Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ufo või lennuk?
Tere foorumlased.Huvitav küsimus targematele,et nägime sõbraga siis 20augustil kell 23.31 ufot või midagi selle sarnast.
tuli Pärnu poolt ise olin Tartumaal ignase külas ehk villemil nõukogu aegse nime järgi
istusime sõbraga v2ljas tema mõisa kuuri ees.Räägime ja siis järsku kuuleme nagu auto hääled kaugelt .Umbes 1-2minutit kestsid need hääled järsku vaatan taevasse ja näen tuleb üle mõisa pargi ning yle maja nägi välja nagu auto kuna ees oli 2 suurt tuld valget nagu autodel ikka on .Siis järsku hakkas tulema meie poole.Ma ehmusin ja hakkasin mõisa poole jooksma,sõber jäi istuma veel tema ei saanud midagi aru.
täpselt lendas see üle minu pea koha umbes 2 korrulise maja kõrguselt see oli kolmnurga kujuline ja siis 3 valget tuld külje peal ning 2 punast all.Mis teie arvate sellest?
Vasta
Midagi UFO sarnast? Smile

Suurus? Nagu auto?
Autode hääl oli kaugel, milline oli objekti hääl? Kui kiirelt sõitis?
Pilti ei raatsi kritseldada (kuju ja tulede paiknemine) ?

Auto hääl viitab sisepõlemismootorile. Seal lähedal mingit mitteametlikku lennuvälja ei ole, kus deltaplaani või mõne muu väikelennuki huvilised näiteks?

.... kaugel see Kambjagi sealt on Smile

Vasta
Rohkem ufo sarnane.
Väikesest lennukist suurem natukene.
Hmm auto hääl oli aga ühtegi autot ei sõitnud ainult see kahtlane lennu objekt.
Ma rääkisin milline see välja nägi.Smile
ei ole ametliku ainuke on ülenurme lennuväli.
Nojh kambja polegi eriti kaugel 7km umbes.

Ps:kaja oli nagu auto sõidaks kuskil kaugel maantee peal aga ligemale tulles oli selline vihisev hääl
Vasta
Ahoi!
thetimo: Sinu objekti kirjeldus on nagu koopia ameerikast tulevate sellelaatsete vaatluste kohta.
Olen enda jaoks määratlenud selle lennumasina USA uusima tehnoloogia arvele.
.. aga vaevalt ,et "USA mehed" riskiks oma uusimat tehnoloogiat siin -eestis eksponeerima.
Vasta
Olen täpselt samasugust objekti näinud ja saan aru millest jutt käib. Minu juhtum oli kummaline kuna vaatasin aknast välja ja nägin kera kujulist objekti ja Objekt lendas Keila suunas. Läksin kiirustades välja teise linna otsa kuna teadsin kuhu pean täpselt minema ,et objekti lähemalt vaadata. Seisin näoga Alliku suunas ja nägin ,et kummaline objekt ilmub horisondi tagant nähtavale ja tuleb otse minu suunas. Kolmnurga kujuline objekt lendas täpselt üle minu pea. Puulatvadest natuke kõrgemal. All eri värvi tuled ja objekt liikus täiesti helitult. Ufo oli 100% füüsiline tahke metallist korpusega. Sellist lennumasinat pole varem eestis näinud ja ei oska ühegi USA salajase kolmnurgaga võrrelda. Sündmus leidis aset 1990 aastate paiku.
Vasta
Kas selline?
http://www.youtube.com/watch?v=mzOS7lk8_...edded#t=96
Video autor väidab, et kuulis mootori mürinat.
Vasta
jep
Vasta
No kui ta su peakohal olles vähemalt sama valjut häält ei teinud nagu motikas siis mootoriga deltaplaan see vaevalt oli, kui just häid sumpse külge pantud polenud Bleh, samas ta võis ju mootori välja lülitada mis kirjeldaks olukorda, et kuulsid kauhel oleva auto häält ja kui ta su peakohal oli siis ainult vihises... Ph34r2 Näh, tahaks kah midagi säärast näha :S
Vasta
t2itsa v6imalik
Vasta
põhi mõtteliseslt kuulsin auto häält kaugel aga kui pea kohal oli siis oli selline imelik sahin aga jah suhteliselt suur kolmnurk oli....
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  2017- ... aasta UFO-vaatlused ardisala 79 36,549 28-04-2026, 15:20
Viimane postitus: Mannu
  Igor Volke "UFO Raamat".. hullkeel 49 41,050 23-11-2024, 19:30
Viimane postitus: Mannu
  UFO vaatlus Lagedil 7.10.23 kell 00.57 detective 2 1,481 17-10-2023, 22:03
Viimane postitus: detective
  Kümneid UFO laevu Keski-Eesti taeval 18.4.2020 Lynx Titan 9 5,509 17-03-2021, 22:22
Viimane postitus: vasamasa
  UFO läheduses autotulede kustumine/purunemine Lakaga lõvi 44 27,354 19-12-2019, 21:51
Viimane postitus: fenomen
  UFO ? mustdeemon 3 6,966 28-05-2018, 04:55
Viimane postitus: vasamasa
  Linnud lahkuvad...kas ka UFO-d eeromees 20 14,681 29-10-2017, 13:09
Viimane postitus: Kahvanägu
  UFO-BAASID Müstik 61 52,599 24-05-2016, 16:32
Viimane postitus: xawa
  Ufo-tuluke Tartus sensitiiv 26 16,478 19-04-2016, 14:42
Viimane postitus: isemaag
  UFO Peipsi kohal. Kahvanägu 4 5,102 23-03-2016, 23:51
Viimane postitus: Kahvanägu

Alamfoorumi hüpe: