• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 22
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paravanakeste lobanurk .
Inimlikkus, kogemused , need on on asjad, mis elule värvi annavad. Offtopicud akadeemilstes teemades linkide ja kuiva jutu vahele annavad mahlakust .

Mul on ettepanek, et siia võiks kirjutada selleks, et kirjutatu siia ka jääks. Loomulikult püüame jääda viisakuse raamidesse. Kas see nüüd nagu Para-webi prügikast peaks olema, ma ei tea . Ja koroona oleks vast ainus teema , mis minu arust oleks täiega keelatud .Sel on niigi viis lehekülge. Ja reaalis kõik kohad seda täis .

Et jah, kuna ma ise kaldun üpris tihti algteemast kõrvale, kuna mõte kargab nagu kevadine rohutirts mõttemaastiklu ringi, siis miks mitte siia oma mõtteid kirja panna .Kirjeldada mingit huvitavat seika, mis silma jäänud ...

Kui para-jumalad lubavad muidugi ?
Vasta
Sa lõid ju Jututoa uuesti...
Aga erinevus on, et niimoodi saab pikemalt kirjutada.
Minuarvates hea mõte...Smile
Vasta
jututoas kaob ju tekst ära ? Siin peaks säilima, kui just räigeid solvanguid käiku ei lasta .
Vasta
Ma ei hakka parem punnimagi siia. Pole ka vist see algusaegade veteran. Lihtsalt kiirkorras küsiks ,et kas on siin või muus teemas teoreetiliseltki võimalik lisaks viirusele mööda jalutada ka majandusest ja poliitikast?
Asoo, jutuka sabana.......ehhh. Ma seal väga sandisti lõugade vahelt risti läbi käinud, ei hakka ma pidu rikkuma siin.
Vasta
(26-11-2021, 15:40 )Maakristall Kirjutas: Ma ei hakka parem punnimagi siia. Pole ka vist see algusaegade veteran. Lihtsalt kiirkorras küsiks ,et kas on siin või muus teemas teoreetiliseltki võimalik lisaks viirusele mööda jalutada ka majandusest ja poliitikast?

Jah, miks mitte ? Pealkiri on ju lobanurk. Majanduse jaoks lõin ma rahavaba teema .Poliitka jaoks on ka säänseid ja määnseid alateemasid .

Ega ma ise ka algusaegadest siin pole . Vahepeal käisin üldse nagu kuuvarjutus . Aga nii häbematu olen küll, et teemasid teha .
Vasta
Säilitamaks mingisugustki sisukust, tuleks taolises teemas kehtestada "päevane postituste ülempiir" (a'la 3-5 postitust päevas kasutaja kohta).

Neid "kroonilise möla-pidamatusega" üle ujutatud plära-teemasid on niigi piisavalt.
Vasta
(26-11-2021, 15:56 )lahendused Kirjutas: Säilitamaks mingisugustki sisukust, tuleks taolises teemas kehtestada "päevane postituste ülempiir" (a'la 3-5 postitust päevas kasutaja kohta).

Neid "kroonilise möla-pidamatusega" üle ujutatud plära-teemasid on niigi piisavalt.

Jahwoll main fürer. ,,Austusega,,.
Vasta
Minul on lihtne põhimõte: ära tee teisele seda mida omale ei taha. Eluseltsiline on sellise mõttemaailma põhimõtteline vastane.
Vasta
(26-11-2021, 15:56 )lahendused Kirjutas: Säilitamaks mingisugustki sisukust, tuleks taolises teemas kehtestada "päevane postituste ülempiir" (a'la 3-5 postitust päevas kasutaja kohta).

Lahendused, mis vaevab Sinu südant ?

Vasta
Ärkajas on jah vaikne viimaselajal...eiteagi kuhu kõik kadunud on.
Aga mina arvaks, et mingit postituse „ülempiiri“ ei maksaks kehtestada. Ainuke asi, et poleks sellist otsest ropendamist ja sihilikku pahatahtlikust.
No näiteks kui Lokster kirjutab pika arutluse ja Q11 ütleb sellepeale „Oled ikka loll Lokster“
Et nii nagu ei tohiks.
Aga kui Q11 ütleb sellepeale „Ei siin Sa Lokster ikkagi eksid ja see kirjutis on natuke rumal“
Et nii nagu jälle tohiks.
Hmm...muidugi Lokster sellepeale kindlasti minetab enesevalitsuse ja hakkab sündsusetult ropendama, et kõik teda kiusavad ja eriti see paha Q11...Smile
Vasta
(26-11-2021, 17:08 )äikesepoiss Kirjutas: Laugh Tase. Juba teema alustamine tekitab mõttetut läminat olevikust ja minevikust ja enda paremusest ja kaasfoorumlase omadusist. Egotsentrism pidi olema väikese hinge tunnus?
No kas hakkas kergem ? Ega Sinu suure hinge kõrvale ainult väikesed mahuvadki . Minu tänased viis posti on täis . Laugh

Vasta
"..Isiklikul läminal pole siin foorumis kohta nii või teisiti, või eksin?.."

Aga tee proovi. Näiteks siin lobanurgas. Kui see ära kustutatakse siis ei ole jah...ja tuleb Ärkajasse üle kolida...Smile
Vasta
„..Aga küsin siirast huvist, kas seal on nääklemine, ja enese kiitmine ja kaasfoorumlase mahategemine väheintelligentsel moel lubatud?..“

Seal on intelligentsed inimesed, kes ei nääkle ja ei tee kaasfoorumlasi maha...Smile
Iga foorum koosneb postitajatest, nemad seda „elus“ hoiavad.
Niiet kui Sul Äikesepoiss tuleb mõni mõttearendus , mis nagu parasse ei sobi, siis Ärkajasse ikka sobib...
Vasta
„...Mis või kes see ärkaja on? Pole sellest midagi varem kuulnud....“

See foorumi link, mis Q11 kommentaaride all ehk?Laugh
Vasta
Vaatame, kuda siin minema hakkab.

Vasta
Tegelikult on kogu see foorum üks suur lobanurk. Kui kutsuda kedagi, tõsistel teemadel arutama, leitakse kohe tuhat põhjust et kõik läbuks keerata. No ei ole ma siit foorumist leidnud ühtegi „inimest” kes suudaks mingiski teemas kaasa rääkida ja teemat edasi arendada. Tundub et inimestel tulevikust on 100% õigus. Oma nina otsast keegi kaugemale ei näe! Ja keegi ei tahagi näha! Mis põ--- pärast ma peaksin õpetama neid , kes midagi teada ei taha. Ära olete mind tüüdanud oma lobaga. See on ju teie tase.
Vasta
"..Ära olete mind tüüdanud oma lobaga..."
Vot-vot...selleks see lobanurk ongi, et saaks oma seisukohti ja allasurutud emotsioone vabalt väljendada....wink
Vasta
Mulle meeldib alati veidi offtopikut ajada ja igavatele teemadele vahel villast vahele visata. ja ma ei pelga eriti ka Wiedemanni sõnastikus leiduvat kõnekeelt kasutada, kui see näib asjale kasuks tulevat.
Aga nüüd siis kohe mingis lobanurgas hakata heast peast ja ilma teemata loba ajama???
Umbes nagu Uuspõllu filmis, et kuule Jan, tee nalja!
Ja majandus, poliitika, meditsiin on siin juba ära keelatud, millest me siis siin loba ajame? Armastusest?
Kunagi 70-ndail tuli kolhoosi lektor. Tavaliselt ei viitsitud eriti seda plära seal kuulamas käia ja üritati igati ära viilida. Seekord oli aga teisiti. Eelmine päev olid üles kleebitud suured plakatid, et toimub loeng armastusest. Voodihaiged vanamooridki vedasid ennast kargu najal kohale. Kolhoosi söökla oli tuubil täis, koridoris seisti püsti ja lahtise akna all olid noorukite kambad, kõrvad kikkis.
Lektor astus pulti, valas solinal klaasi vett täis ja alustas:
"Armastus mehe ja naise vahel on üks igav ja äraleierdatud teema ja sellest me täna ei räägi. Armastus mehe ja mehe vahel on meil seadusega keelatud ja kriminaalkorras karistatav ja sellest me loomulikult täna ei räägi. Armasts naise ja naise vahel on loomuvastane ja kuigi ta just kriminaalkorras karistatav pole nagu pederastia, siiski sellest me täna ikkagi ei räägi. Täna me räägime armastusest Nõukogude Liidu Kommunistliku Partei vastu!"
Vasta
"...Täna me räägime armastusest Nõukogude Liidu Kommunistliku Partei vastu!"..."

Hahahahaa...Laugh
Vasta
Jah, oma pähh ja kaka välja karjuda .

Aga räägi äikesepoiss, kuidas Sind ikka nii madal seltskond köidab ? Et kohe ei saa kõntsast rahulikult mööda minna, pead kohe sisse astuma?

Heh, inimesed .
Vasta
(26-11-2021, 20:31 )äikesepoiss Kirjutas:
(26-11-2021, 20:16 )olematu Kirjutas: Aga räägi äikesepoiss, kuidas Sind ikka nii madal seltskond köidab ? Et kohe ei saa kõntsast rahulikult mööda minna, pead kohe sisse astuma?

Kus sa... või millist "madalat seltskonda" sa ometi mõtled? Kui sa roojad, siis ei tähenda see ometi, et sa oled sitt?
No ma jäädvustasin Su mõttevälgatuse egotsentrismi jne kohta . Muide, kes ennast ei armasta, see ei oska teisi ka armastada . Kui ma nüüd järele mõtlen, siis vastab tõesti tõele . Laugh Kui Sa endast üle trampida lased, siis ei pane ka seda tähele, kui Sina teistest üle trambid .

Aga ju see Sinu kild ikka kelelgile solvanguna tundus, kui ta ära korjati . Mina ei käinud kaebamas, mul pole sellist kommetki. Ma püüan kuidagi ise arveid klaarida, kui vajalikuks pean .

Aga ...Rääkides nüüd solvumisest . Siis , kui leidub õpilane, siis leidub ka õpetaja , isemaag . Ja õppida inimesed ikka tahavad . Aga ju siis teisi asju, ja selle peale ei maksa tõesti solvuda.

Üpris raske on väidelda, kui iga lauset rünnakuna võetakse .

Vasta
(26-11-2021, 20:42 )olematu Kirjutas: kes ennast ei armasta, see ei oska teisi ka armastada . Kui ma nüüd järele mõtlen, siis vastab tõesti tõele

Armastus = TOITUMINE (a'la: armastan vete vulinat & metsa kohinat = toitun looduse peen-energiast; armastan kirjaniku teoseid = toitun kirjaniku vaimu-energiast, jne).

Kui nüüd nö "ennast armastama" hakata (ehk hakata iseennast ära sööma), siis on see ju hullem kui inimsöömine .... samas on sellist seltskonda maailmas küll-ja-veelgi (üks Eesti hotell lasi käiku tõlke-apsaka "you can cook yourself", ehk "sa võid ise-ennast toiduks küpsetada", ning sellise reklaami peale tuli kohale üsangi masohistlik seltkond kogu maailmast Smile - ilmselt peeti reklaamis ikkagi silmas "söögi tegemise võimalust hotellis", mitte aga enda ära praadimist).

Ilmselt pidasid silmas armastuse asemel "endast hoolimist" (ehk kes ei hooli endast, ei oska ka teistest hoolida) Smile
Vasta
(26-11-2021, 20:50 )äikesepoiss Kirjutas: Aitäh jäädvustamast hea olematu. Ma kustutan ise oma sõnumeid. Piinlik on väikese mõtte pärast. Ka paravägised aitavad teinekord kustutada. See on mu meeldetuletus ja meelekibedus. Ma pean ennast armastusväärseks aga olen märganud, et võtan ennast liiga tõsiselt siis...
Kui ise kustutasid, seda parem . Ja ma ei teinud seda nimme, muide. Ainult vastamiseks .
Lahendused, võid ka nii ütelda, et hoolima .

Vasta
(26-11-2021, 21:39 )äikesepoiss Kirjutas:
(26-11-2021, 21:24 )olematu Kirjutas: Kui ise kustutasid, seda parem . Ja ma ei teinud seda nimme, muide. Ainult vastamiseks .

ainult vastamiseks? piinlik lugu. sa oled nii õnnetu et vastad ainul vastamiseks?

Mängime "vangla mängu" ehk et ülemine on viide alemale ja alumine vastab ülemale. Muide läheb sassi kogu teema.
Vasta
Imelik et Lobisemisenurgas kisub asi jälle „kakeluse“ poole.
Huvitav miks see nii on?Hrmm

Mängime parem trips-traps-trulli omavahel Lynx Titan. Ilma paberita. Vaata,et Sa sohki ei tee ja salaja paberile käike üles ei tähenda.Smile
Ma alustan – Vasakule Alla.
Vasta

• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 22
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: