Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minu koroona-kogemus: vaimsed tehnikad, 4 päeva ja 37.8C
#26
Ka mina ei söö enam vürtsiseid toite . Huvitav on see, et aastat 30 tagasi tekkis mul allergia veiseliha peale. Elasin maal, ja olime ühe veise lihaks teinud. Oli see 90 -ndate kriis ja vabariigi tulek. Köögis majandades äkki hakkas kõik sees keerlema ja peale seda mina enam veiseliha ei suutnud oma 25 aastat üldse süüa . Tundub, et nüüd on siis sealiha käes kord. Maitsete võimendumist olen ka mina enda juures täheldanud . Ei suuda poe toitu üldse enam süüa . Tugev maitseainetega liialdamine (millegi varjamise eesmärgil ?) teeb selle ürituse võimatuks .
Varsti vaja liha ahju lüüa, näis, kas saan hakkama . Olen küll maitsetaimede peale üle kolinud, aga siin sai isegi niimoodi liha valmistatud , et üldse mingeid maitseaineid valmistamise ajal ei pannud eksperimendi korras.
Mõte käis peast läbi, et see loidus, millest siin kõik räägiti, on vajalik inimeste konksu otsas hoidmiseks . Et tee poodi ei rohtuks. Muidu mine hullu tea, läheb veel kööki, või veel hullem, aeda kõplama.

Aga kena aastavahetust ja jätkuvat rahu !
Vasta
#27
Oma kogemused puuduvad. Tuttava abikaasa naine ~50a rääkis oma koledatest kogemustest kus peale 3-ndat hakkas nägema deliiriumi laadseid kogemusi. 2-3 korda ja erinevad, tüüpiline toksikoloogile mürgitus.
Vasta
  


Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Minu esimene ravitsemine st92 0 1,465 16-05-2014, 23:15
Viimane postitus: st92
  Tasakaalu tehnikad zen faran 9 5,208 28-12-2011, 14:36
Viimane postitus: Mannu

Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat