Postitused: 75
Teemad: 3
Liitus: Dec 2005
Tsitaat:Algselt postitas: trek
Tsitaat:Algselt postitas: nettu
ma ei saa aru kas mu kavliteet on halb või et keegi kargab samal ajal kappist välja kui riideid pillutakse ja siis kähku tagasi mingi must jubeda näoga elukas fui:bog:kindlasti on parem pöörduda asjatundja poole kui ise midagi sopperdama hakkata sest muidu võivad juba suured ja rasked asjad hakata lendama ja see ei oleks tore
mina korduval klipi ülevaatusel küll midagi säärast ei märganud
noo see võib olla mingi vari ja fantaasia vili kes seda teab:o
Postitused: 49
Teemad: 6
Liitus: Dec 2005
Tsitaat:Algselt postitas: trek
ma ei saa aru kas mu kavliteet on halb või et keegi kargab samal ajal kappist välja kui riideid pillutakse ja siis kähku tagasi mingi must jubeda näoga elukas fui:bog:kindlasti on parem pöörduda asjatundja poole kui ise midagi sopperdama hakkata sest muidu võivad juba suured ja rasked asjad hakata lendama ja see ei oleks tore
mina korduval klipi ülevaatusel küll midagi säärast ei märganud
noo see võib olla mingi vari ja fantaasia vili kes seda teab:o
Ka mina midagi säärast ei märganud! Järeldus: Kvaliteet halb jah.
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Jan 2006
Lükka enda sokid kappi
kummitused ei tule enam paaar aastat sinna
Postitused: 113
Teemad: 2
Liitus: Feb 2007
Aga samas kui sa oled kindel, et midagi seal on, siis äkki (nagu eespool juba mainutud,) prooviksid sellega ühendust saada. Ma arvan, et selleks sobiks üsna hästi pendel ja ka Müstiku soovitust piiblit talle lugeda ju võiks proovida...
Niiet edu sulle!
Liitus: May 2007
vaimudest , vähemalt minu teada, peaks lahti saama kui toas/tubades tilistada kellukesega ..kõik nurgad ja kohad..mul ripub üks koguaeg mida ma kõlistan aegajalt
Postitused: 87
Teemad: 1
Liitus: Mar 2007
Kõhedaks video küll võtab, kuid ei tea, kas uskuda või mitte... kahtlane.
Sündisin põrgus, elan põrgus ning arvatavasti suren põrgus...
Aamen!!!
Postitused: 28
Teemad: 7
Liitus: Apr 2007
Ega sa ei tea miks ta enneast üles poos?
Ja miks ta ainult kapiga mängib miks mitte uksega?
ja vahe peal ma nägin teda seda kummistust liikumas ja mu arvuti jättis selle koha peal seisma kus ta kapist välja tuli
jubee oli see video ma tõmbasin selle alla ka
Postitused: 10
Liitus: Sep 2009
hmmm.. Kas kellelgi pole seda videot alles ? Tahakas väga näha seda
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Tsitaat:Algselt postitas Korilane
Mul on siuke vastik võime v oskus vms, et ma suudan tunnetada, kui miski siseneb ruumi.
Koguaeg, kui inimene siseneb, siis ma tunnetan seda (isegi, kui mul kõrvaklapid peas, muusika mängib ja seljaga ukse poole) ja vahel olen vastikult õhtuti tunnetanud sedasama, kui uks on lahti toas ja ilmselt mingi hing sisse luusib .. :/ ehk oskab keegi öelda, kuidas lahti saaksin sellest?
Miks millegist sellisest lahti tahad saada?
Kas tahad olla pime, et mitte näha maailmas lokkavad kurjust? Või tahad näha neid kauneid värvikirevaid lilli/loomi/taimi/jms mis maailmas leidub?
Igas halvas on midagi head.
Lahti sellest vast ei saagi, kui ainult seda ignoreerida kuniks lõpuks see tunne vait jääb.
Postitused: 129
Teemad: 8
Liitus: Jan 2009
Mul kodus päris ei kummita, kuid siit "rändab läbi" igasuguseid vaimolendeid, tajun nende kohal olekut. Vaimolendeid tajun ka igal pool mujal, mitte ainult kodus.
