Teenekas Jaapani onkoloog dr Masanori Fukushima peab Covidi modRNA süste "kurjuse viljadeks" ja "sisuliselt mõrvaks" , vahendab LifeSiteNews.
Tema sõnul ilmusid peale modRNA süstimise algust välja "turbovähid", milliseid "arstid pole varem näinud" ja mis arenevad äärmiselt kiiresti. Üldjuhul, ajaks kui neile jälile saadakse, on osutatud "turbovähid" arenenud juba neljandasse (viimasesse, kõige rängemasse) staadiumisse.
Ei saa aru, miks keegi minu tutvus/tööringkonnas keegi raskelt haigeks pole jäänud või hinge heitnud. Kaua peab ootama?
Igal pool kõik surevad vaktsiini kätte, aga miks need surijad alati võõrad on?
(17-05-2024, 11:45 )delos Kirjutas: Ei saa aru, miks keegi minu tutvus/tööringkonnas keegi raskelt haigeks pole jäänud või hinge heitnud. Kaua peab ootama?
Ilmselgelt on teie tutvus/tööringkond märkimisväärselt ahtake...
Teisalt on olemas ka tõsiseltvõetav võimalus, et te käite foorumi keskkonnas, kaasfoorumlastele, lihtlabaselt vassimas ja valetamas!
Partei keelab sul uskuda oma silmi ja kõrvu. See on nende lõplik, kõige olulisem nõue.
Kõik, mida Partei tõeks peab, on tõde. Võimatu on näha reaalsust teisiti kui Partei silmade läbi.
(17-05-2024, 11:45 )delos Kirjutas: Ei saa aru, miks keegi minu tutvus/tööringkonnas keegi raskelt haigeks pole jäänud või hinge heitnud. Kaua peab ootama?
Ilmselgelt on teie tutvus/tööringkond märkimisväärselt ahtake...
Teisalt on olemas ka tõsiseltvõetav võimalus, et te käite foorumi keskkonnas, kaasfoorumlastele, lihtlabaselt vassimas ja valetamas!
Kui keegi sureb siis seda ei reklaamita, lein ikkagi. Tutvusringkonnad on erineva suurusega ja osadega käiakse läbi ainult tööasjus. Kui sellisel inimesel ka lähedane sureb või invaliidistub siis ta seda igal tänavanurgal ei karju. Lisaks palju inimesi seda vaxidega ei seosta ja loetakse loomulikuks, eriti peale 50a. Isegi oma naaberkorteri elaniku surma tagamaad said selgeks ~6 kuulise hilinemisega, olime aga tuttavad juba minu 4a vanusest alates ja tema polnud siis veel sündinudki ehk aastast 1961. Minu puhul on palju tuttavaid ärialased ja kui keegi "kaob" on täiesti igapäevane ja imestust ei tekita. Imestust tekitab see kui see kadunud tellija ongi lõplikult kadunud ja tagamaid ei hakka täpselt uurima. Üldine äkksurmade osakaal aga puhtalt tunnetuslikult on suurenenud eriti peale 2022a. Ja põhjus? Võib vaid aimata.
ja teine ilmselge põhjus on see, et juhul nt kui sinu tutvusringkonnas sureb inimene südamerikke tõttu, siis sa lihtsalt keeldud nägemast südamerikke põhjuste hulgas koroonavaktsiini.
Ju te teate minust paremini kõike mu tutvusringkonnast.
Ma olen täiesti avatud muutma oma meelt, aga pole ju piisavalt normaalset tõestust. Ma ei ole ka vakserite poolel, vaid pigem keskel, mõlemad äärmused minu jaoks üle võlli.
Aga milleks mulle sõnu suhu toppida? See ongi see tüüpiline vandenõukate reaktsioon, see ei pane mind ju ever teid kuulama.
No põhimõtteliselt on ju nii, et viljakusele oli miinus mõju Eestis. Edasi, eestlane on kuulekas ori ja viimaseid ikka vajatakse. Lisaks sisestati inimestele nanobotte ja seda on inimeste peal üksikult katsetati juba varasemalt . Viimase tunnetab ära, kui arvutist hakkab tulema või pakutakse mõttetasandis olevaid kauba soove, kuni selleni välja, et kauba eest tasudes hakkab kassaaparaat mõneks minutiks järsku mingit jama näitama ja siis töötab edasi normaalselt ilma mingi sekkumiseta.
Ja ka surmade statistika varasematesse aastatesse on mingi fakti esitus.
Aga ega olegi vaja meid kuulata , ennast tuleb kuulata.
(20-05-2024, 07:16 )delos Kirjutas: Ju te teate minust paremini kõike mu tutvusringkonnast.
Ma olen täiesti avatud muutma oma meelt, aga pole ju piisavalt normaalset tõestust. Ma ei ole ka vakserite poolel, vaid pigem keskel, mõlemad äärmused minu jaoks üle võlli.
Aga milleks mulle sõnu suhu toppida? See ongi see tüüpiline vandenõukate reaktsioon, see ei pane mind ju ever teid kuulama.
Õige lähenemine: usu ja samas ka ära usu! Tõde on "kusagil" ja sellele ligipääs puudub (X files sarjast). Desinformatsiooni on mõlemapoolset, ka see on aksioom.
1) Kõike mida valitsused hirmsasti soovitavad toovad enamasti halba
2) Peavoolus kui on tõde siis see on moonutatud liberaalses suunas
3) Alternatiivmeedias on tõe % suurem aga tuleb olla ettevaatlik just foto ja video failide lugemisega tõeseks.
4) Mõlemas on uudistekanaleid milles tõe osatähtsuse % on kõrgem kui teistes. Valed jagunevad suures osas 2-eks: meelega tehtav desinformatsioon ja faktide vale tõlgendamine.
5) Sõjauudistes on mõlemal osapoolel desinformatsioon ja propakanda, tõde (kui on) siis kusagil vahepeal.
6) Uudised mis otsest ellujäämist ei puuduta ei oma suuremat tähtsust ja need mis omavad tuleb hoolikamalt uurida.
1 - Tähtsust pole teol, ega mõttel, vaid tagajärgedel vt. tehis intellekt
2 - Liba saab igast riigist, vaja pole Venemaale minna
3 - Tõde saab pesta, vaidlust see ei tooda paljugi
4 - Meelega võib kirjutada 1 ja 2, kolme ei leia
5 - Sõda ei too rahu, see on kirjutusmeetod, vaidlus toob tulemust kui kõik jääks vait, korragi
6 - Eluga rahu ei leia, seda tuleb väljapool otsida, vt (1), tehisintellekt...
https://eestinen.fi/2024/05/soomes-suur-...ni-tasuta/
Nüüd ainult üle 65a idiopiteekidele tehake tasuta, teised peavad maksma.......kuda muidu! Ka eutanaasia on tasuline vähemalt hollandis ja siiani pole mRNA vaxidest midagi õpitud ja kui ongi siis on üpris tõhusad. Tapavad ja invaliidistavad tõhusalt aga järsku oleks lihtsamaid vahendeid? Kuul pähe, kusagilt allahüppamine, purjuspäi ujumine ja purjuspäi ikka 6 promilliga hullumeelne kihutamine? Viimast peaks eriti soosima ja matused tasuta tegema kuna elanikonna vähendamisel saab sellisel juhul ka teisi kaasa "kutsuda"! Miks ainult vaxidega?
(23-05-2024, 11:43 )xcad Kirjutas: https://eestinen.fi/2024/05/soomes-suur-...ni-tasuta/
Nüüd ainult üle 65a idiopiteekidele tehake tasuta, teised peavad maksma.......kuda muidu!......Tapavad ja invaliidistavad tõhusalt aga järsku oleks lihtsamaid vahendeid? Kuul pähe.
Kui oleks taparelv see, antaks ikka tasuta.....Kuuli pähe lased sa varsti ise endale kui nii segi oled, vähemalt nii kirjapildi järgi tundub.
24-05-2024, 20:52 (Seda postitust muudeti viimati: 24-05-2024, 21:01 ja muutjaks oli Arlich.)
(23-05-2024, 19:31 )vasamasa Kirjutas:
(23-05-2024, 11:43 )xcad Kirjutas: https://eestinen.fi/2024/05/soomes-suur-...ni-tasuta/
Nüüd ainult üle 65a idiopiteekidele tehake tasuta, teised peavad maksma.......kuda muidu!......Tapavad ja invaliidistavad tõhusalt aga järsku oleks lihtsamaid vahendeid? Kuul pähe.
Kui oleks taparelv see, antaks ikka tasuta.....Kuuli pähe lased sa varsti ise endale kui nii segi oled, vähemalt nii kirjapildi järgi tundub.
No aga seda taparelva antigi ju kõigile tasuta! Ja just eelkõige kiiremas järjekorras eemaldamisele suunatavatele riski-rühmadele. Kas siis enam ei mäleta seda?
Ja meenutuseks ka veel üks näide võlts-propagandast!
Nüüdseks me ju teame 100% kindlusega, et see mida "teaduse" all järgnevas videos mainiti, oli kõik täielikult vale!
Ja valetajad ja kõik muud tolle aja võlts-propagandistid on siiani veel täielikus vabaduses ja on oma uue maailmakorra ülesannete täitmisel upitatud nüüd veelgi kõrgematele ametipositsioonidele. Aga Jumala ees ei jää midagi varjule ja kui nad oma karistust siin ei saa, siis teises ilmas on see karitus lõpmatult hullem!
24-05-2024, 23:00 (Seda postitust muudeti viimati: 24-05-2024, 23:01 ja muutjaks oli xcad.)
Midagi ei õpita, isegi EU määrustest ja osade vaxide keelamisest. Kes veel mRNA vaxidega vaxib on kas idioot või enesetapja. Enesetapjal võiks olla ka paremaid lahendusi kus elukindlustus kehtib, vaxidega aga 100% midagi ei maksta ja öeldakse, et ise tegid ja vastutad. Huvitav oleks uurida kes veel vaxib, kas vasamasa lasi omale 4-nda panna? Kes meie foorumist või mõni tuttav on läinud covidi vastu vaxima? Nüüd enam realisatsiooni aegu ületanud pirukaid ei jagata ehk "materiaalne alge" puudub. Reklaam aga käib olgugi mitte endise hooga.....ja raha tundub, et jätkub!
27-05-2024, 00:27 (Seda postitust muudeti viimati: 27-05-2024, 00:27 ja muutjaks oli Arlich.)
Teine laine on tulekul ja aeg on täiesti üles ärgata ja tõelise Jumala juurde tulla, sest kui te sellest võlts-reaalsusest välja ei tule, siis on ühel hetkel surmaunest üles ärgata lihtsalt liiga hilja!
Sissejuhatav treiler Terve maailm on näitelava 5ndale osale:
(sisemas loodan, et vaatasite ehk ka eelnevad osad ära....)
03-06-2024, 13:47 (Seda postitust muudeti viimati: 03-06-2024, 13:49 ja muutjaks oli Arlich.)
Video: 1976. aasta seagripi ja vaktsiinide pettus paljastatud!
Kas tunnete ära üks-ühesed parralleelid C-19 vaktsiinide pettuse ja propagandaga? Vahe oli üksnes selles, et tol ajal polnud veel nii palju kurjuse poolt äraostetuid isikuid ja see kõik kajastas selgelt isegi meedia kriitikas ja tolle aja superstaaride avalikes esinemistes neist vaktsiinidest keeldumisel!
04-06-2024, 23:42 (Seda postitust muudeti viimati: 04-06-2024, 23:54 ja muutjaks oli Arlich.)
Üks meenutus C-19 uute haigusjuhtumitega seoses ...
Nimelt siis üle terve maailma ilmnes selle võlts-plaan-deemiaga seoses ühel hetkel kõikjal Metsalise Number 666 ... ja seda otse loomulikult ka Eestis!
Pole ju siis ka ime, sest C-19 propaganda lõppeesmärgiks oli (ja on seda ka siiani, ning ka peatselt saabuva "uue laine" läbi) Metsalise Märgi sisseviimine iga inimese parema-käelisse DNAsse. Ehk siis teisisõnu mRNA "vaktsiinides" kasutatav CRISPR/CAS9 geenitehnoloogia on see, mis võimaldab kurjuse teenritel nüüd inimeste (ja ka õige pea loomade - kanade/lehmade jms) DNA täiesti ära rikkuda, mille tulemusel igaüks, kes selle Pharmakeia ehk maagilise nõialahuse endale vastu võtab, ka hübriidistub ja ei kuulu enam puhta inimrassi koosseisu ... Valik anti igaühele ja nagu teada, siis paljud tegid elu-olude, võlts-propaganda jms. alusel vale otsuse!
Viimane aeg on üles ärgata ja mõista, et maailma valiseva kurjuse eliidi eesmärgiks on saanud nüüd inimkonna täielik hävitamine ja see hakkab iga päevaga üha enam silma kõikjal valitseva (tasase, kuid eesmärgipärase) hinnatõusuga, toiduahelate ja elukeskkonna kui terviku hävitamisega ... me võime seda loomulikult vaadata ka kui meie elukeskkonna terraformingut ehk ümberkujundamist võimalik, et mingi muu (hübriid-)liigi huvides. Ei saa ju täielikult välistada ka võimalust, et kõik need, kes seda kõike Uue Maailmakorra muutust kõrgematelt tasanditelt juhivad, ise enam ongi täielikult inimesed ...
No, nüüd on siis USA senati ees, vande all vana pahalane Fauci ise, kellejärgi joondus WHO ja selle järgi kogu maailm, tunnistanud, et ta mõtles enamiku nn teadusest ise välja. Ja meetmetel, mida kõigilt nõuti, polnud teadusega mitte midagi pistmist. Samuti tunnistab ta, et rahastas Wuhanis koroonaviiruse võimendamise uuringuid ja kogu see värk oli ameeriklaste tehtud hiinlaste laboris. Olenemata sellest, et kõrge ja intelligentne tippametnik vastas komisjoni igale teisele küsimusele - ei mäleta, vastas ta siiski päris olulistes asjades. Samuti avalikustati ka senati varasemad sama alased ülekuulamiste protokollid. Niisiis on kõige kõrgemal tasemel nüüd ametlikult tunnistatud, et pandeemia oli jama, suremus oli jama, maskid ja sulgemised oli jama ja sellel polnud teadusega midagi pistmist. Tunnistati, et koroonapassid oli jama, et viirused oli jama. Ei kaitsnud ega takistanud levikut. Ainus asi, mis on veel tunnistamata on see, et viirus lasti lahti meelega. Ei toimunud mingit leket vaid plaanipärane tugevdatud viirus lahtilaskmine.
Kõik see, mida ärksamad inimesed taudi algusest saadik rääkisid ja mida siis karistati kui valeinfot ja vandenõuteooriat, on USA senati ees tunnistatud peategelase poolt ja ka teiste osaliste poolt, täielikuks tõeks ja reaalsuseks. Halleluuja!!!
Ainult et loomulikult ei karistata tapatalgute eest kedagi ja mitte keegi ei vastuta.
Lugege kindlasti ka algallikaid. Saab naerda, kuidas suur juht on kohati 8 aastase tasemel - ei tea, ei mäleta, mina pole teind!
Tõde on aga tunnistatud!
(05-06-2024, 18:10 )Aadu66 Kirjutas: Tunnistati, et koroonapassid oli jama, et viirused oli jama. Ei kaitsnud ega takistanud levikut. Ainus asi, mis on veel tunnistamata on see, et viirus lasti lahti meelega. Ei toimunud mingit leket vaid plaanipärane tugevdatud viiruse lahtilaskmine.
Segane värk - viirus on jama, aga viirus lasti meelega lahti.
Tähendab see, mida tegelikult ei olnudki, lasti meelega lahti, nii või ?
Miks peaks Fauci kinni panema ? Ma ei leidnud ülekuulamiselt muud midagi kui vaidlust, ehk olid piirangud liiga rängad.
Vabariiklased tirivad vanameest muudkui ülekuulamistele ja topivad sõnu suhu, mida ta öelnud pole.
Nüüdseks on avaldatud juba paarkümmend eelretsenseeritud teadusartiklit, mis seostavad massilist liigsuremust enamikes riikides otseselt vaktsineerimise ja vaktsiinide kõrvaltoimetega.
Siinkohal ei hakka ma spekuleerima oletusega, et kõrvaltoimed olidki massvaktsineerimise eesmärk, sest tegelik eesmärk, viiruse peatamine, jäi ju täielikult täitmata. Lähtume pelgalt faktidest ja teadusuuringutest.
Tuletan vaid meelde siin teemas eelnevalt mainitud uuringut vaktsiini eri partiide mitmekümnekordsest erinevusest kõrvaltoimetes ja sellega seonduvalt letaalsuses. Oleks nagu kaks võimalust. Et partiide suur erinevus kõrvaltoimete osas oli taotluslik, et raskendada statistilisi võrdlusi ja vältida süüdistusi tahtluses kahjustada inimesi. Või siis segati eri partiid kokku kuskil sealaudas, haarates nurgast suvalisi ämbreid ja puistades sinna labidaga suvalisi kemikaale, mis tingiski vaktsiinipartiide erineva saastatuse astme.
Aga siin taas üks uurimus.
"47 lääneriigi andmete teaduslik analüüs näitab, et alates 2020. aastast võib kokku lugeda rohkem kui kolm miljonit liigsurma ja liigsuremus on Covidi eelsest ajast jätkuvalt suurem. Teadlaste sõnul on liigsurmade hulk "enneolematu" ja kutsuvad üles riikide valitsusi põhjalikult uurima selle põhjuseid, sealhulgas võimalust, et kurja juureks võivad olla vaktsiinid.
Teadustöös loetakse üles mitmed Covidi süstianete põhjustatud kaasnähud: isheemiline rabandus, äge koronaarsündroom, ajuverejooks, südame-veresoonkonna haigused, vere hüübimine, hemorroidid, seedetrakti haigused ja veretombud.
Saksamaa teadlased juhivad tähelepanu, et riigis langes liigsurmade laine algus kokku Covidi vastu süstimise kampaania käivitamisega ja nende sõnul on sellist seost "vaja kindlasti uurida".
Samuti juhitakse teadlaste poolt tähelepanu, et riigid pole eriti varmad avalikustama Covidi süstiainete kõrvalnähtude kohta kogutud andmeid.
Eestis heitis peale Covidi süstmise algust 2021. aastal hinge ligi 3000 inimest rohkem kui 2020. aastal, mil algas "tappev" pandeemia. 2020. aasta suremuse määr oli samal tasemel sellele eelnenud viie aasta keskmisega. Eesti terviseeksperdid peavad tuhandete inimeste suremuse üheks põhjuseks kliimamuutuseid."
Küprosel õnnestus ära süstida kaks kolmandikku elanikkonnast. Süstimise järel kasvas suremus kümneid protsente. Suremus kasvas sõltumata haigestumisest Covidisse.
Ühendkuningriigi Liverpooli- ja Ameerika Ühendriikide Harvardi Ülikooli ning Küprose teadlased üritasid saada teada, mis põhjustas saareriigis 2021. aasta lõpus ja 2022. aasta alguses "olulise ning statistiliselt tähelepanuväärse" liigsurmade laine.
Teadustöö avaldati teadusajakirjas Community Medicine & Public Health (Kogukonnameditsiin ja rahvatervis). https://www.gavinpublishers.com/article/...9-epidemic
"Meie uuringu tulemused tõstatavad tõsiseid küsimusi vaktsineerimiskampaania ja teiste põhjuste võimalike mõjude osas suremusele," kirjutavad teadlased.
Eesti suremus oli 2021. aastal, peale süstikampaania algust, 17 protsenti suurem kui 2020. astal.
10-06-2024, 20:23 (Seda postitust muudeti viimati: 10-06-2024, 20:27 ja muutjaks oli Aadu66.)
Vasamasa, su harimatus on ikka suisa masendav, kuigi ikka naerma ajas ka. Loe pisut enne, kui siin kirjutad, poleks nii häbi. Siinsed foorumlased on nimelt enamus koolis ka käinud.
Nimelt toimus 70-ndate keskel Küprosel riigipööre ja seejärel lisaks Türgi invasioon. Nagin ja sõda käisid seal edasi ka sinu poolt mainitud aastail.
Paneks näiteks Saksamaast ka üles graafiku, kus võrdleme surmade arvu 1944 ja 2021 aastal. Pole ju hullu midagi.
Siin aga graafik samast uuringust, mis näitab süstimise ja surmade korrelatsiooni Küprosel. Kuigi süstimine lõpetati, siis suremus jäigi kõrgeks ja isegi tõuseb.