Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Nov 2005
Ükskord lihtsalt vaatasin öösel taevast ja üks liikumatu täht hakkas lihtsalt liikuma.See liikus oma kakskorda kiiremini kui väga kõrgel olev lennuk.
Ta oli täpselt nagu täht , algul seisis ja siis liikus minu vaateväljast välja ja ma ei viitsinud maja taha uurima minna mis see oli.
Mis see võis olla ?
Muudetud: 28-4-08 kell 13:32:38 Tom
Postitused: 46
Liitus: Jul 2004
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Fastball
Mis see võis olla ?
Küllap oli see täht, ... mis llikuma hakkas!  Aga tõsisemalt - selline nähtus on kahtlemata haruldane sündmus. Ja veel haruldasem, et Sa just seda tähte jälgima sattusid, mis liikuma hakkas. Kas ta köitis millegagi Su tähelepanu juba paigal seistes (suurus, värvus), et Sa just teda jälgisid? Sest harilikult märkame liikuvat objekti taevas tänu sellele, et ta liigub - muidu oleksid nt satelliidid kaunis eristamatud tähtedest. Ja enamuse tuntud liikuvate objektide (lennukid, satelliidid) korral on muidugi sedasi, et nad liiguvad kogu aeg, mil nad meie vaateväljas viibivad ja liikusid ka enne, kui me neid märkasime. Märgates taevas mingit liikuvat "tähte", me arvame, et ta on kogu aeg liikunud oma teadmiste ja eelneva kogemuse põhjal. Juhuvaatlusest sellel otsest kinnitust saada (või hoopis vastupidist täheldada -nagu see Sinu vaatluses oli) on haruldane - selleks tuleks (et asi iga liikuva objekti korral selge oleks) suuta korraga jälgida tervet taevavõlvi.
Midagi ei köitnud temas. Lihtsalt jälgisin tähti ja ühtäkki hakkas üks neist liikuma. : /
Ta ei olnud üldse ere ka. Olen veel eredamaid tähti näinud aga seisvaid :p
Postitused: 131
Teemad: 18
Liitus: May 2005
Näiteks mul oli nii et 7 või 8 aastaselt tõmbas mind miski asi akna juurde ja vaatasin mingi ere täht vilkus taevas väga ere, teised pereliikmed ka siis uudistasid ja läksid minema ma jäin ikka vaatama aga see täht oli kaks korda heledam ja kaks korda suurem kui tavalised tähed siis ta muutus äkki palliks, siis pikaks triibuks ja kadunud ta oligi. See on praegu siiamaani väga hästi mulle mällu talletunud, kuigi keegi ei mäleta seda et nad seda vaadanud oleks. Aga see on päris huvitav küll et seisev täht hakkab liikuma.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Taivo
... tõmbas mind miski asi akna juurde ...
See asjaolu võib olla oluline ... aga alati seda ei teadvustata (Fastball: "Midagi ei köitnud temas. Lihtsalt jälgisin tähti ...")
Postitused: 71
Teemad: 10
Ma ei saa hästi veel praegugi aru, mida ma lapsepõlves nägin. Ma võisin võibolla olla 4-5 aastane, aga täpselt ei tea. See oli siis, kui ma ei teadnud veel mitte midagi meie peade kohal lendavatest asjadest (peale lennuki muidugi).Olin toas kui keegi mind kööki kutsus. Ma isegi ei mäleta kas ema või isa. Igatahes mulle öeldi, et vaata aknast välja taevasse.Eks ma siis küünitasin peadpidi aknast välja. Ega mina ei saanud aru, mis see on. Lihtsalt midagi libises hääletult üle maja katuse. Ja minu mällu on talletunud hetk, kui ma mõtlesin, et näe paat lendab. Ju see siis oli altpoolt vaadatuna nagu lamedapõhjaline puupaat. Äärtes olid muide plinkivad tuled ka, aga ainult lillat värvi tuld mäletan.Muidu võis neid olla vist 5. Ja see lendaski täitsa hääletult,aeglaselt ning väga madalalt. Umbes nii kõrgelt nagu lendavad need madala lennuga vanad lennukid, mis mürisevad.Aga see ei mürisenud. Ma ei tea miks just see seik mulle meelde on jäänud, sest tavaliselt ei mäleta ma lapsepõlvest mitte midagi.
Sellega seoses tuli meelde ka ühe vana klassivenna jutt, et ta nägi umbes järve kohal (Tamula) oranži kolmnurka lendamas. Ka mina elasin järve lähedal, kui polnud sellist asja näinud (arvatavasti sellepärast, et elasin madalas majas teiste majade vahel). Tema seevastu elas korrusmajas, kust hea vaade kätte paistis.
Peale neid asju pole ma enam ühtegi korda midagi sellist näinud. Tänapäevani mõtlen, kas ma oma väikse lolli peaga ei tundnud mingit tavapärast objekti ära või oli see tõesti midagi märkimisväärset.
Teemad: 0
Liitus: Apr 2008
ma olen ka imelikke asju näind. olin õues vaatasin mingit suurt heledat tähte, vaatasin korra seljataha ja kui uuesti seda tähte vaatama hakkasin polnud tähte kusagil. keegi teab vastust?
Postitused: 216
Teemad: 3
Liitus: Jan 2008
No võis vabalt ufo olla või ka silmapete. Aga kui juba selleteemaline jutt on (kuigi kroll124 on parjat kaevurit mänginud  2005 aasta teema siiski), siis räägin mida ise ka näinud olen.
1)Sellised liikuvaid tähti olen mitmeid kordi näinud ja tõesti vahel kaovad need täiesti lambist ära, kuigi taevas pole pilves olnud.
2)Öösel täiesti hääletult liikuvad õhusõidukid, mis enamasti küll lennukiteks osutunud, kuid mitte alati sest mõned on ikka liiga kiiresti liikunud.
3)Lapsepõlvest (ka kuskil 4-5 olin) on meeles see, kui olime vanaemaga mu onu juures Kanepis külas ja vanaema läks õhtul lehma lüpsma. Ma passisin alguses toas, aga mõne minuti pärast läksin ka õue. Väljas polnud veel päris pime, aga noh päike oli kohe kohe kadumas ja siis mulle jäid silma kolm musta kolmnurkset objekti, mis liikusid üksteise poole ja kui kokku said, siis olid järsku kadunud. Igatahes päev pärast seda räägiti raadios, et kuskil Eestis oli UFO'sid nähtud. Loomulikult siis ma veel ei osanud miskit seostada, sest see oli ka esime kord kui ma kuulsin üldse taolist sõna.
4)See oli nüüd miskine 5 aastat tagasi suve lõpus maakodus Kohilas, kui öösel peldikusse minnes vaatasin korra aknast välja ja nägin silmapiiril õhus kaht valgustäppi, mis manööverdasid väga kiiresti ja imelike nurkade all, kuna siis oli ikka kottpime ei saanud ma aru sellest kui kaugel need võisid olla, aga noh jällegi kahtlane asi.
5)Tuli nüüd praegu alles meelde, aga miskine 2-3 aastat tagasi Tallinnas juhtus kah miskine seletamatu asi. Korter on mul seal siis Luha tänaval. Igatahes vaatasin õhtul telekat ja järsku näen, et mingi valgus paistab läbi kardinate, ok mõtlesin, et auto, aga siis taipasin kohe, et see ei saa auto olla, sest elutoa aken jääb hoovi poole ja seal ei ole ühtegi tänavat ega platsi kus keegi võiks autoga sõita. Sel hetkel ma veel miskit väga imelikku ei osanud arvata, aga läks mõni sekund mööda ja tuba oli üleni punast valgust ja läbi kardina paistsid miskid plinkivad tuled ja ütlen ausalt, et see ehmatas mind korraks kangeks aga siiski sain liikuma ja läksin emale ütlema, et tulgu ka vaadaku, et mis see on. Tagasi elutuppa jõudes igatahes oli kõik uueti normaalne, väljas ka miskit ei paistnud.
Postitused: 20
Teemad: 3
Liitus: Mar 2008
Ma ise arvan, et see võis olla UFO kes tiirutas ringi. Aga, kus sa tead. Ma olen ka mittu korda näinud mingeid tähti mis hakkavad ise liikuma. Ma pean neid ufodeks.
Postitused: 76
Liitus: Sep 2007
ufod ?? Sputnik, ei midagi muud  need näevadgi välja nagu tavalised tähed...
Liitus: Aug 2012
Minul on olnud kaks kogemust esimese kogemuse elasin ma kindlasti ära aga teise kogemuse
väidavad teised unenäoks kuigi ma ise ei mäleta täpselt kas see oli unenägu või päriss?
1.)2012 13. Augustil pidi olema tähtede sadu ja ma otsustasin kell 10 seda vaatama hakata ja kui kell sai 10 läksin köögi aknale kust oli kõige parem vaade taevale ja olin,siis 2-4 minutit seda jälginud kuid ei paistnud sealt midagi ja keerasin selja,ning küsisin emalt et '' milline see sadu välja näeb,, emps ütles et ''et täht langeb hästi kiiresti ja taha jääb nagu valge riba,, aga kui ma tagasi keerasin ja vaatasin taevasse olin ma jõudnud kuskil 10-15 sekundid vaadata,ning ma mõtlesin et olen hulluks läinud hõõrusin silmi aga ei ja kutsusin empsi ka aknale.See täht oli sama ere kui põhja nael ja liikus 2x kiiremini kui reisi lennuk emps arvas et sateliit aga ei saanud olla sest sateliit liigub aeglasemini kui see oli jõudud 1-3 minutit liikuda hakkas see tuhmuma aga enne tuhmumist soovisin soovi.
2.)Minu arvates oli see päris.Noh istusin sõbraga ühel kokku varisenud väiksel ehitisel ja mina olin mingi 4 või 5 aastane ja ja kuuleme helikopteri häält kui ühelt rida elma tagant tuli välja lendav taldrik(UFO laev)mis oli taldriku kujuline ja ääred keerlesid ja äärte põhjas oli rohelise tulega ringid nagu aken(ma arvan)see laev lendas maa pinnast kuskil 10 meetri kõrgusel.
Kui ma pregu järele mõtlen siis ta otsis äkki kedagi kelle peal eksperimente teha
See kogemus oli fucking creepy.
Postitused: 91
Liitus: Aug 2011
14-08-2012, 15:40
(Seda postitust muudeti viimati: 14-08-2012, 15:41 ja muutjaks oli Tharapita.)
Üleeile õhtul kümne paiku võis Pärnu külje all näha ka taevas liikuvat täppi.Kiiremini tsipa kui lennuk .Suuruselt nagu Veenus peale päikese loojangut.Lennusuund läänest-itta.Suht õrn tuuleke oli-objekt lendas vastu tuult-arvan kilomeetri kuni paari kõrgusel.Samas käis mõte läbi,et ehk ikkagi kuumaõhupall-need väikesed,mis nende nimi oligi(see,et maapinnal puhub tuul ühes suunas,ei tähenda et üleval võib vastupidi olla.Eriti päikeseloojangu järgsel ajal).Äkilist kadumist ei täheldanud-lihtsalt kadus metsa taha.
Postitused: 557
Teemad: 10
Liitus: Mar 2010
Ma olen siin kuskil juba ùritanud seletada seda nàhtust ja isegi seda jàlginud tihti. See on ISS, mis tavaliselt on hàsti nàhtav just peale pàikese loojangut ja ùhtlase kiirusega lendab meist ilma valguse muutumiseta ùle.
Keegi targem pani siia ùlesse kunagi lingi, kus oli võimalik LIVEs nàha ISSi liikumist. Kui tulevikus nàete sama nàhtust, siis esimesena kontrollige arvutist, et kus asub hetkel ISS ( International Space Station )
Postitused: 296
Teemad: 6
Liitus: Jan 2010
Kellel on nutitelefon, sellel soovitan alla laadida ISS Detector programmi. See näitab sekundi pealt ära kunas ISS nähtavale ilmub. Peales selle näitab ka teisi sateliite. Programm on 100% aus - testitud. Enam ei pea te ootama kunas see "ingel" taevasse ilmub, nüüd on sõidugraafik igale ühele kättesaadav.
|