•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10(current)
  • 11
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa II
No ma ei tea, kui Roosipuu väitis et neil õnnestus Evertssoni auku autodekilt seestpoolt üles filmida, siis ükskõik kuidas ma silmi ei pingutaks minul seda kohta üles leida ei õnnestu... Aidake mind õnnetut ree peale tagasi, kui te teate mitmendal minutil see koht on.
Vasta
"Käterätiku" mõistatus

Järgnev postitus on selle lõime kõige tähtsam ja "põhjapanevam" kirjutis üldse parvlaev Estonia hukkumise uurimise ajaloos. Kõigil JAICi ja OJKi fännidel palun varuda endale klaas suhkruvett või alljärgnevat üldse mitte lugeda... Niisiis te olete hoiatatud.
Nagu mu elus tihti juhtub on ka Estonia juhtumi uurimisel tulnud mul ette tuttav deja vu tunne: miski lihtne asi on mul kahe silma vahele jäänud. Ja eile mul laksas: Evertssoni augu servas laperdav "käterätt". No see võib olla mingi suvaline tekstiiliräbal, tegelikult see ei ole tähtis. Peamine on see KUS ta asub? Väljaspool laevakeret...
Ahhaa, järelikult kandis selle sinna laevast VÄLJA tungiv õhu ja veevool. Loogiline, eksju? Nüüd aga hingake kolm korda sügavalt sisse: OJKi praegune tööversioon on et Estonia sai oma paremparda vigastused kokkupõrkel merepõhjaga... Mmmhmh kõlab seksikalt ja überteaduslikult, eks ole? Aga... Kui Evertssoni auk tekkinuks kokkupõrkel merepõhjaga, siis tunginuks vesi sellest avausest ainult SISSEpoole! On mul õigus? Mnjah, eks ole, noogutate kaasa minuga...
Aga mõtleme koos alternatiivteooriale: kui Evertssoni rebend tekkinuks veepinnal, siis kõigepealt lahmas vesi sellest avausest SISSE, eks ole? Aga kui laev pööras end 180 kraadi "selili" ja hakkas alla vajuma, siis tungis sellest avausest õhk ja vesi VÄLJAPOOLE! Millise nähtuse käigus ka "käterätt" end Evertssoni augu teravate sakkide end takerdas...

Nüüd ja edaspidi, te kas vaidlete minuga või olete vait.
Vasta
(28-11-2023, 16:57 )Volodja Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=sWok5QQ1Giw

Lihtne küsimus. Miks algul merre tagasi lasti? Oli ju väljas. Ja mida tehti peale ülestõstmist? Kas kasutati lõikurit või midagi muud?
Vasta
Tunnistajaütlustest...

Vaatasin selle koosolekuvideo ära ja vihastasin ennast seaks: KOLM AASTAT on möödunud ja OJK pole suvatsenud Estonia katastroofist pääsenute ütluste analüüsiga tegeleda...
Mõned numbrid võrdluseks:
KOLM NÄDALAT kulus Geargirlil Estonialt pääsenute tunnistuste analüüsiks...
KUUS KUUD kulus JAICi peamehe Andi Meistri tegevusele, et siis küsida komisjonilt, kuda siis edeneb kah Estonialt pääsenute tunnistuste analüüs ?

Hunt võtku; ei ole vaja üle kuulata kõiki, 4-5 nime ma võiks öelda kelle tunnistused on määravad. Lisaks üks nimi, mille ma "kipperis" mõtlematult üle huulte lasin... Tema on Estonia katastroofi peatunnistaja. Muidugi taandab ta end sellest teemast sügavale-kaugele ja poeb riigikogulase saadikupuutumatuse taha. Kuid Geargirl teab...

Kokkuvõttes, kasutaksin siinkohal austet kaasfoorumlase "Ill`be back"i ja milneti aliase Lemeti ning tuntud kirjanikuhärra mahlast leksikat: "Isase lehma kaka".
Vasta
Ahhaa, midagi jäi silma/kõrva ka vandenõuteooriahuvilistele:

Jutt sellest, et Estoniale on sukeldunud ka Venemaa "spetsnazi" tipptuuker, ei üllata mind teps mitte. Tegelikult on see isegi üllatavalt loogiline: kes siis veel kui mitte hästi kinnimakstud Vene tippspetsialist aitas 96da kevadel Estonialt vene "imerelva" välja tõsta?

Haah, Märt Ots, mitte midagi sa ei tea sellest, mitu korda on Estonia vrakile tegelikult sukeldutud. Geargirl teab...
Vasta
Estonia laevahuku uurimise toetusrühma koosolek, 27. november 2023:
https://www.youtube.com/watch?v=r7YtXRsKRqg&t=16s
Vasta
Vaatasin need autodekivideod teist korda läbi ja minu kõhutunne ei petnud mind, leidsin detaile mis ennist kahe silma vahele jäid:
Autodeki põranda ja seina vahel jookseb pikk peenike pragu; järelikult mul oli õigus kui ma "Kipperis" väitsin, et laeva uppumise käigus mõjusid laevakerele suured väändejõud. Kuigi laeva uppumise käigule nii kitsas pragu mingit mõju ei saanud avaldada...
Leidsin üles ka seestpoolt ülesfilmitud Evertssoni augu; midagi targemaks ei saanud, liiga palju üleskeeratud heljumit takistas kujutist. Pealegi filmiti pisut vale kohta, veel veidi paremale ja siis oleks läinud huvitavaks...
Samuti juhtus autodeki vasakus osas: piinlikult välditi mind huvitava koha ülesvõtmist...

Kuid Evertssoni augu väljaspoolt ülesvõtte taasvaatamine tõi jackpoti:
Kõigepealt august paistvast ukselengist; teatavasti avanesid kajutiuksed sissepoole, eksju? Aga see tähendab et kajutisse tungiv veesurve pidi lengi koos uksega koridori virutama! Sel juhul miks uksepiit on kajutis sees?
August paistev tükk kajutiseina jutustab meile suurtest purustustest, muudmidagi...
Kuid siis see juhtus... Heureka! Ma juba vihjasin teile, et praost väljapoole(!) tolknev käterätt on anomaalne... Ja nüüd jälgige mängu, kuidas detektiivid töötavad:
Lausa suurendusluubiga tuleb roimapaigas kõik asitõendid üle vaadata, et leida juhtniite: NIIDID!!! Käteräti otstes tilpnevad niidid! See palakas on ju lausa erakordselt räbal! Kus ma küll sellist nähtust olen veel näinud? Hmm... Rambi serva vahele kiilutud tekstiilitükid olid ju ka erakordselt räbaldunud olekus!? Järeldus: mõlemad tekstiilitükid langesid samasuguste loodusjõudude meelevalda... Laeva kummuli olles surus sissetungiv vesi laeva põhjaosa alla jäävat õhku suure rõhu alla, et siis kummuli olevast laeval ülemisteks saanud avadest välja pressima hakata(no vaadake laevahukuvideosid, millised vee ja õhujoad vee alla vajuvast laevakerest välja paiskuvad...). Küsimus, millistest avaustest õhk välja pressis? Vöörirambi juurest kindlasti. "Kuid seljuhul juhul ju tungis õhk välja ka Evertssoni august?" tõstab sõrme üles mu Nutikas Kaasamõtleja... Jah, sul on õigus, mu Nutikas Kaasamõtleja, vastan ma... "Kuid mida sellest järeldada?
Nüüd võtke mõttepaus, tee, kohv, sigaret... Kas Geargirl lubas teile "pommuudiseid"?  BOHICA!:

Sellest saab teha ainult ühe järelduse: nn "Evertssoni auk" tekkis siis, kui Estonia oli veel veepinnal!  "Kuid mida see tähendab?"
See tähendab seda, et Geargirl just nüüd ja praegu tõestas ära, et parvlaev Estonia põrkas kokku allveelaevaga!  "Kuidas, nii lihtsalt?"
Just nii lihtne see ongi, kui auk tekkinuks kokkupõrkest merepõhjaga, oleks veevool viinud ukselengi koridori. Väljapoole paiskuvat vee ja õhujuga, mis käteräti räbaldas, lihtsalt ei saanud tekkida: merepõhjas sai vesi ainult laeva sisse tungida. Vee peal(no täpsustaks, et küll veepinna all) aga õhurõhk käis sissetungiva vee jaksust üle ja kui laevast seestpoolt tungis kajutisse vesi siis segunedes tekitas see suure purustusjõuga veegeisri mis siis käteräti räbaldas. Natuke keeruline seletus sai, kuid eks ma katsu üle defineerida, kui kellelegi jäi arusaamatuks.

Kopeerige, trükkige välja, kinnitage knopkaga seinale ja lugege siis uuesti kui pooleteise aasta pärast ilmub OJKi lõppraport...
Vasta
See, et sa väidad sealkandis olevat olnud mingeid NATO mereväeõppusi näitab sinu võhiklikkust antud teemal. Need toimusid, aga tükk maad kaugemal... Rootslastel oli tol ajal võimekus tuvastada nende vete lähedal toimuvat allveeliiklust, seega nad teadsid/teavad kelle allveepaat see oli. Kui see olnuks näiteks venelaste oma, oleks ju olnud lärm taevani... Aga nad on vait. Kas ma tõesti pean sind siinkohal loogikas edasi talutama, et kelle allveepaat see oli?

Ei see ei olnud nii, et allveepaat jääb kuidagi juhuslikult reisilaevale jalgu. Selleks on AVPl liiga hea aparatuur peal, nad "näevad" enda ümber mitmekümne miili raadiuses toimuvat pealveeliiklust. Seega mingist juhuslikkusest rääkida on räme võhiklikkus. See, miks AVP ja Estonia kokku põrkasid, jooksutas milneti tarkade juhtme kokku... Takkajärgi suleti seal üldse Estonia teema, sest rääkida AVP ja Estonia seotusest oli seal ülim tabu. Küll aga räägiti kipperis lahti motiiv, miks AVP kapten end Estoniale ette keeras... Kas lugesite? Paha lugu... Mul ei ole mingit lusti seda siia ümber jutustada, sest ka kipperit enam ei ole... Mul ei ole mingit tahtmist, et Paraweb ka kinni pandaks. Sellepärast olen ma väga ettevaatlik Estonia hukkumise militaarsete aspektide lahtirääkimisel.
See peaks olema vastuseks neile, kes käsi popkornikausis nõuavad minult kohe kõigile saladustele vastust.
Vasta
Ei panda seda foorumit nii kergesti kinni. Estonia teemat on lahatud aastaid ja mis on 100% kindel, et ametlik teooria on absoluutselt vale. Kõik muud aga on siia, sinna tõenäosusega. Ehk kogu maailma ajalugu ongi vandenõude ajalugu.
Vasta
(23-12-2023, 22:25 )Geargirl Kirjutas: Küll aga räägiti kipperis lahti motiiv, miks AVP kapten end Estoniale ette keeras... Kas lugesite? Paha lugu... Mul ei ole mingit lusti seda siia ümber jutustada, sest ka kipperit enam ei ole... Mul ei ole mingit tahtmist, et Paraweb ka kinni pandaks. Sellepärast olen ma väga ettevaatlik Estonia hukkumise militaarsete aspektide lahtirääkimisel.
See peaks olema vastuseks neile, kes käsi popkornikausis nõuavad minult kohe kõigile saladustele vastust.

Fantaseerida jätkuvalt "äärmiselt olulise, kuid seni veel teadmata absoluutse tõe olemasolust"... Miks ka mitte, selleks see foorum siin ju ongi Smile

Teisalt tuleks ikkagi tähele panna, et tegemist poleks tugevasti ülepakutud, haiglaslikult vilka iseteadvuse või siis ka lihtlabase kriitikameele puudumisega...

PS. 
Kui siin pole tegemist mingitlaadi algaja kirjatsura "trallalaa" stiilis kirjandusliku katsetusega, siis tegelikkuses oleks ju päris veidravõitu ja humoorikas ette kujutada, kuidas kellegi suvalise foorumlase suvaline ulmlemine viiks siinkohal kogu foorumi sulgemiseni...

Mania grandiosa!
Vasta
Mania grandiosa?

Kas see on sinu kui tugitooliharrastuspsühholoogi diagnoos?

...algaja kirjatsura...

Siin sa kahjuks panid pihta. Ma tõesti vahel vaevlen selle käes, kas lugeja ikka saab päriselt aru sellest mida ma vahel öelda kavatsesin. Siin aitab koostöö: tuleb veelkord üle küsida, kui midagi jäi arusaamatuks, mitte iriseda.

Kas "kipper" on kinni? On, kuid mitte keegi ei tea, miks. Kui ma kirjutasin et äkki seda tehti minu pärast, oli mul tegelikult endal ka irooniline muie suunurgas. Pahuramad, kes peent huumorit ei taju, kukuvad selle peale diagnoose lajatama...
Vasta
Ja nüüd asjast. Kas keegi peale minu pani tähele, et koos OJK juhtide vahetusega vahetus ka nende peamine tööversioon:
Rene Arikas oli kindel, et augud laevakeres tekkisid teravate kivide ja mingi müstilise maalihke tulemusena...
Märt Ots teab, et rebendid laevakeres on vraki merepõhjaga kokkupõrke tulemus...

"Cambodia" pigistab nüüd silmad kinni, sest järgneva lugemine on talle liiga valus: ainus, kes Arikase teooriaid netiruumis kritiseeris oli Geargirl Parawebist.
Miks OJK kurssi muutis?
Kas kursimuutuse põhjustas Geargirli lämisemine?
Kui palju maksumaksja raha kulus "kiviteooria" propageerimisele ja "uurimisele"?
Ma võin ju teha julgeid oletusi, kuid annan siinkohal "cambodia"le võimaluse ise toota antud lõimesse sisu ja vastata neile kolmele küsimusele lahmimise asemel.

Ja nüüd kõige tähtsam. Ma sukeldusin "kipperi foorumisse" kindla eesmärgiga: leida vastus küsimusele miks laev end äkki suurde kreeni keeras? Kui ma vaikselt püüdsin arutelu selle probleemi sisu poole tüürida, juhtus midagi paranormaalset: kümmekond lehekülge räuskamist, lämisemist ja trollimist, kuid arutelu mitte silpigi.(Ma leidsin vastuse sellele küsimusele teistest interneti nurkadest, kuid sellest kunagi edaspidi.)
Minu viisaka ja viksi käitumise peale vastati üleolevalt ja lõpuks suisa halvustavalt, kui mitte öelda sõimlevalt... Ma küsisin endalt, miks? Ja ma sain sellele vastuse: kogemata paljastas üks autoriteetne foorumikorüfee oma aliase taha peituva isiku. Tegemist oli ee... mmm... no ütleme nii et OJKi "ristiisaga". Keda minu kriitika OJKi vastu üliväga vihastas(sedavõrd, et ta mind isegi kohtuga ähvardas!). Seega olin sattunud sõna otseses mõttes (meri)karukoopasse, kus minu peale uriseti, möirati ning kihvu-hambaid näidati. Sain sealt koopast tulema küll räbaldunud enesehinnanguga, kuid samas oli mul hõlma all hindamatu teadmisteaare...(Ja nüüd trambite te jalgu, et miks ma saaki teiega ei jaga? Rahu kõik tuleb, aga omal ajal.)
Samal ajal leidsin sealt foorumist ka sõpru. Üks eesti tuntuim netidetektiiv pillas mulle vihjepala, mida siis Estonial siis hukuööl ikkagi veeti. Mul on häbi, kuid tuleb tunnistada et olen varemalt siin propageerinud tuumapommiteooriat; see oli midagi muud ja palju-palju loogilisemat. Jällegi nuriseti, et miks ma teadmisi endale hoian: see on teise inimese usina detektiivitöö vili, mul oleks lihtsalt piinlik seda endale varastada(palun mõista ja andestada).
Kuid ma läksin liiga julgeks... OJKi praeguse tööversiooni kritiseerimine oli suur viga. Üsna pea pärast seda foorum lakkas olemast... Juhus te ütlete, no ma ei tea...
Vasta
Volodja kirjutas:
"kõik on väga armas,aga laeva pirnvöör ei tundu et oleks millegagi kokku põrgand?
või kuidas?"

Täpselt nii. Tubli oled, ma juba mõtlesin et olen ainuke kes seda märkas. Kuid see on tundlik teema; visiiri pirnvööriga kokkupõrke versiooni propageerija on ju praegu OJKi peaspetsialist. Eestis lihtsalt ei ole inimest, kes teda kritiseerida julgeks... Peale minu... Aga kes mind kuulab, ma olen ju "mania grandiosa" diagnoosiga uhhuu.
Vasta
(25-12-2023, 22:04 )Geargirl Kirjutas: Mania grandiosa?

Kas see on sinu kui tugitooliharrastuspsühholoogi diagnoos?

...algaja kirjatsura...

Siin sa kahjuks panid pihta. Ma tõesti vahel vaevlen selle käes, kas lugeja ikka saab päriselt aru sellest mida ma vahel öelda kavatsesin. Siin aitab koostöö: tuleb veelkord üle küsida, kui midagi jäi arusaamatuks, mitte iriseda.

Kas "kipper" on kinni? On, kuid mitte keegi ei tea, miks. Kui ma kirjutasin et äkki seda tehti minu pärast, oli mul tegelikult endal ka irooniline muie suunurgas. Pahuramad, kes peent huumorit ei taju, kukuvad selle peale diagnoose lajatama...

Mis sa uhkustad ja plärad!
Tee endale netiavarustesse miskitlaadi eraldi nurgake, kuhu oma viljaka fantaasia, hoogsas taktis, ülesse tähendad...
Ja siis oota, kas "koristatakse ära" või siis mitte. Vaevalt küll. Peamine et lugejaid ja hoogu jätkuks...

Sotsiaalmeedia on ääretasa täis igatmasti infot, mõtteavaldusi, nutikaid ja vähem nutikaid, mis valitsevale kodumaisele klikile üheselt peaks olema "pind per...s". Aga võta näpust, ilmub vabalt ja toodetakse juurdegi... Igapäevaselt pealekauba.

See sul siin enamasti mingitlaadi "salapärane" veiderdamine ja vusserdamine... Elik, tegelikkuses sa  siin ju ei kirjuta mitte millestki! Sahmerdad niisama aega parajaks!

Jõudu tööle.
Vasta
Tee endale nurgake...
Vaata, cambodia, kelle nimi on antud teema päises? Nagu ma aru sain, kannad sa minu vastu kauna mingite vanade solvumiste eest. Tegelikult on see ju nii lihtne; lihtsalt ära ava alateemasid milles asuvad tegelased sulle allergiaid ja ärritust tekitavad.

Ka minul on olnud põhjust vihastamiseks kuhjaga:
Trollimine,
Teemaga mitte kursis olemine,
Lämisemine,
Lisaks siis nüüd isiklikud rünnakud...

Kuid kui ma olen vihane siis ma tavaliselt lihtsalt ei vasta rumalustele... Kuid vahetevahel ma muundan oma viha loovuseks; ning siis hakkab mu tekst nõretama ilukirjanduslikest väljenditest, kahe-kolmekihilistest mõistetavustest, sõnamängudest ja väljenditega vigurdamiseks... Kummalisel kombel see rahustab mind.

Ja samas ma mõistan, et see teeb lugejaid veel kärsitumaks... No ei ole võimalik kõigile korraga meeldida, eriti veel sellises keerulise mõistatuselõngasasipuntra, nagu nagu seda on parvlaev Estonia hukkumine, lahtiharutamisel.

Üks oluline nüanss veel. Parvlaev Estonia hukkumist ei ole võimalik paigutada klassikalisse Hollywoodi filmi raamistikku: siin puudub tüüpiline hea/paha, õige/vale teljestik. Head inimesed tegid halval ajal halbu otsuseid, nappiv aeg sundis langetama veel viletsamaid valikuid ja nii see läks laviiniks mida ei suutnud keegi peatada...
Mul on kahju, need kes siit teemast otsivad seiklusjuttu, peavad pettuma. Need kes otsivad siit ilukirjandust, peavad mind välja vihastama. Kes tahab teada tõde, peab olema kannatlik. Kes soovib täita oma teadmiste lünki, peab ilusasti küsima.
Vasta
(07-01-2024, 13:51 )Geargirl Kirjutas: Üks oluline nüanss veel. Parvlaev Estonia hukkumist ei ole võimalik paigutada klassikalisse Hollywoodi filmi raamistikku: siin puudub tüüpiline hea/paha, õige/vale teljestik. Head inimesed tegid halval ajal halbu otsuseid, nappiv aeg sundis langetama veel viletsamaid valikuid ja nii see läks laviiniks mida ei suutnud keegi peatada...
Mul on kahju, need kes siit teemast otsivad seiklusjuttu, peavad pettuma. Need kes otsivad siit ilukirjandust, peavad mind välja vihastama. Kes tahab teada tõde, peab olema kannatlik. Kes soovib täita oma teadmiste lünki, peab ilusasti küsima.
Tuleks mõttes minna tagasi 1994a. ja selles kontekstis vaadata. Veeti relvi, kas selliseid mida iisraeli relvatehingu kaudu hangiti? Kui selliseid siis oleks robert lepikson oma vanametalli äriga vist ainukesena huvi tundnud. Kui eesti "laulis end vabaks" siis tekkis võimuvaakum ja idioodid kes said võimule olid kohe valmis otsima uut orjapidajat @ peremeest. Käis siin üks "Suur Ärimees" posato nimeks ja teda võeti vastu kõige kõrgemal tasemel. Oli tal ka kohver mis pidi olema "raha täis" aga tegelikult jäi isegi kõrtsiarvetes võlgu.....isegi arvestamata üliodavaid hindu. Sorost ja tema ühinguid võeti vastu ja tühiste summade eest sai osta valitsuse poliitikat. Hullem kui kõige hullemas aafrika banaanivabariigis. Kõik mis tuli läänest võeti vastu ilma mõtlemata. Estonial relvavedu oli vilistamine kõigile rahvusvahelistele reeglitele aga kui kästi siis tehti. Ehk eesti oli täielik paariariik lääne poolse suunaga. Siin võis absoluutselt kõike teha ilma mingi vastutuseta. Ka relvaveos mindi kõige labasemat ja lihtsamat teed, vedu reisilaevaga. Olukord oli kordades hullem kui praegu ukrainas. Kõike ärastati ja varastati, rahvas tehti sõna otses mõttes paljaks kus paljudel kadus ka kodu. Estonia hukkumist ei ole võimalik paigutada klassikalisse Hollywoodi filmi raamistikku: siin puudub tüüpiline hea/paha, õige/vale teljestik. Head inimesed tegid halval ajal halbu otsuseid. Osaline tõde, sest häid inimesi võimu juures polnud, olid ilged ja eriti ilged jätised.....absoluutselt kõik. Sitatünnis vaht see kõige haisevam kerkis pinnale ja sai võimu. Estonia huku tegelik põhjus ei oma enam mingit tähtsust vaid ainult riikide käitumised. Eesti @ sitatünni jätaks siin kõrvale see polnud riik, ainult rootsi reaktsioonid. Juba algul suruti sitatünni rahvas uuringust kõrvale! Aga laev kuulus sitatünni rahvale ja hukkus rahvusvahelistes vetes. Rootsil poleks siin üldse tohtinud mingit rolli olla või sama suur kui elevandi luu rannikul....on 1 selline riik mustal mandril. Sellised õnnetused on aegumatud lähtudes rahvusvahelisest õigusest. Oleks olnud vene allveelaev oleks kisa taevani aga polnud. Ka allveelaeva kodumaa ei oma enam mingit tähtsust vaid ainult rootsi reaktsioonid ja nende tagajärjed. Toimus midagi ennekuulmatut mis mässis rootsi riigi afääri. Isegi nüüd selle avalikuks tuleks oleks katastroof sest (vist) rootslased ka nüüd saaksid süüdistuse reisilaeva  tahtliku uputamise kohta. See aga oleks riiklik terror sõbraliku "riigi" vastu.
.....
Peale 11.09.2001a. ja eriti 2020a ja edasi on toimunud kordades hullemaid kuritegusid ja kõik on vait. Hulluse süvenedes, eriti peale rootsi riikluse kaotust ujub ka see sitavaht välja, sest pole enam mingit põhjust varjata. Eriti arvestades kui inimkonna vähendamise programm hakkab realiseeruma.
Siis lihtsalt polegi enam huvilisi kes selle vana looga tahaksid tutvuda!
Vasta
Au ja kiitus xcad. Väga tubli. Kõik kirjutatu väga õige!!!
Vasta
Kõik õige xcad, maffia riiki ehitati !  Meenutuseks  kulda ja  kive veeti venest   puudega vagunid, süsi..jne..
Vasta
Ratsionaalse inimesena soovitaks ma Geargirl-il koostada endapoolse PDF-dokument või JPEG-pildi/plakati selle kohta, mis Estonial siis tema nägemustes toimus kronoloogilises järjekorras.

A'la Rootsi allveelaev põrkas vastu Estoniat, tekitades keresse rebendi (vt salapärane lömm/mõra lisatud pildil nr1) ... seejärel lükkas vesi kajutitest padjad/linad välja koridoridesse ulpima (vt lisatud pilt nr2 ulpivatest patjades) .... peale uppumist tulid vene tuukrid ja lõikasid laevakeresse augu, mille kaudu viidi olulised asjad/relvad minema (vt lisatud pilt nr3: uppumise järgslet tehtud auk mille ümbruses peaks olema puhas merevesi, mitte aga hulpivad padjad) ... seejärel kaeti Estoonia killustiku/kruusaga Rootsi valitsuse tellimusel (vt lisatud pilt nr4: olemasolevatest aukudest laeva tunginud killustik) ... lõpuks on käinud mingid "salapärased jõud" laevalt suuremaid asju/relvi eemaldamas (vt lisatud pilt nr5: täiendavad lõike-augud keres, mille kaudu pole killustiku laeva pudenenud) ... jne, jne. 

Selle asemel, et siin pisi-detailide üle kurat-teab-kellega igapäevaselt vaielda, täiendad oma PDF-dokument uute detailidega (a'la lisad mingi uue pildi/detaili, mis lükkab ümber nö "siinsete tagurlaste jura") ... ehk laed interneti üles järjekordse uuendatud PDF faili (uuenduse versioon  127), mille lehekülg nr 23 näitab ilmekalt siinsete oponentide nö "loll-väidete" absurdsust ... nii tugevnevad pidevalt Sinu nägemuse nö "tõe nurgad", ning murenevad pidevalt oponentide nö "valeväidete nurgad" ... lõpuks hakkad lähenema nö "absoluutsele tõele", st Sinu nägemus kirjeldab kõike hiilgavalt ilma ühegi vastuoluta, kuid oponentide eksitavad väited ei asetu oma absurdsuse tõttu mitte kuidagi konteksti.

Ühesõnaga kui oled vähegi teravam kriit, siis hakka positama siia linke endapoolsetest üha uuenevatest Estonia-teemalistest PDF-dokumentidest, mitte ära raiska oma aega siinsete trollidega tühikargamise peale.
Vasta
(25-12-2023, 23:49 )Geargirl Kirjutas: Täpselt nii. Tubli oled, ma juba mõtlesin et olen ainuke kes seda märkas. Kuid see on tundlik teema; visiiri pirnvööriga kokkupõrke versiooni propageerija on ju praegu OJKi peaspetsialist. Eestis lihtsalt ei ole inimest, kes teda kritiseerida julgeks... Peale minu... Aga kes mind kuulab, ma olen ju "mania grandiosa" diagnoosiga uhhuu.

Ei sobi. Mania grandiosaga uhhuudel on agendade vastused alati enne küsimusi.
Vasta
(07-01-2024, 22:25 )xcad Kirjutas:
(07-01-2024, 13:51 )Geargirl Kirjutas: Üks oluline nüanss veel. Parvlaev Estonia hukkumist ei ole võimalik paigutada klassikalisse Hollywoodi filmi raamistikku: siin puudub tüüpiline hea/paha, õige/vale teljestik. Head inimesed tegid halval ajal halbu otsuseid, nappiv aeg sundis langetama veel viletsamaid valikuid ja nii see läks laviiniks mida ei suutnud keegi peatada...
Tuleks mõttes minna tagasi 1994a. ja selles kontekstis vaadata. Veeti relvi, kas selliseid mida iisraeli relvatehingu kaudu hangiti? Kui selliseid siis oleks robert lepikson oma vanametalli äriga vist ainukesena huvi tundnud. Kui eesti "laulis end vabaks" siis tekkis võimuvaakum ja idioodid kes said võimule olid kohe valmis otsima uut orjapidajat @ peremeest...

Hea postitus xcad.

Remargina:
Aasta oli vast 93 ja suvi, kui raua-robertil uhke mersu pihta pandi...
Jummel seda tsirkust, mis siis Harju poliitsijas lahti läks. Eks jõukas vanamees oli kopsaka vaevatasu välja pannud, niiet mõne aasta tagused majorid, alam- ja päris polkovnikud, tollased ülem- ja alamkomissarid, pluss  muud säravad kabajantsikud käisid pätte, koos reakoosseisuga, üliusinasti ja vilkalt ka ise jahtimas... Et äkki näkkab või nii!
Elik, absoluutselt kõik oli tollal müüdav ja ostetav...
Vasta
See mersu toodi ise täispaagiga maja ette tagasi.
Vasta
Kas keegi teab, mis on saanud nn. Kurmi uurimisest Mare Liberum nime all (mille veebileht on kustutatud) ja mille peamine lubadus oli selline, et: "Singapuris tegutsev laevaõnnetuste ekspert Dr. Andrzej Jasionowski kavatseb kõik Estoniaga seotud materjalid läbi töötada ning lõpuks andalõpuks anda hinnanu kõige tõenäolisema hukupõhjuse"?
Vasta
(13-01-2024, 09:54 )Volodja Kirjutas: kahjuks ei tea jah mis sellest teemast saanud on,võibolla Geargirl teab
aga oskad öelda millal see lehekülg kustus umbes?
(13-01-2024, 00:53 )Mauno Kirjutas: Kas keegi teab, mis on saanud nn. Kurmi uurimisest Mare Liberum nime all (mille veebileht on kustutatud) ja mille peamine lubadus oli selline, et: "Singapuris tegutsev laevaõnnetuste ekspert Dr. Andrzej Jasionowski kavatseb kõik Estoniaga seotud materjalid läbi töötada ning lõpuks andalõpuks anda hinnanu kõige tõenäolisema hukupõhjuse"?
Eriteenistuste "karvane käsi" on siin mängus. Estonia hukk peab jääma saladuseks, juu nii on vaja, uurimist siin teostada on ohtlik, tellis võib pähe kukkuda või auto ülekäigu rajal alla ajada.
https://www.teatmik.ee/et/personlegal/11...ng-O%C3%9C
Leht on siiani alles Bleh miks muretseda Smile
Vasta
(13-01-2024, 09:54 )Volodja Kirjutas: kahjuks ei tea jah mis sellest teemast saanud on,võibolla Geargirl teab
aga oskad öelda millal see lehekülg kustus umbes?
(13-01-2024, 00:53 )Mauno Kirjutas: Kas keegi teab, mis on saanud nn. Kurmi uurimisest Mare Liberum nime all (mille veebileht on kustutatud) ja mille peamine lubadus oli selline, et: "Singapuris tegutsev laevaõnnetuste ekspert Dr. Andrzej Jasionowski kavatseb kõik Estoniaga seotud materjalid läbi töötada ning lõpuks andalõpuks anda hinnanu kõige tõenäolisema hukupõhjuse"?

ID 312476
Kuupäev 2023-10-24 06:33:18
Nimi mare-liberum.ee
Name ascii mare-liberum.ee
Staatus deleted

24-ndal oktoobril on veebileht kustutatud.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10(current)
  • 11
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Koroonaviirus, osa 5. Vaktsineerimine. 2021.30.10 antiamerikanist 2,620 351,912 25-09-2024, 03:10
Viimane postitus: vasamasa
  Massihävitussõda ja/või ülemaailmne katastroof 16-19. sajanditel. antiamerikanist 86 24,613 25-02-2023, 22:27
Viimane postitus: isemaag
  Koroonaviirus, osa 4. Vaktsineerimine. 2021.02.05 xawa 2,645 392,859 31-10-2021, 09:07
Viimane postitus: Mannu
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa I hiidlane 2,591 584,150 19-10-2021, 09:31
  Holokaust - sajandi vandenõu? Creed 821 407,299 11-09-2021, 22:25
Viimane postitus: I'll be back
  Elektroonika laguneb. Vandenõu? kivikas666 106 49,013 30-05-2021, 01:48
Viimane postitus: isemaag
  Madeline McCann - Rööv või vandenõu? Ares 30 20,245 17-05-2021, 15:04
Viimane postitus: euroruubel
  Koroonaviirus, osa 3. 2021.17.04 Tyto Alba 281 50,798 02-05-2021, 19:44
Viimane postitus: xcad
  Koroonaviirus, osa 2. 2021 Minaelan 1,549 239,035 17-04-2021, 09:06
  Koroonaviirus, osa 1. 2020 Viimne Roomlane 2,291 382,713 19-01-2021, 13:43