Üks üsna pahatahtlik jäi mind ka pikemalt piinama. Ärkasin öösiti selle peale üles, et tajusin kedagi voodi juures seismas, vahest oli koguni terve magamistuba "kedagi" täis. See pole minu jaoks midagi uut, kuid selle vaimu puhul tundsin alati suurt hirmu. See pahatahtlik olend imes mind energiast tühjaks, kuna ma ei ole kaitsete meisterdamises veel väga tugev; kartsin alati tema kohalolekut, hirm muutus tugevamaks alati ohtuti ning seepärast jätsin igal pool tuled polema.
Ühel ohtul kui ta mind jälle kiusas, proovisin pendliga teda lokaliseerida. Pendel näitas täpselt sinna, kus ma teda tajusin. Palusin tal lahkuda, mispeale tajusin, kuidas ta kordi suuremaks kasvas ning mulle ähvardavalt peale lendas. Ma ei ole elu sees ühegi vaimolendi ees sellist hirmu tundnud kui sel ohtul. Ma ei julgenud end liigutadagi, kuid lopuks pogenesin kodust ja ööbisin ema juures.
Korra nägin seda vaimu ka unes - nähtu pohjal arvan, et ta vois olla surnuks piinatud. Noh, arvestades, et Patarei vanglani on minu kodust 5 minutit jala, siis miks ka mitte...
Postitused: 45
Liitus: Jul 2008
Tsitaat:Algselt postitas Raksha
Mul kodus päris ei kummita, kuid siit "rändab läbi" igasuguseid vaimolendeid, tajun nende kohal olekut. Vaimolendeid tajun ka igal pool mujal, mitte ainult kodus.
Üks üsna pahatahtlik jäi mind ka pikemalt piinama. Ärkasin öösiti selle peale üles, et tajusin kedagi voodi juures seismas, vahest oli koguni terve magamistuba "kedagi" täis. See pole minu jaoks midagi uut, kuid selle vaimu puhul tundsin alati suurt hirmu. See pahatahtlik olend imes mind energiast tühjaks, kuna ma ei ole kaitsete meisterdamises veel väga tugev; kartsin alati tema kohalolekut, hirm muutus tugevamaks alati ohtuti ning seepärast jätsin igal pool tuled polema.
Ühel ohtul kui ta mind jälle kiusas, proovisin pendliga teda lokaliseerida. Pendel näitas täpselt sinna, kus ma teda tajusin. Palusin tal lahkuda, mispeale tajusin, kuidas ta kordi suuremaks kasvas ning mulle ähvardavalt peale lendas. Ma ei ole elu sees ühegi vaimolendi ees sellist hirmu tundnud kui sel ohtul. Ma ei julgenud end liigutadagi, kuid lopuks pogenesin kodust ja ööbisin ema juures.
Korra nägin seda vaimu ka unes - nähtu pohjal arvan, et ta vois olla surnuks piinatud. Noh, arvestades, et Patarei vanglani on minu kodust 5 minutit jala, siis miks ka mitte...
Kummaliselt sarnane minu juhtumile... :o Hommikul kirjutasin sama asja kohta ka uue postituse
Postitused: 8
Liitus: Feb 2010
12-02-2010, 23:49
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2022, 09:33 ja muutjaks oli Mannu.)
Tsitaat:Ühesõnaga olen ennegi kellegi olemasolu siin täheldanud, aga mitte nii.
Ärkasin öösel umbes nelja paiku üles ja uks lõgises, oli kinni aga nagu oleks tahtnud keegi seda lahti teha aga ei osanud linki vajutada. See kestis ikka päris kaua. Tuul on täielikult välistatud, sest kõik korteri aknad olid kinni.
Olen ka eelnevatel öödel üles ärganud tundes, et keegi on seal.
Jaanuarikuus on olnud 2 surmaastapäeva ja 1 sünnipäev, kõik inimesed üsna lähedalt sugulased. Oli see keegi neist, kes tahtis mulle midagi öelda? Oli see hoopis minu vanaisa, kelle sünnipäev tuleb märtsikuus?
