Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otsin astroloogi/selgeltnägijat
Tere! Otsin astroloogi/selgeltnägijat kes aitaks selgitada natuke mu eelmisi elusid, kuidas need mind praegu mõjutavad ja mida on mul selles elus õppida. Oskate kedagi soovitada? Smile
Vasta
Olen mõttelugeja ja selgeltnägija teatud piirini, umbes kaks aastat, sellest enamat ei sobi puudutada teadlikult et see ei mõjutaks olukorda sel hetkel, muidu võib see tundeid mõjutada, sama kui keegi räägib sulle mängufilmi loo valmis ette ja oled nüri seda vaadates.

Oled Arst Saksamaalt 1934 sündinud, teenisid sõjaväes 12 aastaselt alates ja sais surma Venemaal aastal 1945.
Vasta
(27-11-2022, 20:57 )elavloomus Kirjutas: Tere! Otsin astroloogi/selgeltnägijat kes aitaks selgitada natuke mu eelmisi elusid, kuidas need mind praegu mõjutavad ja mida on mul selles elus õppida. Oskate kedagi soovitada? Smile
See on suures osas kohvipaksu pealt ennustamine. Sageli (aga mitte alati) jäävad eelmistest eludest mingid märgid füüsilisele näiteks sünnimärgid. Mõtet on siis kui midagi jääb painama, näiteks korduvad unenäod millestki ebameeldivast, siis on mõtet hakata uurima mis ja kuidas. Selgeltnägijatele selline klient on ideaalne. Võid kõike hambasse puhuda ja usun, et käies mitme selgeltnägija juures saad erinevaid vastuseid ehk kokkuvõttes tõest (kui on) erinevaid.
Vasta
(27-11-2022, 20:57 )elavloomus Kirjutas: Tere! Otsin astroloogi/selgeltnägijat kes aitaks selgitada natuke mu eelmisi elusid, kuidas need mind praegu mõjutavad ja mida on mul selles elus õppida. Oskate kedagi soovitada? Smile

Astroloogidest pean heaks Anu Kallavust, Facebookist on leitav. Aga ta eelmiste eludega eriti ei tegele. Tšakrate avamistest ja muust sellistest asjadest hoolimata on ka Igor Mang väga hea astroloog, aga tol ajal kui mina tema juures käisin, siis ta tegeles klassikalise tulevikku vaatamisega tähtede järgi, no minevikku vaatas ka. Tulevik nii ja naa, palju õigeid asju ikka ka tuli. Anu Kallavus analüüsib isiksust.
Eelmiste eludega peaks ikka regressiivhüpnoosi tegema keegi. Seda saab ka ise teha youtubest leitavate videote järgi, kas inglise või vene keeles. Ma sain ise päris huvitavaid ja ootamatuid tulemusi.
Hetkel kohe linke ja nimesid peast ei oska anda.

Lisan veel, et pigem võiks proovida konstsellatsiooni https://konstellatsioonid.com/. See vaatab eelmiste elude asemel suguvõsa karmat. Noh, paljude uskumuste kohaselt sünnitaksegi järjest ühte ja samasse suguvõssa, niiet kaks ühes. Suguvõsa karma on asi, mida ma ise väga tõsiselt võtan. See toimib kasvõi läbi alateadliku õppimise väikelapseeas, et kuidas maailma suhtuda.
Kõva tegija sel alalon Ants Rootslane, aga tema juurde on väga raske löögile pääseda. Mina selle noore inimese materdajate hulka ei kuulu teps mitte, ta näeb ja ta on andekas. Ametliku psühholoogia mitteõppimine tuleb sellise inimese puhul kasuks.
Vasta
Sinu eelmised elud on nagu sinu "eelmised päevad/aastad": mäletad vaid oma põhjuslike/loojalike sündmusi (kui said millestki sügavuti aru), kuid ei mäleta pinnapealset tunde-mentaali rämpsu.
Näide: milline oli 10 aastat tagasi ilm/toit/seks/tööpäev? No ei mäleta ju taolist tunde-mentaali räpsu - kuid mäletad olulisi sündmusi (oli eriti külm ilm ja kodus külmusid veetorud ära; käisid esimest korda "rootsi lauas" ja sõid ennast kõhuvaludesse; tegid lapse auto kapoti peal seksides; tööl oli suur tulekahju ja direktor põles surnuks).

Seega kõik see mida sa praeguses elus nö "lambist oskad" (või mida sa kerge vaevaga õpitud said) oli sinu elus ka "eelmistes kehastustes" ... taolist analüüsi saaksid sa ka ise teha ilma selgeltnägijateta (pane kirja kõik see mida sa lambist oskad, või mida sa kerge vaevaga õppitud said) ... näiteks minul tulid mängleva kergusega kätte teadmised reaal-teaduste ja tehnoloogia valdkonnas (seega tegelesin taoliste teemadega oma eelmistes kehastustes nö "Atlantisest 3Reichini") - samuti sain ma kerge vaevaga selgeks vaimseid teemasid puudutavad küsimused.

Küsimusele mida sa praeguses elus peaksid tegema annab vastuse sinu lapsepõlve aegsete päevikute analüüs: reeglina on lapsed nö "elust rikkumata", ehk nad tahaks tegeleda asjadega mille pärast nad siia tegelikult kehastusid (ehk kui lapsena tahtsid saad nö "lihunikuks", siis peaksidki vastava elukogemuse saama, mitte aga hakkama vanemate/ühiskonna survel "arstiks", kes käpardina inimesi retsib).

Need kes oma eelmisi elusid mäletavad on elanud varem nö "põhjusliku ja loojaliku elu" (kunagised kuningad, külavanemad, teadlased, õpetlased) ... kui aga viimane kui üks asi on praeguses elus  selgeks saadud läbi raskuste/tuupimise, ning eelmistest eludest ei mäleta midagi, siis on varem elatud nö "tunde mentaali elu" (tavaline lumpen ja pööbel) ... lõpuks on kõik vastused sinus endas olemas, oska vaid ennast näha ja analüüsida (selgeltnägijad ja nõiad teevad seda sinu eest kirve hinnaga).
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Otsin meesvastajaid lõputöö küsimustikule vastama + Apollo 20€ kinkekaardi loos kenelipohlak 2 955 15-03-2023, 20:52
Viimane postitus: Minaelan
  Soovin taasleida selgeltnägijat. LostSoul 0 2,217 14-08-2015, 18:44
Viimane postitus: LostSoul

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne