•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 48
  • 49
  • 50(current)
  • 51
  • 52
  • ...
  • 105
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 2.75 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koroonaviirus, osa 5. Vaktsineerimine. 2021.30.10
Kui inim............. lõpetab ületarbimise harrastamise ja õigustamise, kaovad viirused, vaxid ja eliit koos NWO-ga nagu soe sitahais. Muutuma peab põhjus, tagajärg kaob iseenesest.

Nagu näete, siis on teil siin täitsa vaba tahe ja vaba valik sarnaselt üldtsivile samuti antud. Palun kui minu stepsel ei sobi siis 6G oma juba ootel. Võib ka mitte oma mugavast kookonist ühendada ja sukelduda lõpuks ise oma enda sisekosmosesse. Aga see tähendabki kõiges iseolemist. Ja varem või hiljem...............üks osa pühitakse, osa lahkub, osa jääb. Jumalast vabal valikul.
Vasta
(05-02-2022, 13:16 )lahendused Kirjutas: Järjekordne näide-elust-enesest vaktsiini mitte-toimimise kohta:

Ühe minu lapse klassi-kaaslane tegi lolli nalja: ta KÖHIS NÄKKU kõigile klassi-kaaslastele vahetunni ajal, ning väitis ülbelt järele "mina olen vaktsineeritud, minul EI SAA koroonat olla, ehk tegin vaid süütut nalja" ... järgmisel päeval näitas selle vaxi-ülbiku kiirtest positiivset ... paar päeva hiljem oli POOL KLASSI POSITIIVSED (kusjuures vaid need, kes olid vaktsineeritud, ehk VAKTSIIN EI AITA) ... minu lapsel (kes on vaktsineerimata, kuid on koroona läbi põdenud) polnud mingeid sümptomeid kogu sündmuste-nädala jookusul, ning kiirtest ei näidanud midagi (ehk reaalne läbipõdemine annab  REAALSE KAITSE - kuid vaktsiinid EI ANNA KAITSET).

Ega ei annagi.  Vastupidiselt, nad nõrgendavad inimkonda - kõik vaktsiinid...ka need, mis meile lapsepõlves sisse surati. 

Ja meediamaffia ning ravimitööstuse maffia jätkavad valetamist ja pooltõdede esitamist päevast päeva edasi.
Vasta
(05-02-2022, 13:35 )Maakristall Kirjutas: Kui inim............. lõpetab ületarbimise harrastamise ja õigustamise, kaovad viirused, vaxid ja eliit koos NWO-ga nagu soe sitahais. Muutuma peab põhjus, tagajärg kaob iseenesest.

Nagu näete, siis on teil siin täitsa vaba tahe ja vaba valik sarnaselt üldtsivile samuti antud. Palun kui minu stepsel ei sobi siis 6G oma juba ootel. Võib ka mitte oma mugavast kookonist ühendada ja sukelduda lõpuks ise oma enda sisekosmosesse. Aga see tähendabki kõiges iseolemist. Ja varem või hiljem...............üks osa pühitakse, osa lahkub, osa jääb. Jumalast vabal valikul.
Kiviajal ei olnud ületarbimist. 70000a tagasi oli korra inimeste arvatav arv 1000-2000 ja haigused, viirused, soolenugilised koos voškadega olid ikka.
Kindlasti oli ka ellit: šamaanid ja grupi & hõimu pealikud kes said põdra kintsust parema tüki ja karunaha magamise alla. Vaxe tõesti ei olnud sest seda sõna polnud veel koopaseinale koos süstlaga maalitud. Osa "lahkub" osa "pühitakse" mis on nende osade valiku aluseks? Kas uskumine teadust ja valitsust? Ehk lollid ja need kes piiranguid ei kannata pühitakse esimestena? Ja inimkonna arvukuse kasvu aluseks nagu kogu loomariigil on toidu küllus. Aitame nälgivaid neegreid ja saadame kottide viisi GMO-d! Sellest kõik algas ja eliit oli selle taga. Ah, et nüüd on inimesi palju? Kes  olid selles süüdi? Kui aga eliit kaoks siis oleks mingi aeg elu kordades parem kuni tekib neile asendus. See aga on selline teema mida üldse ei kõlba arutadagi. Nagu kliimakongressile saabuti suurte eralennukitega ja lasti õhku 100000tonni CO-d. Lehmade peer aga soojendab kliimat?
Vasta
(05-02-2022, 13:35 )Maakristall Kirjutas: Kui inim............. lõpetab ületarbimise harrastamise ja õigustamise, kaovad viirused, vaxid ja eliit koos NWO-ga nagu soe sitahais. Muutuma peab põhjus, tagajärg kaob iseenesest.

Peamine, et inimene ise usub , mida räägib . Sa arvad, et maakas ei maksagi makse ? Mul endal sugulane lõpetas talupidajana talupidamise ära . Mina ehk oleks tema asemel jätnud vähemalt ühegi lehmakondi ja lambad . Aga temal jäid ainult kanad . Tal küll hulka maad rendile antud , aga mis maksab raha, mis on ainult number arvutiekraanil .
Vasta
Neandertaaliks sai inime sel hetkel kui ta suruti orgaanikasse. ,,JUmalikuks,, tulnukhübriidiks tehti ta tükk aeg hiljem. Vat sel koopakolli ajal ei tuntud ego ega duaalsust. Ürglast harmoniseeris loodus ja kosmos. Kõike olevat ja elavat. Igasugu ülajuhid tekkisid juba koos sapiensiga. Loodusest eraldamine koos egomõistuse duaaliga käivitas loomulikult looduse vastureaktsiooni. Kahjurid, parasiidid, haigused,kataklüsmid kui reguleerijad. Ja siis anti ülalt vaimutuli, kuidas end looduse eest kaitsma hakata. Sündis LINNUS. Edasi on juba ajalugu, mida saame uurida isegi. See maa ja taeva pendeldav polaarsus vahetab küll faase aga ei ole siiani pääsenud dualismist välja. Maa ema ja taevaisa kokkupõimumine tooks taas harmoonia tagasi. Ürglaseelse taseme. Inime kui teadvuskobar ei alustanud orgaanikast. Karja alfa paremad toidupalad, soojem ase, parimad litad ja muud hüved on alati karja huvides. Temast sõltus heakäik. Ta ei tohtinud olla nõrk ega haige. Aga temalt ka nõuti parimat. Ei ole vahet kas selleks oli kusagil preester või šamaan. Ja üleüldse on kiskasüsteemis suurim koorem kanda just juhil. Pole ainul tavaj olla osav strateeg, hea kütt, parim rajaleidja, karja kaitsja........... varem- hiljem tekitab konkurents seest ja altpoolt suuremagi surve. Emased vaatavad hoopis nooremate ja tugevamate poole. Untsuläinud jahiretkeks valitakse võibolla järgmisel korral alfaemane........alafa ei pea vaid tegudega näitama , ta peab ka tõestama ,et tema väärib parima pala, parima emase ja parima aseme ja muu õigusi. Ja ka kui te aru saaks, et kui mass oma eliidiga praegu läbi kukub , tulevad maale uued süteemid ja asukad. Niuksed ,mida ajugi vastu ei võta ega nimetada oska.
Vasta
Olematu????? Kas ikka teed vahet linna ja loodusevõrgul? Ma ei aja mingeid kilomeetreid linnapiirist ja maakülast taga. Küsin vastu , kas sulle või talle on loodus sees ühendatud? Nii et oled sellega üks? Väga lihtne kiirtest. Kas sinule on kivi surnud, elutu, mõistusetu, hingetu, minatu, tundetu ja vähem jumalikum ? Keegi võib olla ka njujoorgis täiesti loodusvõrgus. Aga mõni läheb mägedesse ja tassib tervet moskvat seljas.