Me teame ühte sensitiivi, kelle saaks kutsuda, kui asi hullemaks läheb.
kummitusi näind pole aga tajun pidevalt külma õhku ka siis kui on aknad kinni ja majal pole ühtegi pragu aga vana maja äkki siiski midagi paranormaalset on aga kummitust näha on huvitav ja ma loodan et see minuga juhtub
Edit: lisasin siia ühe kustutatud kasutaja postituse. Mannu
Postitused: 194
Liitus: Feb 2008
Tsitaat:Algselt postitas Korilane
Nazz,
ma tahan sellest lahti saada, sest see häirib mind väga. Mulle ei meeldi elada teadmisega, et ma tunnetan, kui ka kõige tühisem asi siseneb ruumi .. Selles osas tahaksin elada teadmatuses, ausaltöeldes
Sellest lahti ei saa kunagi aga õppida koos sellega elama-see on täitsa võimalik.
Postitused: 35
Liitus: May 2011
20-08-2011, 20:46
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2022, 09:22 ja muutjaks oli Mannu.)
Tsitaat:Tere!
Elan korteris, öösiti on minu toa uks praokil. Köögist kuulen mõni öö selliseid hääli nagu keegi lõikaks noaga laua peal midagi. Olen paar korda ka vaatama läinud, ei midagi.
Mõnikord kui olen üksinda kodus, siis kass vaatab köögi poole tühjusesse, olen kuulnud, et kassid pidid vaime nägema.
Umbes 7 aastat tagasi istusin üksinda köögis ning tundsin kuidas käsi mind õla pealt puudutas, kõik käis väga kähku kuid oli päriselt.
Mida arvate kõikidest nendest juhtumistest?
Mu sõbranna rääkis , et peale isa surma kuulis ta ka nagu keegi oleks köögis .. kõnniks või nii .. ja kass pidi samamoodi minema koguaeg kööki kui selliseid hääli oli kuulda.
Edit: lisasin postituse, millele on see vastus, ja ka järgmine. Mannu
Monsters are real , ghost are real too . They live inside us , and sometimes they win .
Postitused: 274
Liitus: Oct 2006
Nu kui korteris elad siis võivad ka naabrid hääli teha ja muidugi köögis võivad veel hiired krõbistada, mul on endalgi olnud kogemus kahtlaste sammudega. Kunagi päris noor olin siis ostsid vanemad suure maja ja teine korrus oli majal välja ehitamatta lihtsalt viis väike luuk teisele korrusele.Õhtul kui terve pere oli koos istusime suures toas ja vaatasime telekat ja kulsime teisel korrusel samme, sammud olid kuidagi rasked.Me olime kõik kuidagi ehmunud.Isa võttis siis taskulambi ja läks asja uurima, et äkki on mõni joodis või jumal teab kes päeval sisse muukinud kui meid kedagi kodus polnud. Läks ülesse, vaatas taskulambiga siia ja sinna, kuid ei olnud seal mitte kedagi.Ja kõik kuulsime selgelt samme mina, minu õde, ema ja loomulikult ka isa.
Kas see oli vaim, ma ei tea.
Muidugi oli veel kummalisi sündmusi seal majas aga mõistatuseks need on jäänud siia maani.
Niiet siiski võib midagi olla, näiteks vaimud,üle maailma inimesed näevad ja kuulevad igasuguseid seletamatuid asju ja mina arvan, et siiski on olemas midagi aga tõestada saja protsendilidt ei saa keegi
Liitus: May 2020
Postitused: 3,271
Teemad: 12
Liitus: Aug 2010
Marti, kas aastate möödudes on sündmus endiselt seletamatuks jäänud?
Ja kas suhtumine on muutunud sellesse?
Osade UFOkohtumiste kohta aastaid hiljem vaid kehitatakse õlgu, mäletatakse, aga kuidagi nagu unenägu ja nii tõsiselt enam ei võeta.
Postitused: 1,418
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
(12-05-2020, 16:08 )Marti602puusaag Kirjutas: Video sellest kummitusest:
http://www.filedropper.com/trim6558429e-...d03b6e120d
Kas keegi näeb seal lingi taga midagi, või on see ainult kummituslink? Mina näen seal ainult File dropperi reklaami?
Postitused: 3,302
Teemad: 26
Liitus: Aug 2016
(17-05-2020, 22:04 )Aadu66 Kirjutas: (12-05-2020, 16:08 )Marti602puusaag Kirjutas: Video sellest kummitusest:
http://www.filedropper.com/trim6558429e-...d03b6e120d
Kas keegi näeb seal lingi taga midagi, või on see ainult kummituslink? Mina näen seal ainult File dropperi reklaami?
Sellistel "filedropperitel" on kombeks file/video kustutada kui teda teatud aja jooksul allalaetud ei ole. Peale seda näed lingil reklaami.
