Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis minuga toimus?
See oli vististi 3. aastat tagasi. Olin just ostnud endale kasutatud Fuji digipeegli. Klõpsutan hilisõhtust taevast. Ilmselt mingi satelliit, jäi Põlva poolt Pärnu poole. Elan Himmastes Taevaskoja lähedal.
Vilkus eredalt ja oli ilus vaadata. Võtsin oma kaamera ja hakkasin klõpsutama.
Klõpsutasin vist mingi oma pool tundi, kui selle objekti kohale lendas taoline samasugune.Olid mõned sekundid üksteise kohal ja siis hakkas see tuleb objekt Taevaskoja peale liikuma. Tuli nii ruttu, et hakkasin kartma.
Olin siis turvamees mõned aastad tagasi Maanteemuuseumis.
Kirjutan edasi.
Vasta
Noega turvamehed hakkavad ka kartma , ega selles midagi eriskummalist polegi...Smile
Vasta
See objekt tuli lausa mõne sekundiga minu ette Pärnu lahe poolt. Hirm oli suur, tulin tuppa ja ütlesin, et see pole normaalne mis väljas toimub. Naine vaatas uimaselt aknast välja, oli juba magama läinud, et tema ei näe midagi. Ja et mina olevat hulluks läinud????
Vasta
Aga pildistasid? Lae siis siia üles ehk mõni foto.
Vasta
Turvamehed ikka kardavad????????
Isegi Igor Volker käis siin kaemas, pidi põnev koht see Taevaskoja ümbrus olema.????????
Sain isegi isiklikult suhelda.
Teema läheb aga edasi????
Tegin ka mõne foto, mille Igor Volkele andsin. Aga lähedalt mitte, tekkis kohutav hirm, kui see täheke mõne sekundiga minu poole sööstis.
Tundub ulmejutt ju 40 a. turvamehe suust.???? Nüüdseks töötan Põlva Vallas sotsiaalalal.
Väga enam ei armasta taevast passida pärast seda juhtumit????
Kirjutan edasi pärast.
Olgu, teema läheb edasi.
Palun mitte nalja teha antud teemal, see ei ole huumor ega naljajutt.
Kes oskab midagi asjalikku kirjutada siis ootan.
Käisin tollal, mõned aastad tagasi palju jalutamas ja minu käimistee viis mind Taevaskoja poole. See on kruusatee Himmaste külast. Tegin kepikõndi tollal.
Peale selle objekti nägemist järgmisel päeval oli suur vajadus minna kõnnile.
Peale mida tegi paaniline hirm. Hirm tekkis just elektriliinide all nii et lausa jooksin koju.
Täisjõus 40.a. mees.
Hulluks pole tunnistatud????
Lisan juurde, et antud juhtum sai kirjutatud ka Igor Volkele, kes käis ka kohapeal.
Vasta
See hirmufaktor on huvitav. Maksimaalne hirm tekkib paanikahäirega. Viimane on kundalini vale tõus. Kundalinideemon on seotud tulnukanähtusega. Kas tõesti võib kundalini ennast avaldada lendavate tundmatute objektidena?...hmm...Hrmm
Vasta
See tundub lausa imeliku ja lollusena. Ütlesin, et nägin illuminaatoreid ja mingeid olendeid.
Kardan, et see oli ajupete. Lihtsalt kujutasin ette.
Vasta
Kuna väitsid, et "klõpsutasid" fotokaga pea pool tundi, siis miks Sa ühtegi pilti ei taha meiega siin foorumis jagada?
Vasta
Aga miks järgmine päev ära keerasin, seda ma ei mõista.
Miks hakkas tulema sõnumeid ja telepaatilist suhtlust?
Võtsin tollal magama jäämiseks Amitriptliini, seda ainult üks tablett enne uinumist..
Aitab uinumiseks. Kuna olin turvamees ja valvur, aitas see hommikul magama jääda.
Kas ravim kuidagi? Mõistatus minu jaoks...?
Vasta
Nii... ja mida telepaatiline suhtlus Sulle rääkis?
Vasta
Saada fotod, ilma nendeta on ainult jutt.
Vasta
Võib- olla isegi leian mingi foto sellest satelliidist-droonist või mis iganes.
Aga sellest, mis selle peale lendas ja kahe sekundiga minu ees oli. Mul seda pole.
Ainult hirm ja peale seda juhtumit ei käinud ma pikka aega seda külateed.
Ilmselt hakkasin tollal hulluks minema????
Vasta
"Ilmselt hakkasin tollal hulluks minema????"

Võibolla tõesti.
Vähemalt ei luiska, et oled Lõuna-Eestist.
„tollal“ väljendit kasutavad ainult nemad.
„sel ajal“ põhja eestlased..Smile
Vasta
Ok suhtleme????
Vasta
Ikka suhtleme. Pane ehk mõni foto "Objektist" siia üles ja saame edasi arutleda...Smile
Vasta
(08-07-2021, 21:58 )Q11 Kirjutas: „tollal“ väljendit kasutavad ainult nemad.
„sel ajal“ põhja eestlased..Smile

Ei teagi. Haritud inimene kasutab sünonüüme päri tihti. Lihtsalt keel on tal kujundirikkam - tollal, siis, sel ajal, sellal, seekord, sel korral, sedaaegu, tookord, tol korral, tol ajal.

Igaüks ei ole muidugi Uku Masing ega peagi olema aga hairtud ja suure lugemusega inimesel on keel päris jõukas selliste sõnaühendite poolest.

Vasta
„tollal, siis, sel ajal, sellal, seekord, sel korral, sedaaegu, tookord, tol korral, tol ajal.“

Kuna olen ise ka poolenisti Lõuna-Eestist pärit siis vat ei hakanud mulle see murre külge.
„siis, sel ajal, sellal, seekord, sel korral, sedaaegu“ – kasutan
„tollal, tookord, tol korral, tol ajal“– ei kasuta
Kui vanaema mult kunagi küsis „Kas panen tuhvelid keema?“
Imestasin miks susse peaks keetma, arusaamata, et vanaema mõtles kartuleid...Smile
A no see läks nüüd täielikult teemast mööda.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Vandenõuteooria mis sai tõeks!! Siiidiuss 4 3,536 14-12-2019, 17:50
Viimane postitus: Siiidiuss
  Mis see olla võib? BIBI 12 6,701 18-07-2012, 09:22
Viimane postitus: zzz34
  Mis teeb tulnukast tulnuka? WhiteWolf 38 15,002 21-12-2010, 15:11
Viimane postitus: VironShaman
  Üks vidin mis teeb piip piip! markkoka 7 4,377 17-01-2008, 00:07
Viimane postitus: Lauri-L

Alamfoorumi hüpe: