31-12-2023, 13:44
Ka mina ei söö enam vürtsiseid toite . Huvitav on see, et aastat 30 tagasi tekkis mul allergia veiseliha peale. Elasin maal, ja olime ühe veise lihaks teinud. Oli see 90 -ndate kriis ja vabariigi tulek. Köögis majandades äkki hakkas kõik sees keerlema ja peale seda mina enam veiseliha ei suutnud oma 25 aastat üldse süüa . Tundub, et nüüd on siis sealiha käes kord. Maitsete võimendumist olen ka mina enda juures täheldanud . Ei suuda poe toitu üldse enam süüa . Tugev maitseainetega liialdamine (millegi varjamise eesmärgil ?) teeb selle ürituse võimatuks .
Varsti vaja liha ahju lüüa, näis, kas saan hakkama . Olen küll maitsetaimede peale üle kolinud, aga siin sai isegi niimoodi liha valmistatud , et üldse mingeid maitseaineid valmistamise ajal ei pannud eksperimendi korras.
Mõte käis peast läbi, et see loidus, millest siin kõik räägiti, on vajalik inimeste konksu otsas hoidmiseks . Et tee poodi ei rohtuks. Muidu mine hullu tea, läheb veel kööki, või veel hullem, aeda kõplama.
Aga kena aastavahetust ja jätkuvat rahu !
Varsti vaja liha ahju lüüa, näis, kas saan hakkama . Olen küll maitsetaimede peale üle kolinud, aga siin sai isegi niimoodi liha valmistatud , et üldse mingeid maitseaineid valmistamise ajal ei pannud eksperimendi korras.
Mõte käis peast läbi, et see loidus, millest siin kõik räägiti, on vajalik inimeste konksu otsas hoidmiseks . Et tee poodi ei rohtuks. Muidu mine hullu tea, läheb veel kööki, või veel hullem, aeda kõplama.
Aga kena aastavahetust ja jätkuvat rahu !