Jumal on isiksustatud Egregor...
Huvitav fakt - isik kes ei saa aru millest sa räägid peab lolliks sind mitte ennast.
Postitused: 3,271
Teemad: 12
Liitus: Aug 2010
Poliitika vahele midagi mõnusamat ka, Eesti oma vaimuküttimine, ja mu meelest päsis heal kujul, "et saadame ära hinged, kes soovivad ja on valmis edasi liikuma". Umbes tund aega kestab. Kummitav korter kuskil, ilmselt Tallinna paneelikas.
https://www.youtube.com/watch?v=661pNAuYiVc
Postitused: 1,472
Teemad: 22
Liitus: Apr 2013
14-03-2024, 20:38
(Seda postitust muudeti viimati: 15-03-2024, 17:37 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: selgeltnägija ütelus vene k.
)
(10-03-2024, 21:25 )Mannu Kirjutas: Poliitika vahele midagi mõnusamat ka, Eesti oma vaimuküttimine, ja mu meelest päsis heal kujul, "et saadame ära hinged, kes soovivad ja on valmis edasi liikuma". Umbes tund aega kestab. Kummitav korter kuskil, ilmselt Tallinna paneelikas.
https://www.youtube.com/watch?v=661pNAuYiVc Idee tol kambal on super + fun + vjelikoljepno, nad ise pole mõistnud kuhu oma liigpikki ninasid topivad, nina pihta võib sihuke särts käia et tükk aega oma nime ei mäleta. Kelle jaoks ainult mõnus, kelle jaoks mõnus koos kõrvalnähtustega. Tavaline uksepiida kaitse joonistage kui tahate elamusi tekitada ja salajas võtke vidiosse. Ühe mu tüütuksmuutunud sõbra see ehmatas ära, ta oli nii tasa justkui oleks kolli näinud. Tiit Teras-e punaste kaantega raamatus märk 2 vibu ühel joonel.
Venkude keelst loetud selgeltnägemine: DAL TOGDAA GOSPODJ LJUUDJAM INTERNET, DABÕ DURJ KAAŽDOGO VIIDNO BÕÕLO.
Postitused: 1,472
Teemad: 22
Liitus: Apr 2013
(20-08-2011, 22:36 )coolymarxy Kirjutas: Nu kui korteris elad siis võivad ka naabrid hääli teha ja muidugi köögis võivad veel hiired krõbistada, mul on endalgi olnud kogemus kahtlaste sammudega. Kunagi päris noor olin siis ostsid vanemad suure maja ja teine korrus oli majal välja ehitamatta lihtsalt viis väike luuk teisele korrusele.Õhtul kui terve pere oli koos istusime suures toas ja vaatasime telekat ja kulsime teisel korrusel samme, sammud olid kuidagi rasked.Me olime kõik kuidagi ehmunud.Isa võttis siis taskulambi ja läks asja uurima, et äkki on mõni joodis või jumal teab kes päeval sisse muukinud kui meid kedagi kodus polnud. Läks ülesse, vaatas taskulambiga siia ja sinna, kuid ei olnud seal mitte kedagi.Ja kõik kuulsime selgelt samme mina, minu õde, ema ja loomulikult ka isa.
Kas see oli vaim, ma ei tea.
Muidugi oli veel kummalisi sündmusi seal majas aga mõistatuseks need on jäänud siia maani.
Niiet siiski võib midagi olla, näiteks vaimud,üle maailma inimesed näevad ja kuulevad igasuguseid seletamatuid asju ja mina arvan, et siiski on olemas midagi aga tõestada saja protsendilidt ei saa keegi See võis olla Vanatühi ise, tal olevat sellised vedrud taldade all, korra hüppab ja ongi mitu korrust kõrgemal kondamas, vanarahvas ausad kristlased pajatasid, lauluisa Kreutzwald korjas mälestused kokku ja venkude ajastus kirjastati ja anti põnnidele lugemaõppimiseks. Sarja päälkiri oli EESTI RAHVA ENNEMUISTSED JUKUD /või hoopis JUTUD/. Aga Vanatühja saab ära petta kaa kui ta verd nõuab, punapeedi mahla balloon olgu käise all peidus ja peenike toru veeni kohalt uhamas, pimeduse vürst saab kreepsu taimetoidust ja tuleb üle Valguse jõudude poole.
|