Postitused: 578
Teemad: 5
Liitus: Oct 2021
12-08-2022, 13:49
(Seda postitust muudeti viimati: 12-08-2022, 14:12 ja muutjaks oli Maakristall.)
Asoo jah. Kui sinu loodud teema, siis oli see kindlasti sinuga seotud. No võid sõtkuda bänni kui närvi ajab. No ma siis mahutan end lobamõõtmesse. Väide - ori suhestab end maailmaga läbi religiooni ja poliitika ( alati ). Maa asukas aga suhestub hingestatud maailmaga läbi vaimu. Ei ole küsimus. See pole kellegile sunatud. Reaktsioone ja vastuseid ei oota. Veel tähelepanek. Kõik kõige aktiivsemad maa vibratsiooni tinistavad aktiivsõdalased-töölised kinnitavad hetke lõvimöirges ,et tahavad lõpuks siit pääseda. KOJU. Valguse häälestajad töötavad palehigis selle nimel, mis pole üldse enda oma, kodu ega ka mitte lõppjaam. A nahh siis vägistada võõras pesas? See puudutab kõiki ,,valguse, kõrge vibra, kosmilise pere, taeva, paradiisi ja muu ,,ülemise,, kuulekaid isateenijaid. Neist maha jääb ,,tingimusteta armastuse ja puhta valguse valge tudin,, ja kõrbemiraazid. Vabandust et lobastusin libedal teel.
Mõõdukus-vastutus-tasakaal. Kolm sõna ,mis murravad jahvä impeeriumi püramiidi pitserid.
Postitused: 1,478
Teemad: 18
Liitus: Oct 2010
Ma lihtsalt ei näinud põhjust , miks seda siia postitada . Räuska edasi, kui tahad. Mul muudki teha .
Ei ma niisama siis lobisen. Mis muidu uut? Keeraks kellegile rohelist?
Mõõdukus-vastutus-tasakaal. Kolm sõna ,mis murravad jahvä impeeriumi püramiidi pitserid.
Postitused: 2,300
Teemad: 31
Liitus: Nov 2018
Lokster...Sa Maonakkuses oled jh?....Natuke aita....
Maonakkus on ja vahva diagnoos. Aita kuda?
"Katuse" paneb sõitma. Ma arvasin ennemalt et immuunne olen.
12-08-2022, 21:14
(Seda postitust muudeti viimati: 12-08-2022, 21:33 ja muutjaks oli Maakristall.)
MIs selles halba on? Tahad ,,normaalne,, olla? Sadhguru kirjeldab oma olekut nii - totaalne joove. See et sa ei adu ,,hetke,, soovi olla-kogeda-vormuda-väljenduda-elada-luua-hävitada-tunda-mäletada jne. , ei muuda tema olemust. Kas enne rongisõitu sinu tähelepanu teadvus oli sinu sees? Enne kui ta avastas ,et ta asub hetke sees? Meenuta, hetkeks et sina olid hetk enne kui............. see oli SINU sees.
Pagan seda teab. Sadhguru eriline fänn ma pole. Ta rohkem Soumees. Ta muideks pole Valgustunu.
12-08-2022, 23:11
(Seda postitust muudeti viimati: 13-08-2022, 07:04 ja muutjaks oli Maakristall.)
Ta ise selgitab ,et ta suudab end nihutada ja reguleerida. Ja ka kundalini võib sisse-välja lülitada. Mu arvamus gurudest üldse, noh jäägu see sinna....... Vist on kamakas seal ,et sa ei suhestu hetkega kui valgusega. Keegi nimetab seda puhtaks armastuseks. Ja see õndsus käib asjaga kaasas. Kahjuks ei saa sinu platvormi hinnata. Sa oled nii kinni eituses ja jaatuses ning võtad vastu vaid punkti ,et sina ja kõik on hetke sees. Kui sa koorid lahti sellise hindaja ja jõuad sinna ,et me oleme ,,jumala,, plahvatuste pisiosakesed-sädemed e. eraldunud kuid siiski sama essents. Liiguta end ruumis, ajas ja mälus tagasi rongi kogejaks. Tõmba pidurit ja istuge kolmekesi maha. Sina ,hetk ja illusioon. Sa saad seda teha kuna oled sina kogeja, sul on tähelepanu ja teadvus ning on tahe. Alluta kogeja oma tahtele. Kuidas sa seda teha saad kui teda su väitel pole olemas? Kogeja teeb taotluse. Tahe väljendab. Nüüd küsi illusioonilt, kas sa olid hetk enne ,,hetke,, illusiooni sees või oli illusioon sinu sees? Kes hindab? ,, Mind pole olemas olijana, ma ei ole kes ja ma ei ole mis, mind pole kuidagi,,- ütleb hetk. ,,Jah aga sa oled ju ainus päris olemine ,,-imestad sina. ,,Ei mind ei saa hinnata ega paigutada, mind ei saaa olla ei hetkekski, kuidas saad sa jaatada minu reaalset olekut või hinnata mu pärisust?,,. ,,Sind illusioon pole olemas, sind ei eksisteeri, mitte keski ega miski hetkest eraldi pole päris, sa ei saa olla reaalne,,- pöördud illusiooni poole,,. ,, mis tähtsust sel on kui sa lõpetad selle tähtsustamise,, küsib too vastu. ,,Aga mis siis üldse on päris olev kui te kumbki ju pole mitte miski ega keski?,, - ei leia sa ikka jalgealust. ,,Ainus hindaja, paigutaja ja eitaja ning jaataja oled ainult sa ise,, -ütleb neist üks. Hm ,kumb,, - lähed jälle segadusse. ,,Tõmba ekraan meie vahelt ära, sest ainult sina oled eraldanud meid. Kas hetk oli või on millalgi vähem hetk?,,- küsib teine. ,,Rongi astudes sa ju teadsid, liigu sinna tagasi,,. ,,Jah ma saan seda teha kuna kogeja allub mu tahtele. Huvitav, kuidas mitte keegi ega miski saab seda kõike tahtena väljendada?,,. Siis meenub taotlus, seejärel kavatsus. Mine pööningule ja uuri, miks sulle tundus ,et su katus on segi aga sina oled mitte segi. Seal on fotod mälust. Liigu rongiga tagasi. JUmal on vaim, hing on temast eraldunud kogeja. Ei lase hingel tühjus liikuda vaid anoodile või katoodile. See ümbritsev hetk ja sisemine vaatlevkogeja sisehetk venitavad alati samaväärselt. Eraldunuks-sulandujaks. Ja siis tuleb taipamine, sel kõigel pole mingit tähtsust. Ülehindamine ja vääristamine ON kogeja tahe. Istud kodus hetkes aga võta tahe ja muu ning aseta end pluutole ning ole korraks nt. jänes ning lase hetkel end neelata tühjenemiseni. Vat jänes ka sai pikad kõrvad ja koivad kuna ei raatsinud hinnangute vahel........... elul lihtsalt olla . Päriselt olemas olla. Illusioon ajast ja ajatusest. Olevast ja olematusest. Kõiksusest ja lõpmatusest, ääretusest.................otsi punkti ,kus tõepoolest üldse mitte midagi olevana enam EI ole päris. Ja küsi uuesti, kas hetke teadvus oma kihistuga on reaalne ja päris. Äkki on see ainult nii ühelpool ekraani. Tee seda mängult. Hinda tahtlikult kogeja ümberhinnagusse. Tahtega, las vaatleja liigub sellega kaasa. Hetk on ka peale mängu ikka hetk.......jäta ta veidigi tähelepanust välja. Kui muidu ei saa ,siis koli kasvõi korraks kihutavale katusele. Ilma irooniatta. Rong on koguaeg olnud paigal, kõik kihutab sinu ja ümbritseja vahel. Sinus on kinnistunud negatiivne suhtumine kogejasse. Hetk seda ei tee, jumal ka mitte, vaim aga teeb seda mida sinu ego käseb.
Suht hea...eks seedin veel natuke aga tänan Sind Lokster....
Inglastel on väljend : Ma ei ole nii rikas, et odavat asja osta. Ma parafraseeriks : Ma ei ole nii rikas, et ühistransporti kasutada ! Üksik inimene veel, aga pered peavad vist küll riigi transpordiga sõitmiseks väikelaenu võtma .
Postitused: 3,679
Teemad: 14
Liitus: Aug 2010
Õhus on tunda palju sõjahirmu, isegi unenägudesse tungib see jama.
Postitused: 771
Teemad: 53
Liitus: Dec 2018
27-08-2022, 11:15
(Seda postitust muudeti viimati: 27-08-2022, 11:16 ja muutjaks oli Lynx Titan.)
(27-08-2022, 06:19 )Eithea Kirjutas: Õhus on tunda palju sõjahirmu, isegi unenägudesse tungib see jama.
Unenäod on Jupiterisse asendatud suure 200m2 koguse masina tagajärjed mis sinna on asendatud umbes 100 000 aastat tagasi. Tema oli kosmonaut ja sõdur kes headel päevadel tegi ka head. Mõni mäng on tema jalajälgedes tehtud. Nagu Call of Duty mänguseeria mis viitab tema ajaloosse "Uber Soldierina" kes Eesti lipu all agendina Saksamaa hukatusse ajas Venemaal. Tantsis vaenlastes naistega ja laulis Eva Braumiga koos mis Hitleri väga marru ajas...
Siin se lugu kui kedagi huvitab WW2. Aasta 1939 heli.
Õhtust ! Kas kellegil on Starlinki ühendusega kogemust ? Kuidas ta end õigustab ? Ja kas ühendus on võrreldes teiste teenusepakkujatega kehvem või parem?
Nii palju on kogemust : Kiirus on sama, latenss on kehvem aga tasakaal või stabiilsus on parem. Et kui maksta natukene rohkem, saab ka selle et keegi su infot ei uuri ega jälgi, võrreldes kui võtta posti internet, seda jälgivad USA, Hiina ja Jaapan 24/7
Tänud ! Kaua Sul see ühendus kasutuses on olnud ? Ma saan muidugi aru, et tänapäeval suurt vahet enam pole, aga ikkagi oleks huvitav, kaua ta toimib ?
6 G 6 G 6 G 6 on Foorumilt lahkunud ( Bänn ), aga teda saab näha nüüd ilmselt Twitch platvormis, aadressil
Twitch.tv
Postitused: 6,223
Teemad: 60
Liitus: Dec 2015
Huvitav asi tuleb uuel samsung S23-l, satelliitside. Hinda pole ei telefonile ega sidele teada aga tuleb kusagil jaanuaris. Ehk saad keset vaikset ookaeni jahilt otse koju helistada! Maailm muutub üha väiksemaks ja side on alati olemas.
Postitused: 1,233
Teemad: 22
Liitus: Apr 2013
(26-11-2022, 23:12 )xcad Kirjutas: Huvitav asi tuleb uuel samsung S23-l, satelliitside. Hinda pole ei telefonile ega sidele teada aga tuleb kusagil jaanuaris. Ehk saad keset vaikset ookaeni jahilt otse koju helistada! Maailm muutub üha väiksemaks ja side on alati olemas.
Juba nõukogude aegu oli olemas traaditatelefon, mulle ainult räägiti seda, raske uskuda, Paides oli toimumas tulekahi kusagil mõne km. kaugusel, üks mutike kuulutas et põleb ja natuke hiljem sõitsid läbi sireeniga masinad. Telefonisidet tol mutikesel polevat olnud, selline luxus oli ainult parteitegelastel. Mulle räägiti ja kahelda rääkija aususes pole põhjust. 1980.
Postitused: 6,223
Teemad: 60
Liitus: Dec 2015
(27-11-2022, 04:31 )isemaag Kirjutas: (26-11-2022, 23:12 )xcad Kirjutas: Huvitav asi tuleb uuel samsung S23-l, satelliitside. Hinda pole ei telefonile ega sidele teada aga tuleb kusagil jaanuaris. Ehk saad keset vaikset ookaeni jahilt otse koju helistada! Maailm muutub üha väiksemaks ja side on alati olemas.
Juba nõukogude aegu oli olemas traaditatelefon, mulle ainult räägiti seda, raske uskuda, Paides oli toimumas tulekahi kusagil mõne km. kaugusel, üks mutike kuulutas et põleb ja natuke hiljem sõitsid läbi sireeniga masinad. Telefonisidet tol mutikesel polevat olnud, selline luxus oli ainult parteitegelastel. Mulle räägiti ja kahelda rääkija aususes pole põhjust. 1980. 80-ndate lõpus oli ka mul selline "paksude telefon", käis 12V akult oli paras jurakas. Tallinnas sai TV mastist signaali ja töötas kuni Laulasmaani. Ehk mujal eestis oli ka saatjad TV mastides ei tea aga mul töötas stasionaarsest alaldiblokist toas, kaasa ei vedanud oli hirmkallis tehnika ime ja lõpus õnnestus isegi enam vähem normaalse hinnaga maha müüa. Kusagil 91-92 lõpetas tegevuse ja jäi lihtsalt raadiokolakaks. Mingi nr tuli ette valida ja said lauatelefonile kõne võtta või teise raadiotelefoni. Satelliit side aga on hoopis midagi muud: üle maailma saad ühenduse ka seal kus pole midagi näiteks antartika, himalaja, sahaara kõrb või ookeanis mingi asustama saar. Helistad nagu oleksid kodulinnas.
|