Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saarlane jäädvustas ufod pildile.
Uudis siis ise siin http://www.meiemaa.ee/index.php?content=...rtid=27711 koos pildiga.
Täitsa muljetavaldav.
Vasta
On jah huvitav. Kahtlen, et see lennuk oli. Mingi lennukikere
oleks pidanud ju pildile jääma isegi kui ta sooritas mingit manöövrit...sellisel juhul oleks tuled jäänud vist kuidagi kaardus vms ?
Pildil aga tuled täiesti ühel joonel.

Tahaks teada mis see siis tegelikult oli. Ajakirjandusega on see jama, et nad küll kajastavad tihti neid UFO nähtusi kuid mis siis lõplik eksperdi hinnang on seda mina pole küll näinud kunagi avalikustatavat...

Kas mõni para-webu ka taevast pildistab ?

Vasta
Ma arvan et see oli mingi tähtede ühenemine ühele joonele.Paljud on seda tõestanud wink
Vasta
Minuarust seletab artikli viimane lõik ilusasti asja ära...

Tsitaat:Ühe pidevalt fotograafiaga tegeleva piltniku, kes ka ise öösiti pildistanud, sõnul on Nõmmel tehtud foto puhul kasutatud 15-sekundilist säriaega. “Tõenäoliselt alustati säritusega juba siis, kui lennuk oli kaadris. Lennuki sirgjoonelisel liikumisel jäi pildile õrnalt punane triip koos mitme valgustäpiga, kuna lennukil tuled vilguvad,” ütles fotograaf.

[Muudetud: 1-10-2009 Nielander]
Vasta
Tähtede ühenemine?Isegi kui sa kirjataksid "ühinemine" jääks selle lause mõte mulle mõismatuks.....
Vasta
no hard feelings....
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas tõdeonseemidamenäeme
Ma arvan et see oli mingi tähtede ühenemine ühele joonele.Paljud on seda tõestanud wink

NO TÕESTI! Nii arulage, kui su väide ka ei tunduks, oleks loomulik, kui sa sedagi vähegi seletaksid (kuigi ma arvan, et see saab suht võimatu olevat)

Tsitaat:Algselt postitas Nielander

Minu arust kah. Inimesed näevad seda, mida nad näha tahavad (noh, jah, pildi tegija ilmselt tahtiski, et me näeksime seda, mida ta näitab). Jällegi tõestus sellele, et asjad on tegelikult palju lihtsamad.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas neoon
Tsitaat:Algselt postitas tõdeonseemidamenäeme

NO TÕESTI! Nii arulage, kui su väide ka ei tunduks, oleks loomulik, kui sa sedagi vähegi seletaksid (kuigi ma arvan, et see saab suht võimatu olevat)

Tsitaat:Algselt postitas Nielander

Minu arust kah. Inimesed näevad seda, mida nad näha tahavad (noh, jah, pildi tegija ilmselt tahtiski, et me näeksime seda, mida ta näitab). Jällegi tõestus sellele, et asjad on tegelikult palju lihtsamad.

minuarust on tegemist hea huumorigameelega
Vasta
Minu arust on paljud siin kasutaja valesse foorumisse teinud?
Vasta
Lennuki puhul peaks see lennuk kas lendama ülisuurel kiirusel või selle tuli vilkuma ülipika intervalliga. Kui arvestada lennuki kaugust ja joone pikkust, siis ei ole loogiline, et tuli vilgub ainult 11 korda selle maa jooksul.
Vasta
Tegemist on siiski fotoga, mille pealt on väga raske reaalset lennuki kaugust, kiirust või punktide rea pikkust hinnata...peaegi on olemas paljusid erinevaid lennukeid
Vasta
Õigus, Nielander. Lennuki alla mahub tegelikult tõesti nii Boeng kui ka külamehe deltaplaan puulatvade kohal.
Vasta
Pilt iseenesest on küll hea, oli siis tegu UFO-dega või siis tavalise lennukiga. Vot ei oska öelda.
Vasta
Ma küll arvan et see on pisike UFO.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  UFOd käisid Esimese ilmasõja ajal Eestist lehmi röövimas? xawa 2 3,926 24-01-2015, 20:51
Viimane postitus: xawa
  Ufod Türi kohal? orhidee 48 18,171 01-02-2010, 22:00
Viimane postitus: Metafor
  Ufod Rakvere lähedal? -EST- 11 5,703 30-10-2007, 17:50
Viimane postitus: Flash
  ...et siis midagi nagu pildile jäänud!? madman07 12 6,312 04-09-2006, 10:23
Viimane postitus: madman07

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne