Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kulla müsteerium..

Tsitaat:Ehk head adminnid lohistavad kulla ühte kokku(praegu valedes teemades).Orme kohta on ju selgelt öeldud ,et see mätsiti kinni.Võrk on nagu rehaga üle käidud.Näiteks paneks kokku http://www.glubinnaya.info/science/ormes/hudson.htm ja Harold Pathoffi...... hops teadusajaloos auk sees.

Kuivõrd nüüd siis ikkagi mätsitud?
Õpetus selle tegemiseks: http://www.subtleenergies.com/ormus/ormus/ormus2.htm

Või osta. http://whitepowdergold.com/
kõigest $89,99 taala unts(hind ei sisalda saatmiskulusid)...

Igaüks võib teha või osta ja näiteks Tartu Ülikooli testimisele viia...või lase ise kodus multimeetri vahelt läbi ja vaata kas oomid lööb nulli...
Vasta
See ei ole ainuke ohver, kõik mis inimesele kasulik nullitakse ära. Neid x teadmisi on püütud teadjate käest kätte saada kõikvõimalikel moel. Osa läkski koos teadjaga hauda osa siiski liigub veel rahva hulgas ringi. Üks on tuhande haigese rohi ehk surnuärataja. See toimib, olen seda enda peal kasutanud. Toime on 100 protsenti Ja toime kiire. Siia käib veel üks vigur juurde milleta see ja teisedki ravimid ei toimi. Kes seda ei tea, siis pole neil mõtet tarka mängida see ei toimi...Tavaliselt on need monopolid, kes kõigele heale kaane peale panevad.Head edasist uurimist....
Vasta
elektroni kiirenditega on ka võimalik kulda toota ja isegi Iridiumi mille gramm on 1000$ . , seega kuld ei saa kunagi otsa kui tööstus sama kiirelt areneb .
Vasta
Kas keegi on siis proovinud ka ORME-t valmistada? Youtube pakub paar klippi õpetusega:
http://www.youtube.com/watch?v=muWBuroQ-9U
http://www.youtube.com/watch?v=68jtnuMAa...re=related
Sihuke tunne, et prooviks ise ka. Ja mismoodi seda ollust siis pärast tarvitatakse?
Vasta
Nende interneti õpetuste kaudu nagu keegi juba ütles, ei ole võimalik seda ORME-t ehk mfkzt-d valmistada sellisel kujul, et see igate pidi toimiks.
Puudu jääb üks oluline aine.
Aga omal ajal kui alkeemiat veel hästi tunti, kasutati seda valget kullapulbrit valgustatud teadvuse saavutamiseks.
Vasta

Minu igatäiskuine ormuste sadestamise retsept, mida olen kasutanud umbes kolm viimast aastat on sihuke: Võtan kuus liitrit vett, vee kvaliteet võib ka ühtteist määrata, võib-olla on parem kasutada mõnd allikavett, olgu või pudelisse villitud, ajan keema emailitud potis, lisan pool pakki söögisoodat (umbes 250 grammi) ja keedan kuniks süsihappegaasi mullid on suuresti eraldunud-ligemale kümme minutit. Seda teen et saada aluselist keskkonda, pH ligemale 11. Seejärel lahustan ses kuumas vees kilogrammi vahemere soola näiteks la sal de Andalucia. Surnumere sool olevat asjatundjate arust veelgi parem, sest on saanud veelgi rohkem päikesepaistet, mille mõjul on suurenenud valge pulbrilise kulla osatähtsus teiste ormuste hulgas. Lasen ollusel jahtuda, sadeneda ja kallan pealt suure vee valamusse. Siis valan viimase pool liitrit koos valge sogaga keeratava kaanega klaaspurki, mille panen edasi settima. Hiljem pesen/setitan sadet kolm korda jaheda keedeveega, et saada lahti sooda- ja soolamaitsest.

Enamasti tehakse seda kõike seebikivi ehk naatriumhüdroksiidiga, see aga eeldab natuke suuremaid keemikukogemusi - eeskätt pH mõõtmisel. Pisike häda on minu menetluse juures kuumutamisega, osa raskesti püütavat ormusollust võib seeläbi kaotsi minna. Kuid lihtsamaks on märga menetlust suht raske ajada.

Soolakilost saadud ormusolluse lonksan koos veega (ja jagan sõpradega) ajavahemikus kuniks saabub järgmine täiskuu.

Mõningane mõju paistab tol ollusel olevat. Pole küll ma kogenud paljutki ormesfoorumites kirjeldatut nagu seks inglitega jne, aga mõte liigub ja habe pole veel halliks läinud.

Kasutan nimetust ORMUS, sest mu guru Barry Carter kasutab ka seda.
Vasta
Uudishimust küsin, et mida siiski "mõningase mõju" all mõtled? Kas vaev tasub ikka ära või on mõju üsna tühine ...?
Vasta
Eks see ormus-mõju ole väga individuaalne. Arvan, et küllap ta vähemasti minukesele ikka tasub. Ei saa muidugi välistada platseeboefekti. Mu menetlus on niivõrd lihtne, pole ju oluliselt keerulisem kui hea tee valmistamine või muna keetmine, vaatan seega mõningase imestusega noid videosid kus ameeriklastest ormus-sadestajad kasutavad hulgaliselt laborivarustust ja mõõdavad igal võimalikul juhul pH-d lakmuspaberiga või pH-meetriga.

Olen ormus-ormes teooriaga kokku puutunud tosinajagu aastaid, noist viis aastat olnud Barry Carteri vestluslistides, niiet üht-teist sest asjast jagan.
Vasta
Nielander, kui otsida, siis ikka õige nimega. Harold Pathoff ei anna suurt midagi, sest tegelase nimi on hoopis

http://en.wikipedia.org/wiki/Harold_E._Puthoff
Vasta
(25-03-2012, 06:02 )tapsix Kirjutas: Meil on Vidrik Kivi Siniallikatel tegelenud aastaid ORME-vee tegemisega. Menetlus on lihtne - torule on pandud magnetid ja sellega tagatakse kontsentreerimine(topelt kontsentreerimine-kaks korda läbilaskmine).
25 liitrist saab 1liitri ormevett. Kui proovida kohapeal töötlematta vett ja ormevett, siis maitse vahe on selgelt tuntav.
"ORME" - "Orbitally Rearranged Monoatomic Elemental".

Kas Vidrik oskab ka näidata või tõestada, et see vesi sisaldab seda mida lubatakse st monoatomaarset metalli (mis metalli?) mille aatomites on elektronid orbitaalselt ümber paigutatud?
Vasta
Kuidas saab yldse reaalseks pidada, et mingi ehtsalt kasuliku valmistamise retsept on kergelt k'a'ttesaadav??? Kui muidugi see eksisteeribki. Mitte monopolid ei takista heade asjade arenemist, vaid kord, kus nad saavad eksisteerida - KAPITALISM! Ja selles pole ylimaks sihiks mitte raha, vaid V'O'IM, kuigi alati ja igavesti illusoorne. Kahjuks just viimasest arusaamine vajabki veel pikalt aega.
Vasta
(31-03-2012, 15:42 )kage Kirjutas:
(25-03-2012, 06:02 )tapsix Kirjutas: Meil on Vidrik Kivi Siniallikatel tegelenud aastaid ORME-vee tegemisega. Menetlus on lihtne - torule on pandud magnetid ja sellega tagatakse kontsentreerimine(topelt kontsentreerimine-kaks korda läbilaskmine).
25 liitrist saab 1liitri ormevett. Kui proovida kohapeal töötlematta vett ja ormevett, siis maitse vahe on selgelt tuntav.
"ORME" - "Orbitally Rearranged Monoatomic Elemental".

Kas Vidrik oskab ka näidata või tõestada, et see vesi sisaldab seda mida lubatakse st monoatomaarset metalli (mis metalli?) mille aatomites on elektronid orbitaalselt ümber paigutatud?
Parandaks kõigepealt vead: ORME - Orbitally Rearranged Monoatomic Elements, siis elemendid. David Hudson tuvastas 11 erinevat elementi, Vidrik Kivi tabelis on 14 elementi. Palju neid tegelikult on?
Olen varem kirjutanud:" Et ennetada Sinu järgmist küsimust, siis Vidrik on pendlimees ja oma mõõtmised on Ta teinud biomeetriliselt(pendliga)".
Vidrik pole rahamees nagu David Hudson, pealegi eeldab ametlik mõõtmine vastava tehnilise võimekuse omamist. Selle viimase kohta minul andmed puuduvad, kui Sinul on, anna teada(kaarleek 5500 kraadi 300 sekundit pluss mõõtetehnika).

Päikest.

Vasta
(01-04-2012, 06:01 )tapsix Kirjutas: Parandaks kõigepealt vead: ORME - Orbitally Rearranged Monoatomic Elements, siis elemendid.
Aitäh, mul tuli see elemental copy-paste'ga lausest.
Tsitaat:David Hudson tuvastas 11 erinevat elementi, Vidrik Kivi tabelis on 14 elementi. Palju neid tegelikult on?
Ei tea mida sa tegeliku all mõtled, aga kuna DH kasutab väljendit "transition elements" või "transition metals", siis wiki annab selle tulemuse vastuseks.
Tsitaat:Olen varem kirjutanud:" Et ennetada Sinu järgmist küsimust, siis Vidrik on pendlimees ja oma mõõtmised on Ta teinud biomeetriliselt(pendliga)".
Vidrik pole rahamees nagu David Hudson, pealegi eeldab ametlik mõõtmine vastava tehnilise võimekuse omamist. Selle viimase kohta minul andmed puuduvad, kui Sinul on, anna teada(kaarleek 5500 kraadi 300 sekundit pluss mõõtetehnika).
Paistab, et see lause jäi pika pseudo?teadusliku jutu lõpus märkamata. Aga huvi pärast küsiks, et mida ta mõõtmisel küsib või mismoodi kõrvaline isik teada saab, et pendel näitab õiget tulemust? Ja muidugi tekib küsimus, et kui DH patendis ja mujal jännatakse hapete või alustega, siis kuidas tema ainult magnetiga hakkama saab?
Vasta
Transition elements - siirdeelemendid. Väike üllatus, kui nägin seda uut keemiliste elementide perioodilisuse tabelit. Vanasti olid siirdeelememdid 8B rühmas, sellele ma viitasin varasemalt, et pole sellega päris nõus, kuna 1B elemendid kuulusid ka sinna. Teoreetiliselt on kõik d-ploki pluss f- ploki elemendid ORME-ks võimelised:
http://et.wikipedia.org/wiki/Keemiliste_...eem#Plokid
Otsisin selle tabeli muutmise aega, aga ühest vastust ei leidnudki: 2004-2009. Ilmselt on muutmise taga uued teadmised, mis on saadud DH jälgedes käies.
Selle pendeldamise kohta on vastakaid arvamusi: absoluutsest tõest kuni pullikakani. See on omaette teema ja ei laskuks peensustesse. Vidrik oskab pendlit kasutada: selleks tehakse vastavad tabelid ja küsitakse mida tahetakse teada ja pendel näitab.
Vidrikul poleks midagi selle vastu, kui analüüsi saaks teha laboris.
Magneti abil kontsentreerimine on lihtsalt üks kõige lihtsam viis. Hapete ja alustega solberdamine ei ole kõige meeldivam tegevus, minul on sellest igal juhul siiber. Pealegi ujuksid varsti kohale kõikvõimalikud tindinäpud ja ohiksid kraanikausse lugedes infarkti piiril. Praegu on kõik korras - kontsentreeritakse allika vett suletud süsteemis.

Päikest.
Vasta
(02-04-2012, 07:34 )tapsix Kirjutas: Magneti abil kontsentreerimine on lihtsalt üks kõige lihtsam viis.

Päikest.

No ma jätan selle "monoatomic elements`i" osa rahule. Aatom on ikka aatomi ja element on element, aga kohe hirmsati huvitab mind kuidas on võimalik "kulda" püüda magnetite abil?
Vasta
(02-04-2012, 15:29 )Chaos Kirjutas:
(02-04-2012, 07:34 )tapsix Kirjutas: Magneti abil kontsentreerimine on lihtsalt üks kõige lihtsam viis.

Päikest.

No ma jätan selle "monoatomic elements`i" osa rahule. Aatom on ikka aatomi ja element on element, aga kohe hirmsati huvitab mind kuidas on võimalik "kulda" püüda magnetite abil?
Pean Sind kurvastama - ORME on oma omadustelt hoopis uus mateeria.
"Kõrgspinniline" :Sellest ühes suunas tiirlemisest tulenebki mõiste - orbitally rearranged ehk siis muudetud orbitaalidega ja kuna kõik need aatomid on siis positiivse kattega( laienenud tuum), siis nad tõukuvad ja iga aatom on üks mannatera, sellest siis nimetus monoatomaarne."
Tänu just sellele hoiab orme magnetväljast eemale: s.t. kui tal on vees lahustunud olek, siis tal on võimalus vältida magnetvälja tõukudes sellest eemale.
".Ülijuht ei lase enda sees eksisteerida pingel ega magnetväljal,olemuselt täiuslik takisti,ent tundlik magnetjõule,mis on peaaegu võrdne nulliga. Ülijuhi sees voogab ülivoolav kvantvedelik,sellel puudub magnetväli,kuid on võime neelata magnetenergiat,et toota valgust.Katsetel pani Maa magnetväli leviteerima näiliselt puuduva 44% kaalust.Huvilised võivad lugeda Meissneri väljadest". http://www.hullumaja.com/?pg=community&c...c=539&nr=9

Päikest.
Vasta
(02-04-2012, 07:34 )tapsix Kirjutas: Otsisin selle tabeli muutmise aega, aga ühest vastust ei leidnudki: 2004-2009. Ilmselt on muutmise taga uued teadmised, mis on saadud DH jälgedes käies.
Ma oleb üsna kindel selles, et ei pane mööda kui ütlen, et teadus ei ole DH jälgedes käinud vaid DH on teadust enda huvides ära kasutanud.

*Jensen[2] has reviewed the history of the terms transition element (or metal) and d-block. The word transition was first used to describe the elements now known as the d-block by the English chemist Charles Bury in 1921, who referred to a transition series of elements during the change of an inner layer of electrons (for example n=3 in the 4th row of the periodic table) from a stable group of 8 to one of 18, or from 18 to 32.[3]
(03-04-2012, 07:23 )tapsix Kirjutas: Pean Sind kurvastama - ORME on oma omadustelt hoopis uus mateeria.
Nagu DH valetas ORME tegemise kohta nii valetas ka selle tuvastamise või mõõtmise kohta.

Tahke aine puhul on olemas (ka enne DH tegevust) STM ja sellest arenenud tehnoloogiad. Vedelike puhul (tõenäoliselt näitab ainult metalli sisaldust mitte seda kas aines on üksikaatomid või mitme aatomi klustrid) AAS ja teised võimalused.

Mis magnetiseerimise protsessi puutub, siis siin peaks tegu olema lihtsa tõsiasjaga, et vees, nagu ka mujalgi, leidub mineraale, metalle ja muid aineid ioonide, aatomite ja aatomiteklustrite kujul ning magnetiga ainult suurendatakse nende ainete kogust vees mida magnet ligi tõmbab. Mitte midagi enamat.
Vasta
(03-04-2012, 07:23 )tapsix Kirjutas:

Päikest.

"Kõrgspinniline" :Sellest ühes suunas tiirlemisest tulenebki mõiste - orbitally rearranged ehk siis muudetud orbitaalidega ja kuna kõik need aatomid on siis positiivse kattega( laienenud tuum), siis nad tõukuvad ja iga aatom on üks mannatera, sellest siis nimetus monoatomaarne."
Tänu just sellele hoiab orme magnetväljast eemale: s.t. kui tal on vees lahustunud olek, siis tal on võimalus vältida magnetvälja tõukudes sellest eemale.
".Ülijuht ei lase enda sees eksisteerida pingel ega magnetväljal,olemuselt täiuslik takisti,ent tundlik magnetjõule,mis on peaaegu võrdne nulliga. Ülijuhi sees voogab ülivoolav kvantvedelik,sellel puudub magnetväli,kuid on võime neelata magnetenergiat,et toota valgust.Katsetel pani Maa magnetväli leviteerima näiliselt puuduva 44% kaalust.Huvilised võivad lugeda Meissneri väljadest". http://www.hullumaja.com/?pg=community&c...c=539&nr=9

Päikest.

Tegelikult ei saa elektronide jõud ületada tuuma jõudu ja see on fakt..

Aga ma ei tahtnud sellest rääkida vaid sinupooleset lihtsat ja omasõnalist lahtiseletust kulla magneetilisuse kohta, ehk kuidas ja miks?
Vasta
(05-04-2012, 00:13 )Chaos Kirjutas: Aga ma ei tahtnud sellest rääkida vaid sinupooleset lihtsat ja omasõnalist lahtiseletust kulla magneetilisuse kohta, ehk kuidas ja miks?
Ka siin teemas sai mainitud Transition metalle (üleminekumetallid?). Kuigi monoatomaarne kuld paistab kõige kuulsam olevat ei ole ORME puhul siiski ainult kullaga tegu.
Vasta
(05-04-2012, 00:13 )Chaos Kirjutas:

Päikest.

Päikest.

Aga ma ei tahtnud sellest rääkida vaid sinupooleset lihtsat ja omasõnalist lahtiseletust kulla magneetilisuse kohta, ehk kuidas ja miks?
Väga õige, "kõrgspinnilises" olekus laiendab tuum oma mõju ka üle välimiste orbitaalide ehk siis valents elektronide - nad on kindlalt tuuma mõju all. Kuld "kõrgspinnilises" olekus ei ole enam metall vaid manna(mis see on? - heebrea keeles). Sellest tulenevalt on ormedel hoopis erinevad omadused kui vastavatel metallidel. Üks selline omadus on, et orme püüab vältida magnetvälju ja sellepärast ta ei lähe läbi toru millel on magnet.
http://video.google.com/videoplay?docid=...048711403#

Päikest.

Vasta
(06-04-2012, 05:07 )tapsix Kirjutas:
(05-04-2012, 00:13 )Chaos Kirjutas:

Päikest.

Päikest.

Väga õige, "kõrgspinnilises" olekus laiendab tuum oma mõju ka üle välimiste orbitaalide ehk siis valents elektronide - nad on kindlalt tuuma mõju all. Kuld "kõrgspinnilises" olekus ei ole enam metall vaid manna(mis see on? - heebrea keeles). Sellest tulenevalt on ormedel hoopis erinevad omadused kui vastavatel metallidel. Üks selline omadus on, et orme püüab vältida magnetvälju ja sellepärast ta ei lähe läbi toru millel on magnet.
http://video.google.com/videoplay?docid=...048711403#

Päikest.

Aga sellisel juhul ei ole monoatomic kuld ju mingi värviline metal vaid must ollus ja magneetilisusega pole tal ikkagi mingit seost.

PS: Ma lootsin juba Pärnu randa kaduma läinud kette ja sõrmuseid otsima minnaLaugh
Vasta
Ta on sõna otseses mõttes manna. Võta kuivainete riiulilt manna ja selline valge puru ta ongi - mitte mingi must ollus. Ja magneti eest paneb ta silkamaBleh.

Päikest.
Vasta
Ühe aatomiline kuld ei saa olla muud kui must! Muusosas pole väga tetailedesse süübinud, aga ma tean, et (väljaspool ülmet uurib ka moodne teadus kulla potensjaali, ka Eestis)
Vasta
(06-04-2012, 07:24 )Chaos Kirjutas: Ühe aatomiline kuld ei saa olla muud kui must!

Aga miks ei saa? Põhjenda või viita nagu teistelt pidevalt nõuad.
Nagu peaks igaühel selge olema siis aine monoatomaarne seisund
on meie teadusele kergelt müstika veel. Seega võib ta vabalt olla
või sita-lilla-kirju ja ongi nii ja ei mingit kobisemist. Küll need
teadlaseonud kord ka ära seletavad MIKS ta just selline on.

(06-04-2012, 07:24 )Chaos Kirjutas: Muusosas pole väga tetailedesse süübinud, aga ma tean, et väljaspool

Aga sa süübi - süübi kohe põhjalikult - näiteks dissertatsiooni tasemel!

(06-04-2012, 07:24 )Chaos Kirjutas: (ülmet uurib ka moodne teadus kulla potensjaali, ka Eestis)

Mis keeles see oli? Bleh
Vasta
(06-04-2012, 05:07 )tapsix Kirjutas: Väga õige, "kõrgspinnilises" olekus laiendab tuum oma mõju ka üle välimiste orbitaalide ehk siis valents elektronide - nad on kindlalt tuuma mõju all.
Kui sa teadusest räägid, siis kas sul on ka viidet anda (mitte DH-le) kus aatomi kõrgspinnilist olekut niimoodi (sinu sõnade kohaselt) käsitletakse? St, et kõrgespinniline tähendab tuuma mõju laienemist välimistele orbitaalidele (millistele orbitaalidele (d, s või midagi muud)?). Võib ka viide raamatule olla.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kadunud lennukite müsteerium ja kahtlased lennuõnnetused Müstik 224 132,751 02-09-2023, 21:05
Viimane postitus: Mannu
  [split] Kadunud lennukite müsteerium ja kahtlased lennuõnnetused kage 26 13,832 31-12-2014, 00:03
Viimane postitus: Lemet

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne