Postitused: 105
Teemad: 0
Liitus: Oct 2009
Tsitaat:Algselt postitas Malerd
Ei tahaks küll vahele segada, aga püsite ikka teemas?
Eeeeh...  Ega vist mitte eriti enam. Ei pannudki kohe tähele, et jälle käest ära läks. Järjekordselt... Tuleb tunnistada;P Kuskil siis peaks vist mingi vabateema olema, kus võib rahulikult jutt minna sinna kuhu ise tahab. Samas vägisi ei kuku see jälle päris nii välja vist.
Praegu tahaks igatahes iitt vastuse ära oodata ja siis võib jälle sinna otsustamise juurde tagasi minna, sest see oli veel teemas enne kui mööda läks.
Aga tänud igatahes.
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Onju teemas küll, lihtsalt arutavad seda osa eliitsuguvõsa juhtimisest mis puudutab hinge, mida see eliitsuguvõsa siis juhib nii, et inimesed arugi ei saa ja kes ta üldse selliste ülemeelsete võimetaga on, et saatus tema kohta ei kehti, hoopis tema kujundab saatust.
Millised karvased kõrvad sealt meie teeme, meie võime tagant paistavad.
Postitused: 34
Teemad: 1
Liitus: Jun 2009
Igapäevaselt saame lugeda Hiina erakordsest majandusõitsengust.Kuidagi äkiliselt ja järsku on seal asjad ,,ülesmäge,, hakanud kihutama.Ajal,mil burksi maailm on istutatud ülekuumenemise kainerisse,on seal korraga kõik kõik ilus ja lilleline.Kas kangitõmbajad on mõelnud sedakorda ikka kõik sammud ette?Kas Hiina kukub hunnikusse?Kindlasti.Ainult kui kiiresti see toimub?Ja kui kukub ,siis kes süüdi jääb(õigemini kellest ,,tehakse,, süüdlane)?Hiina on niigi nagu pomm ,mis juba natuke lõhkenud on.Kui neile dollarimängud ükspäev kohale jõuavad ja MASU ja PUPU saabub?
Postitused: 488
Teemad: 5
MHL -"Mida arvad sellisest teooriast, et me oleme poolikud siin maa peal. Saame terviklikuks alles siis kui leiame oma teise poole (eriti hea kui see on Sinu ürgne teine pool, et temaga saad lõpuks ikka üheks) ja saavutame temaga ühtuse (üksteisemõistmine, arvestamine, armastus jne)? Et ka see on üks meie ülesannetest siin maal? Saada jälle tervikuks? "
Proovin sulle vastata. See poolik ei ole päris see õige väljend, aga ma saan aru küll, mis sa silmas pead. Ma räägin sulle alustuseks natuke, kuidas see eluke siin-ja sealpool toimib, nii populaarteaduslikult.
Mõned algtõed ( noh nagu koolifüüsikas)
!. Minu HING on see, kes MINA olen( mitte minu keha)
2. Minu keha ja mõistus on need, mida ma kasutan, et kogeda kes ma olen relatiivses( suhtelises) maailmas
3. Praegu elab mu hind selles ( relatiivses maailmas ja on rändamas koju( absoluudimaailma)
4. Iga hinge kehasse tuleku põhjus ja ülesanne -ELU MÕTE - on välendada seda, KES SA TEGELIKULT oled( seda tuleks teha iga mõtte, sõna ja teoga)
MHL-see punkt 4 võikski olla see, mida sa oma alateadvuses pead silmas selle teise poole otsimisena. Siin hakkab tööle see värk, et enne kehastumist absoluudimaailmast( teispoolsusest) oleme leppinud oma õpetajatega ja teejuhtidega kokku, et me n.ö. unustame kõik eelnenu ära. Kui me kõike mäletaksime, oleks mäng läbi. Olen ühes oma varasematest pöördumistest toonud näite, et meie teekond siin Maal on kui arvutimäng, mille käigud on arvutikettal olemas ja lõpp ka, milliseid käike valime, sõltub sellest, mis me varemalt kokku leppisime. Arvutiketast ei huvita sinu tujud ja meeleolu.
See on nagu peitusemäng, see teise poole otsimine endast. Selleks, et sa teaksid, kas oled ikka õigel teel, on antud n.n. lipukesed ehk de ja vu`d, mis meil aega-ajalt aitavad tajuda, kas oleme ikka veel "mängus".
Veel baasteadmisi:
5. See , mida me peame inimeseks siin maal ehk endaks, koosneb kolmest osast-HING+MÕISTUS+KEHA=see, kes sa siin maal kehastunult oled. Peenem nimetus on sellele Jumaliku Vaimu lokaliseeritud väljendus
6. Elu maal ehk relatiivses maailmas toimub tingimustes, kus kulgeb AEG. (teispoolsuse aega kui sellist meie mõistes ei eksisteeri) Kulgev aeg on loodud selleks,et meid proovile panna.
Mis sa siis oled. Sa oled energia, mis kunagi otsa ei saa ei ajas ega ruumis.
Kõik on ÜKS HING. HING loodi ühekorraga. Kõik see, mis me oleme ja meid ümbritseb, oli kunagi Looja MÕTE:
Tähendab üks hing, üks energia. Ei ole kohta kus see energiaväli otsa lõppeks või peatuks või algaks teine. See on nagu õhk majas, mis eri tubades võib olla eri temperatuuriga või lõhnaga kuid on ikka üks ja seesama õhk( HING= ...on ikka jälgitav ?!
Hing pulseerib, võbeleb ja hõõgub teatud sagedusega ühes spetsiifilises ajas ja kohas -ta on elu enda energia.
Selle sageduse järgi me tunnemegi üksteist ära ja leiame üles, kustahes kohast see vibratsioon ka ei tuleks.
Proovin veel selgitada, tõmban ühe joone absoluudi ja relatiivse maailma vahele:
siin üleval pool (tinglikult) on absoluudimaailm, kus on ainult teadmine. Siin on ka Jumalik Vaim(üks tervik)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
peale sündi liigub hing absoluudi maailmas siia relatiivsesse maailma ja ühineb kehaga ning moodustub see, mida me nimetame inimeseks ehk hing+mõistus+keha
Peale seda kui maapealne "töö" on tehtud, ületab hing taas selle relatiivse ja absoluudi piiri ning ühineb Jumaliku Vaimuga. Toimub see, mida me nimetame SURMAKS:
Surm on nimi, mis on antud hinge kogemusele, kui ta muudab keha ja mõistuse energiat, ühinedes taas Jumaliku Vaimuga ja kõik hakkab otsast peale.Üks põhjus, miks mitte lahkuda koheselt füüsilise surma paigast, on hinge soov enne edasist kulgu vaimuilma oma lähedastele vaimselt lohutust pakkuda. Esimene, keda hinged vaimuilmas näevad, on nende isiklik teejuht
Millega seal absoluudimaailmas me siis tegeleme:
1. Õppegruppides vaatavad hingeid eluraamatuid, kus võib näha elavaid mitmemõõtmelisi pilte. Seal võib näha miniatuurselt oma möödunud elusid ja nende erinevaid võimalikke käike. Lehekülgede abil on eluraamatud aja kokku surunud.
Põhiliselt saab vaadata minevikku, kuid on võimalik näha ka tuleviku võimalusi, vähehaaval, õppetükkidena
2. Meie elu olulised inimesed on alati võimelised meid tervitama, kuigi nad võivad ise juba elada uut elu teises kehas
3. Maale kehastuvate hingede vanemaid valitakse koos ülima hoolega
4. Enne Maale tulekut ja keha valimist ning plaanide tegemist sõlmitakse nõuandjaga “leping” mitte mäletada eelmisi elusid
5. Amneesia (mäluauk) pole aga täielik. Me saame vilksatusi unenägudes, kriisiaegadel teavad inimesed sisimas, milline suund võtta kui vaja- sellest kirjutasin juba ka eespool
....järgneb, pean praegu muude asjadega tegelema.....
by
iitt
Postitused: 667
Teemad: 11
Tsitaat:Algselt postitas iitt
MHL -"Mida arvad sellisest teooriast, et me oleme poolikud siin maa peal. Saame terviklikuks alles siis kui leiame oma teise poole (eriti hea kui see on Sinu ürgne teine pool, et temaga saad lõpuks ikka üheks) ja saavutame temaga ühtuse (üksteisemõistmine, arvestamine, armastus jne)? Et ka see on üks meie ülesannetest siin maal? Saada jälle tervikuks? "
Proovin sulle vastata. See poolik ei ole päris see õige väljend, aga ma saan aru küll, mis sa silmas pead. Ma räägin sulle alustuseks natuke, kuidas see eluke siin-ja sealpool toimib, nii populaarteaduslikult.
Mõned algtõed ( noh nagu koolifüüsikas)
!. Minu HING on see, kes MINA olen( mitte minu keha)
2. Minu keha ja mõistus on need, mida ma kasutan, et kogeda kes ma olen relatiivses( suhtelises) maailmas
3. Praegu elab mu hind selles ( relatiivses maailmas ja on rändamas koju( absoluudimaailma)
4. Iga hinge kehasse tuleku põhjus ja ülesanne -ELU MÕTE - on välendada seda, KES SA TEGELIKULT oled( seda tuleks teha iga mõtte, sõna ja teoga)
MHL-see punkt 4 võikski olla see, mida sa oma alateadvuses pead silmas selle teise poole otsimisena. Siin hakkab tööle see värk, et enne kehastumist absoluudimaailmast( teispoolsusest) oleme leppinud oma õpetajatega ja teejuhtidega kokku, et me n.ö. unustame kõik eelnenu ära. Kui me kõike mäletaksime, oleks mäng läbi. Olen ühes oma varasematest pöördumistest toonud näite, et meie teekond siin Maal on kui arvutimäng, mille käigud on arvutikettal olemas ja lõpp ka, milliseid käike valime, sõltub sellest, mis me varemalt kokku leppisime. Arvutiketast ei huvita sinu tujud ja meeleolu.
See on nagu peitusemäng, see teise poole otsimine endast. Selleks, et sa teaksid, kas oled ikka õigel teel, on antud n.n. lipukesed ehk de ja vu`d, mis meil aega-ajalt aitavad tajuda, kas oleme ikka veel "mängus".
Veel baasteadmisi:
5. See , mida me peame inimeseks siin maal ehk endaks, koosneb kolmest osast-HING+MÕISTUS+KEHA=see, kes sa siin maal kehastunult oled. Peenem nimetus on sellele Jumaliku Vaimu lokaliseeritud väljendus
6. Elu maal ehk relatiivses maailmas toimub tingimustes, kus kulgeb AEG. (teispoolsuse aega kui sellist meie mõistes ei eksisteeri) Kulgev aeg on loodud selleks,et meid proovile panna.
Mis sa siis oled. Sa oled energia, mis kunagi otsa ei saa ei ajas ega ruumis.
Kõik on ÜKS HING. HING loodi ühekorraga. Kõik see, mis me oleme ja meid ümbritseb, oli kunagi Looja MÕTE:
Tähendab üks hing, üks energia. Ei ole kohta kus see energiaväli otsa lõppeks või peatuks või algaks teine. See on nagu õhk majas, mis eri tubades võib olla eri temperatuuriga või lõhnaga kuid on ikka üks ja seesama õhk( HING= ...on ikka jälgitav ?!
Hing pulseerib, võbeleb ja hõõgub teatud sagedusega ühes spetsiifilises ajas ja kohas -ta on elu enda energia.
Selle sageduse järgi me tunnemegi üksteist ära ja leiame üles, kustahes kohast see vibratsioon ka ei tuleks.
Proovin veel selgitada, tõmban ühe joone absoluudi ja relatiivse maailma vahele:
siin üleval pool (tinglikult) on absoluudimaailm, kus on ainult teadmine. Siin on ka Jumalik Vaim(üks tervik)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
peale sündi liigub hing absoluudi maailmas siia relatiivsesse maailma ja ühineb kehaga ning moodustub see, mida me nimetame inimeseks ehk hing+mõistus+keha
Peale seda kui maapealne "töö" on tehtud, ületab hing taas selle relatiivse ja absoluudi piiri ning ühineb Jumaliku Vaimuga. Toimub see, mida me nimetame SURMAKS:
Surm on nimi, mis on antud hinge kogemusele, kui ta muudab keha ja mõistuse energiat, ühinedes taas Jumaliku Vaimuga ja kõik hakkab otsast peale.Üks põhjus, miks mitte lahkuda koheselt füüsilise surma paigast, on hinge soov enne edasist kulgu vaimuilma oma lähedastele vaimselt lohutust pakkuda. Esimene, keda hinged vaimuilmas näevad, on nende isiklik teejuht
Millega seal absoluudimaailmas me siis tegeleme:
1. Õppegruppides vaatavad hingeid eluraamatuid, kus võib näha elavaid mitmemõõtmelisi pilte. Seal võib näha miniatuurselt oma möödunud elusid ja nende erinevaid võimalikke käike. Lehekülgede abil on eluraamatud aja kokku surunud.
Põhiliselt saab vaadata minevikku, kuid on võimalik näha ka tuleviku võimalusi, vähehaaval, õppetükkidena
2. Meie elu olulised inimesed on alati võimelised meid tervitama, kuigi nad võivad ise juba elada uut elu teises kehas
3. Maale kehastuvate hingede vanemaid valitakse koos ülima hoolega
4. Enne Maale tulekut ja keha valimist ning plaanide tegemist sõlmitakse nõuandjaga “leping” mitte mäletada eelmisi elusid
5. Amneesia (mäluauk) pole aga täielik. Me saame vilksatusi unenägudes, kriisiaegadel teavad inimesed sisimas, milline suund võtta kui vaja- sellest kirjutasin juba ka eespool
....järgneb, pean praegu muude asjadega tegelema.....
by
iitt
Nojah, mul pole miljon aastat olnud deja-vud. Äkki ma siis üldse astun mingis enne kokkuleppimata suunas...? Ei tundu küll võõras rada olevat, aga mõte, et ma peaksin tegema midagi muud, ei tundu ka võõras olevat 
Niisiis, deja-vu, oled oodatud
Postitused: 176
Teemad: 0
Tsitaat:Algselt postitas Kivikonn
Igapäevaselt saame lugeda Hiina erakordsest majandusõitsengust.Kuidagi äkiliselt ja järsku on seal asjad ,,ülesmäge,, hakanud kihutama.Ajal,mil burksi maailm on istutatud ülekuumenemise kainerisse,on seal korraga kõik kõik ilus ja lilleline.Kas kangitõmbajad on mõelnud sedakorda ikka kõik sammud ette?Kas Hiina kukub hunnikusse?Kindlasti.Ainult kui kiiresti see toimub?Ja kui kukub ,siis kes süüdi jääb(õigemini kellest ,,tehakse,, süüdlane)?Hiina on niigi nagu pomm ,mis juba natuke lõhkenud on.Kui neile dollarimängud ükspäev kohale jõuavad ja MASU ja PUPU saabub?
Seal on ilus ja lilleline elu max 10% elanikkonnast, ülejäänud ikka virelevad, e. siis need kelle arvelt see tegelik rikkus tuleb. Olles ise osade hiinlastega kokku puutunud, kes kohalikus mõistes on suht edukad, siis meie mõistes on need inimesed väääga tagasihoidlikud, võiks isegi öelda arad ja hirmul (tont teab mille eest). Küll on aga ameerika unelm siiski paljudele unistuseks, seega liigutakse paraku vales suunas oma valgustumise teel ...
Millised need päris kohalikud maainimesed veel siis on? Nii et jah, see näiline rikkus ja majanduskasv saavutatakse lihtsate inimeste arvelt, nii nagu see on alati olnud ja naudivad seda partei liikmed, juhid jne. Aga kes on need kommunistliku partei esindajad tegelikult? Vot see on küsimus ...
Geniaalselt lihtne = lihtsalt geniaalne?
Liitus: Jun 2009
10 % hiina rahvastikust on hinnanguliselt üle 1 250 000 00.Pealegi kommunism kui selline on seal üsna tinglikuks muutunud.Selline mega-bling ,mis varem ameerikat iseloomustas ,on seal täitsa igapäevane.Tüürin jutuga ikka sinna poole,et mis saab kui mandariinid mängureeglitest aru hakkavad saama.Kunstlikult kusagil kabinetis loodud inkubaator ,mis oma savijalgadega kõrgele ei jõua.Kiika korra maailma börsidesse.Mis riik domineerib?Mis teeb tühine 1 250 000 000-e pealine kollane teerull kui talle masu õuele ilmub?No ja kui veel varakult on avalikustatud ,,tõeline süüdlane,,.Küsimus:kes on see kord süüdi?Nende meedia vahendusel?
Preilikass- "Omada sugu tähendab olla märgistatud võimu mõju poolt, kuid mitte olla täiesti määratletud selle poolt“ – lahti seletatuna tähendab eelnev, et ise on loov tõlgendus/konstruktsioon, mis kujundatakse protsessi käigus, mille eesmärgiks on luua sotsiaalselt sugu omav olend; olend, mis ei ole teadlik kõigist mõjuritest, mis tema soolise identiteedi loomisel rolli omavad."
Siin sulle veel üks väike vilksatus sellele vaatenurgale-
Naised ja mehed peavad lakkamatut võitlust oma meheliku või naiseliku küljega — vähemalt bioloogilises mõttes. Uurijad on avastanud, et organism peab lakkamatut sõda nais- või meessoo juurde jäämise nimel, ning ainult üheainsa geeni avaldumine võib nii-öelda soolüliti teise asendisse lükata
Et väga oluline on , kelle käes on lüliti-uuemal ajal ka pult pigem. Tähelepanuväärne avastus kummutab üldtunnustatud arvamuse, et sugu määratakse sünnihetkel ning hilisemas elus seda muuta ei saa
Ja nüüd siis puldi kasutaja eelisest-
Kui geen nimega FOXL2 on “sisse lülitatud”, kasvatab organism endale munasarjad. Kui see “välja lülitada”, asendavad munasarju munandid. ...
.....nii lihtne see ongi
“Seni arvati, et inimene sünnib mehe või naisena ja pärast seda organism unustab kogu sooküsimuse,” ütleb töö kaasautor, Briti meditsiiniuuringute nõukogu riikliku meditsiiniuuringute instituudi doktor Robin Lovell-Badge. “Kuid nüüdne avastus annab mõista, et sugudevaheline sõda kestab kogu elu.”
Preilikass- "Omada sugu tähendab olla märgistatud võimu mõju poolt, kuid mitte olla täiesti määratletud selle poolt“ – lahti seletatuna tähendab eelnev, et ise on loov tõlgendus/konstruktsioon, mis kujundatakse protsessi käigus, mille eesmärgiks on luua sotsiaalselt sugu omav olend; olend, mis ei ole teadlik kõigist mõjuritest, mis tema soolise identiteedi loomisel rolli omavad."
Siin sulle veel üks väike vilksatus sellele vaatenurgale-
Naised ja mehed peavad lakkamatut võitlust oma meheliku või naiseliku küljega — vähemalt bioloogilises mõttes. Uurijad on avastanud, et organism peab lakkamatut sõda nais- või meessoo juurde jäämise nimel, ning ainult üheainsa geeni avaldumine võib nii-öelda soolüliti teise asendisse lükata
Et väga oluline on , kelle käes on lüliti-uuemal ajal ka pult pigem. Tähelepanuväärne avastus kummutab üldtunnustatud arvamuse, et sugu määratakse sünnihetkel ning hilisemas elus seda muuta ei saa
Ja nüüd siis puldi kasutaja eelisest-
Kui geen nimega FOXL2 on “sisse lülitatud”, kasvatab organism endale munasarjad. Kui see “välja lülitada”, asendavad munasarju munandid. ...
.....nii lihtne see ongi
“Seni arvati, et inimene sünnib mehe või naisena ja pärast seda organism unustab kogu sooküsimuse,” ütleb töö kaasautor, Briti meditsiiniuuringute nõukogu riikliku meditsiiniuuringute instituudi doktor Robin Lovell-Badge. “Kuid nüüdne avastus annab mõista, et sugudevaheline sõda kestab kogu elu.”
Ja kui inimese enda soo juurde kuuluvad munasarjad/munandid on näiteks nö mittefunkavad, aga siiski olemas? Kas ta on siis nagu ühest soost, aga teel teise soo poole?
Ma nagu hästi ei usu, et näiteks mees võib võitlust kaotades naiseks muutuda...seda siis ilma meditsiinilise vahelesegamiseta. Või teoreetiliselt peaks saama?
Kui jätta kõrvale inimsoo jätkamise aspekt, milleks siis veel kahte sugu vaja on? Selleks, et kogeda maailma erinevalt (nagu väidetavalt mehed mõistusega ja naised südamega)? See on natukene imelik, sest tegelikult ei ole naised mõistuseta ja mehed tunneteta (kuigi, nagu olen avastanud, üritavad olla (miks?:S) ja siis on tulemuseks mingi terviserike).
Ja veel: mis värk selle puldiga on? Kuidas seda käsitseda? Kuidas see nö üles leitakse ja ära tuntakse? Ning kas on üldse mõte sugude võitlusele vahele astuda? Kui üks sugu nö hakkab muutuma teiseks, mis siis on? Ega kumbki pole ju alaväärne ning ehk ongi vaja mingit uut vaatenurka kogeda.
[Muudetud: 12-14-2009 Preilikass]
preilikass-üks su küsimus ajab teist taga, püüa olle vähe konkreetsem.
Kui õpilane on valmis, küll siis saabub ka õpetaja. Muidu on nagu selles eesti laulus, et miks kalad ei söö mustikaid...
Kõiksus ei saa Sulle vastata, kui Su küsimus pole selge.
Näide-mis on homsed Bingo-Loto õiged numbrid, konkreetne küsimus ?
Konkreetne vastus: xyz ja hno.
jne.
Hingel ei ole sugu, siia Maale kehastuses lepitakse kokku ( oma teejuhiga), kas ollakse mees või naine. Jamad algavadki siis, kui kehastuja ja teejuht on eri meelt, ehk üks tahab olla mees ja teine soovitab tungivalt olla naine. Ja seni, kuni nad seal vaidlevad, ühinebki HING lootega ( 3-ndal kuni 7-ndal elukuul), ja unustab kogu selle jama sees ära, kumb ta siis nüüd pidi olema... Teine äärmus, vähemuses, on see kui hing on näiteks mingi 7 elu olnud järjest mees ja nüüd otsustatakse koos olla naine, siis on nii järsk ümberkehastumine vahetevahel keerukas...
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Millise guru juttu sa iitt nüüd ümber jutustad, kellega see sugu kokku lepitakse.
Karma ei küsi mingeid lepinguid vaid tähendab probleeme ja need probleemid tõmbavadki vastandid(vaenlasi) üha jälle ja jälle oma probleeme lahendama, vanemad sünnitavad oma lahendamata karma laste näol, ilma mingite giidide abita ja hing tuleb koos seemnega munarakku, hing on kohal eostumisest alates, iga abort tapab hinge sünni siia ilma.
[Muudetud: 12-14-2009 VironShaman]
vs-hing ei ole iialgi kohal koos eostumisega, see on elementaarne
Eks see meie vaidlus lõputuks kujunebki. On ainult üks võimalus-
hoida oma teadvust, ja kui me Sinuga VS otsustame sel hetkel, et me seda hoiame,
saame varsti teada, kuidas need asjad käivad.
Lugupidamisest Sinu ja preili kassi vastu ei laienda ma seda vaidlust, sest mulle on kõik niigi selge ja kui keegi januneb teadmiste järele, nagu tegi seda preilikass, ma püüdsin teda aidata.
On tema asi, kas ta areneb ja õppust võtab või mitte. Minu ülesanne ei ole nui neljaks peaga vastu seina või lahtisest uksest sisse joosta. Kui keegi ei taha aru saada, et 3+6=9, siis no jumala pärast , olgu see 11 või 8, minul ei saa sellest kergem ega raskem olema. Räägime nendega, kes on veendunud, et see on 9, ja kui nad vajavad selgitusi, kuidas see 9 saadi, siis olen valmis selgitama.
Aga mitte vehkima rusikatega ja tõestama, et see pole ei 8 ega 10.
Areng on arusaamisele jõudmine,et millegi suhtes tuleb muuta oma meelt...
Päikest ja mõõdukat külma homseks
iitt
vs-hing ei ole iialgi kohal koos eostumisega, see on elementaarne
Eks see meie vaidlus lõputuks kujunebki. On ainult üks võimalus-
hoida oma teadvust, ja kui me Sinuga VS otsustame sel hetkel, et me seda hoiame,
saame varsti teada, kuidas need asjad käivad.
Lugupidamisest Sinu ja preili kassi vastu ei laienda ma seda vaidlust, sest mulle on kõik niigi selge ja kui keegi januneb teadmiste järele, nagu tegi seda preilikass, ma püüdsin teda aidata.
On tema asi, kas ta areneb ja õppust võtab või mitte. Minu ülesanne ei ole nui neljaks peaga vastu seina või lahtisest uksest sisse joosta. Kui keegi ei taha aru saada, et 3+6=9, siis no jumala pärast , olgu see 11 või 8, minul ei saa sellest kergem ega raskem olema. Räägime nendega, kes on veendunud, et see on 9, ja kui nad vajavad selgitusi, kuidas see 9 saadi, siis olen valmis selgitama.
Aga mitte vehkima rusikatega ja tõestama, et see pole ei 8 ega 10.
Päikest ja mõõdukat külma homseks
iitt
Keegi polegi palunud rusikatega vehkida  Ma arvan, et sa lihtsalt ei viitsi enam vastata. Siiani olen mina isiklikult küll aru saanud (oled sama juttu ka teiste teemade all rääkinud, seega tean enam-vähem, kuidas sa asjadesse suhtud), aga iga vastus tekitab uue küsimuse - ja peabki tekitama. Vastasel juhul peatuks progress.
Ausalt öeldes sa suutsid mu oma väljenditega naerma ajada  Aka "pea ees lahtisest uksest sisse jooksma"  Oleks see ikka vaatepilt!
Aga aitäh vestluse eest
no küsi:
nr. 1
nr. 3
nr. 4 jne. Ja tea, et mul on kõigile su küsimsteke ÕIGED vastused valmis, enne kui Sa neid esitatagi jõuad...
Kui õigel ajal ei küsi,ei pruugi vastust saadagi, sest vastajale on niigi kõik selge..
no küsi:
nr. 1
nr. 3
nr. 4 jne. Ja tea, et mul on kõigile su küsimsteke ÕIGED vastused valmis, enne kui Sa neid esitatagi jõuad...
Kui õigel ajal ei küsi,ei pruugi vastust saadagi, sest vastajale on niigi kõik selge..
Ja kuskohast sa need vastused võtad?:o
1. Miks vahetad NII tihti avaraari( see viitab muuseas väga labiilsele närvisütemile)?
2. Vastused võtan infoväljast, kuhu meil kõigil on (tasuta)sissepääs, kaaasaarvatud ka Sinul. Kõik ei oska VEEL seda kasutada
Info ei kogune mitte ajusse, vaid ühte universaaksesse infovölja, kust kõigil on tasuta ja vaba voli seda infot saada...
Postitused: 2,532
Teemad: 24
Liitus: Apr 2009
Küsiks siis ka, et kas teema mitte "Maailma valitseb Eliitsuguvõsa?" ei olnud?
Head ööd!
Tsitaat:Algselt postitas KrayonFänn
Küsiks siis ka, et kas teema mitte "Maailma valitseb Eliitsuguvõsa?" ei olnud?
Head ööd!
Oli küll  Aga ühest teemast võib välja kasvada mõni teine teema. Ning see on asjade loomulik käik. Iga väikseima mõtte peale foorumisse uut teemat teha oleks kah nõme.
Aga, see selleks. Eks ma siis lõpetan solgipostitamise
Postitused: 816
Teemad: 14
Liitus: Feb 2009
to itt:
mis teemadel sa vastuseid saad sealt infoväljast? nii kui keegi tuleb kuulutama, mida ta kõike suudab, siis ärkavad teravad meeled ja tahaks tiba norida. Kui varasemates materjalides ringi liigud, näed, et sa pole esimene. Klassikaline norimisküsimus on, et kui tahad kingitust saada, mis tuleb südamest, ütle minu pangakaardi kood  tundub tobe? muidugi. Aga kas pole ka tobe rääkida asjadest, millest pole teada, kas see õige on?
Postitused: 204
Teemad: 4
1. Miks vahetad NII tihti avaraari( see viitab muuseas väga labiilsele närvisütemile)?
2. Vastused võtan infoväljast, kuhu meil kõigil on (tasuta)sissepääs, kaaasaarvatud ka Sinul. Kõik ei oska VEEL seda kasutada
Info ei kogune mitte ajusse, vaid ühte universaaksesse infovölja, kust kõigil on tasuta ja vaba voli seda infot saada...
Kurvastusega pean teatama,aga see kõiksuse infoväli on samamoodi ära solgitud nagu võiks võrdluseks tuua interneti.
Mõlemad on sisuliselt kõiksuse info edastajad meie reaalsusesse.
Aga kusotsast seda kera harutada,mina küll ei oska öelda ja mida uskuda?
Kasulikud on nad mõlemad, aga aga ...?
[Muudetud: 1-8-2010 arnold28]
Postitused: 816
Teemad: 14
Liitus: Feb 2009
Minu arusaamise järgi ei puutu see artikkel mitte eliitsuguvõsa vaid seda ringkonda kes peab ennast eliidiks, või siis nõuab enda pidamist eliidiks läbi materiaalsete vahendite.
Teiseks tahaks suunata tähelepanemise sellele faktile, et seda edastab bloombergi kolumnist(siseringi kontrollitud isik) kes edastab just seda infi mis vaja massidesse suunata.
Kolmandaks ja põhiliseks küsimuseks on ikkagi selline nähtus kui eliitsuguvõsa, kas on olemas selline elitaaride grupp, kas neil on kontroll kogu süsteemi üle, ... ?
Veel tahaks lisada selle infovälja suhtes, et see on väga kahtlase väärtusega sodiladu. Esmane on enda tunnetus ja selle TÕLGENDAMINE, ja kontrollimine selle vastavust elulisusega.
[Muudetud: 1-30-2010 arnold28]
Tsitaat:[i]Algselt postitas WhiteWolf[/i
Siin on ka põhjus, miks seda juttu sageli vääriti mõistetakse. Kalad ookeanis ei saa näha taeva all liuglevaid albatrosse... või kuidas see oligi.
"Pankurid" on kahtlemata nii mõnegi tembu taga. Käesoleva "majanduskriisiga" on asi ju selge. Kahjuks pole võimalik seda tagasi pöörata.
P.S. Oligarhid materiaalses ja immateriaalses maailmas on väga harva samad isikud.
[Muudetud: 30-1-2010 WhiteWolf]
Siit ilmneb selge vastuolu(minu arusaamade järgi), kui võtta asja nii et kalad ei näe lindu, siis ei saa kala öelda linnule või vastupidi mida ta hetkel tegema peaks - see eliit ei saa ka juhtida ilma üldkontrollita kogu süsteemi.
Eliidi asi oleks nagu ohjata seda süsteemi aga vaadates arenguid KOGU SÜSTEEMIS, siis tundub asi nii, et puudub eliidil ja sellele alluval-ohjeldataval- kontrollitaval kogusel süsteemi üle kontroll. Valitseb üleüldine peataolek ja rapsimine.
Elitaaride olemasolu eriti ei vaidlustaks ja põhitõdedega olen nõus, aga kuidas see toimib seda ei tea vist need eliitsed ise ka enam ... !
[Muudetud: 1-30-2010 arnold28]
Postitused: 2,532
Teemad: 24
Siinkohal võiks ära tuua ka need kosmilised seadused!?
Krayoni sõnade järgi oleks seitse kosmilist seadust järgmised:
Esimene Kosmiline Seadus: Te ei tule mitte kunagi tagasi vähem teadvatena.Number 1 tähendab algust.
Teine Kosmiline Seadus: Igas Inimolendis peitub sügav jumalikkus. Kuid teadmised sellest ei ole intuitiivsed.Number 2 tähendab numeroloogias duaalsust.
Kolmas Kosmiline Seadus: Teid armastatakse palavalt.
Number 3 on katalüsaator. Katalüsaator on energia, mis aitab ühel energial muunduda teiseks, kuid ise ei muutu mitte kunagi.
Neljas Kosmiline Seadus: Kõik, mida olete ühes väljenduses vaimselt ära õppinud, võtate te kaasa järgmisesse väljendusse.
Number 4 tähendab numeroloogias Maa numbrit ja sisaldab struktuuri. See on maanduse ja sajanditega kogutud teadmiste number.
Viies Kosmiline Seadus: Te lubate kosmosel muuta kõike, mis teid ümbritseb.
Number 5 on numeroloogias muutused.
Kuues Kosmiline Seadus: Kohe, kui hakkate ennast otsima, kui tõukate ust, kui Hing näeb puhast taotlust, kuuleb sellest kohe kogu teie kosmiline perekond.
Number 6 on keskus, kogu seerias kõige püham number. See kujutab endast suhet, palvet ja “torustikku”, mis viib Kõrgema Mina juurde.
Seitsmes Kosmiline Seadus: Saates valgust, mõjutab igaüks teist planeedi reaalsuse lõuendit.
Number 7 on jumalikkuse number.
Kui nüüs selle versiooni järgi vaadata, siis ega ikka need "eliidid" nendest seadustest väga kinni ei pea.
Postitused: 20
Teemad: 1
Liitus: Dec 2009
Minu silmis, suures pildis, käib miski galaktiline sõda, kus tume pool kontrollib Maad, tehes eliidiga koostööd, jagades teadmisi jne, jätavad mulje, et eliit on puldis, aga tegelikult kasutavad neid ära. Ja head ufod aitavad ja võitlevad meie eest. Tumedad jõud on STS (service to self) ja head STO (service to others). Ka inimesed kalduvad kas STS-ideks või STO-deks. Muidugi on võimalik seda veel suuremas pildis näha, kui küsida, kas see võitlus ka ükskord lõpu leiab kolmandas sageduses. Ehk on kurjus miski, mis on meie arengule vajalik ja "jumal" pani põhjusega kurja eliidi pukki, et meie elu raske oleks, sest seda on vaja meile. Minu arvates on elu eesmärk saada eneseteadlikuks ja elada hetkes. Ja see annab ka kõige suurema boosti arengule, kui sa jälgid end tähelepanelikult hetkes, mitte ei rända hommikust õhtuni minevikumälestuste ja tulevikufantaasiate vahel. Ärge mind siin tsiteerima hakake, ma tean, et mu jutt tekitab rohkem küsimusi kui vastuseid annab, lihtsalt tuli tunne, et võiks midagi kribada. Muidu hoian ikka regulaarselt silma peal, mis siin toimub, aga postitan harva
|