Postitused: 11
Teemad: 1
Liitus: Jul 2009
Tere!
Ma sooviksin väga oma energiavälja puhastada, sest tunnen, et see veab mind sõna otseses mõttes alla. Kas oskab keegi soovitada kedagi usaldusväärset, kes sellega hakkama saaks? Eriti tore, kui see tore inimene Lääne-Virumaal asuks.
Kuna tegemist on vaimse asjaga, siis liigub ringi väga palju libatervendajaid ning seetõttu pidasin vajalikuks siit foorumist, kus liiguvad teemaga kursis olevad inimesed, nõu küsida.
Kui teate kedagi, kelle juurde kohe kindlasti minna ei tasu, võite sedagi öelda. Aitäh!
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Kohe kindlasti ei tasu minna Tiit Vassmani ja Helle Anniko juurde. Samuti ei tasu minna inimeste juurde, kes räägivad sulle inglitest, aura puhastamisest, aurafotode vajalikkusest, uue ajastu energiatest. Sellise jutu rääkijad on tavaliselt nö. põlve peal õppijad ning neil puuduvad sügavamad teadmised asjade olemusest. Minnakse kaasa sellega, mis antud hetkel on "vaimses" maailmas popp ja raha sisse toov.
Muide... kuidas saab sind sinu enda energiaväli alla vedada? Sinu energiaväli on ju kilbiks, mitte koormaks. Oled sa mõelnud, et ehk on asi milleski muus?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Suur tänu! Nüüd tean, et sellistest inimestest tuleb eemale hoida.
Selles mõttes alla vedada, et ma tunnen, et ma ei ole puhas. Sisemine tasakaal ja rahu on puudu, minu minad on nihkes. Ma sooviksingi oma probleemid lahti harutada, et nendega siis hüvasti jätta. Seda oleks koos kellegagi, kes sellist asja tunneb, palju kergem teha.
Asi võib täiesti vabalt ka milleski muus olla. Praegu on see pundar lihtsalt nii suur ja mul oleks vaja selle harutamist lihsalt ühet otsast alustada vaja. Eks siis ole näha, kuhu ma lõpuks välja jõuan.
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Ega see nihkes olek lihtsalt armumine ole, mõni kutt kõndis minema ja nüüd keha karjub ta järgi.
Sellest puhastada pole võimalik, ainult järgmine armumine vähendab seotust eelmisega , toitma oma elujõuga jääd kutti niikuinii terve elu.
Daamide kaudu tuleb nimelt kogu loomiseks vaja minev jõud siia maailma aga käivitada loomingu ehk sünni saavad ainult mehed, nii vahetavadki naised oma jõudu loomingu vastu ja kord naiste võrku sattunud mees ei pääse ilma naise nõusolekuta karistamatult kuidagi võrgust.
Eks need nõiadki taha naisi oma väeks ja tegudeks kasutada, nii tulebki välja, et puhastatakse naisi viies nad orgasimi äärele mentaalselt.
Kes korra seda nautinud on jääbki puhastamas käima.
Kristlikud papid korjavad õnnistades terveid kogudusi naisi jumala armastust nautima, nii ka nõiad, eesmärk ja tegu sama, naised on jõud mida rohkem naisi puhastamas käib, seda vägevam nõid.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Kõige paremini saad ennast aidata Sina ise. Paned ilmselt ennast jonnakusega/õpitud abitusega uskuma, et ei tule oma olukordadega toime, kuid tegelikult see nii ju ei ole? Oled tugevam kui arvad. Arutled küll õiges suunas, et peaks hakkama puntraid arutama, sellest siis alustagi. Keegi teine ei saa Sinu eest õppetunde ära õppida. Vaevalt, et koolilapselgi oleks hea meel, kui tema ülesande soorituse eest keegi teine 5e saaks.
Edu pundarde harutamisel
VironShaman : ma ei nõustu su teise lausega kohe üldse.
Kindlasti mängib oma rolli minu eelmine suhe, kuid ma ei ütleks, et suhte ajal seda probleemi olnud ei oleks. Pigem oli prbleem rohkem peidus lihtsalt. Ma ei taha enam seda peita, ma tahan selle lahti harutada ja ära visata. Kohe kindlasti ei arva ma, et eelmine suhe tuleks lihtsalt uuega asendada. Siin ka põhjus, miks ma kohe uude suhtesse ei tormanud. Oleks olnud ju nii lihtne keegi enda kõrvale asendusaineks võtta. Nüüdseks on minu eelmisest suhtest möödas juba pea aasta ning ma olen oma eluga edasi liikunud. Siiski tunnen, et miski hoiab mind tagasi. Ma tunnen, et minu sees on nii palju negatiivse energia puntraid. Kolmandad isikud näevad meie probleeme tavaliselt palju paremini. Palju on olnud juhtumeid, kus inimesed tulevad tervendaja juurest ning on saanud hoopis uue hingamise. Nad on puhtad. Loomulikult ei jää see olek kestma, sest esiteks on inimene harjunud terve elu teisiti elama ning teiseks ümbritseb meid siin väga palju negatiivset energiat, mille me endasse imame. Seega tuleks kindlasti pärast esimest korda ka edasi mõned seansid teha. Vastavalt vajadusele. Ilma sellest sõltuvaks muutumata.
PiziIngliito : loomulikult ei saa mitte keegi mind aidata, kui ma ise ei taha abi vastu võtta.
Keegi teine ei saa minu õppetunde ära õppida, täpselt nii nagu koolilaps peab oma kodused tööd ise ära tegema. Siiski on tavaline, et ema või keegi targem aitab ülesannetega, millega laps hätta jääb.
Kuna ma olen sellel alal veel täiesti koolilaps, siis oleks minulgi kedagi targemat vaja, kes suunaks ja aitaks.
[Muudetud: 7-20-2009 Siilia]
Hüppa konnana üle sündmustest, mida sa ei soovi tegelikkuseks muuta.
Sinu kinnisidee selle negatiivse ees, mida sa arvad endasse imavat ehk takistabki sind ennast oma probleemide sasipuntra lõngaotsa kätte saamast.
Meie elus on palju selliseid nö. murdepunkte, kust edasi minekuks on valida kas jätkata sama rada pidi, või teha kardinaalne muutus. Ent kui mingi osa iseendast on harjunud vana rajaga siis uuele ümber lülitumine on väga raske, isegi kui tahtmine on kõva.
Praegusel juhul aga ei saa arvatavasti ükski nõid sind aidata, sest sa otsid endale õpetajat, kelle õpilaseks hakata. See on suur samm ning üldsegi mitte seotud enese puhastamisega. See puhastumine on pigem sinu enda jaoks välja mõeldud ettekääne selle sammu tegemiseks. Sinu sees on segadus ning oled otsustanud et selle segaduse aitaks lahendada meesenergia - süsteemide loomine, kaose korrale kutsumine. Sisemise selguse nimel oled nõus ennast maha müüma. Muutuma sõltuvaks välisest väest, kellegi teise väest. Naisel ei ole vaja oma süsteeme puhastada kuna need puhastuvad ise, kui vaid energia voolama saab. Energiavoolu naistel aga ei saa mitte keegi teine peale tema enda aktiveerida. Kui energiavoog töötab, siis avastab naine, et tema ise ongi see energia, tema ise aktiveeris iseennast. Kaob mõttemall, mis on meestel - et on keha ja on energia selle sees. Naistel on ainult energia, millest mehed loovad keha.
Ma ei tahaks samuti VironShamaniga nõustuda. On viise, kuidas neid sidemeid katkestada teadlikult, mitte miski pole jääv ning sidemed, mida teadlikult ei katkestata ning mis jäävad edasi tuksuma, hajuvad ise teatud aja jooksul. Muus osas aga nõus. Üldiselt ja veidi teise pilgu läbi, ent suund on tal õige.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Celtic, niikaua kuni naine pole mehega maganud, niikaua pole ka side jääv, mehe seeme on see mis jääb jäädavalt naise sisse ja tagab naise karjakuuluvuse.
Seda ei ole enam võimalik muuta, ainult lisada veel mõne teise seeme vähendab naise sõltuvust eelmisest.
Paralleeliks võib tuua tõukoera, keda ei tohi mingil tingimusel lasta krantsi juurde, sõltumata järgnevatest tõupuhastest isastest jäävad terve elu lisaks puhastele sündima krantsid.
Sama ka valge naisega kes kogemata magand neegriga olenemata sellest, et last ei sündinud võib edaspidi valge mehega tehtult sündida must laps.
See on tõsine asi ja seda peaks naised oma elus ja tegemistes arvestama.
"Sinu sees on segadus ning oled otsustanud et selle segaduse aitaks lahendada meesenergia - süsteemide loomine, kaose korrale kutsumine. Sisemise selguse nimel oled nõus ennast maha müüma. Muutuma sõltuvaks välisest väest, kellegi teise väest."
Kuidas ma sellise mulje oma jutuga jätta küll suutsin? See ei ole absoluutselt nii.
Ma ei taha ka otseselt kellegi õpilaseks hakata. Kas te ise olete puhtad? Kui jah, siis kogu aeg ei saa te seda omati olla. Kuidas teie puhastute?
Järelikult läks jutt täppi.
"Järelikult läks jutt täppi."
Kuidas sa küll sellisele järeldusele jõudsid?
Lisaks füüsilisele puhtusele on kohe kindlasti ka vaimne puhtus. See, kas inglid on olemas või mitte, on igaühe enda otsustada, ususõda pole mõtet pidama hakata.
Energeetiliste parasiitide olemasolu on kindel ning väga paljud seda ka omal nahal suuremal või väiksemal määral kogenud.
Kõige rohkem valmistavad meile probleeme need küljed meist mille olemasolu me endale eitame. Kui sulle ei meeldi see, mida sulle öeldakse, siis mõtle parem sellele, miks nii öeldakse, mitte et ei nii pole õige.
On kahte sorti õpetajaid - need kes sind kiidavad ja need kes laidavad. Kiitus on vaid ego rahuldamiseks, laitus on aga tegelikult õige kiitus.
Sinu probleem tundub olevat see, et sa küll tead, et miskit on jama ja otsid abi aga sa ei ole veel valmis tunnistama, et ka tegelikult on miskit jama ja sa vajad abi.
Seega kui ma praegu ütlen, et sa oled pervert ning sa seda eitad, siis see tähendab, et sa oled pervert selle loogika järgi. Jah, see loogika võib küll vahel paika pidada, kuid seda ei saa puhta tõena võtta ning igale poole lahmida, ilma täit lugu teadmata.
Kust sa tead, et ma ei mõelnud? Minu esimene reaktsioon oli, et see ei pea paika. Kuna kõrvalised inimesed näevad meie probleeme palju paremini kui me ise, siis istusin maha ja hakkasin seda mõtet vaatlema. Tõesti, mis sa nii ütlesid? Sellest ma aru ei saanudki, küll aga jõudsin järeldusele, et sinu väide ei pea paika.
Ma ei ütleks, et õpetajaid kahte sorti on. Milleks minna ühest äärmusest teise? Õpetaja kiidab, kui selleks põhjust ning laidab, kui asi laitmist väärt on.
Ka kolmanda osaga ei saa ma nõustuda. Ma olen täielikult tunnistanud, et miski on mäda ning ma vajan abi.
Paranemine pole tunnistamisest enam kaugel.
No ma usun, et ma oma jutuga pole silma paistnud kui pervert, seega on sinu väide alusetu.
Sa räägid enda kohta rohkem kui sa ise arvad või julged tunnistada. Ega mina seda välja ei mõtle - see mis ma sulle rääkisin on sõna sõnalt see, millisena sa välja paistad.
Mis puudutab õpetajate küsimust, siis pean ma ennast korrigeerima - on vaid ühte sorti õpetajaid - need kes sind pidevalt laidavad. Kiitjad vaid väidavad et on õpetajad, tegelikkuses ei õpeta muud, kui ego tõstmist.
Kolmanda osa vastu räägib sinu "teadlik" jutt siin mis on hoopis teine kui sinu "alateadlikud" impulsid mujal.
Siilia, ole Celticuga ettevaatlik, kui talle midagi väga ei meeldi võib läbi sinu isiklike sõnade ka sulle unenäkku külla tulla, ega ta nii papist poiss ka ei ole kui arvad.
Postitused: 1,003
Teemad: 52
Liitus: Jun 2007
Tasemel poisid olete ikka - esmalt soovitate tal iseennast kuulata, siis hakkate seletama õpetamistest, mis muutub teineteise materdamiseks. Mis eeskuju te sellega annate?
Siilia võiks kuulda võtta Pizi nõuannet - püstita küsimus, ja vastus tuleb Sulle ise kas vihjete või näiteks unenägude kaudu.
Mis sest õpetajast ikka. Varem või hiljem hakkad alateadlikult mööda tema teed tatsuma. Parim õpetaja oledki Sina ise.
Sadamas on laev turvaline, ent laevu ei ehitata selleks.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Tsitaat:Algselt postitas VironShaman
Siilia, ole Celticuga ettevaatlik, kui talle midagi väga ei meeldi võib läbi sinu isiklike sõnade ka sulle unenäkku külla tulla, ega ta nii papist poiss ka ei ole kui arvad.
Kaldun arvama, et asi on siin rohkem nii, et kui sina hammustab, hammustab tema vastu...
Võib-olla saan valesti aru, kuid sinu jutust loen praegult välja, et kui õrritad, siis hammustab...
Celtic... Tema hammustab asja eesti...
Postitused: 1,559
Teemad: 36
Liitus: Dec 2003
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Väikene vaheküsimus - siin oli juttu õpetajatest kes laidavad - kuid kas poleks õigem rääkida õpetajatest kes räägivad TÕTT ?
Tõde pole ei laitus ega kiitus - tema on absoluutne. Kui õpetaja ainult laidab siis ta ka ju vahest valetab. Kui õpetaja valetab siis ... ??!!
Kas ta on ikka ÕPETAJA ehk nagu Celtic ise ütles - "need kes tõstavad sinu ego" - sellega sind pettes ja luues illusiooni millestki, kuid see ei ole ÕPETAMINE vaid pettus.
Ma pole kuidagi mõista andnud, et ta papist poiss on. Ja seda ma ei arvagi. Ometi ei tea ta minust midagi. Kui me istume maha ja oleme rääkinud, siis saab ta mulle öelda, milles minu probleemid olla võivad. Minu praeguste postituste sisu on vaid jäämäe tipp. Ja nagu ma enne mainisin, siis töötasin ma tema mõttega ning jõudsin selgusele, et asi ei ole kohe kindlasti selles. Praegu on tema argument sama põhjendamatu. Kuni ta seda ise põhjendanud ei ole. Ja senini pole seda veel juhtunud.
InDemand, aitäh julgustavate sõnade eest.
Minul ei ole kedagi plaanis hammustama hakata, tulin siia vaid nõu küsima. Ja kui ma millegagi ei nõustu, siis ma seda ka ütlen. Nagu siit mitu korda juba läbi käinud on, siis minu postituste põhjal ei saa nüüd küll minu kohta midagi kindlat väita. Samas on teie arvamused väga teretulnud. Ma ei viska neid prügikasti, vaid töötan nende mõtetega ning annan teada, millisele tulemusele jõudsin.
Vabandan segaste lauseehituste ning õigekirjavigade pärast. Ma olen väga kurnatud praegu ning pea ei tööta kõige paremini. Loodan siiski, et suutsin enda mõtted edasi anda. Tänan teid vastukaja eest.
Mis sa siis arvad, mille põhjal see sinu otsitav "keegi" peaks sinu kohta jutte vestma?
Loomulikult minu jutu põhjal. Kuid neid jutte ei anna võrrelda foorumis peetavate vestlustega.
Milleks kogu see negatiivsus?
Aga miks sa arvad, et sa tollele inimesele tõtt räägiksid, kui sa ise enam ei adu, mis on tõde ja mis on vale.
PS. mina ei taju siin negatiivsust. Äkki excubitoris sajatas omaette, ei tea. Muud pole täheldanud.
Nii et sa väidad, et sinu postitused ei ole negatiivse alatooniga? Okei. Jätame siis selle ning liigume edasi.
Tõe üle arutlemiseks ei ole see teema õige koht.
P.S: Oleksin siiski selle kursuse eest tänulik. Või kui see ei ole võimalik, siis kas või vastuse eest, et sa neid mulle saata ei taha.
Aga kuhu on sul edasi liikuda, kui sa juba esimesel trepiastmel komistad ja kukud ning püstitõusmise asemel istud põrandal ja väidad, et tegelikult sa kõnnid?
[Muudetud: 21.7.09 Celtic]
|