel ajal polnud neil enam karvu kehal ja nad polnud veel leiutanud nahkadest valmistatud rõivaid, isegi kõige primitiivsemaid.

800-900 tuhat aastat tagasi
Selle jahtumise tõttu hakkasid iidsed inimesed Euroopat taasasustama alles 200 000 aastat hiljem. Kuid niipea, kui nad juba "elasid", tekkis Euroopas ja Aafrikas taas ulatuslik kliimakriis, mis oli palju hullem kui esimene. Umbes 800–900 tuhat aastat tagasi kimbutas Euraasiat ja Aafrikat arvatavasti pikaajaline põud ning seejärel langes temperatuur taas järsult. See tõi kaasa paljude toiduallikate kadumise ja alles jäi äärmiselt vähe inimesi, vaid 1280 isendit.

Sel ajal elasid maa peal iidsed inimesed, kes olid neandertallaste ja denisovalaste ühised esivanemad. Ja neil oli selle 117 tuhat aastat kestnud kliimaõudusunenäo ajal väga raske ellu jääda.

"Me teame, et umbes 900 000 aastat tagasi kuni 600 000 aastat tagasi on "luude leid" Aafrikas väga kehv, peaaegu olematu, samas kui nii enne kui ka pärast seda on meil palju suurem hulk fossiilseid säilmeid. Sama võib öelda Euraasia kohta: näiteks Euroopas elas 800 tuhat aastat tagasi iidne inimliik ja siis 200 tuhat aastat polnud seal kedagi,” ütleb antropoloog Giorgio Manzi Rooma Sapienza ülikoolist.

Londoni loodusloomuuseumi inimpäritolu osakonna juhataja professor Chris Stringer ütles, et olukord oli nii kohutav, et on ime, et inimliik ellu jäi.

"Sellise suurusega elanikkonna jaoks oleks vaja ainult ühte ebasoodsat kliimasündmust, näiteks epideemiat või vulkaanipurset, ja need kaoksid," ütles ta.

150 tuhat aastat tagasi
Umbes 195 tuhat aastat tagasi algas Aafrikas kõrbete laienemine ja liustike liikumine, mis tõi kaasa temperatuuri languse. Ja umbes 150 tuhat aastat tagasi hakkasid eralduma ka Aafrika inimeste rühmad. Kõik see viis selleni, et inimeste arv vähenes taas oluliselt. Mõned teadlased usuvad, et kuni mitu tuhat inimest, teised väidavad isegi, et Aafrikas elas sel ajal vaid umbes 600 (!) inimest.

Teadlaste sõnul suutis Homo sapiens toona Aafrikas ellu jääda vaid seetõttu, et osa nende rühmast suundus mere äärde, mis siis eksisteeris praeguse Lõuna-Aafrika osariigi territooriumil. Seal oli külluses nii taimset toitu kui ka karpe. Need olid juba meie vahetud esivanemad – Homo sapiens. Needsamad, mis umbes 120 tuhat aastat tagasi hakkasid Aafrikast rändama ja asustasid tasapisi Euroopat, Aasiat jne.

74 tuhat aastat tagasi
Otsustades looduse varasemate ebaõnnestunud katsete järgi inimesi "külmutada", olid iidsed inimesed juba enam-vähem õppinud kliimamuutuste ja põuaga kohanema. Kuid siis ootas neid ees midagi muud. Uue jääaja asemel koges Maa ajaloo tugevaimat vulkaanipurset. Niinimetatud Toba superpurse paiskas atmosfääri umbes 3000 kuupkilomeetrit kivi ja tuhka.

Katastroofi ulatus oli selline, et see hävitas tohutuid looma- ja taimerühmi ning vähendas ka inimeste arvu 2 tuhande inimeseni. Arvatakse, et purse tappis peaaegu kõik Aafrika inimesed ja enamik neist, kes olid selleks ajaks jõudnud Euroopasse ja Aasiasse.

40 tuhat aastat tagasi
Umbes 40 tuhat aastat tagasi surid Euroopas välja neandertallased. See oli meie lähimate geneetiliste sugulaste suurim rühm. Varem oli üks populaarsemaid versioone see, et neandertallased kaotasid võitluse ressursside pärast Homo sapiensile. Nüüd aga räägivad teadlased üha enam, et neandertallased ei suutnud uue muutuva kliimaga kohaneda.

Ent umbes samal ajal hakkasid Indoneesia Florese saarelt pärit “kääbikud” välja surema, ja ka umbes ajal, mil neisse paikadesse tulid tänapäeva inimesed. Nii et võib-olla siiski surusid välja meie eellased need väikesed Florese saare asukad, mitte kliima.

Nii või teisiti, inimeste arv vähenes, kuid see oli viimane ja kõige healoomulisem "väljasuremine". Kaotanud konkurendid, asus Homo sapiens erineva aktiivsusega uusi maid asustama ja üsna edukalt paljunema. Ja isegi kohutavad katkuepideemiad ei suutnud meie rahvaarvu piisavalt vähendada.

Teadlaste hinnangul on kõige tõenäolisem inimkonna suremust mõjutav tuleviku kataklüsm inimtekkeline.

https://ryb.ru/2023/09/10/1978004
Vasta
Tervitus Isemõtleja!

Suured tänud,see teema on veel vabameelsem,kui Arlichi Suur Eksitus,

kus Arlich multikaid näitab  ja muid muinasjutte ajab.

Kui Sa vastu ei ole,siis hakkan nüüd hoopis siin hullama,siin hakkan ka mina lõpuks lendama.

Hallejuja.

Kui vaatan enda  isemõtleja raamatusse,
siis alguses oli nälg,millest  sai Sõna ,juua,juua.

Alguses oli nälg ja siis sai sellest Sõna.

Kes lõi nälja?
Vasta
Ma olen vastu!
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  UUDISED (mis ei sobi valitsevale ajakirjandusele) Punahabe 499 159,543 26-02-2018, 17:26
Viimane postitus: Nielander
  Venekeelsed uudised Päikeseinsener 13 11,359 19-02-2018, 16:50
Viimane postitus: Zorro
  Vanad uudised excubitoris 2 3,928 17-10-2016, 17:06
Viimane postitus: Punahabe
  Filers Files ehk Hr. Filersi UFO uudised kogu maailmast excubitoris 121 59,336 02-08-2014, 17:18
Viimane postitus: excubitoris
  [split] [split] UUDISED (mis ei sobi valitsevale ajakirjandusele) 0 453 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat