(26-04-2023, 10:19 )Olemuslik Kirjutas: 26.04.2023 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 58. PEATÜKK ⟡ Erinevate dimensioonide külastamine. Surmaeelsed seisundid ⟡
Ei juhtu ma just väga tihti seda blogi lugema, aga vast peaksin. Inimsuhted mulle huvi ei paku, vast seetõttu ongi kohati raske lugeda.
See postitus oli jällegi mu jaoks väga sisukas ja mõneti ka äratundmist tekitav.
Paralleelreaalsused, mis infoväljas (sul oli mingi teine termin selle kohta) eksisteerivad on vahest (ka ilmsi) silma ette kerkinud. See on valiku tegemise koht olnud. Eestisse sündimise eelis vb ongi see, et meil on valikuid päris palju, mõnes rangelt religioosses traditsioonilises ühiskonnas neid nii palju pole.
Ja lõpuosa - just hiljuti olin kuulanud ühe Eesti vaimse õpetaja loengut, kus ta oma enda kogemuse põhjalt rääkis, et inimese surm ongi põhjustatud energiapuudusest. Elu jooksul energiakanalid ummistuvad, põhiliselt kivinenud mõttemallide ja kogunenud stresside (emotsioonide) tõttu.
Ma ise pole suurem asi kirjutaja ja veel kehvem rääkija olen. Seetõttu on jäänud alustamata teema "Surma nupp inimese ajus". St põhimõtteliselt inimene saab oma suremist tahtlikult esile kutsuda, kui selleks aga
tõsine taotlus antakse. See juhtub alateadlikult tihti. Suremine võtab küll kuid kuni mõni aasta aega. Selle taotlusega blokeeritakse põhiline energiakanal kuskil juurtšakra haldusalas (oma nahal proovitud), tekib haigus, millele järgneks surm.
Selle võimalikkuse tõestamiseks on mitmed juhtumid elust, kus pikaaegsed hästi läbisaavad paarid, kui sureb üks, siis varsti ka teine - kurvastusest arvatakse. Põlisrahvastel toimiv surmaneedus, kus šamaan paneb kurjategijale needuse ja see surebki (mõnel juhul on ka lääne tohter surnukeha lahanud ja mingit otsest surmapõhjustanud haigust pole).
Ja nüüd küsimus ka "kahe kraadise nurga" kohta. Kas see oli füüsiline nägemisnurga kallutatus? Või midagi muud, millele vastust otsisidki? Või polnud selge kas füüsiline või muud? Lihtsalt füüsilise kallutatuse (pea viltu) poleks vist küsimust olnud?