Algas jälle vana tuttav aukutõmme. ,,Hea et loks isegi usub jah ,,( hakka üksipulki kohe tõestama ). Jääb ära. Pikemaks aidaa. Stepsel välja.
Vasta
https://vanglaplaneet.ee/blog/2022/02/04...tsioonist/
Kas vanemate patud nuheldakse laste kaela? Ehk vaxi end ja alles siis on lapsel loota meditsiiniabi. Mida arvata antud loost?
Juttu on olnud, et isegi ilma vaxita keelduti erakorralisest med.abist ehk luumurru korral ei pandud lahast.....enne ikka suts ja alles siis lahas.
Vasta
Linnus sündis ikka siis, kui oli vaja end teise kahejalgse eest kaitsta , kes ainult tarbis ja enda elukoha juures kõik lagedaks teinud oli . Nälg P***s ajas uutele jahimaadele .Vähemalt siin ,Baltimaadel .Tee asjadel vahet palun . Me ju tulime siia üles eest ära. Osa hõime läks põhja edasi .
Vasta
(05-02-2022, 13:59 )xcad Kirjutas:

Kiviajal ei olnud ületarbimist. 70000a tagasi oli korra inimeste arvatav arv 1000-2000 ja haigused, viirused, soolenugilised koos voškadega olid ikka.
Kindlasti oli ka ellit: šamaanid ja grupi & hõimu pealikud kes said põdra kintsust parema tüki ja karunaha magamise alla. Vaxe tõesti ei olnud sest seda sõna polnud veel koopaseinale koos süstlaga maalitud. Osa "lahkub" osa "pühitakse" mis on nende osade valiku aluseks? Kas uskumine teadust ja valitsust? Ehk lollid ja need kes piiranguid ei kannata pühitakse esimestena? Ja inimkonna arvukuse kasvu aluseks nagu kogu loomariigil on toidu küllus. Aitame nälgivaid neegreid ja saadame kottide viisi GMO-d! Sellest kõik algas ja eliit oli selle taga. Ah, et nüüd on inimesi palju? Kes  olid selles süüdi? Kui aga eliit kaoks siis oleks mingi aeg elu kordades parem kuni tekib neile asendus. See aga on selline teema mida üldse ei kõlba arutadagi. Nagu kliimakongressile saabuti suurte eralennukitega ja lasti õhku 100000tonni CO-d. Lehmade peer aga soojendab kliimat?

Nõus, nii asenduse kui ka välisabi suhtes . See kõik tegelikult võib olla meeleheitlik katse veel töösipelgaid juurde toota . Seepärast vahib igalt veebilehelt sisuliselt paljas tagumik vastu, et ikka sigitaks . Aga kui on lapsed,siis tuleb tööle või tegutsema hakata . Ega neid pagulasigi muidu Merkel sisse toonud oleks, taastootmine on neil hea , ja mis head kraami kõik valgete poodides müüakse .
Vasta
kivisildnik: Koomiku surm – leina nabani
https://uueduudised.ee/arvamus/kivisildn...na-nabani/
Vasta
https://eestinen.fi/2022/02/austrias-jou...se-seadus/
https://eestinen.fi/2022/01/austria-loos...vi-maksma/
https://eestinen.fi/2022/02/soome-tervis...u-piirama/
EU ja 2 vastandlikku arvamust ja tegevust? Kas meelega või hea meelega mängitakse lolli?
Selle asja lõppu sobib tsitaat:
Kahe kuu pärast on teil jälle uued ja vastupidised süvateaduslikud seisukohad. Siis pole ju teil ega teie teadusel mingit autoriteeti, tõeväärtust ega ole teist ka midagi kasu, otse vastupidi, on ohvrid, ohvrid ja veelkord ohvrid. Ja need ohvrid on need, kes teid usuvad, mitte minusugused vandenõuteoreetikud ja lamemaalased ja katoliiklased. Ma ei tea kedagi, kes oleks surnud katoliiklusse, sellist koomikut minu tutvusringkonnas ei ole.
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/958116...us-lopetad
Ilge jollerdis ei taha tõde tunnistada? Aga küll ta jõuab lähiajal põrgu, selles pole kahtlust. Kui enamus rahvast põlgab ja vihkab hakkab mõjuma, pole vaxi vajagi Bleh Bleh
.....
Aga saba ja sarved? Neid ei tule küll aga Hirmsad Paised. Kui on "õige" koha peal võivad saba ja sarvi isegi asendada. Bleh Bleh
Vasta
https://t.me/sanya_florida/1908
Väljavõte.
Результату поголовной вакцинации в американской армии:
- 2181% увеличение гипертонии
- 1048% заболевание нервной системы
- 680% увеличение артериального склероза
- 472% увеличение женского бесплодия
- 369% увеличение рака яичек
Ни конечно качественное снижение личного состава. В армии остались только те, у кого не было выбора...
...........
Ehk palju on siin tõtt? Eestis peaks suhtarvud olema samad Shock Shock
Vasta
Ilma eelnenud vastuseid lugemata, teatan alandlikult: Ühele mulle kirjutanule lõustasaidis facebook olin vastanud oma arvamised koroonamaskide kaudu lämmatamise kohta, enam ei lastud messengeri teateid lugeda. Selline värk. Mitte midagi riigipöörde suunas ma ei olnud avaldanud absoluutselt, ainult andsin info edasi mis toimub mõningais riikides. Ja et tuleb kuulata ja kuulda Võssotski lauldud ennustusi, mis on täide läinud. Vastuse saaja kohta infot ei lastud vaadata, ta mind ära blokeerinud justkui pole, muidu oleks see silt lisatud. Lihtsalt ei antud vastuse saaja nime vaadata.
Laulu pealkiri on: NJE POKUPAJUT NJIKAKOI JEDÕ! Võssotski poolt lauldud prohvetlus, mis on täide läinud. Ilma kukareku koodita linnades toitu osta ei lubata.
Vasta
Samal ajal Meedias väidetakse et Vaktsiinid ei sisalda Grafeen Oksidi või vastavaid komponente et rahvast ninast vedada. Pole ime, nägin ise kuidas Nublu (Soome hullumajas kus isegi praegu olen KGB Missioonil telefon Nublu magamisajal kleepus tema näkku kinni ja ei kukkunud alla. Nii kõva on 5G + Grafeen Oksiid, proovige ise vaksitud järgi kas telefon kleepub näkku kinni kui telefonikõned peate.

Vasta
(05-02-2022, 23:41 )isemaag Kirjutas: Ilma  eelnenud vastuseid lugemata, teatan alandlikult: Ühele mulle kirjutanule lõustasaidis facebook olin vastanud oma arvamised koroonamaskide kaudu lämmatamise kohta, enam ei lastud messengeri teateid lugeda. Selline värk. Mitte midagi riigipöörde suunas ma ei olnud avaldanud absoluutselt, ainult andsin info edasi mis toimub mõningais riikides. Ja et tuleb kuulata ja kuulda Võssotski lauldud ennustusi, mis on täide läinud. Vastuse saaja kohta infot ei lastud vaadata, ta mind ära blokeerinud justkui pole, muidu oleks see silt lisatud. Lihtsalt ei antud vastuse saaja nime vaadata.
Laulu pealkiri on: NJE POKUPAJUT NJIKAKOI JEDÕ! Võssotski poolt lauldud prohvetlus, mis on täide läinud. Ilma kukareku koodita linnades toitu osta ei lubata.

See ongi meta ehk tehisintelligents mis juhib. Tuleb harjuda kui tahad kasutada. Lisaks teeb kasutajast profiili ja annab otsuse mida vastalisega tulevikus ette võtta. Väidetavalt pidi olema valitsustele kohustuslik järgida.
https://tervispluss.delfi.ee/artikkel/95...haigustega
Infarktide tekkest
Vasta
Ei osanud enne infot tabeldada. Nüüd sai natuke selgemaks. Linnas on viirus looduslik valik ja kvaliteedi parendaja ( eri astmed surmani ) ja on ka kosmiline valik läbi metaseene ( eri astmed lollistumiseni ). Looduse viirusest siin rääkimine on täitsa lootusetu. Räägime siis kosmilisest mentaalseenest, mille üks osa on vax e. windows defender. 6G kaudu saate kõrgel valguses vibrades taevasse küll aga ma räägiks siis ka natuke selle järgmisest etapist. Q on meil üsna paksu nahaga ja egotu, ehk ei pahanda kui ma ta puust ja punaseks teen ( see annab sulle endale paljut ). Et ,,juhuslikult,, siin ja mujalgi gruppides viskab tihti seda ,,jumal on hetk,, konksukest................ see on hingetuuma appikarje kuna jumal tahab kogeda kõike seda, mida ta ise pole. Ja siis kõik ,kes konksulondi alla neelavad, loovutavad hingejõu ja elujõu pallikese. Et aga see  egomina kogemiskihk ja soov on mittekehaline on astraalsurfamine lihakeha aju -egomõistuse mina programm, mis ei peatu enne kui tervikmina on kokku taas leitud. Ja nii on linnaseene ja linnaviirusele ainus viis ,et ei lahkutaks ega pühitaks............. tehislikud antiviirused. Kõik kunstlik ja tehis aitabki, looduslik ei funksi ega leevenda. Vax on osa tulemüürist linnuse ümber. Uuenev digiintellekt aga defender. Valvur. Digitiiger. Lõvi on surnud ,elagu tiiger. Kvant hüpe pilve. Ega sellises kehas saagi normaalsed antikehad enam midagi teha grafeen-räni nanobotid on linnalooduse immuun. E-RNA. DIGI e. E-DNA.  ERNA ja EDNA. Eedeni ADAM. https://www.youtube.com/watch?v=zSiKETBjARk
Vasta
Kanada täielikult vaktsineeritud pandeemia | 7 iga 10-st Covid-19 surmast on ametlikel andmetel täielikult vaktsineeritud; & Trudeau valitsus üritab seda varjata.

Tundub, et sellest viirusest hakkab saama vaktsineeritute häda.

https://dailyexpose.uk/2022/02/06/canada...accinated/
Vasta
https://articles.mercola.com/sites/artic...ystem.aspx
Vasta
Üks isiklik tähelepanek, mida soovisin jagada, ehk keegi on sama märganud.

Endal pole kunagi elus olnud köha kui sellist, isegi mitte haiguste ajal. Nohu ja kurguvalu, palavik, läkastamine jne aga küll, kuigi nö haige olen umbes 2-3 korda 5 aasta jooksul ja siis ka ülikergelt 1-2 päeva.
Viimase 2 aasta jooksul olen tähele pannud, eriti just ühistranspordis olles, kus palju maskidega inimesi, tekib vastupandamatu köhahoog, mida suudad vaevu talitseda, tihti hoiad nõnda kinni, et silmad märjad. 
Ise maski ühistranspordis ei kasuta. Seda tuleb siiani palju ette - väljakannatamatu kipitus ja sügelus.
Täiesti uus asi minu jaoks, nagu õhk oleks sipelgaid täis...
Vacsi ei tee, nina surkida ei lase ja maski panen hädapärast ainult poes.

Teiseks, kas olete märganud õhu kui sümboli olulisust viimase 4-5 aasta jooksul?
- “Planeedi kopsud” põlesid (tulekahjud Lõuna-ameerikas, Aafrikas, Siberis, Austraalias,…)
- “I can’t breathe” oli hüüdlause, mida teadis mingi hetk pool planeeti.
- Tänane “viirus”, mis halvimal juhul lõpeb lämbumisega.
Vasta
(06-02-2022, 15:23 )Tarawah Kirjutas: Teiseks, kas olete märganud õhu kui sümboli olulisust viimase 4-5 aasta jooksul?
- “Planeedi kopsud” põlesid (tulekahjud Lõuna-ameerikas, Aafrikas, Siberis, Austraalias,…)
- “I can’t breathe” oli hüüdlause, mida teadis mingi hetk pool planeeti.
- Tänane “viirus”, mis halvimal juhul lõpeb lämbumisega.

Ma lihtsalt niisama suitsukatteks lisan siia:

(Efeeslastele 2:1-3)
Jumal on teinud elavaks ka teid, kes olite surnud oma üleastumistes ja pattudes, milles te käisite enne selle maailma ajastu järgi, ÕHUVALLA VÜRSTI JÄRGI, VAIMU JÄRGI, kes nüüd on tegev sõnakuulmatuse laste sees, kelle seas ka me kõik enne käisime oma liha himudes ja tegime liha ja mõtete tahtmist mööda ning olime loomu poolest viha lapsed nagu teisedki.

Vot nii on lood siis selle õhuvalla vürstiga, kelleks on Piibli järgi Saatan ja kes veel pole aru saanud, siis on ta ka SUPERMAN (koos oma "S" ehk Saatana tagurpidi pööratud Delta (viiruse) sümboliga ja Suure Punase Draakoni kuuega) ehk tõepoolest õhuvalla (Astraali) vürst, kes tõepoolest on võimeline läbi õhu lendama ja keda tavarelvadega niisama tappa pole võimalik! Ma olen ju korduvalt ütelnud, et sümboolika ja märgid on igal pool meie ümber ja see on võrreldav justkui Matrixi filmiga. Hea on, et sa hakkad tajuma ja nägema seda kõike meie ümber, siis sind ühel hetkel ekistada pole enam võimalik!
Vasta
Kas mitte seesama Vägede Jehoova, kristluse ainujumal, ei olnud ise algselt mingi kõrbehõimu õhu- ja tuulejumal ja sealt ta alles ainujumalaks välja kasvaski?
Vasta
https://www.delfi.ee/artikkel/95819169/s...ruse-hanke
Raha ei ole, haiglakohti ei ole, töötajaid ei ole. Sinna aga on!
Vasta
Tsitaat:(Efeeslastele 2:1-3)
Jumal on teinud elavaks ka teid, kes olite surnud oma üleastumistes ja pattudes, milles te käisite enne selle maailma ajastu järgi, ÕHUVALLA VÜRSTI JÄRGI, VAIMU JÄRGI, kes nüüd on tegev sõnakuulmatuse laste sees, kelle seas ka me kõik enne käisime oma liha himudes ja tegime liha ja mõtete tahtmist mööda ning olime loomu poolest viha lapsed nagu teisedki.

Vot nii on lood siis selle õhuvalla vürstiga, kelleks on Piibli järgi Saatan ja kes veel pole aru saanud, siis on ta ka SUPERMAN (koos oma "S" ehk Saatana tagurpidi pööratud Delta (viiruse) sümboliga ja Suure Punase Draakoni kuuega) ehk tõepoolest õhuvalla (Astraali) vürst, kes tõepoolest on võimeline läbi õhu lendama ja keda tavarelvadega niisama tappa pole võimalik! Ma olen ju korduvalt ütelnud, et sümboolika ja märgid on igal pool meie ümber ja see on võrreldav justkui Matrixi filmiga. Hea on, et sa hakkad tajuma ja nägema seda kõike meie ümber, siis sind ühel hetkel ekistada pole enam võimalik!

Haa, kedagi nii Valget kui Arclich annab otsida..
https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid282938

________
Kõnetab..
https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid286635
Vasta
Artikkel Eesti Päevalehes
https://epl.delfi.ee/artikkel/95831567/m...s-ei-kaiks
Tsitaat:Maia-Liisa Anton: koroonapassi kaotamise järel ma enam väljas söömas ei käiks
Mina kui koroonapassiga inimene olen viimasel ajal väga vähe väljas söönud suure nakkusohu tõttu ja kui nüüd koroonapassi nõue kaotatakse, siis teen seda veelgi vähem, sest ei soovi haigestuda. Miks ollakse kindlad, et tõendi nõude kaotamine toob kliente juurde summa summarum?

Inimene kes väidab, et ta nagunii eriti söömas ei käi, lõpetab pärast koroonapassi kaotamist täielikult väljas söömise. Siis ei ole see nagu suur kaotus söögikohtadele.

Ilmselt aga hakkavad paljud teised jälle väljas sööma.
Vasta
Ilmselgelt on koroonapass mõttetu, need kellel seda paindlikkust pole las istuvad siis toas.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 48
  • 49
  • 50(current)
  • 51
  • 52
  • ...
  • 105
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa II Geargirl 273 51,053 30-09-2024, 22:45
Viimane postitus: xcad
  Koroonaviirus, osa 4. Vaktsineerimine. 2021.02.05 xawa 2,645 392,863 31-10-2021, 09:07
Viimane postitus: Mannu
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa I hiidlane 2,591 584,158 19-10-2021, 09:31
  Koroonaviirus, osa 3. 2021.17.04 Tyto Alba 281 50,800 02-05-2021, 19:44
Viimane postitus: xcad
  Koroonaviirus, osa 2. 2021 Minaelan 1,549 239,045 17-04-2021, 09:06
  Koroonaviirus, osa 1. 2020 Viimne Roomlane 2,291 382,730 19-01-2021, 13:43
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne

Expand chat