Teema hinnang:
  • 1Hääli - 4 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wake Up Call (eesti keelsed subtiitrid)
Wake Up Call on kokku pandud paljudest filmidest ja videodest, mis käsitlevad Uut Maailmakorda ning selle tegevuskava. Suhteliselt lühikese ajaga saab väga hea ülevaate globalistide plaanidest.

http://www.youtube.com/watch?v=IlowQcdaUVM

Subtiitrid Remastered editionile
Vasta
kuskilt tirida ei saa seda v est supakatega vaatasin et torrentis film üleval aga supakaid pole kuskil
Vasta
keegi võiks kes iganes tõlkis seda panna need supakad http://www.subclub.ee
Vasta
Antud filmi .srt faili leiad Vangla Planeedi kodulehelt:
http://www.prison.planet.ee/filmid.html
Vasta
tänud väga huvitav film oli.. pani mõtlema küll õudne kuidas see süsteem töötab.. huvitav kas see kunagi kokku ka variseb...ma arvan et 1 indiviid ei saa midagi teha et sellest süsteemist pääseda..
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas djfreeze
tänud väga huvitav film oli.. pani mõtlema küll õudne kuidas see süsteem töötab.. huvitav kas see kunagi kokku ka variseb...ma arvan et 1 indiviid ei saa midagi teha et sellest süsteemist pääseda..

See on väga VALE arvamus mida see eliit ka pidevalt propageerib. On vaja tihti ainult ÜHTE inimest, et veerema panna muudatuste laviin - küsimus on ainult kes on see ISIK kes alustab selle laviini ?

Panen siia ühe tõestisündinud - ka selle PEA tegelased on ÜKSIKUD INIMESED.

Kui toimus ülestõus Ungaris bolševistliku kliki vastu siis saatis NL oma tankid tänavatele, et aidata Ungari Salapolitseil (AVH) kaitsta nõukogude võimu. Parlamendi hoone ümber olid sajad ja tuhanded demonstrandid kes nõudsid vabu valimisi ja kommunistide välja ajamist. Ühel hetkel alustasid AVH snaiprid rahva hulga pihta tulistamist. ÜKS ema tõstis maast oma surnud lapse ja viis selle NLiidu tankide juurde - ÜKS tanki rühma juht andis korralduse avada tuli AVH snaiprite pih6ta ning käskis oma meestel tankidest lahkuda.
Kuigi hiljem lämmatati Ungari revolutsioon KeskAasiast toodud Punaarmee "kährikute" hordide abil siis esmalt piisas just ÜHE inimese otsusest midagi MUUTA.

Saabub hetk (me ripume hetkel kuristiku serval) kui on vaja ISIKUL "jalg maha" panna ja teha otsus - kuigi tegemist saab olema ÜHE inimese otsusega siis neid otsustajaid on palju, kuid see ei vähenda kunagi ÜHE jõudu.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas djfreeze

[Pilt: tankman.jpg]
Vasta
kas te seisaks tangile nii ette?
Vasta
Muideks - selle tangi pildil kujutatud episoodi kohta on olemas ka video.
Seal on näha, et see naine hoidis kolonni kinni ikka päris kaua - tank
üritas mööda tädi astus ikka ette. Hetkel ei meenu millega see lõppes.

Tanki vastas seisnud päris ei ole aga analoogses situatsioonis on oldud.
Vasta
Võtsin maha jupitatud filmi. Laadisin üles tervikuna (ikka subtiitrid ka).

http://www.youtube.com/watch?v=IlowQcdaUVM
Vasta
Täispikka on tõesti mugavam vaadata, aga ma ei näe subtiitreid seal...
Läks miskit nihu?
Vasta
(07-01-2011, 21:39 )Jõhvikas Kirjutas: Täispikka on tõesti mugavam vaadata, aga ma ei näe subtiitreid seal...
Läks miskit nihu?

Vajuta ,,cc,, peale ja voilaaa, olemas.

Vasta
Küsimus : mis muutub teie elus peale selle vaatamist? Mida te ette võtate, kas seda oli vaja üldse teada/näha?
Peale video vaatamist läheb raal kinni, õlu kätte ning elu läheb vanaviisi edasi?
Vasta
Ma tahaks seda filmi alla laadida, aga kudagi ei õnnestu....
Vasta
(05-10-2011, 14:36 )euroruubel Kirjutas: Ma tahaks seda filmi alla laadida, aga kudagi ei õnnestu....

Seda lullat kasutades
saad alla kenasti. Töötab tulirebasega.

Vasta
Vägagi huvitav video mis võib olla ka tõde. Iseasi, et kui see on tõde siis väga raske, või siis peaaegu, et võimatu on midagi selle süsteemi vastu midagi teha. Ei saa ju jätta lapsi kooli saatmata, et las jäävad rumalaks. Või, et ei toeta panku ja ei võta laenu (= elad muldonnis). Siiski jah pikaajalises perspektiivis tuleks vähem tarbida meediat, lasta vähem lapsi teleka taha ja üritada saada pankadest ja muudest vereimejatest (Eesti Energia, auto kütus jne.) vabaks- mis on muidugi keeruline. Ja muidugi tuleks seda teadmist viia võimalikult paljude inimesteni.

Üks kinnitus veel videos väidetule (uue maailmakorra loomise plaanist)- Puutin loob Euraasia Liidu http://www.ohtuleht.ee/446638
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Eesti Eso, Kikimoorid jt para-podkastid euroruubel 8 3,995 23-04-2026, 09:26
Viimane postitus: Mannu
  Eesti uus kord Elderm 14 10,449 19-06-2024, 18:22
Viimane postitus: Eithea
  Hitlers Helfer, Hitleri käsilased (Eesti keeles) Eestlane 13 6,661 29-06-2018, 14:22
Viimane postitus: vasamasa
  Eesti lood: Salme saladus Aerling 1 3,065 04-03-2012, 22:31
Viimane postitus: tribalangel
  Pakkuge teemasid uude Eesti dokumentaalfilmi! Robi U 16 7,735 07-09-2011, 23:06
Viimane postitus: jan
  "The Legend of Atlantis - It's time to wake up&quo Aerling 1 2,722 16-09-2009, 12:58
Viimane postitus: Müstik

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne