Postitused: 486
Teemad: 17
Liitus: Oct 2008
(03-11-2021, 20:21 )Prooton Kirjutas: Fanaatilised ja räiged avaldused on kõlanud eelkõige siinsete mitmekesise taustaga antivaxerite poolt. Mina olen püüdnud kaitsta teadust ja tervet mõistust, jäädes sealjuures võimalikult viisakaks, sama kehtib ka paari-kolme siinse mõttekaaslase kohta. Jätkuvalt soovitan kõigil, kellel vaktsiinisüst seni tegemata, usaldada hämaratel motiividel toodetud tõendamata infot jagavate vandenõuteoreetikute asemel virolooge ja perearste, kes oma ala põhjalikult õppinud ekspertidena tuginevad uusimatele teadustöödele. Selgelt on näha, et vaktsineerimisest on viirusega võitlemisel abi, isegi kui see abi ei ole nii suur, kui loodeti enne deltatüve ilmumist. Samuti on lähiajal mõistlik avalikus kohas maski kanda ja täita muid valitsuse kehtestatud piiranguid, sest epidemioloogiline olukord läheb Eestis iga päevaga hullemaks. Minu meelest on peaaegu kõik riigid Eestiga sarnases olukorras seni märksa karmimaid piiranguid rakendanud.
Kirjutan alla! Paraku on veendunud pimeusklikega kommunikeerimine ja veel enam nende pööramine võimatu, sellega ei maksa vaeva näha. Kõigis ja kõiges on süüdi eliit ja rahaahnus, kindlasti mitte paranoia. Peame kõik kujunenud olukorra ära kannatama.
Muide rahast ja vastasusest rääkides - leidub ka pimeusklike seas neid, kelle jaoks raha ei haise.
https://arileht.delfi.ee/artikkel/950390...l-aga-pole
Millal antivakserite tõendid ilmuvad, lubage küsida?
NASA - Never A Straight Answer
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
04-11-2021, 14:17
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 14:23 ja muutjaks oli Minaelan.)
(03-11-2021, 20:21 )Prooton Kirjutas: Mina olen püüdnud kaitsta teadust ja tervet mõistust, jäädes sealjuures võimalikult viisakaks, sama kehtib ka paari-kolme siinse mõttekaaslase kohta. Jätkuvalt soovitan kõigil, kellel vaktsiinisüst seni tegemata, usaldada hämaratel motiividel toodetud tõendamata infot jagavate vandenõuteoreetikute asemel virolooge ja perearste, kes oma ala põhjalikult õppinud ekspertidena tuginevad uusimatele teadustöödele.
Esiteks, see pole tõesti siin teadusfoorum, see foorum siin ulatub sinna, kuhu teadus veel pole jõudnud või pole julgenud minna  .
Teiseks, väga paljud maailma arstid, viroloogid jt EI USALDA neid vaktsiine.
Venemaa Oblutšje linnas lahkus töölt kogu kiirabi personal, sest ei taha end vaktsineerida lasta.
https://www.delfi.ee/artikkel/95047935/v...rida-lasta
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Postitused: 5
Teemad: 0
Liitus: Nov 2021
Mulle üha rohkem tundub, et vaktsineerimine on justkui suur test või õppetund inimkonnale. Kes jääb inimlikuks, kes mitte, kes jääb oma veendumustele kindlaks, kes murdub ja kõige tähtsam, kes vastutab? Inimene peab ükskord õppima ka ise vastutama. Ja kas pole mitte silmakirjalik, pidevalt rõhutada kui vastutustundetu oled kui ei vaktsineeri aga kas iseenda suhtes on vastutustundlik teadmata vedelikku sisse süstida,mille koostisosad on teadmata?
(04-11-2021, 14:17 )Minaelan Kirjutas: Esiteks, see pole tõesti siin teadusfoorum, see foorum siin ulatub sinna, kuhu teadus veel pole jõudnud või pole julgenud minna .
Teiseks, väga paljud maailma arstid, viroloogid jt EI USALDA neid vaktsiine.
Venemaa Oblutšje linnas lahkus töölt kogu kiirabi personal, sest ei taha end vaktsineerida lasta.
https://www.delfi.ee/artikkel/95047935/v...rida-lasta
Antud juhul on olukord piisavalt tõsine, et ulmefantaasiaid rakendada. Võib muidugi, aga...
Kõik need väga paljud maailma arstid jt on põhjalikumal vaatlusel osutunud valeinfo levitajateks millegipärast.
Ja venelased paistavad silma umbusu poolest, ükskõik, mida riik teeb või ei tee. Lisaks on seal tuhandeid "valgustajaid", keda lihtrahval meeldib lootusetuses kuulata.
PS! Sa postitasid delfi lingi? See on ju meediamaffia, keda ei tohiks uskuda?
Postitused: 579
Teemad: 5
Liitus: Oct 2021
(04-11-2021, 14:34 )Muhv Kirjutas: Mulle üha rohkem tundub, et vaktsineerimine on justkui suur test või õppetund inimkonnale. Kes jääb inimlikuks, kes mitte, kes jääb oma veendumustele kindlaks, kes murdub ja kõige tähtsam, kes vastutab? Inimene peab ükskord õppima ka ise vastutama. Ja kas pole mitte silmakirjalik, pidevalt rõhutada kui vastutustundetu oled kui ei vaktsineeri aga kas iseenda suhtes on vastutustundlik teadmata vedelikku sisse süstida,mille koostisosad on teadmata?
Jah. Aga mitte vaktsiin ei ole seda vaid viirus. Nii nagu maasittamise probleem tehti kasu nimel rohepesuks ja muuks CO rahamasinaks nii ka vaktsiiniga. Vaktsiin on eksami vale vastus. Viirus on leebe eeltest. Lühidalt võttes jätkab inimene ikkagi senist kurssi. Inimene ei oskagi kuidagi muud moodi enam. Kuidas kõigest leiduvast vaid kasu välja väänata. Ainus mida vaktsiinid suudavad korda saata on viiruse kurjemaks ajamine. Looduses on kõigil ellujäämisinstinkt. Õige vastus on võimutsemise lõpetamine. Inimene ei saa seda lahingut võita. Kui inime taipab, et ta pole kõrgem, siis on lootust. Aina vähem seda aga on.
Mõõdukus-vastutus-tasakaal. Kolm sõna ,mis murravad jahvä impeeriumi püramiidi pitserid.
04-11-2021, 14:52
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 14:53 ja muutjaks oli Minaelan.)
(04-11-2021, 14:39 )skip128 Kirjutas: PS! Sa postitasid delfi lingi? See on ju meediamaffia, keda ei tohiks uskuda?
Aga sina usud, sellepärast ma selle lingi tõingi. Väheke tõtt lastakse läbi.
Asi on selles, ravimimaffia ja meediamaffia alustasid juba aastaid tagasi kogu meedia kaaperdamisega. Kuu aega tagasi pandi delfis ka plandeemiaga seotud kommentaarium lukku ehk opositsiooni suu seoti kinni.
Siin foorumis saab veel vabalt oma arvamusi ja meediamaffia poolt keelatud kirjatükke ja arvamusi avaldada.
Muhv, mis vastutamisse puutub, siis tundub, et need, kes on nö nukujuhid, võitlevad oma ellujäämise nimel ehk selle nimel, et hirmuenergiat toiduna neile veel kauaks jätkuks. Neid vastutus ei huvita. Ja nukke (keda on rahvas valinud...enne koroona puhkemist) saab kergesti ära osta, mõjutada, manipuleerida, ka zantazeerida jne.
Dalai-laama
Postitused: 193
Teemad: 4
Liitus: Sep 2010
Miks ei tohi sundvaktsineerimist nimetada sundvaktsineerimiseks.
https://www.youtube.com/watch?v=dyxwH67-J-M
Postitused: 5
Teemad: 0
Liitus: Nov 2021
Jah, ma sellest olen juba aru saanud, et valitsus on vaid käsutäitja. Vastutamise all mõtlesin aga igat inimest eraldi, et no näiteks vaktsineeritakse seepärast et kardetakse viirust või ühiskonna hukkamõistu aga tegelikult on see pigem vastutusest kõrvale hiilimine.
Postitused: 8,644
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
(04-11-2021, 15:36 )Muhv Kirjutas: Jah, ma sellest olen juba aru saanud, et valitsus on vaid käsutäitja. Vastutamise all mõtlesin aga igat inimest eraldi, et no näiteks vaktsineeritakse seepärast et kardetakse viirust või ühiskonna hukkamõistu aga tegelikult on see pigem vastutusest kõrvale hiilimine. Hakkab pärale jõudma. Isegi viirust ega ühiskonna hukkamõistu ei kardeta. Kardetakse enamuses oma mugavustsoonist väljuda. Nagu siin foorumis paljud kardavad peaga mõelda...mõeldakse õlaga või persega. Ka teenistus ja töökoht kuuluvad harjunud mugavustsooni. Kui aga tehtud, tuleb edasi teha, pääsu pole. Kui oled LOLL, tee! Ära aga õigusta laste ja rasedate vaximist! Nagu olen öelnud see ei jää karistuseta!
https://www.youtube.com/watch?v=OzNBPkrTcSk
Postitused: 1,469
Teemad: 7
Liitus: May 2006
Ametlikud antikehade testimise tulemused Dr. Nathan Thompsoni poolt.
Testide tulemustest on ilmselgelt näha, kuidas inimese LOOMULIK IMUUNSÜSTEEM peale vaktsineerimist pisitasa kokku kukub!
Youtube võttis selle originaalvideo paari päeva jooksul maha ja see on kellegi teise üleslaaditud koopia! Ja muud seal ju ei näidata, kuid vaid ametlikke testide tulemusi patsiendi enda loal. Tegeliku Tõe tsensuur on Youtubes massiline ja infokanaleid ja videosid kustutatakse iga päev sadade, kui mitte tuhandete kaupa. Viimast kogen ma pidevalt enda playlistide puhul, kus iga nädal kustutatakse mingeid kanaleid ja videosid! Aga kõik on välja salvestatud ja dubleeritud, sh. ka kõik oluline info selles foorumis!
(04-11-2021, 16:37 )Arlich Kirjutas: Ametlikud antikehade testimise tulemused Dr. Nathan Thompsoni poolt.
No ma ei saa midagi parata...
https://www.politifact.com/factchecks/20...ne-system/
Kiropraktik jäägu oma liistude juurde!
Postitused: 1,469
Teemad: 7
Liitus: May 2006
04-11-2021, 18:50
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 18:54 ja muutjaks oli Arlich.)
Pole oluline, kes ametliku antikehade ja immuunsüsteemi testi läbi viib, kuid antud testitulemuse numbrid ei valeta, kuna tegu on aktepteeritud ja lailadaselt kasutuses oleva testiga!
Mida meil nüüd sellega seoses veel täiendavalt vaja - oleks vaja testida nüüd kõikide erinevate vaktsiinide 1se ja 2se ja nüüd ka juba 3nda doosi järel teostatud antikehade ja immuunsüsteemi testid, et tulemusi võrrleda! Kas leiduks ehk mõni vabatahtlik vaktsineeritu, kes peale 2st ja 3ndat süsti sellise põhjaliku antikehade testi ära teeks ja testitulemused siin näiteks avaldaks? Et asjadele kinnitust saada!
Reklaamitakse või õigemini reklaamiti "vaktsiinide" läbi karjaimmuunsuse saavutamist - mida me samuti nüüd teame, et tegelikkuses ei saavutata. Kuid kuna on hoopis oht, et inimese loomulik immuunsüsteem lüüakse täielikult rivist välja, siis oleks antud testimine äärmiselt oluline! Nagu sellest videost ilmnes, siis läbiviidud testide alusel oli antud inimese immuunsüsteem nõrgendatud ja paigast ära ning oht oli AUTOIMMUUNHAIGUSE tekkeks, mis omakorda muudab võimalik äkiliste läbimurde viiruste ilmnemise ehk teisisõnu ägedate ja uute viirusetüvede ja haigestumiste tekke - mida me ka näeme massilise "vaktsineerimise" tulemuse maailmas praegu toimuvat, kus äkiliste haigestumise hulk muudkui kasvab! Põhjuseks tundub siinkohal olevat hoopiski "vaktsiinide" poolt põhjustatud massiline autoimmuunhaiguse ja immuunpuudulikkuse tekkimine!
(04-11-2021, 18:50 )Arlich Kirjutas: Pole oluline, kes ametliku antikehade ja immuunsüsteemi testi läbi viib, kuid antud testitulemuse numbrid ei valeta, kuna tegu on aktepteeritud ja lailadaselt kasutuses oleva testiga!
Mida meil nüüd sellega seoses veel täiendavalt vaja - oleks vaja testida nüüd kõikide erinevate vaktsiinide 1se ja 2se ja nüüd ka juba 3nda doosi järel teostatud antikehade ja immuunsüsteemi testid, et tulemusi võrrleda! Kas leiduks ehk mõni vabatahtlik vaktsineeritu, kes peale 2st ja 3ndat süsti sellise põhjaliku antikehade testi ära teeks ja testitulemused siin näiteks avaldaks? Et asjadele kinnitust saada!
Reklaamitakse või õigemini reklaamiti "vaktsiinide" läbi karjaimmuunsuse saavutamist - mida me samuti nüüd teame, et tegelikkuses ei saavutata. Kuid kuna on hoopis oht, et inimese loomulik immuunsüsteem lüüakse täielikult rivist välja, siis oleks antud testimine äärmiselt oluline! Nagu sellest videost ilmnes, siis läbiviidud testide alusel oli antud inimese immuunsüsteem nõrgendatud ja paigast ära ning oht oli AUTOIMMUUNHAIGUSE tekkeks, mis omakorda muudab võimalik äkiliste läbimurde viiruste ilmnemise ehk teisisõnu ägedate ja uute viirusetüvede ja haigestumiste tekke - mida me ka näeme massilise "vaktsineerimise" tulemuse maailmas praegu toimuvat, kus äkiliste haigestumise hulk muudkui kasvab! Põhjuseks tundub siinkohal olevat hoopiski "vaktsiinide" poolt põhjustatud massiline autoimmuunhaiguse ja immuunpuudulikkuse tekkimine!
Paraku selgus üsna kiiresti, et see testimine seal videos ei vasta mitte kuidagi tunnustatud metoodikale. Aga mida mina ka tean, ma pole meditsiiniekspert, kes on spetsialiseerunud viroloogiale. Selle eest on neid eksperte siin viimase kahe aasta jooksul järsult igale poole tekkinud.
Postitused: 581
Liitus: Jul 2009
04-11-2021, 19:26
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 19:29 ja muutjaks oli akkillus.)
////Kiropraktik jäägu oma liistude juurde!////
Ei pea meditsiinispetsialist olema, et aru saada mõõtmistulemusest. Sutsakad ikkagi mõjutasid mõnda parameetrit. Nüüd on küsimus kui kauaks need nii jäävad ja mis edasi saab. Kui jääbki nii, siis ongi autoimmuunhaigus. Aeg näitab. Tõlgendada ja välja vabandada saab alati vastavalt oma huvitatusele.
04-11-2021, 19:33
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 19:39 ja muutjaks oli xcad.)
(04-11-2021, 17:05 )skip128 Kirjutas: (04-11-2021, 16:37 )Arlich Kirjutas: Ametlikud antikehade testimise tulemused Dr. Nathan Thompsoni poolt.
No ma ei saa midagi parata... 
https://www.politifact.com/factchecks/20...ne-system/
Kiropraktik jäägu oma liistude juurde! Aeg annab arutust. See mis vaxikutest saab selgub varsti, ootame! Rahu ainult rahu! Peavool tahab meeleheitlikult kõiki ümberlükata, naeruvääristada või kustutada.
Aga tuleb küsida miks on sellised hüsteerlised reaktsioonid? Kas koroonahullus lööb välja? Või mingi muu põhjus?
Nüüd kõige huvitavam: vaximise propakanda
Seda viiakse läbi kõiki propakanda kaanoneid eirates, robustselt ja rumalat, isegi lapsikult. Mitte eestis üksi vaid KÕIKJAL. Meil algul oli kavalam lüke kus kantsler priske oma seltskonnaga sai eelisjärjekorras vaxitud jättes kõrvale ohustatud grupid. Aga edasi....oleks pidanud midagi juhtuma, kas vallandamine, teisele tööle üleviimine või veel midagi. Aga oli ja JOKK. Reklaam kus popov käsi ees nagu NSVL sõjaegne plakat "mat rodina sovjot" oleks USA-s, isegi soomes sobinud aga mitte meil! Kus ""psühholoog"" kukub räuskama, mõrvariteks kutsuma ja muud mida sülg suhu toob. Need on just sellised näited KUIDAS EI TOHI PROPAKANDAT TEHA! Mõnitavad meened, pisarakiskujad ja anne veski mängu toomine, tanel padari hala, samuti negatiivse toimega.
Ehk miks siis nii? Varro arvas, et propakandistide üldine tase on allapoole arvestust ja juhtimine veelgi lapsikum. Teine võimalus, et vaxid on ajud pehmendanud? Aga minu arvamus on, et JUST NII PIDIGI TEHTAMA! Kõikjal maailmas just nii tehakse, k.a. paavst oma armastuse aktiga ja jumala käsuga. Ehk see on intelligentsuse test, kas lähed õnge või mitte. Kalamees ka tirib õngenööri ja ujuk liigub....vaja on. Vana ja tark kala kes on näinud mitmeid kordi kuidas suguvennad "õndasaks saavad" ja ootamatult "taevasse lähevad" on ettevaatlik: närib ussi ainult altpoolt. kalamees näeb liikumist ja haagib.....midagi!  Ja paneb uue Suure ja Rasvase ussi õnge otsa. Kõik kordub. Kes aga siis kalastab? Kas vana ja tark kala või kalamees usse söötes mis tal lisaks on ostetud? Nüüd sama mäng toimub inimestega. Valitsus ja politsei on meie otsesed vaendlased ja vastavalt sellele tuleb ka tegutseda. Targalt, kavalat ja armutult. Vaendlase üle irvitades, narrides ja lollitades....ajades teda närvi. Kõik meetodid on head ja vastavalt iga inimese leidlikkusele. Isegi seisva politseiauto salongi õhutusse "midagi" kallata ei tee halba. Jäid vahele karistus pole suur. Lihtsalt üks lihtne näide aga tõbrastel seal autos pärast olla on ikka ülimalt vastik.  Ehk see on sõda mida meie inimesed pole tahtnud ega soovinud. Ja poleks mitte mingitel tingimustel välja kutsunud!
(04-11-2021, 19:33 )xcad Kirjutas: [b]Aga tuleb küsida miks on sellised hüsteerlised reaktsioonid? Kas koroonahullus lööb välja? Või mingi muu põhjus?
Hüsteerilised reaktsioonid? Ma ei taha minna isiklikuks, aga xcad, kelle postitused siin teemas kõige hüsteerilisemad ja naeruvääristavamad on?
04-11-2021, 20:20
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 21:28 ja muutjaks oli xcad.)
(04-11-2021, 19:44 )skip128 Kirjutas: (04-11-2021, 19:33 )xcad Kirjutas: [b]Aga tuleb küsida miks on sellised hüsteerlised reaktsioonid? Kas koroonahullus lööb välja? Või mingi muu põhjus?
Hüsteerilised reaktsioonid? Ma ei taha minna isiklikuks, aga xcad, kelle postitused siin teemas kõige hüsteerilisemad ja naeruvääristavamad on? Mina ei solvu, võid ALATI minna isiklikuks  Lihtsalt see on minu nägemus vaxikutest. Olen paljudest lähedastest loobunud. Kahjuks. Ja pea alati meeles, et see on isiklik arvamus ja isiklik lähenemine probleemile. Aga väita, et probleem puudub usun, et isegi vaxik ei saa!  
.....
Endast ja ausalt, et miks olen nii kuri vaktsineeritute ja vaktsineerijate peale. Esimesel kriisi aastal olid ülimalt suured finantsilised kaotused. See ei ole peamine, paljudel olid. 09.2019a tegin valed otsused mis kriis mitmekordselt võimendas, ehk olen kuri enda peale, kibestunud. Isegi plaan "covid leida" ja ise kogeda on ebaõnnestunud. Alles sellel suvel sain selguse miks "ei leia" olles ju ohustatud grupp. Peamine põhjus on see, et olen kibestunud, tuli kõik plaanid korrigeerida ja uue reaalsusega harjuda. Lisaks liigselt jäik eirav hoiak on paljugi elus muutnud, paljud lähedased oleks nagu surnud, jäädavalt maha tõmmatud. Kunagi oli isegi mõte vaxida, see oleks palju muutnud "paremuse" poole. Endale antud lubadusi pole kahjuks või õnneks kunagi murdnud ja see on takistuseks. Ehk tuleb nüüd (vist) ja kahjuks lõpuni minna seda okkalist teed. Vahel on tunne, et tee lõpus olen päris üksi? Isegi see ei muuda vastuvõetud otsust....ehk olen "parandamatu".
https://www.youtube.com/watch?v=Hfh6uJZx6MA
Venemaal meedikud lahkuvad töölt.
https://www.youtube.com/watch?v=VwsSq7SpoR0
Venemaa prognoosid 2022a. Sots reiting ja sularaha kadumine.
https://eestinen.fi/2021/11/kole-pilt-eu...iste-tase/
Mida arvata? Kas jälle vandenõu teooria?
(04-11-2021, 19:15 )Minaelan Kirjutas: Skip128, Chaos, vasamasa, robot jt teadushuvilised vaktsineeritud...andke palun teada oma tulemustest.
(04-11-2021, 19:19 )skip128 Kirjutas: Aga mida mina ka tean, ma pole meditsiiniekspert, kes on spetsialiseerunud viroloogiale. Selle eest on neid eksperte siin viimase kahe aasta jooksul järsult igale poole tekkinud. Ehk annad oma panuse teadusesse ja annad oma 3-nda jne kuni 20-nda süsti andmetest meile põhjalikult teada. Kui oled veel 5 aasta pärast elus, siis saaksime midagi arvama hakata.
OK, aga tingimusel, et sa hakkad senikaua regulaarselt vabatahtlikuna käima mõnes Eesti haiglas koroonaosakonnas hooldusõena abiks. Diil?
04-11-2021, 21:38
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 21:58 ja muutjaks oli xcad.)
(04-11-2021, 21:25 )skip128 Kirjutas: (04-11-2021, 19:15 )Minaelan Kirjutas: Skip128, Chaos, vasamasa, robot jt teadushuvilised vaktsineeritud...andke palun teada oma tulemustest.
(04-11-2021, 19:19 )skip128 Kirjutas: Aga mida mina ka tean, ma pole meditsiiniekspert, kes on spetsialiseerunud viroloogiale. Selle eest on neid eksperte siin viimase kahe aasta jooksul järsult igale poole tekkinud. Ehk annad oma panuse teadusesse ja annad oma 3-nda jne kuni 20-nda süsti andmetest meile põhjalikult teada. Kui oled veel 5 aasta pärast elus, siis saaksime midagi arvama hakata.
OK, aga tingimusel, et sa hakkad senikaua regulaarselt vabatahtlikuna käima mõnes Eesti haiglas koroonaosakonnas hooldusõena abiks. Diil? Mul on kordades kasulikum töö. Lisaks vanus kohe kuidagi ei sobi, täpselt 30 päeva pinsini  Aga mööda osakondi kolistada....palun, alati valmis nagu pioneer!
https://mvlehti.net/2021/11/04/kauhututk...antymisen/
Kes oskab soome keelt, palun
https://www.youtube.com/watch?v=pmL4oAE2IWU
Vilksatavad korraks 23.10 pildid. Juttu venemaast aga saab 1: 1-le eestisse üle tuua kui ainult riigiasutuse nimed eesti omadega asendada.
Postitused: 387
Liitus: Jun 2008
04-11-2021, 22:03
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2021, 07:23 ja muutjaks oli lumm.)
Suure vastasseisu ja kemplemise põhjuseks on enamasti iseenda kivistunud, lausa kristalliseerunud maailmavaade. Ränipõhine organismus on evolutsiooni järgmine etapp?
Minu koroonavaktsiinivastasuse vabandus on paranoia, ma pole vaktsiinide vastane, minu paranoia on süttinud manipulatsioonidest selle koovidi kampaania ümber, sest ma ju näen, kuidas musta valgeks räägitakse..... ja siis uuesti...valget mustaks...
04-11-2021, 22:57
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2021, 22:58 ja muutjaks oli xcad.)
(04-11-2021, 22:03 )lumm Kirjutas: Suure vastasseisu ja kemplemise põhjuseks on enamasti iseenda kivistunud, lausa kristalliseerunud maailmavaade. Ränipõhine organismus on evolutsiooni järgmine etapp?
Minu koroonavaktsiinivastasuse vabandus on paranoia, ma pole vaktsiinide vastane, minu paranoia on süttinud manipulatsioonidest selle koovidi kampaania ümber, sest ma ju näen, kuidas musta valgeks räägitakse..... Paranoia tekib liigsest sundimisest. Näide?
Oled Kalma saunas, tõused püsti ja tahad pead pesta. Tuleb mingi onkel ja hakkab sinu pepu vastu oma tilli hõõruma, ähib ja puhib. Ütled ilusasti PALUN JÄTA JÄRGI. Läheb korraks eemale aga kui uuesti tõused kõik kordub. Jätad peapesu pooleli ja lähed leiliruumi pannes viha "sinna" kaitseks. Ja siis hakkab peale: tema õigusi on ahistatud, kuidas julged vihta seal hoida ja lubab politsei kutsuda! Umbes nii. Täna jälle tuli SMS: "Soovijad on oodatud vaktsineerima. Aja leidmiseks võta ühendust oma perearstiga. Aitäh kui olete nõus vaktsineerima." Eelmine oli oktoobris nii eesti kui venekeelne pikk tekst mida ei viitsi kirjutada. Musta valgeks pestakse igal sammul. Kui jätad inimese tülitamise ehk isegi läheb! Nagu kalamees topiks kalale vägisi õnge koos ussiga kurku ja ise räägib, et vaata kuidas aga näkkab! 
Postitused: 96
Teemad: 1
Liitus: Apr 2011
05-11-2021, 05:37
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2021, 12:10 ja muutjaks oli Norna.)
(04-11-2021, 21:25 )skip128 Kirjutas: (04-11-2021, 19:15 )Minaelan Kirjutas: Skip128, Chaos, vasamasa, robot jt teadushuvilised vaktsineeritud...andke palun teada oma tulemustest.
OK, aga tingimusel, et sa hakkad senikaua regulaarselt vabatahtlikuna käima mõnes Eesti haiglas koroonaosakonnas hooldusõena abiks. Diil?
Appipakkujaid haiglatesse on olnud.
Üks meditsiiniõde vahendas oma kirjavahetust pealinna haiglaga -
vastus oli lõpuks - pole tarvis.
Liiati siis ilma mingite teadmisteta tavakodanik saaks "kriisi" kergendama minna.
Loosunglikuks kujununenud sõnad "Mindagu koroonaosakonda vabatahtlikuna appi" ei päde ammu!
Pakazuuha
05-11-2021, 09:02
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2021, 09:03 ja muutjaks oli Minaelan.)
(05-11-2021, 05:37 )Norna Kirjutas: (04-11-2021, 21:25 )skip128 Kirjutas: (04-11-2021, 19:15 )Minaelan Kirjutas: Skip128, Chaos, vasamasa, robot jt teadushuvilised vaktsineeritud...andke palun teada oma tulemustest.
Appipakkujaid haiglatesse on olnud.
Üks meditsiiniõde vahendas oma kirjavahetust pealinna haiglaga -
vastus oli lõpuks - pole tarvis.
Liiati siis ilma mingite teadmisteta tavakodanik saaks "kriisi" kergendama minna.
Loosungiklikuks kujununenud sõnad "Mindagu koroonaosakonda vabatahtlikuna appi" ei päde ammu!
Pakazuuha 
Miks ma peaksin minema sinna süsteemi tööle, millesse ma ei usu. Vähemalt mitte selle plandeemiaga seoses. Ja mind kui vaktsineerimata ning kogemusteta inimest nagunii ei võetakski.
Pealegi on mul oma panus anda immuunsüsteemi tugevdamisse.
Ravimtaimed. Eile hommikul tundsin ennast veidi tõbiselt. Tegin kaks korda hästi kanget teed minu rõdul kasvavatest taimedest - sidrunmeliss, liivatee ja rosmariin. Riivisin mitu küüslaugu küünt leiva peale ja peale lõunat olin terve nagu purikas. Olen kindel, et need vahendid on palju naturaalsemad ja kasulikumad immuunsüsteemile kui covidis kasutatavad eksperimentaal-vaktsiinid.
Dalai-laama
05-11-2021, 09:26
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2021, 09:58 ja muutjaks oli xcad.)
(05-11-2021, 09:02 )Minaelan Kirjutas: Miks ma peaksin minema sinna süsteemi tööle, millesse ma ei usu. Vähemalt mitte selle plandeemiaga seoses. Ja mind kui vaktsineerimata ning kogemusteta inimest nagunii ei võetakski.
Pealegi on mul oma panus anda immuunsüsteemi tugevdamisse.
Ravimtaimed. Eile hommikul tundsin ennast veidi tõbiselt. Tegin kaks korda hästi kanget teed minu rõdul kasvavatest taimedest - sidrunmeliss, liivatee ja rosmariin. Riivisin mitu küüslaugu küünt leiva peale ja peale lõunat olin terve nagu purikas. Olen kindel, et need vahendid on palju naturaalsemad ja kasulikumad immuunsüsteemile kui covidis kasutatavad eksperimentaal-vaktsiinid. Usuasjades pole mõtet vaielda, ehk usus on faktid mida ei saa tõestada ega ümberlükata. Mina ei usu teadust (eriti siis kui see “teadus” on kallutatud). Usklikku näiteks jehhoova kuulutajat ümber veenda on sama võimatu kui teadusesse uskujat. Kui mõõgavendae ordu tõi meile kristluse ja kultuuri (uus konseptsioon) siis olid saaremaal mitmed kristlaste kogudused. Paganad ja kristlased elasid koos ja erilisi tülisid ei olnud. Kui hakkas toimuma vägisi ristimine (praegu vaktsineerimine) siis tekkisid tülid ja vägisi ristitud paganad pesid ristimisvee maha. Ajalugu kordub, siis paganatel ja ristitutel ühisosa kadus, olid tülid ja sõda. Ka siis ühiskond jagunes 2-eks ristitud ja sellega leppinud versus paganad (Paganamaa nimi väidetavalt tuleb sellest, et seal elasid kunagi viimased paganad). Siis meile toodi kultuur ja kristlus (enne elasime nagu mägrad urgudes ja isegi kõne oli nagu karu mõmin), saime osaks euroopast ja EU kultuurist. Sama toimub praegu, saame osaks LGBT+ ja sallivuslaste koos vaximisega uuest EU kultuurist. Osadele sobib ja need vaxivad teineteise võidu, hääletavad REF-i ja on “sallivad”. Osad aga jäid edasi paganateks, ei vaxi, hääletavad EKRE-t ja ei salli EU lollusi. Ainult esimesed tahavad sõda (nagu muistegi), kõik tuleb vaxida, kui ei ole “salliv” ja vaxik siis sa ei ole enam inimene, oled heidik, lamemaalane, mõrtsukas, alaarenud j.n.e. Ja sellised tuleb algul ilmtingimata vaxida, mis nendega hiljem teha veel ei teata aga küll EU annab oma direktiivi. Lõpptulemust ei tea ka vanakurat!
Kunagi oli usk kommunismi helgesse tulevikku  . Nüüd selle usu vanem põlvkond (ligi, ansip, randpere, siim) on muutnud “usutunnistust” ja läinud teaduse usku koos uskumisega EU direktiividesse. Need on ilmeksimatud ja nende üle pole mõtet vaielda….tuleb täht – tähelt ellu viia. Paganad aga seda vähemalt sellisel kujul ei soovi, tahavad oma peaga mõelda ja eesti eripärasid ellu rakenda. Vaktsiinid tõid need vastuolud nagu lakmuspaber kõigile nähtavale. Andku jumal, et karvupidi kokku ei lähe. Paganad seda ei soovi, küll aga EU ja teaduse usulahu esindajad soovivad omi usukaanoneid vägisi peale suruda. Ja pole ime kui see paganatele ei meeldi!
https://epl.delfi.ee/artikkel/95023791/k...-lohistada
Eeslane on loll ja kangekaelne (vaata naljanurka, ei hakka siia copy-ma). Ei kuula õpetatud tädide ja onude tarku õpetusi. Kõige hullem on, et üritab (vahel harva) oma peaga mõelda. See aga pole meil üldse kombeks.
https://www.delfi.lt/ru/news/live/parlam...d=88591729
https://www.delfi.lt/ru/news/live/sovetn...d=88595151
https://www.delfi.lt/ru/news/live/minist...d=88585483
3 uudist leedust. Valitsuse lollused peab kodanik kinni maksma (kuda muidu!). Covid pass on nüüd kõige tähtsam dokument ja selle võltsimine on võrdne riigi alustalade kõigutamisega ehk võrdsustatud sõjaväelise riigipöörde katsega. Aga leedu on absoluutselt vaba ja dermokraatlik riigilaadne moodustis. Kõik kodanikud on võrdsed aga osad on võrdsemad (orwell ehk need sead).
https://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/s...d=53745913
Lätist uudised puuduvad. Ainult nende seim on ka teadususku ja sellest on siin kirjutatud. Antikehad ei mängi absoluutselt mingit rolli. Ainult vaximine "aitab" ja muud varianti pole.
https://uueduudised.ee/uudis/eesti/kaits...enistujat/
Kaitseväest. Miks need kes enne kõiksugu vaktsiine lasid teha nüüd keelduvad? Tõesti ei tea, järsku saidki lamemaalasteks? Ja enam ei usu teadust ehk kommunismi helget tulevikku? Häbi peaks olema.......
|